Regn med ändå lyckat.

Trotts att de spö regna så har jag lyckas döma 4 matcher. Riktigt nöjd med mig själv, tycker inte jag dömde dåligt och de är grymt skönt. Nyss tagit en lång och varm dusch, det behövdes. Mina vader var bruna och då menar jag ler bruna. Det bara spruta lera och dyngvatten på mig hela tiden, ramlade även i en stor pöl. Inte bra med gympadojer alla gånger. Men är nöjd med min insatts och Alex var jätte duktig för att va hennes andra gång hon dömer! Bra Jobbat!
Ska ta och göra mig i ordning nu och sen dra in till byn. Är invigning på björnevi också och de vill man inte missa. Efter de ska jag ta och träffa lite folk som var lääääääänge sen man såg. Ska bli mycket trevligt :)
Men nu ska jag fixa lite, ha de! :*

då varre dags..

Idag var de dags, vädret suger verkligen och jag känner mig inte alls nervös just nu. Antagligen är de för att jag är trött, ont i halsen och huvudet håller på att explodera. De får bli att ta en alvedon, ha halstabletter med sig och försöka hålla huvudet uppe ändå! Jag kan klara de.
Ska samlas om 40 min och gå igenom helgen med alla andra dommare, känns spänande på nått vis tycker jag.
Men nu måste jag äta frukost, packa och inte komma försent. Så önska mig lycka till än en gång!!
Puss hej :*


Godnatt

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen innan jag blir för nervös för morgondagen. Vet ni vad som händer i morgon?
Jag ska döma fotbolls matcher på Svennis cup, det är ju för dom minsta på 7-manna planer men ändå. Känns som jag kommer göra bort mig. Ska försöka stå för mina beslut och så, men jag vet ju vad man brukar klaga på. DOMMARN!
Men men ska försöka göra de så bra som möjligt, önska mig lycka till. Hoppas ni får en super dag i morgon i allafall.
Ska krypa ner i min säng nu ja, vi hörs´!
Puss :*



( alla bilder igår slutade inte så bra )


Så himla rolig!


Måste få visa.

Jag har provat chinos i omgång och aldrig hittat ett par som passat mig riktigt. Men i tisdags när vi va på bervik så hittade jag ett par super billiga,sköna och snygga. Själv tycker jag om dom riktigt mycket.
Eller vad tkr ni?


Torsdag

Jag har haft en super onsdag och torsdag fram till nu.
Har varit med Linette och Julia, tagit massa kort eftersom dom båda har en varsin systemkamera. Jag vill också ha! Regnade i allafall inget på oss, så sov dom hos mig i natt och tror inte vi somna fören halv 4. Men de va mysigt ändå.
Julia åkte hem ganska tidigt i dag så jag och Linette tog på oss två vita klänningar och gick ner till tuva. Tog en massa kort i vattnet sen vart de kallt och vi gick hem.
Här kommer i allafall lite bilder, ska försöka komma igång med inlägg varje dag nu känner jag. Lite klent med bilder och så också. De kommer jag lovar!


Nya klackar

Igår gjorde jag ett super kap och köpte in ett par nya klackar för 199 kr bara!
Både sköna och snygga, kan de bli bättre? Nej tror inte de.


Onsdag

Dåligt uppdaterande från mig, sorry!
Men har i allafall hunnit me och varit till stan och förbrukat lite pengar. Blev faktist en del. Men de får ni se en annan gång eller nästa gång ni träffar mig.
När jag kom hem igår åkte jag med Henrik och Jonas till Bredvika, vi tänkte vi skulle lyssna lite. Blev mest abra kallt och jävligt så jag och henrik åkte hem och såg nog den roligaste filmen jag sett på länge! Kill Buljo tror jag den hette,  grymt skön film om man har dålig humor som mig :)
Fick skjuts hem och somnade nog runt 1. Vaknade idag med huvudvärk och ont i halsen. Halsmandels står rätt ut som vanligt. Blir till åh dricka massa C-vitamin idag och hålla sig varm i kläderna. Jag har verkligen inte lust att bli sjuk, har 4 fotbolls matcher som väntar nästa vecka och jag ska då va med på alla! Sen ska jag döma till helgen och tjäna pengar då kan man inte heller va sjuk!
Ne nu måste jag gå och göra mig frukost, vi hörs. Ha en super dag :*

Godmorgon kl är 12.

Det är nästan hemskt när man sover bort dagen på detta viset. Fast de är klart, idag är de söndag så det spelar inte så stor roll. Har inte en aning om vad jag ska göra idag mer än frukost och duscha. Får väl syselsätta mig på nått vis, kanske ta kort med min lilla syster eller nått.

