-.-

Ja nu börjar jag tröttna på detta. Verkligen, jag blir inte ledssen, besviken eller sur. Nej jag blir trött på ER!
Tycker ni de är bra att hålla på så, så visst får ni de. Men nej nu tycker ja de kan va i stället.
Det kanske är bättre att säga allt man känner till er, men jag vet att det inte kommer förendra något. Vi kommer säga " men vi bättrar oss och försöker träffas till veckan?". Det är så det brukar se ut.
Klart som fan jag vill vara kompis med er men när ni håller på som ni gör så blir det bara för mycket.
Jag nämner inga namn, utan ta åt er om ni känner det bara. Inge mer....



VILL TILL MAJA I SUNNE NU!

Härliga lördag

Vaknade för en halv timme sen. Känns skönt att inte sovit bort hela morgonen i allafall. Ska snart gå ner i duschen och sen göra mig i ordning. Kanske går in till hallen och kolla på när torsby 94 flickor och pojkar spelar. Får se hur det blir. Måste ju försöka äta något innan mötet sen också. Men det hinns med!
Ska nog sätta mig och skriva lite på engelska projectet sen också. Även läsa igenom so provet. Kan verkligen inget om de och de är illa. Får reda på no provet till veckan också, spännande och se hur mycket fel jag har.
Dagen i dag ser i allafall väldigt lugn och bra ut. Det kan ju alltid ändras under tiden men ändå.
Ska gå och göra en super god frukost nu tänkte jag. Det är så härligt på helger att inte behöva jäkta i sig frukosten.

Ha de så länge!


Fredag, mys, mat, hemma kväll!

Ja nu är det fredag kväll och Marcus mannen har åkt hem. Han skulle på rally i morgon så. Men men så är det. Vi gick till Toria för att träffa Hanna. Äntligen dags att köpa F&S kort. Behövligt och de har vi tjatat om länge. Så nu jävlar ska vi till och träna också :P
Ska snart gå och äta en super go middag med pappsen. Sen sova ganska tidigt tror jag, ska på möte i morgon och sen bada i badhuset. Hur skönt som helst! Ska va på relaxen och äta pizza.
Jag älskar fredags kvällar. Även fast man är helt utpumpad efter ännu en vecka i skolan. Man somnar tidigt och vet att man får sova hur länge man vill. SKÖNT! Sen får man även äta hur mycket godis man vill, må helt gött. Inge tider att passa eller nått!
Just de jag och Julia har fixat present till Max som fyllde år för ett tag sen. Men ändå bättre sent än aldrig. Vi får ta en kväll med mys så ska du få den?

Nu var de länge sen jag sjöng sing star. Får bju hem Julia och Linette och mölja lite, så sover dom hos mig i min stora säng hos mamma. Den sängen betyder mycket den! helt älskvärld!
Nej nu måste jag nog gå och hjälpa pappa!
Ha de allesammans! Puss :*


Helg helg helg!

Go skoldag i dag, slutade vid 12.
Jag och Julia slog rekord för oss själva på idrotten med 103 st typ passningar eller va man ska säga. Ni vet sån här bedmington, eller hur de stavas? Vi sköt en sån boll fram och tillbaka till varandra 103 gånger! Stolta var vi.
Sen åt vi mat och drog ner på Torsby. Gick och köpte ett block och två pennor till mig. Jag kännde att jag behövde det bara xD
Sen blev de en härlig fika på Winer. Och vi åt världens godaste kondisbit eller vad man säger. Tror dom heter kärleks mums. Älskar kletet som är uppe på! Underbara!
Sen gick vi i lite affärer och jag har hittat dom skorna jag vill ha på Prima. Får väl se om de blir att inhandla dom snart ra!
Köpte godis gjorde vi med!


Julia åkte hem och jag gick och mötte pappsen. Vi handlade lite mat tills i kväll och sedan åkte vi hem.
Jag fixade lite när jag kom hem och städade lite. Så nu sitter jag här och väntar på att Marcus ska komma som slutar 4 eller nått. :) Ha en härlig fredag allesammans! PUSSSSIS   :*


Linette du är bra, det vet du va?


Ny blogg design

Ja nu har jag gjort en ny blogg design, så vad tycker ni?

Tyckte in bättre om den gammla så byter jag tillbaka, tycker ni kan kommentera och säga vad ni tycker nu :D?





Julia Barremyr

Sitter och pratar med världens bästa person just nu. Hon pratar på som vanligt oavbrutet, eller nej men nästan :)
Imorgon ska jag och hon ta en fika efter skolan, sen kanske jag får träffa Marcus om han har tid med mig. Får hoppas. Möte på Lördag mellan 3 och 6. Ska bli riktigt gött faktiskt. På söndag vet ja inte, ska i allafall träna dubbel träning, så mkt vet jag.
Har inte så planerad helg i allafall. Lite tråkigt nästan. Men hittar nog på nått i allafall :)

A teenage love.
Then forgiven
We can hit a show, kick it on the block, everywhere we go, we know that we got that young love
is this real?

Rida häst

Det gick faktiskt riktigt bra förut. Red Safir, fick prova på att trava m.m. Så nu du linette kan jag de också (A)
Efter vi ridit så fixade vi lite grejer, sedan fick vi gå hem. Så jag och Julia gick från stallet till Torsby och köpte oss pizza. Satt säkert där i 1 timme eller nått. Sedan gick jag och köpte godis och sedan hem. Härligt att gått så mycket idag i alla fall. Ska väl snart duscha, bara det finns nog med varm vatten först. Sen bara Ina hör av sig så går jag nog dit och sen hem igen för att baka med pappsen.
Så himla tråkigt att baka själv så jag sa att han va tvungen göra de med mig, sött av han!




Va lite söt då -.-


Godmorgon Torsdag

Ja nyss vaknat ur min skönhets sömn eller vad man säger :)
Fick sovmorgon i dag och sov 1 timme längre i allafall och det var himlans skönt! Ska väl snart väcka pappsen så han får skjutsa mig till stallet. Ja ni hörde rätt stallet. Jag ska rida i dag på frilufs dagen. Får väl se hur det går. Skulle vilja lägga in bilder men går inte eftersom jag glömt kamera sladden hos mamma. Ni får mycket bilder nästa vecka i stället.
Va hos Marcus igår efter skolan. Jag fick inte mölja med honom något alls bara för han är klen och har ont (A) Nejra de var faktiskt synd om han, han har  fått en lårkaka. Så¨är livet ibland gullet!

Ska nog va med Ina sen och så kanske träna med Hannis. Fast måste baka också tills imorgon. Mindre roligt de :/


Nej nu måste jag skynda iväg. Ha de bäst och fortsätt läs min blogg. :D


PUSSSS :*

Godmorgon

Godmorgon vänner :)
Har haft en seg morgon än så länge och snart ska jag väl ta på mig ytter kläderna och gå till skolan.
Ja idag är det den stora dagen för no-provet också, önska mig lycka till!
Åker till Marcus efter skolan idag, pusss :*
De vart inget långt inlägg. Men ska försöka skriva ett bättre sen i kväll eller nått.


