Tisdag

Idag på morgonen vaknade jag med ett super humör, solen sken och de var verkligen härligt att gå till skolan!
Dagen gick rätt fort, gjorde nästan klart min pall på slöjden. Men är himla besviken på mig själv, har gjort min näst sämsta prov i hela 7-9, usch! Sen fick jag inge bra på so uppsattsen heller, de kändes värsta bra men de va inge bra. :(
Får väl hoppas på de bästa i allafall!
Tog bussen hem till mamma och fick i mig go mat. Vi ska snart åka in till den sista handbolls tärningen för denna säsongen. Käns både skönt och tråkigt, men nu har jag ju tid att träna på tisdagar istället och de är bra!
Mest kommer jag sakna alla söta ungar! :)
Antingen hämtar Frida och hennes familj upp mig efter eller så får mammisen skjutsa mig, märks hur de blir :)
Ja ni läst rätt, jag ska få vara med Frida Andersson, the one and only (A) Nej men har verkligen saknat den bruden, hinner aldrig med att åka upp till Östmark något längre, vi har så grymt mycket att prata om!
Hon sover hos mig och i morgon åker vi på utagning, NERVÖS as hell!
Slipper i allafall skolan och får va med Marcus efter. Han blir med hem efter jag kommit hem från sunne, antaglingen runt halv 4-4 nån gång?
Hoppas på bra väder i morgon i allafall, inte lika kallt i gräs hallen då :)
Men nu ska vi åka in till Torsby, så ha de bäst! Puss :*


My love <3



Marcus Erik Bargström jag tycker om dig nått så grymt!

Måndag 2 lektioner

Idag vaknade jag och blev förbannad på klockan, inte vet jag varför riktigt :P Kanske för dne väckte mig eller nått. Tog det väldigt lugnt och gick hemifrån ganska sent. Kom till skolan och hade 2 lektioner, sedan åkte Ulf hem. Så slutade 10 över 10 idag. De var både skönt och drygt. Väntade i skolan till runt halv 1 då gick vi till torsby, tog ut pengar och till skolan igen. Dagen kanske inte riktigt blev som ville eftersom mitt humör var ganska dämpat. Jag och Julia drog bort till gymmet runt halv 2 fast det öppnade inte fören 2 då. Körde väl så där halv hårt idag. Fast vart ändå väldigt trött.
Vi gick tillbaka till skolan runt halv 4 och blev sittnas i idrotts hallen en timme innan barnen kom. Asså idag var dom verkligen extrema, inge lyssnade tror jag och alla var huller om buller. LYSNA MER!
Fick även min nya mys dräkt som de kommer bild på sen , pappa kom och hämtade mig. Som vanligt efter jag kommit hem på kvällen sätter jag mig här. Kollar bilddagboken, skriver ett blogg inlägg och sedan bara sitter jag här och väntar på att något roligt ska hända. Så där halv roliga kvällar.  Ska i allafall snart gå och ta en lång varm skön dusch! det låter mer än lockande ska jag lova!
Sätta på mig min nya mysdress efter också, helt underbart :D
Ni kan ju alltid skriva ett sms om ni får tråkigt i kväll.
Ha de bra, puss :*


Marcus Bergström du är nått speciellt! <3


Två bilder från cupen som jag tog av ellen :)


Mimmis blog klar

Ja så här blev resultatet, känns inte som jag fick till de där lilla extra, men kolla och säg vad ni tycker :)


MimmiLarsson

Ont i kroppen

Hej underbara personer som läser min blogg :)

Idag åkte jag iväg till skoghall runt 9. Vi fick ha våra nya dräckter och dom var ganska fina förutom att vi inte hade fått några sponsorer än. Men vi spelade bra för att vara våra första matcher på grus och 11 manna plan!
Vi vann första emot Skoghall med 5-0 tror jag? Vi vann i allafall. Sen spelade vi kanske 15 minuter efter den matchen en till emot Hertzöga och den vann vi med fast bara med 2-0. Alla var super trötta eftersom de var 2x 30 min. Men vi gjorde det bra i allafall brudar!
Efter det drog vi till Bergvik och fick i oss lite mat, blev nuggets som vanligt. Sätte oss i bilen och åkte hem. Somnade som vanligt efter en match, super skönt är det när musiken dånar i öronen och man bara mår bra. Fast jag har fått så himla ont i mitt knä, drog mig i på denna leriga/ grusiga/ hårde / blöta planen idag, och så klart landar jag på knät klotig som jag är. Är lite svullen och så, men de går nog över. Åkte hem till min älskade mamma en sväng förut. Mormor och morfar var också där så fick träffa Zorro, den mest egna hunden i världen tror jag. Så himla speciell han är, på ett väldigt bra sätt! Åkte med mamma och hämtade syster yster och så drog vi till Toria, handlade lite. till mig blev det en tidning. Något bra att läsa på kvällen är aldrig fel :). Mamma skjutsade sedan hem mig till pappa. I kväll ska jag sätta mig med ännu en ny blogg design, fast denna gång till Mimmi :) Jag tycker verkligen det är super kul. Vill ni ha hjälp så adda [email protected]. Fastkan bara göra det dom veckorna jag är hos pappa. Men de är oftast varanan vecka, fast passa på nu. För ska vara här i två veckor. Sen blir jag nog hos mamma i typ 3-5 veckor. Men men så ärre!
I morgon blir det skola, gym, träna barn, åka hem, försöka få underbara Marcus till mig, sova skönt! Får väl se hur bra jag lyckas.
Nu ska jag sätta mig med sprak nya idéer och fixa lite med låten Mika - Happy Ending som susar i rummet. Skönt!
Ha en bra söndagskväll alla!
Puss :*


Godmorgon söndag

Sitter här och väntar på att klockan ska bli si så där halv 9 så jag snart kan åka iväg på samling. Idag bär det av till Skoghall på fotbolls cup. Härligt ska det bli, men tror inte planen är så härlig, kommer nog va ganska leriga. Vi får i allafal spela i våra na dräktere, JAG SKA HA NUMMER 5 HELA SÄSONGEN ANNARS ÄR JAG INTE MED (A) Bara så alla vet.
Hoppas ni har flyttat fram tiden en timme i natt, för nu är de sommar tid som gäller fast med snö på backen. Förjävligt rent sagt. Vi får hoppas på sol nu i veckan och så är de bara en vecka kvar till danspalatset och den veckan kommer gå i hejdundrande fart! De ska verkligen bli super kul att få bugga sönder strumporna! Förra året tror jag att jag hade hål på cirka 4 par strumpor på 3 dagar? Ska kanske köra med skor i år får se.
Just de! Var det någon mer än våran familj som släckte ner igår mellan halv 9 till halv 10?
Okej vi släckte ner nästan, vi hade tv:en på, det var ju faktiskt Robinsson  (A) Men när de var reklam så stängde vi faktiskt av!
Aja nu måste jag dra, men ni når mig på mobilen hela dagen :D
Puss hej <3

Ny blogg design

Ja nu har jag fixat Alexandras blogg också, kolla och säg vad ni tyckte? :D

Så slutade våran kväll :P


Lördag

Det blev inställd cup idag men kanske blir något imorgon, beror helt på vädret och så.
Lite tråkigt de, men Linette sov hos mig i natt och det var bra! Underbara människa säger jag bara!
Så får vi väl säga grattis till världens starkaste man som vann igår! Att en sådan stor människa kan röra på sig så mkt är inte sant vettu, grymt bra var han, men de var Bagge med! :)
Var och bowllade förut med Marcus, Eddie och Linette, tyvär var jag kanske inte så bra. Men jag var inte sämst heller (A)
Hamnade här när jag kom hem och ska snart göra om alexandras blogg design tror jag. : )
Ska nog inte göra något speciellt i kväll så som det ser ut nu. Ska nog bara kolla på robinsson och ta de lugnt.
Ska ta och ringa min mamma nu för hon har ringt mig. Så vi hörs väl senare, kommer lite bilder från mig och nettan sen också.
Ha de, puss :*

Äntligen helg!