Igår hade jag jätte mysigt. Vi såg på en bra film, pratade, skratta, åt godis och mådde super bra. Måste tacka mina underbara vänner för de. Kom i säng runt 1 tror jag och de var skönt att det inte blev så där jätte sent.

Lördag kväll

Idag vaknade jag inte fören halv 1 och de var verkligen skönt att få sova ut. Tog god tid på mig med frukost, dusch och allt. Sen åkte jag till Julia vid 3. Var väl där i nån timme sen var de hem och äta mat. Ska fixa mig lite sen ska jag åka till Max. Vi ska ha myskväll där idag, jag, Max, Ina, Julia och Hjalmar! Ska bli jätte kul, även fast de lockar med en utkväll till så tror jag inte jag kommer orka de. Och för att man ska kunna ha så kul så får de inte hända för ofta för då vet man inte riktigt när de är super kul något längre.
Ni får även ursäkta dålig uppdatering men jag hinner inte med bara. Men fortsätt läs för snart flyttar jag till Karlstad och då ska jag skriva om allt som händer där!
Puss :*


Fryklsdalsdansen

Tänkte jag skulle skriva lite om gårdagen. Den blev grym :) De var verkligen värt 250 kr för allt.
Jag och Ina sätte oss i allafall tsm med Max och Hjalmar i en bil, så bar de av till Sunne. Först tänkte jag är de verkligen värt pengara, men kände ändå att jag bara måste dit. SÅ väl framme bytte jag skor redan innan jag gått ur bilen och de var ett ännu bättre väl. För väl inne på kolsnäs var de lerigt. Vi gick mest runt och hälsa på folk undertiden vi väntade på Björn skulle börja spela. Klockan blev kvart i och då drog vi oss in i smeten. Stod nästan längst fram. När klockan var 5 i så var de ganska mkt folk och sen när de drog igång, ja asså de va grymt! Orkade dock bara stå mitt inne i allt i typ 3 låtar sen blev de för jobbigt. Så vi drog oss ut mot kanten och mötte upp Julia. Sen rockade vi loss riktigt. Hade grymt kul och sjöng och de stod härliga till!
Björn Rosenström i mitt hjärta, så meningslösa men härliga texter han skriver!
Efter vi hoppat, dansat, sjungit/skrikit, så tog vi de lite lung och prata med folk. Sen bar de av in i grottan och dags för uännu mer dans. De var grymt kul och där blev vi resten av kvällen. Åkte väl från sunne runt halv 3, låg i sängen halv 4 och somnade nog inte fören 4. Men jag måste bara få säga att de var helt underbart! Inte haft så kul på länge faktiskt!
 <3

Dagens

...outfit   

Jeans- Vet ej vart ( gammla )
Linne - gina
Tröja - Gina


Hard night!

Hej sötnosar!

Förut va jag jätte duktig och skulle baka och när jag nästan var klar med min lyckade kaka för en gångs skull så fans de inge florsocker till glasyren. Usch vad besviken jag blev. Men då kom mammas kompis till räddning med ett packet som hon hade hemma. Och i gentjänst fick hon smaka en bit! Dom blev goda. Så i morgon ska jag nog bjuda Ina på nån, för kanske snor hennes säng i morgon natt. ;)
Åkte i alla fall på träning när jag bakat klart och de gick ganska bra. Tycker verkligen om våra nya träningar, dom är både roliga och effektiva. Blir trött som bara den men älskar de bara mer och mer för de! Fotbolls suget är på väg tillbaka.
Riktigt skönt, kanske ska försöka komma iväg och gymma i morgon, skulle va skönt!
Får väl se vad som händer i morgon, ska äta lunch tsm med en saknad vän i morgon. Behöver prata ut och lösa mkt som inte blivit bra mellan oss.
Nu har jag bestämmt mig för att ta tag i saker och ting. Mår mycket bättre i kroppen efter några dagars upphämtning också. Har tyvär inte fått några svar på proverna än men då kan de ju inte vara något farligt så de är ju super bra!