Jag vill ha nya kläder nuuuuuuuuuuuuuuu!



Pussssssiss :*


åt helvete..

Ja nu går allt bara åt helvete. Fotbollen, skolan, hemma, bloggen (läsar siffrorna sjunker, jätte tråkigt) allt nästan. Inget funkar längre. Kan fan inte spela fotboll längre, kan inte röra en boll. Har nästan tappat suget och då är det något som är fel.
Bara en jävla massa prov framöver som jag inte kan något av. Inte ens matten.
Hatar att va själv. Är så fucking mörkrädd så ni vet inte. Så inatt kan ni ju alltid skriva sms, för jag kommer inte sova en blund.
Nej fy vad jag klagar, men var bara tvungen skriva lite.


Don´t worry be happy!

Tisdag

Ja idag har jag väl inte varit så aktiv i skolan, nästan inte gjort någonting ändå har jag typ en 5 prov att se fram emot till veckan och så. (N)
Kom hem och tänkte jag skulle få lite mat i magen, men fans inget att göra något av. Och eftersom inte pappa är hemma utan han ska till Karlstad som vanligt. Då är jag lämnade här hemma med min broder som typ kommer hem och tror han äger hela huset. Sedan går han ner och lämnar mig själv så fort klockan slår läskigt. Oavsett vad jag gör här hemma så får jag bara en jävla massa skit. Mitt fel att jag gjorde de och de och de.... Ja då kan de väl lika gärna va.
Ska i allafall iväg och träna sen, går dit och hem. Sen ska jag väl träna på no prov som är i morgon. :/
Och när jag väl ska sova kommer de inte gå. Eftersom det är helt tyst i huset och mörkt. Hatert och jag som är så jävla mörkrädd. De gör det ju inte speciellt bättre av att man är själv på de. Så vill du så kom och sov hos mig inatt?
Jo tillbaka till vad jag åt. Hittade nått nudel packet som jag tänkte jag kunde göra iordning. Men åt knappt hälften. Smaka skit!
Ne nu ska jag inte klaga mer utan ta och göra nått vettigt och skita i allt annat.



pussss :*


Så här mogna är vi ><


Trött

Ja jag är trött som bara denn efter denna dag. Ja vad ska man säga, hade väl återberättning i engelska. VG eller VG+ vet ja ej, hon typ ska tänka på de :S Men ja ja, så där halv bra kan man väl säga. Tränade små barn i gymnastik med Julia sen vid 5. Kom typ 3 nya ungar denna gånger. Så ja dom är väl runt en 20 - 25 st nu om alla är där samtidigt. Mycket ungar över allt. Men de får gå, för deras skull!
Ska iväg på kurs den 13/2 - 15/2 med Julia, Sandra och Elina. Ska bli jätte kul, fast missar 2 månadersdagen och alla hjärtans dag. Lite tråkigt kanske men men de kan ju alltid tas en annan dag :)
Sitter här och försöker få ordning på min mobil så jag kan lägga in lite musik och föra över lite bilder till datorn. Visst de är sämst bilder eftresom det är mobil kameran men men ändå. Det är bilder (A)
Ska väl snart sätta mig med no boken som vanligt. Får inte in alla neutroner, isotoper och protoner m.m i huvudet. Det går verkligen inte och jag som tyckte det var så lätt i början och tänkte yees äntligen något jag förstår., men neej. Usch!
Sen var det något intressant program på 1an tror jag vid halv 10 som jag tänkte jag skulle försöka hinna se.

Aja ska försöka fixa lite nu, kanske kommer in lite bilder sen.


Pussssiss :*



Vill vara med Marcus :$

Sova. trött..

Söndags kvällar är nog dom sämsa kvällarna som finns. Man är trött, det är skola dagen efter, man har inget att göra, man känner sig värdelös m.m....  Söndags kvällar borde inte få finnas eller nått.
Vill träffa Jullan nu, kom hit och gör mig på bra humöra, dirr?
Nu ska jag äta något riktigtig onyttigt, se på barnprogram och läsa på engelska + no¨.
Ha de bra.


Pussssiiiss :*



Söndag

Hade hur mysigt som helst i går :)
Såg på rena rama rolf, fast jag fick se själv. Eftersom en viss lite kille somnade så skönt bredvid mig. Tillslut så väckte jag honom och så gick vi ut och åkte skoter. Möljde i snön och byggde en snö gubbe. Kom hur mycket snö som helst i går ju. Fast i dag är allt borta ><
Gick in och såg på nån super bra och spännande film. Fast ingen av oss orka se hela så vi gick och la oss.
Såg klart filmen på morgonen. Kommer inte ihåg vad den heter, men en rekomenderad film i allafall, ska ta reda på namnet sen.
Har nyss varit och träna lite fotboll. Gick inte alls bra idag. Var slö och helt okonsentrerad. Men bättre lycka nästa gång eller vad man ska säga.
Ska hoppa i duschen snart tänkte jag, sen blir det plugga plugga plugga.....
Detta har varit en Marcus helg men jag börjar sakna Julia lite nu. Men hon kommer hem i dag. Imorgon ska jag mölja sönder henne (A)



Pussss :*



Ja du..

Nu ska ni få se kort på skoltröjan också, de har ni inte fått än :)
Även när min lugg är iordning gjord eller ja hela håret är väl de, men eftersom jag klippte luggen här om dagen. Äsch ah ni fattar.




Så vad tycks nurra? :)



Pussis  :*


Lördag morgon.

Det är lördag morgon gott folk! Härligt med helg är det. Så himla skönt att få sova ut och bara gå i mys kläder här hemma hela dagen. Fast det ska jag ju inte idag, men halva i allafall (A)
Ska väl se till att städa lite där nere som jag lovat mamma och Lars-Erik. Sen ska jag hoppa i duschen, eftersom vädret är så dåligt så är jag inge sugen på att gå ut och gå eller spring.
Sen runt 3 - 4 någon gång bär det av till Marcus, sover där gör jag med :) Mysigt!
Bara att slå en singnal om det är något.

Hör på en sån underbar låt just nu, gammal är den nog men bra!
Det får nog bli dagens låt:
Alan Jackson - Remember when


Mitt rum hos mamma

Ni får ursäkta den dåliga kvaliten på bilderna, men de vart nått konstigt med kameran.
Mitt rum består i mesta dels av en säng och en garderob.
Idag ska jag även hänga upp min fina nya tavla, eller ja ny och ny, den nyaste i allafall : )
Själv tycker jag om mitt rum väldigt mycket bara att jag tycker inte det är riktigt färdigt än, men har inte kommit på dom sista grejerna än bara. Men det kommer nog.
Lägg märket till att min garderob är STÄDAD för en gångs skull!



Fredag.

