Måndag

Idag började en ny vecka, det går så himla fort ju! Snart höstlov och allt.
I skolan idag lyssnade vi på en författare först, hade matte och sen yrkesämne. Idag prövade vi dom nya krämerna, luktade super gött. Sedan tog jag bussen in till stan och fixade buss kort och tog ut pengar till matkassan. Sedan blev de en liten sväng i lite affärer och jag inhandlade faktiskt ett par mys byxor och två rosetter.
Super mysiga :D
Och super söta!

Sen blev det att handla lite mat och sen hem. Fixade något att äta och sedan gjorde jag bild läxan. Ska snart ta tag i projektet och faktiskt börja skriva, för det har jag inte gjort än, illa av mig!
Sen blir det till att laga mat när gulle Julia kommer hem.

Imorgon ska jag åka hem till Torsby tror jag, är ju trotts allt ledig på onsdag, gött gött gött!
Men nu måste jag nog dra igång, kommer ett inlägg sen så får ni höra hur det gått :)
Puss :*

Karlstad

Äntligen har man kommit fram efter en lång tåg/ buss resa. Åker med tåget som går halv 7 och är framme runt 9 >< Byte i Kil och sen måste jag vänta på bussen i en 25 minuter när jag kommer fram också. Men som tur va hade jag sällskap idag. Gött!
Idag har jag kollat på både fotboll och handboll, sen har jag tränat omöjliga ungar. Ingen som lyssna typ och de va så jävla jobbigt! Men man måste tänka pengar! :G Haha.
Jag har inte hunnit med så mycket mer idag faktiskt, ganska slapp söndag. Ska väl snart gå och lägga mig, en yrkesämnes dag att se fram emot i morgon tror jag. Är i studion hela dagen då, gött!
Men nu ska jag fixa lite och sen lägga mig och läsa, sov gott, puss :*

Sötnosar!

Det är redan söndag, gud vad denna helgen har gått fort! För fort tror jag. Men det har varit en bra helg trotts förkylning och trötthet. Klockan är 1 och jag har inte gjort så mycket idag, städat rummet, ätit frukost, packat och umgåtts lite med min familj. Ska snart iväg och kolla på fotboll med Hanna babe som jag inte sett på länge. Sen blir det till att träna barn. Klockan hinner då bli runt 6 och jag måste skynda mig till tåget för att åka ner till Karlstad. Till min och Julias älskade lägenhet. Tänkte jag skulle försöka, läsa lite och sen göra bild läxan på tåget. Ska kanske klämma in några bilder från helgen om jag hinner, kanske ett videoinlägg också. Så håll utkik, för just nu har jag mycket spännande att skriva om. Ingen blogg torka på g igen om de var de ni trodde. Här ska bli avancerat nu när jag fått ny blogg design och allt!
Har några bra grejer att se fram emot som ni antagligen kommer få reda på när dom närmar sig! Usch vad nyfikna ni borde ha blivit nu va? haha.
Aja ska gå ner och hjälpa mamma en sväng med maten om den inte redan är klar. Ha de bäst, puss :*


Gådagen/ idag

Igår bar de av på fest som ni kanske vet, jag hade en super trevlig kväll och mer behöver jag itne säga. Tack! :D
Natten tillbringades i en säng kan jag säga men inte mer, den här dagen har bestätt av pizza, trött Ida och kollat på 2 fotbolls matchet. Ganska slappt tycker jag. Ska nog inte göra så mycket i kväll tror jag, mest sova, kanske träffa Linette en sväng.  Har inte så mycket mer att skriva faktiskt men ni ska få en kvällens outfit från igår :)




Godmorgon

De här är nog första gången på länge jag har haft tid på morogonen!
Blev klar riktigt bra i tid idag så tänkte berätta lite vad som händer idag. Eller vänta, jag börjar med igår kväll.
Jag började med maten och så ringde vi hit Malin så hon fick smaka. Spagetti och köttfärsås fick det bli, sedan åt vi efterätt, banan med smält choklad och vanilj glass, super duper gott var de! Vi pratade en lång stund innan vi somnade, så är lite trött idag men ändå inte.
Idag ska jag till skolan i ca 3 timmar, har 1 lektion och det yrkesämne, riktigt skönt. Så jag slutar 11 idag, då hade jag tänkt åka hem hit och packa sedan dra in till stan och kolla lite innan vi åker med 2 tåget hem. Ska bli skönt att komma hem, sen ikväll blir de utgång. Så mig hör ni nog inte så mycket mer från idag, jo för den delen klämmer nog in ett inlägg innan jag drar på fest.
Ha en underbar dag, puss :*

En dag närmare helgen!

