Så här har jag sett ut 2008


Tisdag

Idag är det dagen för nyårs afton. Och dom sista dagarna på 2008 tkr jag inte jag gör något bra av i allafall.
Vaknade väl någorlunda tid i dag i allafall. Gick upp, eldade, åt frukost. Sedan gjorde jag mig i ordning. Gick till Toria där Julia väntade på mig. Vi åkte in till Torsby och hon fick äntligen köpa sin hår spray som hon tjatat om hur länge som helst! Vi fick skjuts upp till brend factory eftersom vi tänkte att nu ska vi beställa tröjorna. Men tro på fan att de va stängt så vi åkte till mormor och fick fika. Sedan skulle vi göra ett nytt försök och då märkte vi att det inte öppnade fören 12/1. Inte bra för oss. Kommer vi hinna få några tröjor då tro ? :O
Aja annars får de väl bli hemma gjorda (A)
Vi gick hem, varken jag eller Julia var klädd för en 30 minuters promenad i -12. Men hem tog vi oss i allafall. Och väl hemma blev de mat, eller ja mat och mat. Pan pizza och en avokado :$
Såg på lite Björn, sedan kom pappa och vi drog till och handlade. Överraskning till nyår brudar!
Sedan skutjade vi Julia till sin mormor. Och nu har jag super duper tråkigt verkligen. Har inte en aning om vad jag ska göra. Visst kan gå till hallen, men de orkar jag inte,
Så om ni har lika tråkigt som mig i kväll kan ni väl slå en pling ? Telefonen är med på hel tid!

Lite bilder som väcker fina minnen!



Som ni kanske märker så är det med bara Fia :$ Och de är bara för jag saknar henne!

Nya skor



Var och inn handlade ett par nya skor med pappa förut.
Vagabond - 999 kr.
Hur mysiga som helst är dom. Hoppas mamma är nöjd nu!

Måndag

Börjar nästan glömma bort vilka dagar det är nu när man har lov. Men om 2 dagar är det nyår! Hos Julia, det blir super!
Men men idag vaknade jag halv 12. Kändes inte som en bra start på dagen alls. Men gick upp eldade, städade och sen gosade jag lite med katten som var inne. Hoppade i duschen och sedan gjorde jag mig iordning.
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem från jobbet så jag får åka in till torsby och köpa mig skor, måste ha ett par riktiga skor enligt mamma, så ska väl köpa ett par puma skor med ludd i. Får väl se!
Ne nu ska jag sätta mig lite med Photo shop och lära mig lite mer :) Ha de!


Dagens outfit



Svarta Jeans - veromoda
Skor med liten klack - Sko punkten
Vit under tröja - bikbok
Svart väst - HM

Själv lockigt hår och lätt sminkad.

Söndag kväll

Dagen blev väldigt bra, gick till fina människan från mig :) lite kallt men väldigt skönt. Sedan var jag där till 7 :) Tog'en i buzz, DU SUGER (A)
Sedan kom pappsen och hämtade mig och skjutsade mig till Linettan där Julia redan var, vi drog igång och spelade wii. Möljing direkt, som vanligt! Sedan åt vi mat och så blev Linettes hund kåt och börja jucka på mig och Julia. Helt galen!
Vi gick upp och fixade Linette tills nyår, asså bestämde klädet och håret typ. Hon kommer bli skit snygg, men de är hon hela tiden!
Lina kom och hämtade med och Julia och dom skjutsade mig hem. Gulliga familjen det!
Har alltså haft en jätte bra kväll, tack!

Imorgon blev de inge Maja, men jag ska köpa nya skor i allafall!
Ha de!

Lite tråkig grej.

Tycker det är så tråkigt när man anordnar någonting och alla bara ja men gud klart vi kommer, vad kul det ska bli. Ja men åh vad roligt. Och sen när de väl börjar närma sig, ja då skiter dom i de och bara nej jag ska vara hemma. nej jag kan inte komma. Så himla tråkigt. Man känner verkligen nej nu skiter jag i de här. Ska aldrig mer anordna någonting och de ska va så. Och dom förstör ju nästa allt. Men ni som kommer på nyår, vi ska ha super kul! Och ni som tackat nej, ni vet inte vad ni missar!

Har inte pratat med någon av er på länge, asså inte så där på riktigt som det var i sommras, så där när allt var bra. Nej jag har verkligen inte de. Visst folk förändras med så himla fel kan det väl inte bli ? Tråkigt att lixom veta att man bara duger till i bland.
Och asså jag blir så trött på allt sånt. Man känner sig så jävla misslyckad. Klart jag inte tänker berätta en massor för er när jag ändå vet att de kommer ut. Klart som fan de. Att lite på någon till 100% och sen bara sjunker de till 0%. De är inte så jävla kul inte. Men så är väl livet.