Sov hos min underbara Marcus i natt :*
Somnade i hans soffa i nån timme så han fick väl väcka mig där så jag fick lägga mig i sängen i stället, gull unge de!
Dagen gick ganska fort och vi dansade på idrotten som vanligt. Roligt är det också! :D
Efter skolan gick jag och Julia till gymmet, blev inte alls länge men tränade magen lite och armarna.
Tror det är det som behövs mest!
Sedan åkte vi till Toria och sålde bröd. Gick riktigt fort idag. Gött var det i allafall!
Gick hem i de här snö ovädret, blir så himmla deprimerad av alla snö nu när det snart är april och allt. Usch!
Ikväll ska jag se på Let´s dance finalen med Linette och laga lite tacos åt henne :D Puss på den bruden :*




JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE...... Sluta.............

Torsdag

Igår blev det ingen inlägg, men jag hade kanske inte den bästa dagen i mitt liv då heller om man säger så.
Skolan gick ganska bra och så, fast dom tre sista lektionerna trodde jag verkligen jag fått feber. Mådde helt enkelt skit kasst, frös, ont i huvudet m.m. Tänkte då att de blir väl ingen träning för mig denna dag heller. Men jo då, när jag kommit hem och sätt mig framför tv:n, fått lite mat i magen och en alvedon. Då kändes alt mycket mycket bättre, så jag gick på träning i allafall. Jag tror jag gjorde rätt i de med, var riktigt härligt att träna på grus, plananen var helt perefekt. Inte för hård och inte mjuk och lerig. Gick hem och då lagade min kära broder mat till mig, sedan la jag mig ramför tv.
Kollade på gray´s och funderade på hur de gick i hockeyn. Färjestad vann ju i allafall i 5 perioden. SM- FINAL!!!!
Så himmla gött, nu ska dom bara ta guldet så blir jag underbart glad!
Somnade nog runt halv 11 nån gång.

I morse mådde jag riktigt bra och kom i väg till skolan i god tid. Fick mig nya skor i dag. Synd bara att dom ser likadana ut som Julias, men dom är snygga! Grymt snygga, kul att jag och Julia kommer komma med likadana skor i morgon då, men hon köpte dom först, så jag som härmar henne (A)
Dansade idag både på idrotten och musiken. Gillar inte alls denna sumo gången dom har fått för sig att ha med i konsept dansen, blir nästan ledssen ju.
Ska väl snart få i mig lite mat, elda och sedan plugga spanska i så där 1 till2 timmar. Har ju prov i morgon så, hål tummarna (Y)
Runt 7 kommer Marcus med mor sin och hämtar upp mig, så åker jag dit och sover i natt :* Mysigt!
underbara killen de! <3
Finns på mobilen om det är något som alltid.
Ha de, puss :*

Yeees!

Äntligen!
Efter si så där att jag lämnat in min gammla lila telefon ( W380 ) så har jag tröttnat på den. Så denna gången får jag en ny en annan. Jag får en Sonny ericsson G502 röd. Verkligen skönt att slippa telefon med lucka.
Och det ska bli ännu skönare att få en ny telefon! Underbart!
Vet inte om den andra telefonen är så mycket bättre men jag får ändå en ny!

Gammla:                                                                   Nya:


Hovfjället

Vaknade upp hos Julia i dag och var jätte pigg. Vi somnade redan runt 10 igår. Super skönt att få sova ut.
Gcik upp och vi blev klara ganska fort, drog till skolan och där väntade en bussresa upp till Hovfjälet.
Fick vänta ett tag till bussarna kom med det gjorde mig ingenting i detta underbara väder!
Vi åkte upp med den tidiga bussen och drog ut i backarna. Blåste ganska mkt och var så där halv kul.
Linette kom upp med den sena bussen så vi åkte och mötte upp henne, vem tror ni inte drar sig i nalle tassen då om inte jag :O Är de skräll eller är de skräll :)
Mötte i allafall upp Linette och hon va på bra humör, men Julia börja må så där halvdant så hon åkte med ett tag sedan sätte hon sig i solen och tog det lugnt.
Då drog Martin, Julle och Marcus med mig och Linette ut i skogen. Herregud, varje gång vi kom till en ny skog skrek jag aldrig mer, men lika förbannat var jag ute i en nys skog efter ett tag xD
Linette kasta i väg sin stav nedför et stup och vi trodde inte vi skulle kunna få upp den, så vi sket i den.
Men då åkte våra gäntle män iväg och hämtade den. Fy fan var goa!
Klockan tre åkte bussen hem och herregud vad trött jag är nu.
Solen har i allafall tagit lite i ansiktet så jag har fått lite färg, skönt är det!
Väntar på att Linette ska ringa så ska jag väl äta mat och sen drar vi kankse till hallen en sväng.
Tänkte jag kanske får träffa Marcus :) Ny klippt är han, så jag vill se!
Runt halv 7 är det möte med fotbollen om en massa grejer. Efter det ska jag gå hem och lägga mig i soffan!
Har nationella prov till morgonen i engelska, nervös! Prov på torsdag i matte och prov i spanska på fredag. Jobbig vecka, inte heller har jag någon bok med mig hem så bra är jag! Får ta med mig spanskan i morgon i allafall.
Men nu ska jag gå och ta det lugnt, finns på mobilen om det är så :)

Jo just det min nya overall har kommit, den från gymnastiken. Men tyvär så får jag den inte fören på måndag, men gött i allafall! :D

Ha de, puss :*

Måndag

Då var ännu en måndag gjord och man har på börjat en ny vecka. Känns ganska skönt att det man smyger sig närmare sommaren och värmen. Men riktigt så kändes kankse inte vädret idag. Jo visst var det fint och så hela dagen i skolan, låg ute på en bänk på lunchen. Det var verkligen super skönt och solen värmde i ansiktet. Men sedan började de snöa. Jag såg det aldrig själv eftersom jag tränade barn i gymnastik då. Men hoppas solen kommer lysa i morgon för då är det hovfjället med skolan. Ska verkligen bli kul, har inte stått på ett par skidor sen jag var brunett och de säger jag er var ett bra tag sen! 
Ska väl försöka att inte slå ihjäl mig ;)
Var på gym förut också med Julia, gick riktigt bra idag. Körde ganska hårt ändå.
Just nu sitter jag här hemma hos Julia och vi har sett på hockey! FÄRJESTAD 4-0! 
Dom är verkligen underbara nu, spelar super bra! (Y)
Sover här inatt och de är bra, gillar familjen Barremyr! Myser alltid till det och alla är goa! Puss på er! 

I morgon är det test med fotbollen igen, denna gång blir det konditions test. Får väl se hur de kommer gå efter en dag på fjället :)
Ska fan köra tills lungorna säger nej och typ kolapsar, nej men nästan. Fast denna jävla astman gör alltid så jag inte kan ge allt. De är det värsta, att man vet att egentligen klarar man mer, men så måste man ta denna medicinen. Blir bara skakis och får hjärt klappning av de. Usch!