Onsdag

Idag vaknade jag riktigt tidigt, tror klockan var halv 10. Kändes skönt att gå upp och få lite gjort  och inte nog me de utan solen tittade fram. Helt underbart! Så jag och mamma gick ut i solen och målade husväggen, blev lite färg här och där på kroppen också men de spelar väl ingen roll. Så när vi var klara med de ringde jag Ina. Tänkte vi skulle åka och steka vid Bredvika, men så klart försvinner solen när vi väl kommer dit så satt mest och frös. Men jag har i alla fall varit ute i några timmar idag och det är bra. Ska väl äta lite mat snart sen åka och träna fotboll. Hoppas på lite kortare gräs denna gången bara. Får väl se om jag hittar på något efter träningen eller om jag bara åker hem och inte gör någonting som alla andra kvällar. Men på fredag bär de nog av till Sunne med Julia, annars blir de lördag. Men någon dag ska vi iväg i allafall. Är ju fryksdalsdansen trotts allt!
Hoppas alla andra också njutit av vädret och tagit vara på den lilla sol vi haft.
Kommer nog  ett inlägg ikväll också. Puss hej :*

Tisdag

Åkte in till byn förut och köpte kärleksmums till mig och Julia. Sen åkte jag till henne, vi pratade och skrattade, möljde i flera timmar. Som vanligt! Vi kommer nog stor trivas ihop i Karlstad tror jag, jag längtar verkligen.
Har inte så mycket att skriva om. Händer inte så mycket runt om mig just nu, är mest trött.
Har lust att hitta på nått ikväll, nått riktigt roligt.

här har ni lite fler bilder från Idre.


Godmorgon

Har ni sovit gott?
De har jag i alla fall. Eller inte riktigt super skönt men nästan. Ska snart gå ner och göra mig frukost.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta åp idag, blir säkert att sitta hemma som alla andra dagar känns de som. Har så himla tråkigt just nu. Vart är allt folk, hör av er ?
Vädret gör de inge bättre, annars skulle ja ju kunnat ligga ute och sola men nej nej de tillåts inte.
Nej nu ska jag sluta klaga och få nått i magen. Hör av er! :)

Gick bra.

Första träningen men nya tränaren gick jätte bra. Han va duktig och pratade verkligen inte bort halva träningen. Jag är helt slut i bena, efter uppehållet så brukar de bli så. Lite segt att komma igång igen, men de kommer de med!
Blir träning på onsdag igen, ser verkligen fram emot de. :)


Måndag

Gick och la mig redan runt halv 11 igår och vaknade runt 10 i dag. Och vet ni vad? Jag är trött än. De är rent illa.
Men men, idag så åkte jag in till byn med min mamma och syster runt 11. Skulle in och och göra lite ärenden. Jag köpte mig ett par nya gummistövlar! Så himla härligt, snygga ärrom me!


Sedan åkte vi till mormor och morfar.  Fick lite mat i magen, plockade jordgubbar, fikade och pratade en massor. Pappa kom även förbi med dom siste grejerna.
Så nu stårre två flyttlådor på mitt rum, åh flytten närmar sig bara mer och mer!




Men nu ska jag nog gå och lägga mig en sväng innan jag ska iväg och träna o så.
Ha en bra dag, puss :*


Jag vill.

När man inte kan få något så vill man bara ha de ännu mer. Varför är de så ?
Man får inte, då blir de mer spännande att göra de.
Någon säger nej men du tänker JA!
De är helt sjukt vad fel de blir egentligen.
Var egentligen inte de jag ska skulle skriva.

Skriver ni någon gång puss eller nått sånt i ett sms/ på msn / mail m.m utan att mena de?
Jag menar, gör man de? Kram är ju helt okej, för kramas de gör man ju. Men puss eller så, man pussar ju inte den personen så de blir fel. Vad konstigt de låter. Men någon kansek förstår hur jag menar med allt?
Sitter här och funderar på allt de där jämt nu. Kommer inte fram till nått vettigt svar, antingen för jag är för trött eller så finns det inget.


Hemma igen.

Nu är jag hemma efter några mysiga dagar i fjället. Har varit super kul, varit ute och gått, spelat tennis, badat, solat, gått lite till, spanat, skrattat, ätit mkt, åkt lift och haft grymt kul. Har verkligen mått super gött, skulle lätt kunna åka dit nu direkt. Tack :)
Igår åkte jag in och träffade Ina, vi gick till Martin och sen hem till mig. Myst med lite godis framför en film och blev en allmänt lugn kväll. V aknade i morse och var tvungen åka in till pappas gammla hus redan vid 11. Dags att börja städa, så idag har jag städat i ca 7 timmar. Fått fönsterputs medel i ögonen och blivit sjöblöt när jag gjort ren duschen. Men ganska skönt att känna att man hjälper till någon stanns i alla fall. kom hem runt halv 7 och då varre duschen som lockade mest. Åt sedan mat och ska snart sätta mig vid tv:n med min lillasyster och se på nått bra. Sen sova redan vid 10 kanske. Ja låter väldigt skönt :)
Lite bilder från Idre :)