Har varit en super bra dag i dag faktiskt. Vanliga lektioner och slutade kl 12. Jag och Ida gick väl till matsalen och hamnade där i si så där 1 timme eller nått. Sedan bar det av till Torsby, Max skulle blivit me. Men sen kom han på halvägs ner att han har ju matte xD kloten själv de!
Tog oss en sväng in på La rose och jag köpte lipgloss som luktar äpple! Super gott är de och kletigt.
Sedan gick vi väl till Prim och stötte på Emma och Malin även Frida och Ellen. Pratade väl lite där och kollade lite sen gick vi runt lite mer. hamnade till slut på apoteket. Ida köpte body lotion, luktar super gott! Jag köpte tuggummi. Sen var de bara konsum kvar, för jag vill ha godis!
Vi gick tillbaka till skolan och sätte oss i cafeterian. Spelade yatzi och åt godis, pratade med folk och kletade läppglans över allt. Sen kom Marcus och Marcus. Så vi gick till bussen och Ida hade varit gulligast som väntat med mig på Marcus till typ kl 4. Tack baby!
Vi åkte hem och jag åkte på däng, hahah. Nejra. Vi myste väl, såg på nån rolig film och Marcus somna. Jag typ låg där för mig själv och skrattade jag. Pratade även med Julia i telefon och hon har de bra! Saknar henne ja :$
Aja, åkte väl hem för inte så länge sen och nu sitter jag här med chocklad och C-vitamin. Ska väl inte vara vaken för länge. För i morgon tänkte jag hinna städa, ut och springa/gå, duscha innan jag ska till Marcus :) Tycker om att vara där jag, tycker om att vara med han också!



Pussss  :*



Träna.

Nu har jag städat mitt rum, tog även garderoben när jag ändå var på gång. Ser väl lite bättre ut nu. Men måste verkligen få upp min tavla jag fick i julklapp. Den bara står där lutad emot väggen. Aja ska väl ta och sätta mig med Spanska glosorna i en timme nu tänker ja, sen blir det att traska in till Torsby. Hannisen och jag ska träna F&S :D Verkligen behövligt, måste börja röra på fläsket igen. Har varit så dålig på de nu när de inte är någon fotboll, FY IDA!
Jaja, men blir nog inge mer bloggande i kväll. Och imorgon åker jag till Marcus efter skolan eller nått, så kanske blir ett då på kvällen. Märks väl. :)

Pussss :*


Nästan varje gång.

Jag gråter nästan varje gång jag hör denna låten och så blir jag lycklig innombords!

You Make My World Go Around


I'm losing my friends for you tonight
Cos' there is no one
But you who makes me feel alright
We've had our times of ups and downs
But after all it's worth it
You're the one that makes my world go around
I'm leaving this town with you tonight
It don't matter where we're heading as long as you hold me tight
To you darling I am chained and bound
And nothing's gonna change that
You're the one that makes my world go around
If there is anything that I am sure of
Then it's my love for you
If there's anything that I want more of It is you

Torsdag

Sovmorgon idag men jag fick inte sova i allafall. Så åkte till skolan och sega mig i en timme innan vi börja.
Ingen Julia i skolan heller. Hon drog till Idre idag utan mig. Det tycker jag var taskigt. Men de gick lika bra för de i skolan i allafall. Börjat läsa lite på nationella proven i svenska nu och det verkar inte så svårt ändå faktiskt.
Tog bussen hem vid 3. Gött! Ska ta och städa mitt rum, göra spanska läxan, kanske läsa lite no och engelska också. Lägga mig och ta de jävligt lugnt. Sedan kanske sätta mig här en sväng också om de hinns med. Ni får ju i allafall ett blogg inlägg idag.

Hur ska man tillbringa kvällen i morgon nurra när inte Julia är hemma och de ble inge kalas för Max. Någon som har tråkigt kan ju slå en pling? Jag är ganska ledig denna helg tror ja.
Telefonen är alltid på, så skriv ett sms när ni vill, för jag har alltid tråkigt när jag är hemma!

Dagens bästa:

vi gjorde ett expriment på no.
(Julle skuter i väg några tändstickor.)

Martin- MEN JULIUS!......... moget.
Malin, Sami och jag : HAHAHHAHAHAHHAHAH!
Så jävla kall vettu!


Onsdag

Var ganska seg i morse och så kom man försent till skolan pågrund och bussen. Den fick för sig att åka en annan väg i dag. Men så ärre. Sen efter elevråds mötet så åkte jag, Julia och Per ( i cafeterian ) till Bilisten och hämtade ut skol tröjorna. Gött! Fast dom va ju inte så där jätte fina, men dom duger :) Fast en tröja får vi skicka tillbaka eftersom det var en stor fläck på den och den var VIT! Stackars Ida! `Men vi löser de där bruden?
Sen flöt skolan på som vanligt. Ingen spanska i morgon så sovmorgon. Men måste åka me bussen i allafall. Sen ärre inte heller någon musik. Så slutar vid 3. Blir en ganska härlig dag då.
Efter skolan drog jag till Marcus :) Var sjöblöt om fötterna eftersom vädret sugergetballe! Nejra men typ.
Ska köpa mig snygga gummistövlar och gå i!
Ja ja, vi åt väl lite, bråkade lite, myste lite, spelar rock band som jag suger på, vi myste lite till och sen möljde vi lite! Så som våra dagar brukar se ut (A) hahha. Åkte hem och nu ska jag sätta mig med lite spanska om engelska tänkte jag. I morgon får jag väl ta hem No boken och lära mig allt utan till. Nejra men ska fan ha MVG på de där jävla prove!

Sitter även här nu och här på Lasse Stefans - I natt i natt.   Den väcker många fina minnen. DANSPALATSET!



Dagens outfit:

Trasiga ljus blå gina jeans.
Rosa linne, från nån stanns? :S
Svart satin jacka med mönster från gina.

Klippte luggen

Ja igår innan jag skulle sova så tänkte jag, ja nu är de väl på tiden att klippa denna luggen. Så jag gjorde och ja slut resultatet ble kanske så där bra :S
Men vad tycker ni ?


><

Nu ska jag gå och dänga min ipod för den är dum. Funkar inte för nö, vad ja än gör. Jo den funker väl men, men inte som jag vill!
Ska väl sova nu så jag slipper få ryck på stackars Jullan. Ho är nog blå hela ho snart för jag slår henne så mycket. Fy på mig! Ska börja slicka på dig i stället. Nej meningslöst de blir då. Har verkligen inget att skriva. Men kände att jag var tvungen att skriva i allafall.

Vargnatta!:

Jag : Åh, nu måste jag smörja benen känner jag!
Johnny och micke: ???
Jag : Ja men har ni aldrig fått en sån känsla? Att ni bara måste smörja in benen?
Julia: Jo men de är klart, de har jag ofta!
Johnny : Nej jag har nog aldrig kännt en sån känsla. JAG MÅSTE SMÖRJA BENEN!
Micke, Julia, Jag : HAHAHHAHA!

För att förstå måste man uppleva, sorry! Kul varre i allafall.
Va säger ni, Elvisp? Tvättmaskin? eller diskmaskin?

Amen seriöst, gubbe! LÄÄÄÄÄÄS!

http://nwt.se/sport/lokal_sport/article453006.ece



Amen seröst gott folk läääääs! Göbben kände henne inte ens. Sepe!
Han vet inte ens vad han pratar om ju!