Klockan är halv 7 och jag har faktiskt hunnit med en hel del idag!
Varit i skolan, handlat, städat, pratat och pysslat om Julia lite, fixat en bloggdesign och ja ändå har jag inte haft det spec stressigt!
Ska laga mat snart, sen efterrätt. Varmbanan med smält choklad på och kall vaniljglass till det, underbart!
Får se om jag hinner fixa lite mer på projectet, kanske kan börja skriva lite fakta snart i hopp om att bli klar.
Har ni någon fakta om make up artister så får ni jätte gärna skriva de till mig!
Mina funderingar just nu cirkulerar omkring, hur allt kommer se ut i helgen. Vad ska jag hinna med och vad ska jag lägga åt sidan. Man ska inte ha för mycket att göra när man kommer hem så, det är inte bra att stressa.
Men nu ska jag fixa mina naglar och sen laga lite mat, vi hörs sötnosar. Ha de super bra! puss :*

Så där :D

Vad tycker ni om min nya bloggdesing nura? :D

Tänkte faktiskt!

Just de, jag tänkte faktiskt byta blogg design igen, ska försöka få ihop något bra, annars är de bara att göra en åt mig? :D
Får väl se vad de blir, spännande va?


Onsdag

Då var halva skolveckan gjord och det känns skönt. Gjorde svenska prov idag och det kändes väl ganska bra faktiskt. Slutade vid 1, så då tog jag och brudarna bussen in till stan. Gick runt och kollade lite en stund bara. Jag var jätte nära på att köpa hårfärg, brun! Men vet ni? Jag ångrade mig och det är jag lite glad för. Jag känner att brunett är nog inte riktigt min grej. Så i stället tänkte jag köpa en rosett, men tror ni det blev av då? Nej, men ska köpa en på fredag innan tåget bär av hemmåt. Jag älskar rosetter, dom är så söta!


Åkte hem med bussen vid 2 tiden i alla fall. Så har varit hemma ett tag. Har ätit lite och så nu ska jag snart sätta mig och läsa lite, ska bli skönt att varva ner. Sen ska jag till bästa faster som fyller år idag! :)
Mysigt ska det bli, får hoppas på att bäbis kusinen är där också, annars blir det nog ett litet besök där i morgon, prata lite med farbror Musse också. Måste börja göra lite saker i stället för att sitta hemma bara efter skolan, de börjar bli lite små drygt. Fast i morgon har jag och sambo Julia bestämt oss för att stor städa! Är lite behövligt här nu faktiskt. Men de blir nog inga problem tror jag.
Nu ska jag sätta mig med en bok i alla fall och sen tänka på hur dålig jag är som inte gjort mycket på mitt projekt! :(
Puss :*

Taggar hockey!

Ursäkta vårat betende ibland!


Mys och Idol

Det blev soppa och smörgås i kväll, de är riktigt gott de!
Jag och sambon kollade på idol nyss och de är fan bra de!
Tänkte lägga in ett video inlägg från igår sen också. Så håll utkik.



Igår/ idag

Igår hann jag inte med något inlägg, va en lite stressig men väldigt bra dag.
Började med sovmorgon, Emmy kom och hämtade mig så vi åkte till skolan lite tidigare och pluggade glosor, sen hade vi matte och så var de slut på dagen. Så jag och brudarna drog in till stan och myste lite. Kollade i lite sffärer och jag hittade den sista presenten till Julia. Tog mig tiden att åka hem när dom andra åkte med tåget hemmåt. Jag drog och handlade mat och sedan hem. Direkt jag kom hem städade och fixade jag massor här hemma, sedan lagade jag mat och han med att plugga lite också. Så¨kom födelsedags barnet hem, så jag sjöng och hon fick öppna paket. Hade de riktigt mysigt och vi började tagga för hockeyn! Färjestad - Skellefteå. Vi fixade oss lite och så drog vi med hockeybussen till arenan. Jag va riktigt peppad för att se första säsongsmatchen och dom vann ju också så inte helt fel! 3-2 till vårat älskade färjestad. Vi åkte hem och det blev lite mer pluggande. Somnade runt 11 tror jag. Hade alltså en riktigt toppen dag.