halv 12

Klockan är halv 12 och jag ska gå ner o få i mig lite frukost. Sen åker jag in till torsby med mammsen, handla lite och fixa, Packa klart allt när jag kommer och och sen bär de av till Idre.
Jag ska inte packa klart utan jag ska BÖRJA och packa. Lite seg som vanligt. Men jag hinner de är lugnt.
Igår va jag med Max, Hjalmar och Julia typ hela dagen :) På kvällen drog jag till Bredvika, dåligt ös, så vi åkte in till Torsby en sväng i stället. Där blev vi ett tag, satt och prata med allt folk. åkte hem och såg på en film. Sen tog jag mopeden och åkte hem :)
Men nu måste jag gå och äta frukost innan mamma blir arg på mig :O
Vi hörs, ni når mig på mobilen annars. Puss hej :*


By: Hjalmar

Måste bara prova om de rör sig :)

Fint bild tkr jag!


Gick bra.

Det gick riktigt bra på sjukan idag, dom trodde jag skulle svimma men så mesig är jag inte. Haha!
Tror aldrig det varit så gött att få äta frukost som då. Klockan är inte speciellt mkt, men jag känner mig redan ut tråkad.
Ska träffa Hjalmar och Max sen, vi ska väl höra med Julia om hon ska med också. Får väl se vad som händer :) Ska kanske gå och köpa lösnaglar idag, behöver göra nått så jag slipper se dessa förbannade slita äckliga naglarna.
Sen kanske jag ska träffa Malin en sväng också.
Sitter här och hör på en låt som jag inte vet vad den heter, men så jälla skön text.

What're You Gonna Do With All The Love
you're Hiding In Your Underpants?
maybe We Can Take 'em Off And Do A Little Naked Dance


Någon som vet?

Sen ska ni få lite dagens outfit :)



T-shirt från hm
jeans shorts från en affär i spanien, vet ej vad den heter

Kanske blir lite kallt så, men då drar man bara en tröja över :)


Godmorgon

Klockan är snart 9 och jag ska åka in till sjukhuset. Det lockar inte speciellt, men är väl bättre ändå.
Tar nog inte så lång tid, så vad ska man göra mer idag ?
De blir nog nått, säkert träffa Julia eller nån.
Nej nu måste jag sticka, vi hörs senare :)
Puss hej :*


Oh yes!

Idag har jag hunnit med lite saker i allafall även fast jag vaknade ganska sent.
Har hjälpt till att släng skräp, varit ledssen, funderat, blivit dissad, varit ute och sprungit, duschat och ätit mat. Duktiga jag och klockan är inte ens 6. Ska nog se om någon vill med på nått någon stans, inte för ajg tror nön har ti me de men ändå.
Imorgon blir de sjukan också innan klockan 10 på fastande mage, usch jag kommer bli så sur, måste ju ha frukosten direkt jag går upp annars. Men önska mig lycka till nu.
Drar till Idre om en dag, fatta vad härligt att åka bort från Torsby ett slag.

Vad blir de ikväll då? Jo hemma och mysa kanske. Eller om de blir äventyr, ja vi får väl se de :)

Vad brukar ni göra när ni har tråkigt? Berätta för mig :D

Måndag

Vaknade nyss och vädret är faktiskt inte så där super kasst idag. Ska nog ta på mig ett par tofflor och gå ut och hjälpa mammsen. Ska dra skräp idag och om jag gör de i ett bra tempo så kanske jag hinner ta en fika med gulle Julia också.
Min kväll igår löste sig faktiskt ganska bra, såg på twighlight, bannemej den bästa filmen jag sett tror ja. Rekomenderar till dom som inte sett eller nej ni måste se den.
Något som jag måste är att gå och äta frukost, kanske värma kött från gårdagen. Det märks vad de blir.
Hoppas alla får en super bra dag för de ska jag försöka ha i allafall.
Mamma ska även ringa till sjukhuset idag, hoppas jag får komma dit innan onsdag då jag åker. Håll tummarna för mig.
Puss hej :*


Det går segt.