Vargnatta i Torsby

INNEBANDY

För andra året i rad föll Camillas Jänter i finalen i innebandyturneringen Vargnatta som i veckoslutet avgjorde i Stjernehallen i Torsby för 25 gången i följd.
- Vi kommer igen. Nästa år är det tredje gången gillt... FAKTA Final flickor Camillas Jänter, Torsby- Snygg-Micke, Torsby 0-1.
Målgörare: Mimmi Larsson.
Semifinaler:
Camillas Jänter, Torsby- Phille Mulls, Sysslebäck 4-1, Snygg-Micke, Torsby -Pink Ladies, Munkfors 5-3. Luuk´s Army från Torsby vann pojkklassen i 25-årsjubilerande Vargnatta. Luuk´s Army från Torsby vann pojkklassen i 25-årsjubilerande Vargnatta.
Foto: Morgan Bäckvall  [Förstora]  Snygg-Micke, också hemmahörande i Torsby, vann Vagnattas flickklass. Snygg-Micke, också hemmahörande i Torsby, vann Vagnattas flickklass.
Foto: Morgan Bäckvall  [Förstora]  Laget Camillas Jänter bildades för att hedra en omkommen klasskompis. Och gör det med den äran. Nu nådde gänget finalen i Vargnatta för andra året i följd. Laget Camillas Jänter bildades för att hedra en omkommen klasskompis. Och gör det med den äran. Nu nådde gänget finalen i Vargnatta för andra året i följd.
Foto: Morgan Bäckvall.  [Förstora]  - Jag tycker att vi gjorde en fantastisk bra turnering och vi var ju faktiskt obesegrade fram till finalen, säger Sven-Olle Söderström, coach för Camillas Jänter från Torsby.
Laget Camillas Jänter är något alldeles speciellt i sig.
Det uppstod i fjol på initiativ av tre flickor vars kompis Camilla omkom i en tragisk mopedolycka i Bada öster om Torsby samhälle för ett par år sedan.
- Vi spelar för henne och det här är vårt sätt att hedra hennes minne, säger Sven-Olle Söderström.
I finalen i årets Vargnatta, som vänder sig till högstadieelever och som den här gången samlade 7 flicklag och 13 pojklag, förlorade Camillas Jänter med 0-1 i derbyt mot Snygg-Micke.
- Till nästa års Vargnatta kan vi ställa upp med i stort sett samma lag. Det är bara tre som faller för åldersstrecket, säger Sven-Olle Söderström. Vi är alltså tvåa två år i rad och nästa blir det tredje gången gillt. Då borde det vara vår tur...
Camillas Jänter vann till en kategori i Vargnatta.
Flickgänget vann nämligen Fair Play-priset.
Inte en enda utvisningsminut under hela turneringen.
Priset till bästa supportergrupp tillföll Sysslebäck som kom till turneringen emd två fullastade bussar.
25-årsjubilerande Vargnatta satte nytt deltagarrekord den här gången.
Och det inför rekordpublik.
- Vi har aldrig tidigare haft så mycket publik, säger Morgan Bäckvall i arrangörsstaben. Det var fullt överallt under hela gruppspelet. Det var först vid 02-tiden på natten som det började droppa av.
Nästa år kommer Vargnatta att genomföras i GA-hallen i Sysslebäck.
Resultat Vargnatta 2009: Final pojkar: Korpens IK, Sunne- Luuk´s Army, Torsby 0-1.
Målgörare:Jesper Andersson.
Semifinaler: Korpens IK, Sunne- Joker Ess, Sunne 4-3, Luuk´s Army, Torsby - Quack Pack, Torsby 2-0. Christer Bergqvist [email protected] 0560-79 10 81

Äventyr

dagen började ganska vanligt men under lunchen så slutade den i ett äventyr! Eller vad säger du Tesa?
Hände väl en del faktiskt, flög stolar, fönster gick sönder, folk skrek, folk vart ledsna och alla var helt upp i varv typ!
Jobbade inte speciellt mycket dom 3 sista lektionerna. Jag fick damp på Julia på svenska och slog henne jätte mkt :$ Sorry Jullan, men jag diggar dig! Satt och målade fint i min bok också. Kanske kommer lite underbara bilder på de i kväll (A)
Ska väl snart in till Torsby och träna ungar i handboll. Blir kanske bara jag och mamma idag på typ 20 - 30 ungar. Jag orkar verkligen inte! Ligger heldre hemma i sängen.
Bloggar mer i kväll, men lite bilder för de va ett tag sen ju.



Vad vill ni läsa? Nu vill jag faktiskt veta vad jag ska skriva om ? något spec?


Facebook

Ja nu har Ida Henriksson skaffat sig Facebook xD Förstår inte så mkt, men får lära mig i allafall.
Va hos Julia förut och fick världens goadaste paj! Asså jag ska anställa Julias syster Emma som special kock om jag blir känd :P Och sen fick jag goa smörgåsar av Julias mamma! Älskar den familjen och deras mat!
 
Fick även reda på att vi har prov på torsdag i no. Fattar noll men ja får väl gå i allafall!
Sen har ja engelska återberätting också. Tkr inte om när de blir så i skolan.

Har inge vettigt att skriva men tränade även barn i gymnastik förut och de var med 4 st nya tjejer. Dom klara sig bra tycker jag. Alva lyssna inte som vanligt >< men men. Ska väl snart ringa Marcus som är hemma och är sjuk stackarn. Klarar jag mig ifrån feber och förkylning nu så är de fan ett under.
Ja ja ..
Pussssss  :*

Måndag

Sitter i skolan och har nyss skrivit ut min ansökan. har redan lunch känns för tidigt fanemej. fast har bara två lektioner kvar sen slutar man ra. Åker hem till julia innan vi ska in och träna barn i gymnastik. Sen ska jag väl hem och göra lite läxor om man nu får någon vill säga :P

Kanske är dags att byta musik åp bloggen, eller vad säger ni ?
Förslag? :)


Pusss :*

yes booox

Ja idag kom Marcus till mig efter att ha spelat en innebandy match :) Vi gjorde inte mkt vettigt.. Kollade på Juno, den där filmen vettni. Den var fan bra på nått vis :P Sen skjutsade dom mig till mamma eftersom han skulle träna. Nörd är han (A)
Kom till mamma och Josefin är super sjuk. Ja jag vill ju inte bli sjuk så har ätit vitpeppar korn och ska snart dricka C-vitamin :$
Sen har jag även sökt till gymnasium nu. Vet inte om de blev rätt men får väl hoppas på de. Sökte både i Torsby, Karlstad och Sunne. har inte bestämmt mig alls vad de blir än. Lutar emot att stanna i torsby och gå fyra årigt. Eftersom i så fall ska jag ju gå fotbolls linjen. Men bara om jag kommer in. Annars blir det Karlstad. Ångest som bara den för de där.



Sen har jag även gjort en blogg design till :) Åt Kristin :)
kolla och säg vad ni tycker?

http://hjaertaanton.blogg.se



Pussss :*

Godmorgon Söndag

Det var ganska skönt att vila ut i si så där 13 timmar. Nu känner jag mig piggare än igår iallafall. Förutom tränings värken i hela kroppen. Men de får man tåla serrni :)
Ska väl snart göra mig i ordning för sen kommer Marcus hit :D Kanske åker till honom sen också. Får väl se hur det blir.
Ska ha en lugn söndag utta baur!