Saknar min Marcus Bergström jag även fast jag träffade honom förut. Kommer nog inte ha tid att vara med honom något alls denna vecka, ska träna och sen tränar han och så ärre skola! Usch, vill ha lov nu jag! 

Detta blev ett ganska längt inlägg men de får ni stå ut med :) 
Ha en super bra kväll, puss :*

Ny

Ja ny blev det en ny blogg design och vet inte riktigt om jag ärnöjd själv. Kanske tar tillbaka den gammla vet ej.

Vad tycker ni?

I taket lyser stjärnorna

Det är en av dom bästa filmerna jag sett. Verkligen underbar, jag tror den är ännu bättre om man läst boken också. Man förstår handlingen mkt bättre då :D
Men för er som inte sett den än, så är det ett måste att bara dra sig iväg till bion och se den!
Jag som aldrig gråter till film grät nästan. Jag gråter inte ens till Taitanic och då är de illa!
Men se den! Säg till mig vad ni tycker om den sen?


Ida Henriksson


Någon?

Är det någon som känner sig frivillig att bli biten av mig jämt nu? Sugen på att bita någon :$
Sitter här och lyssnar på lasse stafans. De är fanimej bra de! ska snart sminka mig och göra mig klar för en promenad in till Torsby. Blir bio med Julia och kanske Linette. Super pinglorna mina de!
Först i dag snöa det och nu skiner solen, varijera sig går också bra, bara det blir något bättre.
På träningen förut gick det väl så där halvdant. Klantade mig ganska mycket. Min kropp är inte på topp något längre. Måste ligga lite mer, träna mer, springa, styrka och inte äta en massa fet mat. Då ru jällar kanske de kan bli nått av allt!
Sitter på pappas dator nu och vill inte lägga in en massa bilder på den men de kanske kommer något ikväll i allafall.
Finns alltid på mobilen, tkr ingen hör av sig nu för tiden jag :(
Jaja, hej då puss :*

Lördag

Godmorgon allesammans.
Vi sov aldrig hemma hos Eddie utan gick hem till Marcus.
Hur många såg Robinsson igår?  De var inte alls lika bra som när man var liten. Denna röhåriga typen hoppas jag åker ut snart, stör mig så inni bomben på honom!
Väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Då måste jag åka ifrån underbar :(
Så blir de träning sen vid 2 till 3. Och på kvällen blirre Bio med Julia ^^'
Skriver mer i kväll kanske. Är hos pappa nästa vecka så kan bli dåligt med bloggande då. Men fortsätt kolla varje dag :D
Puss :*

Lördag

Kvällen igår var underbart rolig som alltid när man är med pinglorna!
Vi hoppade runt, dansade, sjöng, åt godis och sov (A)
Vaknade i morse och mådde så där halv bra, men åkte ifrån Julia redan vid halv 12. För den ongen hade sån jävla tur så hon kulle få åka till Karlstad och se på hockey! Blir så jälla avensjuk!
Väl hemma var jag kanske så där halv glad på min familj men var ute en sväng och tog lite kort på lilla syster yster. Sedan fick jag lite god mat i magen.
Tog mig en promenad till Marcus och mitt humör var sämst!
han var hos Eddie så behövde inte gå så långt. Vi kollade på hockey.
Färjestad - skellefteå. Och dom bästa vann ju som vanligt ;)  6-0. Måste varit grymt kul att varit där nere och sett.
Nu sitter jag här med Eddie och Marcus. Dom ska ha lan och så hamnar jag med på ett hörn. Inte för jag riktigt vet varför. Men så kan det bli ibland. Ska lägga in bilder i morgon på dom korten jag tog idag på Josefin!
Marcus Bergström <3


Mamma om du läser de här? Du är inte dålig du är bra, och jag har varit sur idag! Det är inte ditt fel.
Du är bäst, älskar dig <3

Fredag

Hej underbara människor!
Jag har haft en super skön dag, kom till skolan och hade inställd matte. Så inget prov denna dagen!
Sen hade vi spanska och det gick ganska bra, har börjat på et återberättning bara >.<
Inställd svenska och påidrotten var det dans! De är så himla kul, vi på började konspet dansen för iår och den kommer bli fjoll!
Jag och Julia gick ner till Torsby när vi slutat, fixade pass vid polis stationen. Sen skjutsade mamma oss upp till gymmet.
Vi körde igång och de var så där halv seriöst ut i mellan åt. Men fick i allafall köra endel. vi var kanske där i 1 och en halv timme? Skönt avr det i allafall. Vi blev kvar på badhuset, satt och pratade lite, skrattade som vanligt!
Bruden du är bäst!
Åkte med 3 bussen hem och busschauffören är gulligast! Han typ åhhhh vilket härligt väder!! Så satt han där och prata med oss.
Nu är jag i allafall hemma och ska snart ta en lång och skön dusch! Och i kväll / nattblir det Julia och Linette! Så himla roligt. Ska nog leka runt lite med Julias systemkamera!
Ne nu måste jag hoppa i duschen, vi hörs!
Puss :*

Bilder från skolan :)


Torsdag

Min dag idag har varit bra. vädret har varit toppen och jag har fått tränat!
Började dagen med lite spanska och sen matte prov. Vet redan att jag gjort ett slarv fel, surt för mig!
Sen såg vi på Pianisten på so, sen var det dags för idrott! Så jävla kul nu när det är dans, jag älskert verkligen!
På lunchen blev vi sittnas i matsalen nästan hela tiden, jag , Julia, Malin och Ina :) Brudarna de <3
Hade svenska, det var väl ganska värdelöst om jag ska vara ärlig. Gjorde en liten del av nationella muntliga. Känndes väl bra. Hål timme, jag och Julia gick ner till Torsby i det fina vädret! Och det satt inte fel heller med att vi fick oss två klubbor ;)
Sista lektionen var de musik, redovisade två låtar idag faktisk. Känner mig helt stolt!
Tänkte jag skulle ta en skön promenad hem i det fina vädret och sen ta en spring tur när jag kom hem. Men mina planer ändrades ganska fort. Mamma ringde och sa att hon ville hämta upp mig, så de fick hon väl.  Kom hem och Lars-Erik frågade om jag skulle med till gymmet. Man tackar aldrig nej till att få röra på sig!
Sprang in och bytte om, och så drog vi iväg. Körde mycket armar idag så är helt slut i dom nu. :O
Träffade nån där som inte sett mig på kanske 3-4 år. Hon kände verkligen inte igen, tyckte jag förändrats skit mkt! Kul att veta att man inte såg ut som man gjorde när man var lite i allafall!
Hamnade här och ska snart gå coh duscha, äta vofflor och vänta på min underbara pojkvän!
Han sover här inatt och i morgon är det fredag! Veckan har verkligen gått fort och det är skönt!
Nu måste jag få något gjort, ska försöka hinna baka en rulltårta också innan klockan blir för mkt :)
bilder från idag kommer sen :)
Ha de bra, puss :*

Godmorgon Torsdag.

För en gångs skull är jag klar i tid när det gäller att gå till skolan. Inge stressad alls, mer drygt att bara sitta här och vänta men det är skönt i alla fall.
Tror jag börjar dagen med ett matte prov men intehelt 100 på om jag gör de. Det är på procen a-delen. Jag undrar jag hur det här kommer gå!
Ska försöka komma ner till prima på lunchen idag och prata med Eva-Lena. Får se om jag kommer ihåg.
Vädret ser i allafall ut att vilja bli super idag! Helt underbart verkligen.
Efter skolan kanske det blir en promenad hem och sen får vi väl se om jag ska träffa Marcus på kvällen efter hans träning.
Kanske tar mig en springtur själv idag om min kropp orkar och vill. Har sån himlans träningsvärk i magen, orkade ju knappt sätta mig upp i sängen i morse!
Men nu ska jag nog snart åka till skolan, så vi hörs sen i kväll ;)
Ha en bra dag! Puss :*


Min onsdag.