Fan vad värdelöst innlägg detta blev. Nej läs det inte.

Söndag

Var i Karlstad i går med mina brudar, Linette och Julia. Vi hade det super kul, hände en massa och ja.
In handlade väl lite grejer också, var alldeles för mycket folk för att jag skulle hitta det jag ville.


Skor från sko punkten
Ros t-shirt från Cubus
Svart väst från Hm
Svart BH från Hm
Vit tröja från Bikbok
Blått linne från bikbok
Blå klänning från bikbok
Parefym från kicks ( XX by mex wild ) Luktar lite sött och varmt, super go!
Leggings från Hm

Det var nog allt.

Åkte hem till Julia efter och sov över där. Vi gjorde väl inte så mycket kollade på lite gammla kort och skrattade. Sedan sätte vi på Titanic men lilla Julia somnade så jag fick se själv. Den är bra, det är den verkligen!
Vaknade i morse och åt frukost, tog det lite lugnt. Sedan kom mamma och hämtade mig.
Ska väl gå och duscha snart och gör mig i ordning.  Sen åker jag väl in till pappa och så får vi se vart min kväll slutar.
I morgon ska jag i allafall till Sunne till världens bästa MAJA!
Gud vad jag saknar henne! Verkligen gumman <3

Ne nu måste jag skynda mig att göra mig i ordning, kanske bloggar i kväll :) Ha de!

Fredag

Hade en super mysig kväll i går, såg på bonde söker fru, eller ja söker kärlek! Sedan blev det ett avsnitt och One tree hill och sist såg vi på någon film : )
Vaknade på morgon och var så där halv pigg. Fick ett sms " är på gudtjänst nu och efter den kommer jag till dig bara så du vet"
ja då var det bara att pallra sig upp ur sängen och ner i duschen. Klädde på mig och sedan åt vi frukost. Så kom sötaste Julia hit och vi sätte igång med OTH direkt. Såg 3 avsnitt. Sedan kom de folk hit mormor, morfar,zorro, Marie, Mattias, Ebba, Melker och Vincent. Så det blev lite gulla med kusinerna och sedan med hunden. Som vanligt drog han igång och härja och de slutade med en fläsk läpp på mig! Galen denna hunden ! Men väldigt söt.
Dom åkte hem och vi sätte oss vid datorn. Julia började mölja och så klart nockade hon mig rätt på kind benet xD kloten själv de! Sedan såg vi på lite Björn, asså kärlek på honom, SPIDERMAN (Y)
Vi sätte på de sista avsnittet på säsong 4 i OTH. Hatar när de tar slut. >.<  Så nu är det bara att lämna tillbaka den till Mimmsan, tack för lånet söta!
Nu är Julia i duschen så jag passade på att blogga.
I morgon drar vi till Karlstad, finns på mobilen hela dagen, bara att skriva :)


 


jadu..

Nu har jag väntat hela dagen och äntligen är den fina personen på väg!
Idag har jag, inte gjort någonting. Haft dö tråkigt.
I morgon blir det dessto bättre, vakna bredvid en fin människa, se den åka hem. Sedan kommer en annan super duper gullig tjej till mig, Jula Barremyr! Och sover här :D:D:D:D:D
De får ni veta mer om i morgon ;)


Ha en bra kväll nu allesammans, för de ska jag!

Dagen efter

Ja somnade med musik i öronen i går kväll och vaknade av att det kom upp en gosig låt i mina öron. Takida - hadlake village. Stängde av den och somnade skönt sen igen.
Fick sova ut i morse, ingen som väckte mig och det är nog de jag gillar mest med lov. att man får sova! Har tagit det jätte lugnt nu på morgonen/ förmiddagen. Har kollat på alla systers nya grejer, mkt de finns nu för tiden!
Sen har jag väl inte gjort så mycket mer, jo ångrat mig för allt godis jag åt i går och mat :O Det är hemskt vad man äter på jul. Men om någon timme sitter jag väl med godis skålen i handen igen tänker jag xD 
Sitter och väntar på att söt ungen ska pallra sig hit, så vi kan ta en promenad och sen mysa till en film! De är alla tiders det. 
Imorgon kommer även min Julia hit! Sover här gör hon med, ännu bättre :D och på Lördag drar vi till Karlstad + söta Linette , eftersom min syster aldrig har åkt tåg och är 5 år, så ska hon få åka med oss ner.  Så åker mamma och Lars-Erik bil ner xD sjukt kul egentligen. Men så är de.
Ska nog inhandla skor, kläder i massor! Och nått bra, som jag känner att jag verkligen kommer använda. Inte för jag vet vad det är än men, spännande (A)