Idag fick jag gå upp själv eftersom Julia va ledig, men det gick bra det med. Kom till skolan och dagen gick ganska fort även fast det är den drygaste dagen på veckan. Men nu var den gjord också. Fick hemuppgifter i bilden så slutade runt 2! :) Så jag åkte hem och så pluggade jag lite till. Julia kom hem och så åkte hon och handlade, så jag tog mig en springtur. Den var inte så lång men det var ändå en bra början, man ska inte ha för höga mål på sig själv direkt! Tog mig ca 26 min och då sprang jag faktikst i ett bra tempo. ( klappar mig själv på huvudet och säger duktig Ida!). Kom hem och tog en varm dusch, nu ska vi snart fixa lite mat och sen blir väl till och plugga på svenska provet som är i morgon. Ska bli en tidig kväll idag känner jag!
Hoppas ni också hunnit med lika mycket som jag har :)
Puss:*


Filmer som inte hunnit komma upp!

Citron ätarna på övernattningen! Så söta så!
Vi hade ganska tråkigt innan tåget åkte hem på fredan. Så fick bli ett litet video inlägg! och en outfit :D

Bilder som inte hunnit komma upp!


Kd

Hej sötnosar!
Jag har kommit hem till kd just nu och det är ganska skönt. Gårdagen blev riktigt mysig, var lite kallt att åka moped bara. Emma sov hos mig och idag tog vi de lugnt på förmiddagen och såg på 17 agian. En riktigt bra film och gud vad snygg han är Zac! :G Helt galet faktiskt. Sedan skjutaste gullungen mig på samling. Matchen va riktigt bra, fast i första halvlek tappade jag självförtroendet och gick av, men de kom igen och jag skulle köra hårt tänkte jag. Tror ni inte jag lyckas få en fet lårkaka dåra? Sitter här och de bara värker, de är inge roligt alls. Men vi vann i alla fall matchen med 7-2, riktigt bra jobbat brudar! Så himla skönt att få springa av sig lite. Efter matchen var det bara att åka till tåget och så bar de av hem hit. Pappa hämtade mig på tågstationen, tack!
Men tog just reda på att jag börjar inte fören 10 i 12 i morgon, så kunde sovit hemma i natt också. Men men skönt att få sova ut också :)
Imorgon fyller Julia år också, världens bästa sambo blir 16! GRATTIS :D

Vinst!

Det blev en vinst idag, underbart tjejer! 2-0 emot kil. Kändes så himla skönt att få spela fotboll, fick lixom en sån där adrenalinkick av nått slag! Match i morgon med, så nu jävlar ska jag komma igång med träningen igen innan jag rullar fram. Tog en lång dusch och fräschade till mig, nu ska jag sminka och fixa :) Sen får vi se vart min kväll bär av!
Känns som jag landat på jorden igen efter en jobbig period, det känns verkligen jätte skönt. Allt som behövdes va, träning, få prata ut, träffa alla fina, få vila och en stund för mig själv! (Y)
Finns på mobilen under kvällen om ni undrar vad jag gör och så!
Puss :*


i´m BACK!

Nu ni är jag tillbaka, pigg som en lärka idag och derför måste jag bara få börja skriva igen!
Tänker inte berätta allt som har hänt under denna tid då jag inte varit aktiv. För de vill jag mest lämna bakom mig! Men igår var jag med Emma och Linette på kvällen, sötnosarna de! Vi pratade, pratade och såg på dirty dancing. Måste bara säga att de är en grymt bra film! Älskar den! kom i säng runt 1 någon gång tror jag, så inte allt för sen kväll. Vaknade idag och kände mig riktigt glad, ska äta frukost nu och fixa mig lite, sen blir det match, fira storebror som blir 19 år, STORT GRATTIS TILL HONOM! Och sist men inte minst blir det mys med babesen hoppas jag på! Annars ska jag försöka hitta på nått annat roligt.
Kommer antagligen ha ganska fullt upp resten av dagen, men om jag hinner ska jag lyckas klämma in ett inlägg lite senare :)


Väd sägs om att jag färgar mig brunett? Lite mer choklad färgat än de här då ( det är en gammal bild! )


Torsdag

döda mig inte för dålig uppdatering, kanske kommer va så ett litet tag till. Men ska försöka va duktigt och komma tillbaka!
Har bara hamnat i en lite dålig period, just nu är jag super trött, har hunnit med Marten, sova i skolan med brudar och åka hem till Torsby 2 gånger. De är inte dåligt ändå de. Ska nog kanske lägga mig i sängen en timme snart, sen äta hoppas jag och sen sova för natten eller nått. Fattar inte ens varför jag åkt hem idag, meningslöst, fast ioförsig vad skulle jag gjort kvar i K-d? Gick i alla fall från Torsby ut till Oleby förut, de är bra gjort! Funderade nästan på att träna idag men som vanligt finns inte energin där.
Jag gillade Torsby nått enormt innan jag flyttade men nu är de inte lika omtyckt i mina ögon längre. Folk slutar hälsa, man blir kallad bimbo m.m. Bara för man flyttar, lix hallå, kan allt ändra sig då eller? Sen så typ alla när man ä hemma i K-d bara åh vi måste träffas snart bla bla bla.. Ah så kommer man hem, då skiter dom fullständigt i en. Skit grejer! Alla gör ju inte så dåra men. På lördag ska jag i alla fall få träffa babesen, ska bli skönt! Nu blev de ett sånt här tråkigt inlägg att läsa men jag var tvungen att få skriva av mig lite i alla fall.!
hör av er, puss