Började dagen med att ha en lång morgon sedan sätte jag mig på cykeln och syklade till Marcus :)
Blev både lerig, varm och kall på samma gång. Men kom väl dit och fick träffa underbar.
Såg på rally brudar och han somnade i mitt knä, sötungen de!
Han skulle lära mig zorro eller nått och de gick ju som de gick, slutade med att jag blev utlåst på verandad. -.-
Så kom Kristin och Anton en sväng också. Såg på lite film och pratade, blev inte så lång stund men så ärre.
Sedan fick Marcus för sig att han skulle dra med mig ut i garaget. Slutade med att han skulle åka moped med Eddie.
Så jag satta mig på pärlan och cyklade hem, det var svin kallt!
Väl hemma hjälpte jag mammsen att baka lite, de blev skrädmjölskakor och hallongrottor!
Blev väl bra det! Ska snart sätta mig och lära mig en ny böjnings form i spanskan.
Kanske äta lite kakor också, sen blir det nog sova. Eftersom är ju skolan i morgon!
Har fått höra en sak idag som jag bara måste pröva, eller vad säger du Ferdinan :)
Tror jag ska försöka komma iväg och gymma imorgon eller nått annat så jag rör på fläsket!


Onsdag

Nu ska jag cykla till Marcus och det behöver jag!



Strumpbyxor - mammas
Linne - Ginatricot
Skjorta - Cubus
Halsband - hjärtat/Julia Love brickan/ Marcus Korset/ Mormor


Godmorgon.

Kvällen igår var nog inte den bästa för mig, men allt blev bra och jag har UNDERBARA vänner!
Asså ni är verkligen bästa som bryr er i alla lägen!
Somnade i allafall runt halv 11, orkade inte vara vaken längre, somnade och sov ganska skönt ända tills halv 7 i morse.
Då vaknade jag, somnade om, vaknade ifen, somnade om och vaknade ingen. Då var faktiskt klockan halv 10 så då var det väl bäst att ta sig ur sängen. Men väldigt skönt att få sova ut i allafall!
Nu sitter jag här och ska snart börja platta håret, äta en stor och go frukost!
Väntar även på sms från min Julia, du är BÄST!
Får väl se vart jag hamnar idag :) Kanske bowling kanske inte?
Kommer väl bilder ikväll från min dag.
Ha en bra onsdag, puss :*

21:32

Du är en idiot.....

13/12-08 <3 ?

Tränat

Nu sitter jag här ny duschan och go.
Varkar bli en kväll för mig själv som vanligt. Får väl sätta mig och se på någon film eller nått.
Sova tidigt vore ju ganska skönt också.
På träningen förut orkade jag fan inget, det enda jag är nöjd med är 120 situps, att jag klarade det utan att vila, inte illa för att va mig! Men jag säger bara träningsvärk i morgon!
Det var i allafall väldigt skönt att få träna.
Har ni tråkigt ikväll finns jag på mobilen!


Slappis

Ja idag blev det en riktig slappis dag. 3 inställda lektioner eftersom Ulf borta. Vi fick även jobba in svenskan så slutade redan vid 2.
Var kanske inte så stor vits med det för mig, skulle ändå vänta på bussen som kom vid 3. Visst jag kunda tagit en promenad hem i det sköna vädret, men då kanske jag skulle haft jämt lite mer kläder på mig och ork!
Har ont i magen, fryser och mår inge bra alls nu helt enkelt.
Ska trösta mig själv med att se på one tree hill. Ska försöka orka åka in och träna sen också, det är ju trotts allt styrke test idag. Ochi nte kan jag svika Martin ännu en träning :S
Vi är lediga i morgon men jag har ändå inte bestämmt mig för något speciellt ikväll. Just som det känns nu så ska jag nog bara sova.
Kanske åker till Julia men hon ska upp till morgonen, Marcus prata på att komma hit om han orkade efter sin träning. Så vi får väl se hur det blir.
I morgon ska jag i allafall vara med Marcus, Julia och Eric. Kanske blir bowling eller så hittar vi väl på nått annat om de är fint väder i allafall :)
Men kanske kommer ett ilägg i kväll också om jag blir själv.
Ha de bra annars, puss :*

Vad sägs som en ny header?



Kolla och säg vad ni tycker :D

Dagens Ida




Outfit:
Blå jeans - Gammla
Svart linne - Ginatricot
Vit/svart zip hodd addidas - caliroots
Halsduk - Mammas.

Håret:
Självfall men uppsatt lugg.

Humöret:
Upp och ner men mest bra, ont i magen nu på kvällen.

Person som fick mig att skratta: Julia Barremyr <3

Person som fick mig att gråta: Nobody.


Måndag

Hade egentligen tänkt att detta skulle bli ett ilägg med bilder men eftersom jag inte kunde lägga in några i datorn så får ni klrar er utan till lite senare om jag får ordning på de.
Idag fick jag åka med mamma på morgonen, grymt skönt att slippa stå ute och vänta på bussen i kallen.
Kom till skolan och det gick riktigt fort i skolan idag. Gjorde engelskan på resursen så ingen läxa med hem idag! Så himla skönt är de.
Jag och Julia gick och pratade lite med Micka och Anders efter skolan och sedan gick vi till gymmet. Blev inte så hård träning idag, kan ju inte ha träningsvärk i morgon heller när jag ska göra test ;)
Vi gick tillbaka till skolan och hamnade i hallen i 1 timme innan ungarna börja komma.
Då var det dags igen då, UNGAR! Dom va inte så många idag så de gick faktiskt bra.
Mamma kom och hämtade mig så slapp gå hem. Väl hemma åt jag lite kvällsmat och snart ska jag sätta mig och se på one tree hill! Så himla bra är det verkligen!
Som sagt kommer nog lite bilder sen, puss :*

Känslomaskin

Jag tror jag blivit en lite känslomaskin, innom mig finns verkligen alla kännslor och dom vill ut på samma gång. Det blir så jobbigt, för ena stunden så bara skrattar jag och mår toppen andra stunder så vill jag bara lägga mig ner och skrika och gråta. Nästan så känner jag mig varje dag. De går upp och ner precis som ett diagram eller nått. Ibland vill jag bara träna för jag har ångest, ibland vill jag bara ligga i soffan för jag inte känner mig alls fet. De är så olika från dag till dag. Visst det är en massa hormoner i kroppen som hoppar upp och ner och alla vill ut på en gång även fast det inte går,. Men varför känns det som bara jag känner så ?
Jag önskar det vore sommar nu och nätterna aldrig blev så svarta för jag tror det är mörkret som får mig att känna mig ensam, misslyckad, fet, o omtyckt m.m. För på dagarna då solen skiner då känner jag mig som en riktigt bra människa och vill göra alla glada. Men så fort denna jävla kvällen smyger sig in och jag inte är med någon, ja de är då allt blir så fel. Är det någon som vet vad man ska göra åt allt detta?

Kanske är lite meningslöst inlägg att läsa men det var skönt att skriva de.

En bra insatts.