God Jul



Hoppas ni alla har haft en super bra jul, det har jag i allafall.
Började morgonen med att duscha och sedan äta gröt till frukost med familjen, super mysigt.
Sedan åkte jag och bror till pappa, där blev det yatzy turnering och ja jag vann en och förlorade en, öppnade paket och jag fick en ipod! Tack söta pappsen!
Vi åkte vidare till mormor, där fick jag träffa världens gulligaste hund. han fick paket och vart gööra snygg! Fick lite fika och åkte sedan hem. Väl hemma började vi med lite mat och sen tog vi en mysig promenad eftersom vädret var så fint. Vi gick inte så långt men det var väldigt härligt i allafall.
Kom hem och fortsatte med maten, jag hjälpte till att duka och sen kom väl gästerna!
Vi sätte oss och såg på kalle ankas julafton, en tradition! Sedan var det mat och som vanligt när det är jul bord så äter man för mycket. Men gott var det! Tog det ganska lungt ett tag, sedan kom tomten. Spännande tyckte då min lilla syster, det bara lös av spänning i ögon på henne. Men roligast var " sitt ner och se normala ut så han inte vet att vi vet att han kommer". Gull unge säger jag bara! Efter tomtens besök öppnade vi julklapparna och jag fick en massa fina grejer t.ex. platt tång, parfym, pengar m.m. jätte nöjd faktiskt :) Tack!
Gästerna åkte hem och vi blev själva, ganska lugnt och skönt. Jag, mamma och Lars-Erik sätte oss vid tv och kollade lite. Kände efter i magen och den mådde inte bra men ändå klämde jag i mig en avokado me italensk sallads krydda och några droppar citron saft på. Inte bra!
Ont magen nu som bara den. Men de är smälla man får ta!
Ska väl snart sova tänker jag.
Men hoppas ni andra haft en super duper bra jul! <3

Värt att tänka på

Varje dag som du är sur mister du en dag av lycka.
För varje timme av ilska mister du en timme av glädje.
Varje minut av ondhet mister du en minut av gohetem.
Det försvinner alltid sekunder av ilska som du aldrig mer kan göra till glädje igen.
Så tänk på de. Var inte sur, arg, ledssen utan le.
Det finns svåra stunder med glöm inte bort att le i de aldra svåraste, för de är det som får dig att må bra.
Ett gott skratt förlänger livet!

Jag har TRÅKIGT

1. Nämn någon som fick dig att skratta igår? Julia
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? SOV
3. Vad gjorde du för 30 min sen? Hängde tvätten åt mamma
4. Vad hände dig 1993? Jag kom ut i denna kalla värld
6. Tre ord varför du sist spydde? inte en aning
7. Vilken färg är din hårborste? Blå
8. Vad köpte du sist? Doft påse
9. Vad fick du senast i present? Silver shampo av Julia :)
10. Vilken färg är din dörr? Vit
11. Var förvarar du dina pengar? banken
12. Hur var vädret igår? Jag blåste nästa bort!
13. Vem kramade du sist? X
14. Vad ser du fram emot? Julen ofc. 
15. Vad är 15? Så gammal som jag är
16. Vilken skostorlek har du? 37 / 38
17. Vill du klippa dig? Näh
18. Är du över 25? Ne
19. Pratar du mycket? Beror på humör :)
20. Kollar du på O.C.? Ibland
21. Har ditt namn ett "x" i det? Nope
22. Känner du någon som heter Steve? Neeh xD
23. Hittar du på egna ord? naah
25. Är du en typiskt svartsjuk person? Ibland faktiskt
26. Vad har du för mobil? Motorola eftersom min sony ericsson suger och jag inte har fått tillbaka den från lagningen än.
27. Vem ringde dig sist? Mamma
28. Biter du på naglarna? ja när jag är nervös
29. Har du lockigt hår? Jaop
30. Vilken konsert ska du på här näst ? Inte en aning
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? Farfar
32. Hur många gånger har du svurit idag? Jaru 3 kanska ?
33. Vilket ord säger du ofta? Pass dig. Nej jag vet inte
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? Nope
35. Ska du jobba imorgon? ne, JULA AFTON I MORGON!
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? Fia
37. Vad borde du göra nu? Hjälpa mamma
38. Har du något smeknamn? ne
39. Sover du mycket? Ibland fast emst lagom
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? Heart break hotel :)
41. Vad ska du göra på lördag? Försöka va med Julia tänkte jag :D
42. När var du ute sist? I går
43. Har du gråtit idag? Ne
44. Är du en glad person? ja ibland kanske.
45. Har du roligt nu?  Ne
46. Vad äter du helst? Mat
47. Vem var du med sist? X om man ska räkna så men annars sis.
48. Vad heter din mamma? Katarina
49. Vad är hela ditt namn? Ida Therese Henriksson
50. Tycker du om någon just nu?  Ah :$