På listan i dag:

Mysa
pussas
inte göra något vetigt.
packa och åka till mamma
mysa lite till
pussas ännu mer
sova

Bilder från Team "snygg-micke"

   Det vinnande laget ;)

Vargnatta 09

Ja det var en upplevelse man sent kommer glömma:)
Så mycket att berätta men efter att ha sovit 2-3 timmar sen 06:20 Fredag morgon så är man inte så pigg på att skriva så mycket nu. Men ni kan ju få veta att vi TEMA " SNYGG-MICKE" , vi vann ALLT! Så himla bra var vi, inte en enda som spela innebandy men ändå vann vi skiten! Vi är bäst brudar!
Och tack vara söt pojken så blev jag på bra humör efter mycket om och men :$ Även tack till alla i laget som stog ut med mig då :$ Skämms över mig själv, förlåt! men vi vann och de är för vi hade sån jäkla vilja!
Ja vi spelade väl finalen runt, 04:10 nån gång. 05:15 låg jag i sängen duschad och redo för att sova 1 timme och 45 minuter. För kl 07:00 var det dags att gå upp. Kl 07:45 bar det av till Arvika på fotbolls cup. Och där spelade vi 4 st 20 minuters matcher. Men mycket slit. Och nu sitter jag här helt slut körd. Inte sovit speciellt mkt på senaste tiden. Ska ta och gå å lägga mig snart. Tänkte skriva lite och lägga upp lite fina bilder sen också :D
I morgon kommer nog Marcus hit efter sin match, om jag är vaken då vill säga :$
Du får ringa! :D

Pusssss :*

Den stora dagen

Godmorgon alle sammans!
Gick upp lite tidigt i dag, eller så var jag för snabb inte en aning. Men idag är det i allafall den stora dagen som jag tjatat om i flera dagar nu. Och jag är så himla nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ja ja får ta de som de kommer!
Har i allafall ätit en bra frukost, jag har druckit C-vitamin, ätit 1 macka med skinka på och sen har jag även ätit en avokado :D Känner mig duktig som fick i mig allt de på morgonen!
Ska väl snart ta och gå till Ämma, eftersom jag får åka med sötogen till skolan. De var länge sen jag var med henne så!
Ne nu får jag stänga av om jag ska hinna! Ha de, skriver kanske mer sen när vi fått tröjorna m.m :D


Torsdag, en dag kvar!

Efter en helt vanlig dag i skolan i går eller ja, jag och Julia stod i cafeterian. Så det var ganska slapp dag. Aja men i allafall, efter skolan gick vi till Toria med Hanna eftersom vi ska ha f&s kort detta år. Men nej inte gick de att köpa än. Så i stället köpte jag och Julia B&J GLASS :D Det är verkligen super gott. Vi traskade hem och åt mat, sedan åt vi upp all glass :$
Tog på oss lite mer kläder och gick för att hämta upp Eric som skulle med oss på bio. Vicky, Christina , Barcelona. En riktig tjej film var de. Men vi gick eftersom vi var tvugna. Men då fick vi en inställd spanska lektion och de är = sovmorgon.
Vi åkte sedan hem till Julia efter de och jag sova där i natt. Sov ända tills 07:52 då kom Julia instormandes efter ha duschat och bara IDAAAA! du måste gå upp NUUU!. Så fick väl dra mig upp ur sängen och in i duschen.
Vi fick skjuts av Emma ( Julias syster ) till skolan. Tack!
Så var de en vanlig skol dag igen.
Och Julia du är bäst! <3
Jag gick och handlade lite mat sedan gick jag hem. Kallt som busen är de ute! Inte alls gött. Men man får leva med de. Nu sitter jag här och ska väl snart städa lite, baka, duscha, göra engelska läxan och sedan vänta på Marcus :D Han sover här i natt! Pusssss :*

I morgon är det vargnatta och jag är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Första matchen 19:10. Nu tror jag att jag tjatat om detta i typ 3 veckor i varje inlägg. Sorry  men då förstår ni att jag är nervös!






Kanske skriver ett inlägg sedan när jag är klar med allt :) puss så länge!


Ny färgad

Ja nu har jag gjort slingor och jag blev riktigt nöjd faktiskt. De enda som är, är nog att jag måste ha silver shampo i håret en gång så blir de nog perefekt sen :D


FÖRE:  Jag hade jätte mycket utväxt och håret var gult.



Efter: Ingen utväxt, håret blev ljusare och jag är nöjd!
( Syns nog inte så stor skilnad på bilderna, men i verkligheten gör de :) )


Ja Torsby, vad säger man :S?

Skola anmäler 15-åring för misshandel

TORSBY

En 15-årig pojke misstänks för misshandel sedan han skjutit en smällare inne på högstadiet Frykenskolan i Torsby.

Pojken hade tänt på smällaren och lagt den i en papperskorg. När en 14-årig flicka passerade papperskorgen brann smällaren av. Enligt skolans polisanmälan fick flickan ont i ena örat.



Tre män häktade för grov misshandel

TORSBY: Motivet fortfarande oklart

Tre män från Torsby häktades på tisdagen misstänkta för att ha misshandlat politikern Stefan Anderssons son. 24-åringen nekar till att ha deltagit i misshandeln. Han och de två andra männen från Torsby häktades ändå på sannolika skäl misstänkta för grov misshandel. 24-åringen nekar till att ha deltagit i misshandeln. Han och de två andra männen från Torsby häktades ändå på sannolika skäl misstänkta för grov misshandel.
Foto: Helena Karlsson  [Förstora]  LÄS OCKSÅ

I går: 11:05 Andersson lämnar uppdragen sedan sonen misshandlats

I går: 18:52 Tre anhållna för misshandeln


De tre männen, 19, 23 och 24 år, häktades på sannolika skäl misstänkta för grov misshandel.
Under natten mot lördag misshandlades Stefan Anderssons son, som också är i 20-årsåldern, i en tvättstuga i ett bostadsområde i Torsby. Han blev slagen och sparkad mot huvudet och kroppen och fick föras med ambulans till sjukhus.

Motivet okänt

Polisutredningen pågår och det är ännu oklart vad som är motivet till misshandeln.
- Vi försöker att hitta motiv. Även målsäganden är frågande till varför han blev misshandlad, säger kammaråklagare Cecilia Aronsson.
Männen är ytligt bekanta med offret.
- De är ju i samma ålder.
Det har förekommit uppgifter om att de häktade männen har anknytning till mc-klubben Red Devils.
- Det verkar inte som att motivet varit mc-relaterat.
Enligt Cecilia Aronsson har misshandeln inget samband med Stefan Anderssons politiska arbete.
Åklagaren har nu två veckor på sig att väcka åtal mot männen som alla misstänks för grov misshandel.
- Jag påstår att de gjort detta tillsammans och i samförstånd.