Pappsen, jag och broder åkte till La strada förut, blev inge kina. Men de var gött ändå tkr jag att!
Åkte till mamma, gick ut i solen och sätte mig ett tag, ringde till min kära vän Julia som jag inte sett på hela helgen! :O Det är länge faktiskt! Pratade en stund med henne, sedan hände något och samtalet bröts, så jag gick in i stället. Mamma och dom kom hem, sätte mig och pratade med henne en sväng. Sedan to´g jag ut cykeln och cyklade in till torsby. Första cykelturen i år, det känndes verkligen att våren är på gång. Solen värmde, den kalla vinden gjorde så mina kinder vart super röda och det var riktigt skönt! Cyklade till stjerne hallen, för had eju tänkt att kolla på innebandy och jag hamnade i sekritariatet med Eddie. Blev inte så mkt skriving så det gick bra. Gjorde alltså en snäll insatts där idag :D
Dom vann i allafall med 3-0. Bra gjort av pojkarna, den andra tränaren fick damp! HAHAH!
Jaja i vilket fall tog jag cykeln hem och solen var på väg ner, så det var lite kallare. Men kom hem utan att dragit mig en enda gång. Känns så skönt att ha rört på sig lite idag i allafall men ändå inte så där super mycket. Ska nog köra kondition på gymmet i morgon tror jag. Får väl se hur det blir, har ju en massa tester på tisdag.
Nu väntar jag på lite mat, tror jag skulle få grillade hamburgare, gött!

Ha en bra söndags kväll och ta de lugnt! Puss :*


Söndag

Amen gick sämst låt vidare eller gick sämst låt vidar? Fy fan och af ugglas kom 2:a.....
Ärre fel på allt folk eller, man röstar inte på sådana som dom, de ska va EMD!
Sur blev jag, ska aldrig mer kolla på melofifestivalen, de suger nu bara för ho va med -.-
Marcus kom iallafall igår och sov här, han fick däng i skitgubbe flera gånger om, eller i allafall 2 :$
Skulle upp tidigt i morse för skulle iväg och dömma två matcher.
Tror det gick ganska bra i allafall, men men pengar är alltid pengar och det behöver jag!
Städade rummet och lite mer när jag kom hem och så hamnade jag här när de ändå är sol och blå himmel ute!
Ska väl gå ut en sväng snart tänkte jag. Älskar vädret när de är så, får vår känslor i kroppen och det är underbart!
Pappsen bjuder på mat ute sen, får väl se varde blir. Jag vill ha på kinan men men märks väl. Sen ska jag se på innebandy och efter det ta en lung och skön promenad hem till mamma i oleby. Gud så skönt!
I morgon är de skola också. Kort dag så det går nog ganska bra i allafall, sen är vi ju lediga på onsdag också. Ska bli så himla skönt!
Skippar träningarna idag så min kropp får vila, ska ju ändå på gym i morgon med Julia.
Nej nu ska jag gå ut och njuta lite :D Ha de! Puss :*

:(

Pappa vill inte skjutsa mig så jag får godis :( Men Jimmie kanske kunde komma förbi och hämta mig, sö gulligt av en vettu :D
Har ont i stortån också, känns typ som en spricka eller nått, läskigt ärre! Ont i huvudet har jag med, har just tagit en ipren och får hoppas på att det blir bättre.
Marcus kommer hit och sover sen, underbart!

Vilken godis sort tycker ni är godast? Finns ju så många :)

Lördag

Ja igår var jag hos Linette hela kvällen och myste, Vi var och red och så där också. Orkar inte skriva så mycket om fredagen faktiskt. Men jag köpte en ny fondation i allafall. super bra var den!
I allafall, idag åkte vi upp till Syslebäck för det var dags att spela cup. Gick kanske inte med lite fel inställning i början och typ vi vinner lätt. Men så lätt var det inte. Men vi vann i allafall alla matcher i grupp spelet och gick till final.
Men där mötte vi ett lag som hade mr krafter kvar än oss annars var dom inte mkt bättre.
Vi förlorde i allafall och slutade cupen som 2:a.
Nu sitter jag har och är förbannad på mig själv för jag är så dålig förlorare och för jag har ont överallt.
Fryser gör också upp på saken. Ska fråga pappsen om han vill åka med mig och köpa en stor godis påse till melodifestivalen. Marcus kommer också sen, ska bli skönut med någon som tkr om en i allafall och inte bara klagar när man försöker.
Aja ni får ha det toppen i kväll, och heja inte på Caroline Af Ugglas!
Finns alltid på mobilen, puss :*

Igår hade jag och marcus varit tsm i 3 månader,
Gud vad fort det har gått!
Puss på den underbara människan! <3

Gokväll eller nått ? :)

Klockan är närmare 10 och jag borde faktiskt gå och lägga mig. Men måsta faktiskt städa lite först, packa och blåsa håret. Kommer nog ta närmare en timme till innan jag hamnat i säng. Det är inge bra för jag måste va pigg i morgon när jag skriver.
Åkte hem till Emma förut efterskolan och de va toppen! Fick som vanligt godaste maten ever :D
Gick hem och hängde tvätten sedan gick jag på friskis och svettis! riktigt härligt idag, var medel station. Inte så där för jobbig och inte så där så man knappt blev svett utan alldeles lagom. Sån härlig energi på de där, alla ledare bara ler även fast dom gjort typ 50 situps och hoppat runt i en timme! Helt fantastiska säger jag bara!
Aja nog tjatat om de. I morgon blir det skola, gym, sälja bröd, gå till Linette..... Nej vänta, de vet ni ju redan :$
Sorry! Men de ska bli så himla skönt att få ha en hel fullbokad dag i morgon! Verkligen länge sen.
Nu måste jag nog gå och böra fixa med allt, men de kommer kanske ett inlägg i morgon :D
Sov bäst allesammans, puss! :*

Skolan

Sitter i datasalen i skolan nu och är helt klar med min uppsatts. Vi ska väl egentligen göra geografi nu, men ne jag orkar inte jämt precis nu. Fastnade vid Ps och så blev det att jag slängde i hop en bild :)
Fick tillbaka min telefon förut! Gudomligt kändes de.
Jo just det klarade faktiskt 6 armhävningar i går, de är bra för att va mig.  Ska klara minst 8 st i dag. Måste orka göra 30 st till testet på tisdag. De kommer aldrig gå, men får försöka!
Blir med Emma hem efter skolan idag, de var länge sen det bruden min! Vi får mysa på riktigt.
Ska kanske komma iväg och träna lite sen också, om jag får med mig Hannisen på F&S. Vad säger du?
Får väl se hur det blir ikväll, nationella prov i morgon i engelska. Det är allt vi har på hela dagen. Slutar vid 20 över 11 :D så jälla gött! Då blir det gym, sälja bröd, gå till Linette, rida häst :D och sen mysa med Linette hela långa kvällen!
Kommer få en topp helg i helgen tror jag!
Ne nu måste jag gå, får se om det blir nått mer inlägg idag. Annars får ni ha en toppen dag!
Puss :*


Onsdag

I morse gick det segt på morgonen och i slutet vart det grymt stressigt. Men jag hann i allafall!
Dagen gick väldigt fort i allafall, klarade faktiskt huvudvolt på idrotten. Det trodde jag faktiskt inte jag skulle våga.
Modig kände jag mig faktiskt då. Vi var inte speciellt många i klassen idag. Det var ganska skönt på ett sätt, man fick mycket gjort. Efter skolan tog jag bussen till Marcus, alltid lika tråkigt att åka buss själv, fast på ett sätt är de skönt att bara sitta där och lyssna på musik!
Aja kom dit och försökte lära mig att göra armhävningar, slutade med en brottnings match på golvet som jag så klart förlorade. Ovanligt -.-
Fick även se klart filmen Wildchild, fy fan vad bra den var! Jag grina nästan i slute ju. Kollade lite på hockey och sen fick jag stryk i skit gubbe. Usch vad jag hatar att förlora! De värsta som finns verkligen, nej men nästan!
Pappsen ringde och så kom han å hämtade mig. Kom hem och märkte att jag var tommhänt!Glömde telefonen hemma hos honom. Panik kände jag och nu känner jag mig helt bortkommen på nått vis utan den. Ni får väl ringa hem om de är så. Mest funderar jag på hur jag ska ta mig upp till morgonen utan min telefon som ringer :S Får låna pappsens kanske eller brors.
Ska lära mig och göra armhävningar nu faktiskt jag!

jo just det, någon som vill ha en ny design nu? har en toppen idé om hur jag ska göra. Vet inte om den funkar men skriv till mig på msn i så fall   [email protected]  . Så kan vi kolla på en test header som jag gjort?