Julstöket

Ja idag är det dagen innan julafton som alla kanske vet. Men ändå, mitt uppe i allt julstök så kände jag att jag bara var tvungen att blogga lite. Så härligt när man nästan är klar och man bara väntar på att morgon dagen ska komma. Och i kväll ska man sätta sig framför tv och äta skink macka och dricka glögg ( även fast jag inte tycker om glögg) så är det mysigt :)
Ja idag ska jag hjälpa mamma har jag tänkt, så idag blir det nog ganska lugnt. Ska kanske in till mormor en sväng sen också, träffa hunden och kanske gå en sväng med han. Skulle vara ganska skönt och vädret är ju bra så! ^^
Får väl se.
Men just nu känner jag att jag vill ha snö, snö strom så man nästan blåser bort!

Sitter och tänker på att i år blir det första julen utan farmor. Kommer kännas enormt tomt.
Saknar dig.

Måndag

Första dagen på lovet i dag. Och den dagen invigdes riktig bra :) Började med att sis väckte mig och vi åt frukost. Sedan åkte jag, mamma och sis till Torsby :) Handlade julklappar. Fast jag är ju klar så. Mötte Julia vid La rose och hon köpte paket. Sedan gick vi till prima och där var Mimmsan och jobabde. Så blev där ett tag, sen gick vi runt lite till :) hämtade upp Mimmi och gick till Lustgården och fikade. mysiga brudar! Vi skildes åt och jag gick till mormor. Fick träffa Zorro en sväng. Gud vad jag saknar den hunden! Sedan skjutsade mamma mig till X och där ble ja resten av kvällen. Slogg en i yatzi också, du sööög!
Åkte väl hem runt 8 och städade rummet och spelade spel med sis. Ho e galen hon!
nu sitter jag här och bloggar :)


Dagens person/bragrej/dåliga grej / saknad

Dagens person blir JULIA BARREMYR!





Dagens bra grej blir att jag snart ska få se MAJA
 



Dagens dåliga grej Saknar FIA





Dagens saknad MARTINA


Världens bästa lilla syster



Jag tror hon är världens bästa, sötaste, gulligast, snällaste och goste syster man kan ha!
Även fast hon är den mest jobbigaste och envisaste unge jag träffat.
Så älskar jag henne!

Dagens person/ Bra grej / dåliga grej / saknad

dagens person blir i dag JOHANNA LARSSON.

Eftersom hon är så grymt söt och snäll!





Dagens bra grej blir TRÄNA

För det är så jälla härligt.




Dagens dåliga grej blir STÄDA

Bara för det behövs och är segt.


Dagens saknad blir KATTEN

Bara för den har flyttat.


Söndag

Ja i fedagas fick vi betygen :) Ganska nöjd faktiskt.
7 MVG
9 VG
1 G
Och eftersom jag har språk så får jag ju välja bort G:et :D Gött !
Har räcknat ut att jag kommer in på nobell med dom betygen om jag ska gå där vill säga.
Va hos X på fredag kväll och spela Gh och rock band. Jag sög tyvär! Sen på lörda kolla jag på match, Gammla laget som spela. Dom vann med 38 -9 eller nått sånt tror jag ? Lite utklassning kallas de. Men sen var de väl innebanndy och 3 söta flickor stannade och såg med mig. Pappa kom senare till hallen och skjutsa mig till Julia.
Kom dit och fick kladdkaka av sötungen själv! Sen spelade vi Monopol med Lina och Martin. Tyvär gick de inge bra för varken mig eller Lina. Hahah! Martin vann. Efter det blev de OTH. Klockan var väl halv 6 när vi börja se, sen såg vi på det till ja vad blev hon halv 2 ?  Så jävla bra, tror vi såg 10 avsnitt eller nått.
Fick även Julklappen av Julia :D Gud se söt hon är!
Silver shampo från jocio. Vi provade det och de funka. Tack sötungen min!
Jo just det Linette kom också en sväng och fick pressent hon med. Hoppas du blev nöjd vännen!
Julia väckte mig typ kl kvart i 10 och bara nu är de frukost. Så då var de bara att pallra sig upp, men det gjorde inge för en sån mysig frukost de va. Advents frukost!
Pappa kom och hämta mig för inte så länge sen. Och när vi kom hem så spelade vi Yatzi. Men jag förlorade två gånger så jag sket i de :( Helt kass var jag!

Ska väl städa, packa, äta och sen åka och träna :)
Och ikväll kommer X!