Ja denna dagen har varit förbannad seg, har bara varit till mormor och käkat lite mat. Sen har jag sovit bort 2 timmar ungefär också. De är aldrig kul när man ska behöva va så jälla trött hela tiden, tappar hår och bara mår allmänt inge bra i kroppen. De stämmer verkligen ner mkt.
Tror jag ska be mamma hyra nån bra film till mig ikväll så något kanske blir lite bra i allafall.
Om ni tycker lite synd om mig nu så tycker jag faktiskt ni ska höra av er och ta med mig på något :$ :)

Söndag

Nu var ännu en vecka av sommarlovet borta, kan ju inte säga att jag känt den riktiga sommar känslan än eftersom jag arbetade när de fina vädret var. Inte lätt alla gånger. Igår vart i alla fall en ganska bra kväll, även fast de regnade och jag frös. Hade nått så grymt ont i magen och de har inte gått över än, något fel på mig tror jag. Hahah.
låg i sängen ungefär runt halv 3 men somnada inte fören kvart över halv 4 nån gång. Förbannade jävla sms du ska skicka vettu. Är de inte lika bra att hålla dig borta istället för att bara skriva och klaga. Jag har inte gjort dig nått nu, sluta dra upp gammal skit. Starta ett nytt liv istället och glöm de förflutna.
Ska snart gå och duscha, göra mig iordning och sen ringa till min vännina Julia( hahah de lät töntigt ). Känner att jag har lite saker att berätta, sen får väl se hur denna dag slutar. Kan alltid hända något nytt har jag upptäckt. Till veckan ska jag hjälpa mamma och måla huset lite, tjäna in lite pengar som jag är skyldig henne efter shopingen i götet. 
Får även lön på tisdag, men ska nog inte hansla upp den riktigt än, väntar lite tills tiden närmar sig Karlstad. För bättre att köpa mkt nytt då än massa sommar kläder nu när de inte ens behövs. 
Men nu måste jag nog gå innan hela dagen försvinner av att jag bara sitter och inte göra något. 
Inge regn än idag också, stort pluss till vädret :)
Ha en bra dag, puss :* 


bilder


Party

Igår var de kalas hos Eriksson och de va riktigt kul :) Va även in till byn en sväng, inte så mkt folk men lite.
Julia sov hos mig och vi drog oss länge i sängen idag. Riktigt skönt.
Blir ännu en härlig kväll idag med Julia på törg. Vädret stoppar oss inte för att leva livet inte, nej här är de bara att va glad ändå!
Ska väl lägga in lite bilder fråns semestern och så sen tänkte jag.
Men nu måste jag fixa de sista.
Ha de :)


Saknar dig..

HJa jag sakanr faktiskt min blogg nått enormt, så nu får jag nog ta och starta upp igen :$
Kom hem från en kort semester igår, var super mysigt. Vi var på liseberg och tro de eller ej men jag vågade upp i höjdskräcke, uppsvinget, balder och massa fler. Riktigt stolt över mig själv faktiskt. Sen bodde vi jätte nära vattnet, visst jag badade inte mer än 1 gång men ändå, var super mysigt ställe i alla fall. Synd bara att inga snygga pojkar dök upp. Fick nöja mig med de jag såg på liseberg.
resan hem igår tog runt 5 timmar, sen va vi och hämta grejer hos pappa. Så nu ska jag bo hos mamma på heltid eller ja i alla fall 1 månad tills jag själv flyttar till Karlstad. Ja ni läste så himla rätt, jag kom in i Karlstad och jag har en lägenhet tsm med min vän Julia. Ska bli så himla kul att flytta. Åh jag har så himla mycket jag vill skriva, men då blir det ett jobbigt långt ilägg tror jag. Får ta lite då och då istället.
Sitter här nu och är ny duschad, har varit ute och sprungit med Emma även fast de spöregnar. Rikgtig skönt, ska försöka komma igång nu faktiskt.
Ska nog göra mig iordning och sedan ringa Julia :) Blir henne ikväll på byn me folk. Även om de regnar ska jag ut varje kväll denna helgen. Ska jobba i morgon också mellan 7 till halv 10. Blir nog bra.
Nästa vecka drar jag med Julia och familj till Idre. Ska bli super kul och mysigt. Men de kommer ni få höra mer om senare.
Ska nog fixa i ordning lite nu jag, vi hörs väl eller kanske syns ikväll.
Puss hej :*


Rese outfit

Kanske inte den bästa bilden men, jeans leggings från gina, tunika från gina.

Göteborg

Ja idag drar jag iväg och kommer inte hem fören torsdag, så blir de contry festivalen hela helgen och de ska bli så jälla gött :D
Igår kasstade jag bort allt från dig, allt! Så himla skönt, min natt igår var helt perefekt.
Men nu måste  jag gör mig iordning, ska ta mig till tåget i regn vädret på nått vis, hör gärna av er på mobilen :D
Puss

RSS 2.0