Lämnar politiska uppdrag

Stefan Andersson sa till NWT tidigare i veckan att vad han vet har inte sonen varit med i någon mc-klubb, men att han tidigare umgåtts i fel kretsar. Hans gissning var att sonen misshandlats som hämnd för att han "brutit sig ur ett dåligt umgänge".
Stefan Andersson (m), vice ordförande i kommunfullmäktige i Torsby, har beslutat att lämna alla sina politiska uppdrag för att ägna tid åt familjen efter det som hänt.

Dömda tidigare

De häktade männen är hemmahörande i Torsby. De är kända av polisen och har tidigare dömts för olika brott. 19-åringen dömdes förra året till sex månaders fängelse för bland annat stöld, snatteri, våld mot tjänstemän, grovt rattfylleri och brott mot knivlagen. 24-åringen dömdes 2006 till en månads fängelse för bland annat grovt rattfylleri. Samma år satt 23-åringen fängslad i två månader för sexuellt utnyttjande av barn, han hade haft samlag med en 14-åring. I fjol dömdes han till böter och skyddstillsyn för narkotikabrott och brott mot knivlagen.



Läs mer på NWT

värdelöst.-

Satt nyss och skrev ett långt inlägg om hur jag kände jämt nu, men tog bort de. Vet att det bara kommer bli fel annars, mer än vad det redan är.

Spräckte även mina byxor i dag. Så nu måste det inhandlas nya :$
Åt även massa glass för fort i dag och sprang bara ifrån Marcus och sen såg jag honom i mer. Känner mig jätte dum :O Ska nog sätta mig och ringa en sväng sen till lill stompen.



R.I.P mina byxor, ääh dom går att använda.


Bra dag

Har haft en bra dag i skolan i dag. Inte så mycket lunch men de gör inte så mycket i allafall.
Fick se spel shemat inför vargnatta också. Ja du 3 matcher vet ja unge fär när vi spelar och de är långa mellanrum ju :O
Men ja ja ska bli super kul, jag räknar ner dagarna och blir bara mer och mer nervös. Har haft världens konstigaste dröm om det också. Typ att jag bryter 3 revben och punkterar lungan, skit läskigt. Har drömmt det 2 nätter i rad. För se till att drömma att vi vinner finalen i stället, för drömma går alltid (A) Hahah!
Ne nu ska jag snart och träna ungar i handboll, första träning detta år. Det ska bli gött, sedan ska jag färga mig och göra engelska läxan.

Ha de

Ni ska få se resultatet ev färgningen oavsett om jag är nöj eller inte...

Måndag

Ja skola idag som vanligt. Sluatde väl 10 över 1 så de gjorde väl inte så mycket :)
Gick till mormor efter och träffade underbaraste hunden! Myste med honom i några timmar sedan vid 5 var de dags för första träningen med våra gymnaster detta år. Har verkligen saknat de och dem. Men lyckades klämma en nerv eller någonting också. De var mindre skönt, har jätte ont nu med. Funderar på va som hänt där inne i min hand!
Åkte till Torsbu och köpte färg efter, för i morgon ska jag göra slingor. Men säger inte för mycket eftersom man vet aldrig när de blir fel :O
Åkte hem och så kom Marcus hit. Vi såg sista avsnittet på Prison Break säsong 1. Sämsta slutet jag varit med om. Jag vill ha mer nu nu nu nu nu!
Jo just det hade även besök på mitt rum i morde av en 8 bentig vän. >< Usch!
ska väl gå och duscha nu tänkte jag :)


Linette Thoren

Ja nu har jag gjort klart Linetts Blogg design också :) Säg vad ni tycker ?

Det är inte så speciell men ändå, lite anorlunda jämfört med dom andra jag gjort?


Linettethoren.blogg.se

Fick ordning på det

Jag fick ordning på datorn :) Så nu ärre bra igen.
Här sitter jag och myser med tända ljus och gammal musik strömmar ur högtalarna. Helt gött är de!
Nu fattas bara någon bredvid som man kan prata minnen med :$
Det är nog något av de mysigaste jag vet att tända ljus, ha mysbyxor, prata i flera timmar, dricka varm oboy med grädde, lyssna på gamla låtar och bara njuta av livet. Helt underbart!
Marcus åkte väl hem för 10 minuter sen kanske. Han bara skrattar åt mig när jag står där och försöker lära mig något med innebandy >< Men de är klart, jag är inte så bra heller, så jälla svårt att hålla koll på en KLUBBA och en BOLL SAMTIDIGT!


Tror inte

Denna veckan kommer jag nog tyvär inte kunna blogga så mycket. Är något fel på min dator skärm. Så ni får ursäka om det är något fel stavat just nu. Ser allting i 3 dubbelt. Nästan så som de ser ut innan man sätt på sig 3D glasögonen fast värre. Det är jätte jobbigt. Ska verkligen försöka få ordning på det så fort som möjligt!

Iallafall lördags kvällen tillbringade jag med Linette :) Tösa mi de! Go som bara den, sjöng sing star i säkert 1 ½ timme! De var verkligen super kul.
Sedan på morgonen så åt vi en super frukost, eller jag gjorde i allafall. en smörgås med ost, korv, tomat, avokado och gurka på! supeer gott!
Sedan åkte vi in till hallen och kollade på Innebandy :) Lisa kom dit också, jätte kul att få träffa henne igen. Men jag trodde verkligen inte hon var 96 :O Linette trodde hon var 93 :P Aja i allafall. Dom förlorade och vi gick hem. Sedan drog jag och Linette till stallet och fixade lite, blev ingen ridning i dag. Men nån annan dag ;) Dom skjutsade hem mig. Och nu sitter jag här i ett ny städat rum och väntar på Marcus :)

Ha de, ska försöka fixa det nu så fort det bara går :)

Funderar.

Vad tycker ni, borde jag byta design eller ? :S
Hjälp mig lite här!

Kvällen

Har inte bestämmt mig än hur jag ska göra i kväll. Men tror nog jag drar in till Torsby och träffar Lisa. Ni kan ju alltis slå en pling om det är något? Telefonen är alltid med.



Linette

Fredagen gick fort. Och fick reda på att det hade gått riktigt bra på no provet vi gjorde inann lovet. Har inte sett de men ändå, nöjd! Sen så väntade jag och Julia i skolan tills klockan blev 3 och då var de dags för inne bandy träning med vargnatta laget. Och ja det behövden! Hahah seriöst vad vi kommer förlora ><
Men kommer nog ha ganska kul i allafall.
Efter så duschade jag och Linette sedan drog vi till torsby, först konsum för att köpa melon, vindruvor, saft och chips. Sedan till La rose där jag köpte en ny fondation. Riktigt bra är den. Nöjd! Sedan till Euronics eller hur de stavas för att Linette den skitungen skulle få en ny telefon. Avensjuk är jag! Sedan åkte vi hem. Bytte om och så var de dags för stallet.
Jag gjorde i ordning Kupol medans Linette fixade allt annat :$ Det bar ut på en kort rid tur och jag fick rida hela vägen. Riktigt stolt är jag för jag klarade både trava och när han börja spöka sig så satt jag kvar. Jo där när han spöka sig var för att några sköt puckar mot hockey rinken. Han vart väl rädd eller något, balade rakt ut i väg och det kom en bil. De första jag tänkte var " nu blir vi på körda ". Men vi klarade oss eftersom det var en polis bil så den stannade! Tack!  Efter stall turen bar de hemmåt till Linette. Där vi fick pizza. Sedan var väl klockan runt 21:30 när vi bestämmde oss för att åka skridskor, senare än planderat men de gjorde inget för då var de ju inte så mycket folk där.
Vi gick dit och så kom Marcus och åkte med oss. Dom möljde med mig bara för inte jag kunde åka. Jag suger verkligen på de. Ramlade väl en 3 gånger men Linette ska vi inte prata om (A)
Sedan gick vi hem och åt lite melon, Vindrovor, chips och saft som smaka äckligt!
Somnade gött efter en lång dag.
På morgonen åkte jag hem efter att fått en super god frukost.


läs denna sagan !