Var försiktiga nu i julstöket alle sammans :)

hey, lite bulder



Torsdag

Jag har varit jätte dålig på att blogga, jag skäms rent! Men har varit så mycket som denna veckan har vi haft 3 prov och sen var jag tvungen att göra ett projekt arbete >.<
Skolan är mycket och jag är jätte skol trött. Men har i allafall 6 säkra MVG till jul som jag vet :D Gött! I morgon är de sista dagen i skolan sen är det jul lov. Fatta det har gått halva 9:an och jag ska välja linje om nån månad. Jag blir bara mer och mer ånger fylld för varje gång jag tänker på de. Karlsta eller Torsby? Jag vill ju både och. Varför är det så svår?
Ja ja nu ska vi i allafall beställa skoltröjor till klassen också. En jälla massa töl om jag får säga det. herre gud!
Alla måste verkligen ha med pengar i morgon annars får ni inge (A)

Imorgon blir det sovmorgon till 08:45 i allafall :) Då ska vi vara i aulan och lyssna på dom som sjunger. Go gogogogogo JULIA, du är bäst!
Sen ska vi väl äta och få betyg. Nervös är jag för de! Usch.
Efter de får vi väl se. De är ju trotts allt fredag och natten är ung. Tsss!

Sitter här och väntar på att Emma ska komma och äta pizza med mig, sen sover hon här.
Har sprungit i dag också med hanna. Duktiga vi bruden, även fast ingen egentligen orkar :) Puss<3


Pedofilen gör hajen på musa och vill bara stoppa tungan i körvens mun!

söndag

Nu drar jag iväg på fotbolls cup i Arvika :) Klockan är nu 07:03. Samling 07:30 och spelar första matcehn 10:00, sista matchen går 14:00. Så blir inte hela dagen. Tur är väl det jag som behöver träna på prov >.< Kemi fy fan, fattar verkligen inget.!

Dagens låt

Takida - Handlake Village




 

It's been a long, long time for that I owe you now,
I miss your heart I miss your lonely eyes.
I want to come back for more,
I want to take care of my memories, welcome me, welcome me tonight.
There's been tragedies and hard times,
There's been luck and real good times, the magic spellbind.

The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won, you'll see.

Without any doubt.

Nature's splendor still there, the water runs with a hope of new life,
The children begins to laugh.
My mother taught me to cry, my family gave me a better side,
The soil bound us together.

The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won.

Looking at a photograph, the hands starts shaking,
Tears are falling so fast.
I will not get over that, the mainstay has fallen, she passed away.

The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won.

The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won, you'll see.

The store is not open, trees have fallen but you still giving light, to me.

Torsdag

Missade dom två första lektionerna idag på grund av kör övning, men de gjorde inget :) Eller jo missade provet, men får göra det i morgon efter skolan.
Såg på film på so och sen halv svenskan, sen varre oförberet prov. Usch vilken skit. Hatar denna svenskan, de går aldrig bra... Blir bara förbannad!
Hade väl no och Julia förklarade för mig mkt, så nu förstår jga i allafall lite, tack vännen! Fick även reda på att vi skulle skriva nån grejs bara för att få högre betyg än G. Jag orkar inte. Nästa vecka är det 1 no prov och 2 st matte prov. Det suger.
Gick till Fia efter skolan och åt mat, sen drog vi till frykenhallen och tränade några ungar. Gick väl ganska bra förutom att dom inte ville lyssna utan sprang heldre runt xD

Lucia i morgon i aulan i allafall och de kommer nog gå ganska bra tror jag faktiskt, vi kommer ha en super fin lucia också. Ska bli kul. Ska även träna lite med vargnatta laget, gött! Sen så kommer nog Max och Julia till mig och myser på med lite idol final och godis.

Men nu måste jag gå och träna på prov :) Önska mig lycka till! Puss and take care people!

Test = har tråkigt

Gör detta testet, annars kommer du få otur under hela 2009.

Under 2008 har jag hittills:


[x] du har fått nya kompisar

[ ] du har sett en död människa(två stycken)

[x] du har varit ledsen

[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv

[x] du har varit glad

[x] du har druckit alkohol

[x] du har blivit/vart kär

[x] du har känt dig sviken

[x] du har känt som att ingen har sett dig

[x] du har suttit vid datorn mer än innan

[ ] du har skrivit en låt

[x] du har känt hat

[x] du har känt att någon tagit dig för givet

[/] du har varit i slagsmål

[x] du har varit sjuk

[x] du har dansat

[x] du har bråkat med dina föräldrar

[x] någon har sagt att du är snygg

[x] du har bråkat med din älskling/kompis

[ ] du har strulat med en främling

[ ] du har strulat med en av samma kön

[/] du har velat dö

[X] du har kallat någon hora/slampa ( på skoj )

[x]du har slagit någon

[x] du har spytt

[ ] du har knarkat

[x] du har raggat på främlingar

[ ] du har kysst en främling

[x] du har rymt hemifrån

[x] du har bakat

[x] du har sovit utomhus

[x] du har åkt bil med fyllon.