På lördag blir det fotbolls cup i Ga-hallen. Får väl se hur de går.
Just ja, på fredag har jag och Marcus faktiskt varit tsm i 3 månader :O Herregud vad fort de går! tycker bara om han mer och mer! Puss på dig underbar :*

Ha de bra, puss :*

Tisdag

Idag efter jag kom hem från skolan hade jag fullt upp. Gjorde mig lite att äta, fixade med mobilen så den är det bara att skicka in imorgon, gött!
Gick tillbaka till hallen och börja träna små barn, dom var riktigt duktiga idag. Och jag bara kan inte sluta le när vissa ungar kommer fram och bara IIIIIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAA! :D
Stannade och hjälpte dom som var efter oss eftersom dom bara var 2 st på 30 ungar. Jag gjorde alltså en jätte instatts där idag. Kände mig riktigt jälla snäll. Pappa hade visst blivit lite orolig när jag inte kommit hem på en timme. Sorry!
Gick även hem så mycket motion idag. Kom hem och fick super goda hemma lagade hamburgare! Gött som bara denn.
Sitter här och pratar med Marcus i telefon om ska väl snart gå och lägga mig i sängen och läsa på engelskan.
Blir nog att jag åker till Marcus efter skolan i morgon i stället för att träna. Dåligt av mig jag vet, men jag orkar faktiskt inte träna i morgon även fast det är grus/kondition och jag behöver de.

Sitter här och längtar efter Spanien resan som blir i Maj, gud vad skönt de ska bli! verkligen :D

Ne men nu ska jag nog göra nått vettigt. Skriv et sms om ni får tråkigt.

Mamma jag älskar dig! Du kommer må toppen efter dessa 6 veckor, ska stötta dig! <3


Tisdag, skolan

Sitter här i skolan och har nyss skrivit klart uppsatsen om buddhismen. Får väl hoppas på det bästa.
Dagen idag har faktiskt gått riktigt fort för att va en tisdag. Har 2 lektioner kvar och de är bara svenska och resurs.
Ska väl gå hem med Emma sen. Får väl slänga i mig mat och byta om och sedan gå tillbaka till hallen och träna små barn i handboll. Snart är det slut, verkligen skönt! Ska nog inte ta på mig någon mer tränar roll i handboll sen tror jag, eller om jag skippar gymnastiken. Jag hinner inte med båda, de blir för mycket! Hinner ju knappt med och träna själv och det mår inte min kropp bra av.
Funderar på vad jag ska äta när jag kommer hem, kanske ska laga till något riktigt gott eller så får de bli en smörgås. Märks väl hur mycket ork jag har kvar.
Ne nu ska jag träna på geografin, skriver mer i kväll.
Puss :*

Ne nu får ni ta och skärpa till er, ingen tkr om er mer? Vem vill umgås med sånna som bara är taskiga och pratar skit? Tror ingen vill de.


Godnatt

Vill bara säga godnatt till alla söta människor där ute i världen :)
Sov bäst nu allesammans  skola, jobb, ledig, pansionär vad du än är så ska du ju alltid upp till morgonen och då måste man fått sin skönhets sömn. Va vaken de hinner man med ^^

Nu ska jag krypa ner i min säng alldeles själv och vänta på samtal från min underbara Marcus :*<3

Puss natti :*


Fixat kristins design idag också :) Hon finns på mina länkar, kolla in henne. En super söt tjej verkligen!

Super bra Måndag!

Ja nu sitter jag här och små ler för mig själv och mår toppen.
Blogg statistiken bara stiger och jag får underbara kommentarer, verkligen super kul :D

Idag vaknade jag och det gick segt i morse, blev en knut på håret och huvtröja. Det kallas slappis måndag.
Gick till Emma och fick åka med den sötan till skolan, gött!
Så himla jobbigt väder, igår snöade det ju 2 dm! :O Jag vill ha VÅR/ SOMMAR nu, inte en massa slask och snö. Nej men nu ska vi inte klaga i allafall. Kom till skolan och hade livskunskap som tar ca 10 minuter. Det är lite meningslöst faktiskt. Men men så ärre.
Hade engelska, lunch och då fick jag veta att Micke hade läst min blogg. Så Micke om du läser de här, Idrott är kul! (A)
Sen var det bara resurs och no kvar. Gick riktigt bra, fick även världens sötaste lapp av Malin och lite Tesa tror jag? Blev verkligen super glad, sätte upp den i skåpet så jag kan bli glad om jag är sur någon dag.
Jag och Julia sätte oss i cafeterian en sväng med Martin och Anton, spelade kort och tyvär sög jag som vanligt >< Inte kul!
Jag och Jullan gick till gymmet, duktiga som vi är tränade vi i 1 timme och 20 min :)
Gick tillbaka till skolan och in i gympasalen direkt. Där satt vi och va helt slut, väntade på att ungarna skulle komma.
Dom kom och möljde med oss som vanligt :)
Gick väldigt fort i dag tycker jag, även om dom inte lyssnade för fem öre!
Men så kan de va ibland, är en okonsentrerad smittar de väl av sig på dom andra!
Pappsen kom och hämtade mig och nu är jag hemma :D Helt gött är det, sitter här helt slut, utan smink och väntar på mat.
Lånar även pappas dator eftersom min är damp ochman kan bara vara inne på msn, illa!
Så har i allafall min dag varit. Låter kanske inte så bra men har verkligen hunnit med det jag vill idag :D

Ärru glad nu Linette när du fick något att läsa :) Btw du vart snygg utta baur i håret! Grymt avensjuk och önskar jag också passade i kort!

Nu ska jag fixa en header till Kristin, kanske kommer ett till inlägg lite senare.
Ha de bäst, puss :*

blogg design.

Jag har en himmlans go lust att göra en blogg design faktiskt.
 Har lite nya idéer som jag skulle vilja testa. Men har ingen lust att göra om min egen ><
Är det någon som vill ha hjälp så ställer jag mer än gärna upp :)
Bara att fråga!