HAHAHHAHAH serriös läs denna saga, jag skrev den nog i 5:an xD


                       Sommarstugan!


  Det var en gång 3 stycken syskon. Mimmi var äldst hon var 13år gammal. Hannah var 10år och Anton var 5år. Dom 3 skulle sova över i sommarstugan vid havet som farfar nyss köpt. Innan så hade huset varit övergivet och alla hade att det varit en gammal kyrka. Men nu hade farfar renoverat  om huset till en mysig sommarstuga . Barnen hade bestämt sig för att sova över i huset. Anton fick egentligen inte följa men men Hanna och Mimmi lovade att ta hand om honom. Så dom gick hem och hämtade sovsäckar,ostmackor , varmchoklad och några varma filtar. Dom tog sina cyklar och åkte ner till stugan. Sjön glittrade och det var en perfekt dag för att bada. Dom började ta på sig badkläderna. Anton var först i vattnet. Sen kom Mimmi och Hanna och hoppade i. När dom hade badat färdigt så tog dom på sig dom vanliga kläderna igen och gick upp till huset. Mimmi hängde upp dom blöta badkläderna på en tork-lina.Sen gick hon in i huset. Mimmi letade kylskåpet efter lite mat. Hon hittade köttbullar och gurka i skaferiet hittade hon ett packet kex , bullar och makaroner. Saften stod på bänken. Så började Mimmi koka makaroner och steka köttbullar. Anton tog en tugga av en kaka och kände att kakan började röra sig i munnen på honom. Han spottade och fräste så kakan flög ut på bordet. När han tittade närmare kakan såg han massa laver som kröp i kakan. Hanna höll sina händer för munnen. Det syndes att hon skulle spy för hon var helt grön i ansiktet. Hanna sprang in på toa för att blöta ansiktet men hon fick världens chok när hon satte på kranen för ur kranen kom det inte vatten utan rött blod. Hanna rusade ut till Mimmi och slängde sig runt hennes hals och lät tårarna sakta rinna ner för kinderna. Mimmi puttade generat bort Hanna . Hanna tittar på Mimmi men sorgsna ögon och säjer "Jag vill inte bo här mer" Mimmi svarade "Var inte så mesig Hanna" "Jag är inte mesig"  fräste Hanna tillbaka "Jag tycker  bara att det är läskigt" "Snälla Mimmi kan vi inte åka hem?" bad Hanna. "Jaja okej hämta sakerna Anton" sa Mimmi. Hanna , Mimmi och Anton skyndar sig att städa rent i stugan och plocka reda på sina grejer. Klockan var 00.00 på natten när dom sycklade hem och väl hemma pustade dom ut.


Och sen dess har aldrig barnen synts till vid stugan. Men det sägs att varje natt kan man höra kranen som aldrig Hanna stängde av...




                                                         SLUT!


Av Ina och Ida från Holmesskolan i 5 Monsunen.


Super tråkigt

Tror jag blivit galen eller nått. Börjat äta massa onyttigheter som en häst! Inte bra alls. Sedan ska vi till badhuset med skolan om 2 veckor >.<
Ska även åka skridskor på idrotten nästa vecka och en vecka till. JAG KAN INTE! Och jag vill inte :$
Alla jävla idéer dom har fått där nu. Hatert. Usch!

Har bara 3 avsnitt kvar på prison break också >< Suger ännu mer. Vill ha en evighet!
Ska väl snart sova också så man orkar med skolan i morgon. Mindre ork för de. Ska träna i allafall lite innebandy i möra xD vårat proffs lag!

Läs inte inlägget de suger!!

Torsdag

Dagen i dag har varit bra. Var inte alls så plågsamt som man tänkt att gå till skolan. Jobbigast var nog att ta sig upp i morse tror jag.  Men sen gick det att bra.
Ja vad gjorde vi i skolan, inte mycket ovanligt. Fast Julia var sjuk idag så ja, men klarade mig fint i allafall ;)
Tänkte jag och Linette skulle slippa åka buss hem idag men nej, fick dissen av jimmie >< så då fick de ju bli bussen, men de blev de inte heller. Eftersom mamma kom och hämtade oss i stället. Tack! 
Kom hem och vi fixade blogg till Linette :D Nästan klar med designen också. riktigt nöjd faktiskt!

Vi har även bestämt oss för att åka skridskor i morgon. Jag funderar på hur de ska gå, hahah har inte åkt skridskor på ja si så där 3 år!  Tror ni jag kommer rammla eller? Kudde på rumpan och hockey skydd :$
Nejra, men så vilt ska jag inte åka. Men kom och åk med oss i morgon då? Lovar ni kommer få er ett gott skratt.!

Nu ska vi dra och se Prison Break och plugga lite. Ha de!

Prison Break



Det är nog ett av dom bästa programen jag sett. Spännande som bara den och jätte bra!
Har sett mer än halva boxen på bara några dagar. Skulle kunna se hur mycket som helst. Men tyvär så har man inte alltid tid :$

Onsdag

Sista dagen på lovet idag och ja de känns så där lite halv kasst. Skulle kunna ha lov några veckor till va?
Men men så är de.
Idag har jag inte gjort mycket varit med Marcus. Han möljer sönder mig ibland (A)
Är ganska trött nu också. Sedan blir även tröjorna fixade tills på måndag ( dom till Vargnatta ). Det känns som en stor jäkla lättnad.
Vet inet vad jag ska skriva riktigt i dag. Känns inte som jag har mycket att skriva om.
Men något som är gott är Avokado halvor med italiensk sallads krydda på + några droppar citron. Super duper gott verkligen och inte alls onyttigt, bara bra.

Har inte mycker mer att skriva om. Bara tråkigt när folk kommenterar anonymt.

Första natten

Jag kom på att i natt är de första natten sen nyår som jag sover själv :O
onsdag - torsdag sov jag hos Julia
Torsdag - Fredag hos Mr X
Fredag - söndag Julia hos mig
Söndag - måndag Mr X hos mig
Måndag - tisdag sov hos Fia

Inge kul att sova själv värsta som finns!

Ännu en design klar

Ja nu har jag fixat en till design fast denna gång till alexandra. Kolla .........., så vad tyckst?