[ ] du har varit full

[x] du har saknat någon

[x] du har solat utomhus

[x] du har solat i solarium

[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar

[ ] du har varit utomlands


Frilufsdag

Onsdag och frilufsdag. Det var kul! Först så målade jag och Julia klart Alf Henriksson Barremyr. Sen sjöng vi lite med Cissi ( stavas?). Hon sa till och med att jag inte sjöng dåligt xD Det är roligt att höra från sånna som kan! Sen gick jag, Julia och Kristin o kollade på lite innebandy. Fick oss en körv också. Sen drog vi till stjernes gym. Och herregud vad vi körde på, säger bara en grym träningsvärk i morgon! Men gedde mig fan på att orka gå hem och de gjorde jag. La mig i soffan och mös ett tag med lite tv. Sen duschade jag och tränade på prov. En bra dag blev det i allafall!
Tog 30 kg i bänkpress :$ Stark är ja (A)
Sen faktist 75 på benen, lite mer strong i dom än armarna i allafall!

I forgot to say out loud how beautiful you really are to me
I can't be without, you're my perfect little punching bag
And I need you, I'm sorry.



:$


Tisdag

Åkte till skolan och började med en pall på slöjden som Riad tyckte var ful :( Kände mig ganska se tämle värdelös då ska jag säga er! Så de gjorde väl att början av dagen sög. Sen var de resurs, kärlek till Ulf, Julle, Tom och Martin ni fick min dag bra igen! Härjade som gudar själv, Ulf är nog den roligast läraren i världen. xD Hahah så skulle han ta tag i Julle så slog han till mig över munnen i stället, så himla klotig, men gud va kul de va :P Och så säger vi grattis till Julia som fick MVG på ekonomi projectet, de var du värd vännen min <3
Såg på film på so och svenskan också. man blir så seg då! Sen skulle jag hem och då kom Emma förbi en sväng vid bussen, så vi bestämde att hon fick bli med hem! Mamma hade gjort pannkakor till oss när vi kom hem! Gud se gött de är. Vi bytte om och drog på tränig. Fotbolls träning, tränings värk i morgon kommer jag ha i allafall. Mamma kom och hämta mig och vi åkte hem. Hoppade i durschen ganska omgående. Sen var det bara att sätta sig och träna på prov. Spanska prov (N) Men tror faktist jag kan de mesta. men så ska jag inte säga får bara G i allafall i de. Men ska fortsätta träna lite sen. Önska mig lycka till!

Imorgon blir det hemkunskapen först på morgonen till 11 typ, sen ska man gymma ra. I stjernes gym! herregud hur kommer detta sluta xD Ska gå hem efter det eftersom jag slutar 1. Så himla skönt säger jag bara. Någon som är bättre i Spanska än mig som vill med hem och lära mig ? :P
Får väl se hur de blir. Bloggar mer i morgon, Puss people!


Vakna på morgon och säg godmorgon snygging i spegeln, så blir ni ganska glada : )


Kläder som ida gärna vill ha


Det skulle inte sitta fel med lite snya kläder :) Speciellt inte klänningen!

Måndag

Det är så segt att gå upp efter en söndag med två träningar och ingen mat. Men man var ju tvungen att pallra sig upp ur sängen. Åkte med bussen till skolan och de regna typ :( All snö försvinner. Hade lk först, sen engelska. Efter det var de kör och det gick inte alls bra, tjock i halsen och ne.. Efter de var de väl en snabb lunch och sen resurs, no , hemkunskap. På hemkunskapen hade vi praktist prov och det gick faktist jätte bra, min och Julias efterrätt var godast tror jag! Slutade runt kvart i 3 men stannade tills 4:a bussen kom för Johannas skull ;) Gullig jag är! Vi spelade yatzy! De är så jävla kul.
Kom hem och la mig i soffan, somnade till nått barnprogram som syster satt och såg på. Vaknade väl vid halv 7 igen och nu sitter jag här. Ska väl träna på spanska prov sen och kanske vara barnvakt. Får väl se!
Ska sova tidigt i dag tror jag så jag tar i kapp helgens sömn! Behövs.