Söndag

Åkte till Marcus igår och sov där :) Vi såg på melodifestivalen och herregud säger jag bara! Varför varför gick Carlonine af ugglas vidar? varför? Blir helt knäckt på de ju.
Sen var det ju min stora kärlek på 3:an. Tror den heter så, grymt rolig är den i allafall. Kollade på nästan hela.
Vaknade upp i morse bredvid världens sötaste person, mysigt!
Gick upp och ät frukost, spelade lite gh, sen skulle jag hem. Eftersom ska hinna packa, äta, byta om och smälta maten innan träningen.
Så idag blir det fotbolls träning mellan 2-3 och sedan mellan 6-7 blir det friskis och svettis med Hanna :D
Tror jag ska gå till mormor mellan, det händer ju inte så ofta att jag är där faktiskt.
I morgon är det skolan igen också >.< Mindra roligt. Fast inga prov denna vecka i allafall eller jo ärre inte nationella prov på fredag i engelska? Har inte en aning fakstik. Ska väl skriva klart uppsattsen om Buddhismen också. Gör jag det bra så får jag MVG i religon :D:D:D:D
Måste börja lägga ner mig lite extra nu, går ju skit kasst i skolan nu.
Aja, nu ska jag packa klart allt som jag ska ha med mig till pappa.
Ha en bra söndag, puss :*

......

Nej nu blir jag ledssen, sitter och läser om hur mycket folk tycker illa om sig själv!
Det gör så ont i mig när jag får höra hur folk inte tkr om sin kropp, tycker dom är tjocka och har fult hår.
Men egentligen är dom super fina, för de är alla människor. Det är faktiskt insidan som räknas!
Visst alla gånger är man kanske inte så bra själv. Men man ska vara nöjd med sig själv ju!
Något som jag provade som funkade ganska bra var t.ex. på morgonen kollade jag mig i spegeln och sa "godmorgon snygging". Det var min konfermations lärare som lärde mig de. Provade och de funkade i allafall för dom minuterna man stod där framför spegeln.
Sen kan man även skriva ner 3 posetiva saker med sig själv som man gjort varje dag. Och va inte snål utan va givmild och om du t.ex. tycker att du var snäll idag så skriver du de eller om du kanske tyckte att du va snygg i håret den dagen så skriver de!
Sen går du tillbaka och läser vecka för vecka. Det funkade för mig, speciellt om du är deppig.
Sen kan man alltid prova nya saker, mixa ihop nya kläder med gammla, prova nya sminkningar som man tycker är snygga men inte vågar ha, ta mod till sig!
Använd högklackade skor och du vill de? eller använd vinter kängorna om du vill de! Använd de du själv trivs i.
Trivs du i som kläderna du har på dig och säger till dig att du är snygg så blir du snyggare. Desto bättre självförtroende du har, desto snygagr blir du!
Man ska aldrig säga att man är ful för då blir man de :O!
Kom ihåg de här nu, så ska jag också tänka på de själv!

Hej lördag!

Sitter här en dag som denna och de känns inge bra. Skulle varit hos Marcus nu, men nej han ska träna sen mellan 5-7...
Så nu får jag sitta här och ha tårkigt som fan ända fram till 7. Va ska en göra då?
Ska hänga tvätten som går på 10 min? Packa som går på 5 min? Har inte en aning. Blir väl sittnas här som vanligt. Såg en film förut som vi ser på svenskan egentligen som jag missat allt på. Möss och människor. Det var faktiskt bra, men vet inte riktigt vad vi ska göra efter vi sett den? Någon som vet?
Mycke frågor det ble för mig nu då xD
Kanske ska vara social mot min familj som jag faktiskt inte är så ofta. Det är lite illa faktiskt.
Hade i allafall en bra kväll igår. Va med mina två pinglor. Dom härjade som vanligt, fast jag var kanske inte så dålig själv. Fel person åkte ut på let´s dance i allafall. >.<
Julia somnade i soffan också igår. Så jälla kul, hon låg där och ryckte hon medans jag och Linette kollade på tv.
Till slut gick vi väl upp och la oss. Lite trångt att ligga 3 st i en dubbel säng. Men det gick ganska bra i allafall.
Ne nu ska jag hänga tvätten åt min älskade mamma som jagh tycker synd om!
Du är super bra mamma och jag älskar dig! <3

Ha de, puss :*

Fredag kväll vilken härlig kväll...

... när du och jag får va tsm.
Ja nu sitter man här med två söta tjejer :) vi ska väl mysa till det riktigt i kväll. Äta godis och melon/ vindruvor! Underbart!
Vem åker ur let´s dance i kväll då ?
Får vi väl se de :) Typ ho gammla tanten?

Ja idag gick skoldagen fort, slutade vid 12 och gick till gymmet med Julia :D Tränade i typ 1 timme och 45 min eller nått. Var verkligen super härligt. Gick till Torsby och köpte godis, sedan gick vi till bussen.  Åkte hem och såg på Wrong turn. De är nog våran favorit film, fast den är inte så bra längre. Men men har väl sett den för mycket.

hahah här om dagen sa våra idrottslärare till mig och Julia bara:
Johnny - Asså om man inte kände er skulle man kunna tro att ni är tsm?
Jag -  vah? xD
Micke - Men ni passar tsm!
Jag - HAHAHHAHAH!

Och Julia i bussen idag bara:

Jag - Denna busschauffören är inge bra han :O
Julia - Nej, typ sur.
Jag - Ja eller hur? :O
Julia - Han ser ut som en bajskorv!
HAHAHAHAH
Sen när vi gick ur bussen så bara han var en väldigt snäll bajskorv xD
Galen ho!

Aja ska va go mot mina tjejer nu :)
Ha de, Puss :*


Godmorgon.

Ja nu sitter jag här och är redan klar, har varit de i allaafll 10 min :) bussen kommer inte fören om 15 min. Duktig är jag! Inget stress idag som det brukar bli. De är hemskt då :O
I vilket fall, ska väl åka till skolan idag och slutar vid 12 så efter det blir de gym med Julia! Åker väl hem med 3 bussen eller nått så får vi se hur det blir i kväll.
Men i morgon är det lördag och då ska jag till min underbara Marcus :) <3
Vi kanske kikar förbi en sväng hos Anton och Kristin, vi får väl se.
Men nu ska jag nog stänga ner här och gå ner och kolla så jag inte glömt något!
Ha de bra idag, puss :*

Jajamän ;)

Vaknade i morse med ett super humör. Men lite segt gick det nog idag, för blev lite stressad sista 10 minuterna. Men hann med bussen och fick med mig allt.
Kom till skolan och gick på spanska lektionen, fick inte speciellt mycket gjort faktiskt. Sen var det matte och då gjorde jag och Julia no provet. Det känndes ganska bra faktiskt. Men så ska man inte säga för då gårre skit kasst :O
Aja sedan hade vi so och då blev det datasalen, nästan klar med uppsattsen nu om buddhismen! Gött!
Drog på idrott och det är kul nu för vi kör gymnastik. Ser kanske inte så gymnastisk ut, men känner mig fan lite de (A) Även fast jag är klumpig och inte orkar någonting :$
Lunch och det var handburgare i skolan. Det är verkligen något man inte ska äta på en romantisk middag. Hahahha, herregud, satt där och slafsa i mig jag. Pinsamt nästan ju.
Slapp svenskan eftersom det var dags för sjukhuset. Hade en rolig stund innan vi hittade rätt. Sprang nog runt över allt kändes de som xD illa! Men tillslut gick det bra och allt löste sig. Alla vart nöjda och glada.
Kom så vi kunde varit med på no men de hade vi ju redan gjort så då blev det att plugga lite matte i cafeterian i stället.
Gick på musik och vi hade Cissi? Spelade någon blues som inte va så svårt :)
Efter skolan gick jag och Julia till gymmet. Dags att börja träna nu, har skaffat gym kort och allt ju! Gött ska de bli, även fast jag inte är så bra :$ Men alltis skönt att röra på fläsket.
Åkte med Lars-Erik hem i hans nya bil. Åt mat, hjälpt mamma lite och nu ska jag gå ner och dra ihop världens godaste drömmtårta ( rulltårta med choklad ).
Ska även hoppa i duschen som jag inte gjort än.