Alexandraaeriksen.bloggse


Tisdag

Igår var jag på hockey Färjesta - Brynäs. dom vann. Var där med Fia och jag älskar att kolla på hockey då! Så jävla värt 300 spänn. Vi hämtade även ut min telefon, eller ja inte min gamla utan nya. Den som jag skickad ein på lagning var för trasig så fick en sprilans ny! Himlans gött! Ja ja tillbaka till hockeyn. Kåberg och nån mer = slagsmål :D Dom slängde handskarna och allt. De är fan kul att se de!
Ja vi kom väl hem däritfrån runt 11 och så tänkte vi ah vi ska vara i säng innan 12 eftersom vi ska upp tidigt. Men tro på fan att vi inte somnade fören 1 >< Men men så himla kul att få va med Fia i allafall!
Vaknade på morgon och drog till Sunne eftersom det var dags för cup.
Första matchen spelade vi emot Qubik och vi sög verkligen. Den matchen var super pinsam 0-5 losade vi med. Inte alls kul och jag vart så himla sur på mig själv!
Sedan varre bra länge tills nästa match, så gick mest runt med min ipod i öronen och peppnings musik på! Träffade även MAJA världens bästa MAJA! :D
Sedan var det dags för match igen mot Kil. Och jag var peppad till 100%. Tänkte att nurru jävlar ska vi vinna! Och det gjorde vi med 2-1. En väldigt bra match av oss. jag tycker själv att jag spelade riktigt bra. Men efter de så kände jag mig inte pigg alls. Ont i halsen, hosta och utpumpad. Så nästa match fick jag stå över. Även fast jag skulle mer än gärna vilja spela men ibland är de bäst att tänka på hälsan. Brudarna vann med 8-6 mot Mallbacken. Grymt spännande match, stackars er som missa (A)
Började med att dom hade övertaget med 6-3 ända tills de var runt 8 min kvar då tog vi i kapp och vann 6-8! Så himla säkert. 5 raka mål på 8 min :D
Då svallade känslor av lycka. Men tyvär så kom vi 2 och får inte fortsätta. Men är super nöjd med er brudar i allafall! Super duper!
Sen var de väl bara att åka hem och nu sitter jag här helt slut. Har även fyllt i söknings blanketten till fotbolls gymnasium. Så nu ska jag söka i allafall! Men efter som fotboll är bäst så tror jag de får bli det i Torsby + handel. Men bara om jag är nog bra och tar mig in på fotbolls linjen då. Annars så ärre hejdah Torsby och Hallå Karlstad!
Usch vilket onöding långt inlägg det blev. ja ja läs den ni som vill, lite spännande är det att :D


Ennu en blogg design

Hr gjort i ordning Julias blogg design nu.

Dontgo.blogg.se

Kolla gärna och säg vad ni tycker.
håller på med Alexandras nu också.

Söndag

Ja idag är det söndag och jag har haft en super bra helg.
Gått mycket, frusit mycket, varit enormt mycket med Julia och haft mycket kul!
På fredan kom Eric hit på kvällen och kolla på nån rolig film med oss. Sedan följde vi honom en bit på vägen hem, möljde söder på vägen hem. Har gjort min första snö ängen nu också! Vi gick in och ja somnade väl efter mycket om och men. Vaknade vid 12 och gjorde oss i ordning sedan mötte vi Eric och så gick vi till hallen. Där var de natt cupen som inte är någon natt cup egentligen :S Den håller på till 11:00 - 22:00 typ. Där var vi väl till en 5 sedan gick vi till torsby först och köpte godis sedan till frykenskolan bara för jag skulle få träffa Mr. X (a) hehe. Vi gick hem. Jag, Julia och Martin, för jag och Julia skulle få i oss lite mat. Efter att varit hemma och ätit, sedan bytt lite kläder så gick vi igen tillbaka till hallen. Inte lika kallt denna gång efter som jag hade hur mycket kläder på mig som helst. Kom dit och ja, gjorde bort mig lite. Sen var Marcus Berg hemma i Torsby också, Grymt snygg kille! aja inte så noga. Såg på finalen mellan Velen - Torsby, de var skit spännande. Fast velen vann på straffar. SURT, för jag hejade på torsby. Men men sedan fick jag och Julia faktiskt skjuts hem av Ämma.
Kom hem och tänkte vi skulle sova tidigt men inte de inte.  Hittade en ganska bra film på tv. 30 days of nights. Det var spännande men ändå super kass. Sen fick jag för mig att städa toaletten, så vi hamnade nog inte i säng fören 1 och så kunde ingen av oss sova. Så nu är man lite sleten.
Kom och tänka på att jag inte sovit själv på fyra nätter. Och i morgon drar jag och Fia fisen på Hockey! Jag sover hos henne och vi drar på fotbolls cup i sunne på tisdag. Sedan på Torsdag börjar skolan igen också >< vill inte!

Ska snart åka till mamma. Sedan drar jag på träning. Så får vi se och mr. X kommer till mig efter de.

Jätte kul att se att fler läser min blogg, blir mer och mer peppad av att skriva inlägg då. TACK!

Fredag

Sov hos världens finaste i natt :) Först va jag hos Fia med Mimmi och vi myste och pratade lite. Sedan gick jag till frykenskolans hockey plan. Vi åkte hem. Såg väl på prison break eller hur de stavas en 4 avsnitt. De är ju grymt bra de!
Sedan var de väl dags att sova.
Vaknade och tog de ganska lugnt. Såg på Björn gustavsson filmen. En stor besvikelse att det inte var mer med. Åkte väl in till Torsby till Frykenskolan igen. Och jag höll på att fryda ihjäl verkligen. Skit kallt!
Blev hämtad av Julia och hennes mamma. Vi skulle egentligen fikat men de blev inte så :) Så vi åkte hem. Och nu gör vi inte så mycket.
Julia sover här från i dag tills söndag. Bäst är hon verkligen! I morgon är de nattcupen så vi får väl se hur länge vi blir där :)


Hände en olycka i korset in till kilåsen/granevik idag. Någon som vet vilka som var inblandade. Hade varit 4 bilar som krockat. Hemst!


1 Januari 2009

Ja vaknade väl runt 12 efter en super härlig kväll med alla brudar!
Jag och Julia gick och åt frukost och såg på barnen i bullebyn. Sedan fick jag åka med Lina och Martin hem eftersom pappa är i Karlstad. Kom hem och tod de jävligt lugnt. Har nyss duschat och nu sitter jag här. I kväll får vi se hur det blir. Kanske går till X. Fast de är ganska kallt så får se bara.  Annars får jag väl hitta på något. Slå en pling om ni får tråkigt?


Nytt år =
nya löften
nya besvikelser¨
ny lycka
nya minnen
nya vänner
söka linje
komma in på en linje som jag vill
Må jälligt gött.

Lite bilder från nyår :)




Jag hade ett super duper roligt och bra nyår med mina brudar :) och tack Julias mamma för du gjorde världens finaste frisyr på mig. Jätte nöjd ble jag!
Skriver mer om Nyår och vad som hände senare. Här har ni lite bilder att spekulera om (A)

RSS 2.0