Ska vara med på vargnatta också. Mölj laget själv du vill jag lova!
Julia Barremyr, Ida Henriksson, Linette Torhén, Mimmi Larsson, Alexandra Eriksen, Emma Olsson, Frida Olsson, Linnea Lindström, Malin Carlsson och Martina Borgler!
Fatat vad kul vi kommer ha brudar :D <3

Lördag

Fredag:
Var väl i skolan, sålde bröd, tillbaka till skolan, till Linette, klippa mig och sen hem till mig :)
;öljde sönder med mina brudar Linette och Julia, sen gick vi till hallen eftersom det var lussenatta.
Ja kvällen var väl ganska bra, lite tråkig kanske. Vi kom väl hem runt 03:30 och somna väl vid 04:15. Det var ganska gött! Eller vad säger du Julia?

Vaknade idag och var ganska trött :) Men vi pallrade oss upp, Julia åkte hem och jag blev själv. Så ringde till Linette och vi gick och såg på innebandy match. ´Dom losa 14- 2 xD hahahhahah! Ganska kassa tkr ja. Nerrå.
Vi åkte till stallet och sen hem hit. Sätte oss och såg på en narnia 2. Gud så bra film! Men tror bara det är en film som är bra en gång så inte flera gånger. Under tiden man såg på film fick man veta en del roliga saker, du är patetisk! Och jag ska tala om en sak för dig! Du är en IDIOT!

Linette sover här i allafall :) Mys på henne, vi ska ut i snön och mysa sen (A)


Linette

Sitter hos världens sötaste tjeje och värmer mig. Stått ute och slt bröd i si så där 1 ½ timmer eftersom ingen annan vill göra det. Så himmla typiskt våran grupp. Trött på de nu bannemej.
Ska snart och klippa mig, blir ju nästa nervös. Tar med mig Linette så får hon hålla mig i handen (A).
Dagen i dag i skolan gick riktigt fort. Vi ör klara med hur våra skoltröjor ska se ut också, så nu ärre bara till att beställa nästa vecka :D Gött gött!

Borde jag åka på distriks träning i morgon eller ska ja skita i de? Jag har ångest för detta. Kan vara en jätte chans om man gör bra i från sig men annars så ärre bara onödigt känns de som...

Torsdag

Ja dagen idag har varit bra, jag har varit lat. Gick till Emma i morse och de var jätte mysigt. Fick en sån jul känsla med all snö som såg alldeles puffig och go ut. Ville bara slänga mig i den! Kom till Emma och Moa hade klippt sig och var göra snygg. Den ungen såg äldre ut än några som går i 7:an bannemej och ho går i 4:an :) Snygg!
Vi åkte till skolan, ingen  Julia var där så fick vara med mina andra söta tjejer idag.
Ganska slapp dag idag också. två inställda lektioner så. Men slutade i allafall 4. Gick och köpte minneral puder, eftersom de ska vara så bra :S. Men nej fy, massa glitter och för brun. Inte alls min grej!
Gick hem, kom hem och kände mig jätte lat. Orkade verkligen inte träna, förlåt Hanna! Lovar att träna dubbelt med dig på söndag! Din och min dag!

Imorgon ska jag klippa mig och jag vet inte hur :S Förslag?
De är även lusse natta i morgon. Julia sover här och de kommer nog bli väldigt bra kväll tror jag :)
Ha de!

Onsdag

Sov hos söt Emma i natt :) Gud se mysigt! Och försov mig inte i morse. Hehe!
När vi kom till skolan så visade det sig att vi hade inställd matte, så sov morgon egentligen. 9:20 var det info i aulan om stjerne, samma info som man fått hundra gånger nu. Men så är de. Idrott, sen inställd no så dubbel hål timme. Alla kasstade hundra miljoner snö bollar utomhus så man var tvungen sitta inne hela jävla tiden. Usch så sur jag blir på er.
Hade i allafall svenska, spanska och engelska innan jag sluta och de flöt på ganska fort. Gick ner till Torsby med Julia och fikade. Fick mig ett gott skratt i alla fall när Linette drog sig och bena stod rakt upp xD Så himla kul!
Fikade och Lina kom dit, vi åkte väl till hallen och så började allt stress m.m. Uppvisningen gick jätte bra och våra ungar var super söta, nu kommer vi inte se dom mer förens efter jul lovet. As länge till, Julia grina fan ho !
Vi fick bulla och festis också, mums!
Drog väl hem och tränade på lite glosor, som jag nu kan. Nästan gjort klart Julias blogg design nu. Och så har jag börjat på pappas. Får väl se hur det blir!
Ska snart sova tänkte jag. Sleten. Men i morgon ska jag vara pigg och snö mölja varenda människa jag ser, så pass er!


Ja vad säger man om sånna killar som er. :S ? Kommer aldrig lyckas förstå mig på er!