I morgon blir det gym efter skolan och så ska jag nog vara med mina tjejer på kvällen :D Linette och Julia kärlek <3


Saknar min underbara Marcus nått så enormt jämt nu! :$<3

Torsdagens outfit




Strumpbyxor svarta från mammas garderob :)
Svart tubgrej från H&M 99 :-
Marinblått linne från Bikbok 99:-
Brun lång kofta från ginatricot 149:-
Sjal från indiska 129:-

Plattat hår med fläta i luggen :)


Onsdag kväll

Nu sitter man här efter en ganska härlig dag. Skolan gick ganska fort och jag tappad inte humöret spec idag faktiskt, eller jo kanske lite på Julia :$ Sorry!
Åkte med bussen hem och käkade lite pannkakor. Sen drog jag på träning, intervallen och alla bara klagade. Stackars Martin egentligen, jag klagar ju med så jag ska inte säga något! Men sen vart det på grus och jävlar vad geggigt och mysigt de va. Helt grusig och görig när allt va slut.
Va lite busig också mitt uppe i allt, så ja alla vart väl ganska blöta :)
Tog en varm dusch när jag kom hem och det var underbart skönt!
Gjorde mig nudlar och tränade på no provet. Det känns faktiskt som jag kan det mesta ändå nu. Men ska träna lite till innan jag somnar sedan.
Börjar på att bli lite nervös nu jag faktiskt. Sjukhuset imorgon >.< Tkr inte om att gå dit jag. Alla vita koridorer och allt. Får mig bara att tänka på när farmor låg där och det var en grymt jobbig period.
Saknar henne enormt mkt, allt är inte de samma utan henne.
Aja hon har de bra där hon är nu efter 2 jobbiga sista år. Snart har det gått ett år sen och det känns som det var igår jag träffade dig och städade, bakade och åt godaste maten med dig. PUSS :*

Ska väl snart ringa till mig älskling, så om ni får tråkigt kan ni ju skriva ett sms eller två :)
Ha de bra, PUSS :*



Tränings dags :)

Ja då var det dags för andra grus träningen denna säsongen :D :D




Cafeterian idag :)


Blogglovin

Ja nu har jag fixat så ni som gillar min blogg kan följa den eller vad man säger, premunera kanske de heter!

Skolan idag har varit ganska slapp om man säger så. Jag och Julia stod i cafeterian hela dagen, bilder kommer i nästa inlägg. Där har vi i allafall stått och lyssnat, prtat och sett på allt folk som kommer och går där. Lite små kul.
Har fått mig en ny älskare också (A) hahahahha! Förlåt Henrik.
Gick och hämtade lilla systeryster efter skolan. Jag var världens snällaste storasyster och lagade mat till henne och mig. Nu sitter jag här, ska packa, träna på prov, sedan dra in och träna ungar i handboll. Efter det ska jag till Marcus :D Sover där i natt.
Ska lägga in bilderna i datorn nu, så ska ni få se på en bra dag :)

Ha de, puss :*

Hej Måndag

Dagen idag har varit bra och gått ganska fort. Började med att bussen klantade sig och jag kom försent.
Hade Engelska och jag saknar Marianne! Ho denna vi har nu vet jag inte ens vad hon heter :S
Sen lunch, så drygt att ha så tidigt på måndagar!
Efter de var de resurs och no. Fattar inte varför Ulf tar upp något nytt samma vecka som vi har prov och bara de här ska ni kunna!
Får damp på de verkligen. ska inte sitta här alls länge idag utan ska träna på prov och kolla lite på tv.
Tränade ungar i gymnastik idag, riktigt jobbigt varre. Men ändå kul, var med en hel del och körde jag. Tror till och med dom tyckte det var roligare än vanligt och de är bra :D!
Åt ett äpple där också och nu är jag helt öm och sväld på tungan. Tror inte jag ska äta gröna äpplen :S?
Jaja, tänkte jag skulle sluta lägga in grejer om mode och dagens outfit m.m. Men jag vet inte, vad tkr ni?
Något annat ni vill jag ska skriva om?
Ställ gärna frågor så ska jag svara på dom om det är något ni undrar över :)
På torsdag gäller de. Sjukhuset. -.-

Ha de bra! Puss :*


Skolan

Ja nu sitter man här i skolan och väntar på att klockan ska gå. Ska träna små ungar vid 5 i gymnastik.
Idag ska vi köra stenhårt med dom jävlar i mig :)
Orkar inte skriva något mer för denna datorn suger att skriva på :O '
'Men jag skriver sen i kväll när jag är hemma.'
Ha de!
Puss :*


Hell yeah!

Ja nu sitter man här i pjamas och ny duschad : ) Skönt känns det, tränat både fotboll och friskis idag!
Ska väl gå ner och se på Beck snart kanske eller om jag går och lägger mig :$ Har inte riktigt bestämmt mig.
Eller om jag ska träna på prov >.<


Kollar på ett gammalt kort och jävlar va fet ja va när ja va litta, precis som nu ;)



Nu säger jag godnatt för nu blir det inge mer bloggande idag.
Sov bäst, puss! <3

PUSS!


Söndag

Hej och sorry för dåligt bloggande.
Har haft lite mycket jämt nu. I fredags var jag med Julia och vi möljde runt. På lördan gick jag upp kl 7 och Julia låg kvar och sov.
Jag smög iväg till Torsby if´s kansli och så drog vi till Sunne med fotbollslaget på träning. Lilla Julia låg kvar och sov i min säng : )
Tränade med Ämtervik och det gick faktiskt ganska bra. Dom hade lite högre tempo än oss bara. Aja efter det kom Maja till sporthallen och så gick vi hem till henne :D Så himla länge sen jag var med den ungen så de är hemskt! Vi gick hem och åt, tog det lite lugnt och pratade. Sedan tog vi en sväng på Sunne och kollade på nya lindex eftersom jag inte sett de än. Det kändes som om man var i karlstad när man kom i där xD sjukt!
Vi gick till sporthallen igen och kollade på innebandy ett tag. Men när vi insåg att dom skulle vinna ganska stort så gick vi och såg på hockey en period. Riktigt roligt de! Vi skjutsade hem Maja, jag, pappa och Sara alltså : ) Sedan åkte vi hem til Torsby igen. Åt mat och drog till Julia ganska direkt.
Blev mys med Eric och Marcus framför melodifestivalen och så såg vi på greas. Den är så himla bra verkligen!
Klockan blev mycket så jag och Marcus åkte hem till mig och somnade : )
Vaknade i morse av att en litte klant inte kunde ligga still (A) nejdå. Men så himla gullig " De var inte meningen att väcka dig :$ ".
Gick upp och pappa tjatade om Vasaloppet som gick på tv. Hejar ni på någon? De gör jag, heja heja morbror Mattias (A)
Marcus åkte hem tidigt. Men jag tycker om honom lika mycket för de!
Nu sitter jag här och ska hänga tvätten snart, packa, städa och sen åka på fotbolls träning. Drar till mammsen efter det och senblir de träning igen runt 6? F&S med Hannisen :D :D:D
Ska bli himmla gött att få träna lite!
Skriver mer sen i kväll.
Måste även träna på fucking prov som jag har på onsdag, har ju haft hela lovet på mig men har ändå inte fått någonting gjort :O illa!
Nu säger vi så så länge :)

Ha de! Puss :* 

RSS 2.0