Dagens låt: Coldplay- ill fix you

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.
And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you
And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
"Just what your worth"
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you
Tears stream, down on your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face and I...
Tears stream, down on your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face and I...
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

the D day xD

Ja idag börja väl kanske inte dagen så där super. Vaknade av att hem telefonen ringer och Emma bara
-Ska du med eller`?
- Vad är klockan ?
- 8 :O ?
- Oh shit har försovit mig, nej jag fixar skjuts själv :)

Bråttom som fan klockan var 08:00 när jag gick upp kom iväg hemmifrån 08:11. Det är inte dåligt gjort. Hann sminka mig och klä på mig. Åkte till stjerne eftersom vi skulle vara där, men väl där så ärre inge folk där. Nehej tänkte jag och Julia, så vi ringde till Malin och så hade dom ställt in de utan att säga något till oss. Klockan var väl 08:16 eller nått, så vi sprang ifrån stjerna till fryken. Hade ju bild så de var lugnt, men ändå. Bråttom bråttom. Och då blir inte jag på bra humör. Så 08:25 satt jag vid en skol bänk >.<
Inte nog med att jag var trött så hade jag ingen telefon, eftersom den låg hemma helt död.
Skoldagen flöt väl på ganska bra med 2 prov och 2 inställda lektioner.
Gick hem i snö yran, och gu va mysigt det var :)
kom hem och bytte telefon till en skit nokia >.< får en motorola av mamma sen, inte mkt bättre de, men ändå >.<
Ska väl iväg och träna små barn sen och efter det drar jag till Emma och sover där tror jag :D <3

+ -



Pluss och minus grejer.

-
Katten har flyttat >.<
Massa prov den här veckan
Ont i magen.
Trasig telefon
vill ha kläder

+
Klar med alla julklappar
snö
inte länge kvar till jul
ska klippa mig på fredag
slipper halva skoldagen i morgon
har varit ledig idag
ska sova med Emma hela veckan
Lusse natta på fredag
Maja kommer kanske hit på fredag
kanske blir sunne under helgen



Ja jo mer pluss än minus och de är bra :D

Ledig

Idag är de måndag och jag har varit ledig hela dagen, studie dag :D Sånna dagar tycker man om.
Har varit ute och sprungit med Hanna på förmiddagen, sen bar de in till torsby på julklapps handling. Och nu är jag helt färdig med det! Tog en fika med Julia och så tittade Fia, Hanna och Linette förbi. Jag, julia och Linette gick hem till henne. Myste där och Julia fick nått ryck och sprang runt och dola. Det är verkligen mina brudar det <3
Julia fick ett samtal och det hade kommit gymnaster till träningen idag även fast den var inställd >.< Skyndade oss dit och när vi väl var där, ja då hade dom skickat hem dom. Typiskt!
Så sen var det bara att traska hemmåt. Väl hemma tränade jag på prov tills i morgon. Historia " kalla kriget" Tror jag kan det mesta nu!
Har även gjort min första blogg design till någon annan i dag :) kolla gärna och säg vad ni tyckte, http://www.heymimmi.blogg.se/
:D


Kolla jätte gärna in det här även :  http://www.gratismode.se/?c=18590


Gårdagen

Det var super. Först tränade jag och det gick väl ganska bra faktis. Sen var det hem och duscha, äta lite och så in till Torsby. Gick till dom som såld med mina fina peppar kakor. Tror ingen köpte dom >.< Men men. Jag och syster gick in på bosättningen och köpte present till mamma. Julklappar (A) Sen gick jag och köpte julklapp till Lilla syster också. Nästan klar med alla klappar nu :) Himla skönt är de i allafall! Gick ner och ställde mig och sålde bröd med Mela, super go brud asså :) Vi fick väl sålt endel i alla fall. Sen bar det av hemmåt efter att ha förfrusit tårna >.< Väl hemma drog jag i mig lite pizza, usch så fet en kommer bli! Men men packade väska och åkte med den till pappa och sen till hallen. Kollade på innebandy tillsammans med Linette, Erik och Marcus. De tog väl slut ganska fort, så jag och Linette traskade hemmåt. Gött var de! Väl hem möljde ho med datorn och mig :) Puss på den bruden! Hon åkte väl hem runt 8 och runt 9 kom Emma. Hon är galen i höv, på ett bra sätt, ett väldigt bra sätt. Ja vi sepade oss väl som vanligt till klockan ble mkt, då sätte vi oss och såg på en 4 OC avsnitt. De är ju hur bra som helst :D Somnade ganska gött sen. Vaknade av att super pinglan rullade runt lite. Så vi gick upp och åt frukost, sen drog hon hem för ho skulle va barnvakt :) Så nu sitter jag här och bara väntar på att Hanna ska höra av sig så vi kan gå ut och springa, eller att Julia ringer och vill ha med mig till Torsby.

RSS 2.0