Dåligt av mig....

Ja fy och skäms på mig och min uppdatering, men jag har inte tid. Idag har jag varit i skolan, handlat, städat, packat, lagat mat och nu ska jag plugga :)
Kommer igen på måndag babes!

Nytt!

Idag efter skolan blev de stan med Linette, vi fikade och kollade i massa affärer. Hittade ett par super söta skor till lillasyster som kommer med hem till henne i helgen! :)



Uggs från H&M, 149:- SUPER SÖTA!

Sexy love!

Tog mig en lite tupplur förut och lev genast mycket piggare, riktigt skönt. Familjen Barremys kom hit på fika och vi pratade och så. Dom drog iväg för familje middag så nu sitter jag här själv. Ska nog snart ta bort sminket, sätta på mig sov tröjan och kanske läsa lite eller nått. Bara ta det lugnt ikväll. Imorgon kommer Nettan hit också :D! Gullungen har jag saknat mkt!
Lyssnar på Ne-yo, så himla härliga låtar!

Måndag

Då var ännu en måndag gjord. Hade inge riktig yrkesämna idag vi fick bara reda på om ett projekt vi ska göra. Sen hade vi matte och så varre slut på dagen. Riktigt skönt eftersom jag var så himla trött idag, jag gick och handlade mat. Duktig är jag tycker ja :)
Blir nog ett ganska kort inlägg idag för just nu har jag väldigt ont i magen och är trött. Ska lägga mig i sängen eller soffan och vila, sen kommer Julias familj hit på besök så då måste jag va pigg. Borde egentligen städa lite tills dom kommer. Får se vad jag orkar med.
Jo just de, sov ju hos bästa Malin inatt också, sötongen de :)
Men nu ska jag ta och vila, så vi hörs kanske lite senare ikväll när jag är på bättre humör!



Oh så skönt!

Det blev ingen powernap men en lång och skön promenad i de alldeles lagoma vädret! :)
Blev en lång varm dusch och en stor tallrik gröt! Så himla skönt. Nu är jag trött och sliten men inte alldeles för besviken ;D
Ska packa och fixa lite, sen dra till bääääbisen! :D

Bättre sent än aldrig...

De här skulle egentligen kommit upp igår men ah.. :)


Helgen :)


Söndag

Förlåt för dålig uppdatering! Men de va så att min granne stängde av internet igår kväll när jag tänkte skriv så blev inget av de. Jag kan börja med fredan då!
JAg mötte upp Ina på stationen och vi köpte lite godis, sen drog vi hit. Såg på tv och pratade hela kvällen. Vi bestämde oss för en tidig morgon och drog in till stan runt 10 redan. Va väl där i några timmar. Jag köpte mig en kjol för 20 kr, tyckte det var en riktigt kap. Ina fick också¨tag på lite grejer, sedan tog vi bussen hem. Åt mat och packade. Jag sätte mig på bussen till våxnäs och spelade en match och hon åkte hem. Vi spelade oavgjort mot qubik. Kändes faktiskt ganska bra för att inte ha tränat på några veckor. Ska ta mig i kragen och börja gå ut och springa nu!
I alla fall, åkte till Hjalmar och Max sen på kvällen och sov där inatt. Mina killar de även fast dom alltid stöter ut mig (A)
Vi åkte till Bergvik idag och gick där hela dagen. Sen hem till Hjalmar igen och nu sitter jag här. Är helt ut pumpad, men funderar på att ta en powrnap och sen dra ut på en springtur. Ska även till Malin och sova där i natt. Jag gillar inte de där med att sova själv. Gör ni?
Bilder och så kommer :)

Ina babe kommer hit!

Just de, min babe Ina kommer hit redan idag och smittar ner mig. Men de gör inget för vi ska ha en super mysig helg här i kd. Så vid halv 9 ska jag möta upp henne på stationen, vi ska ta bussen hit och laga god mat, se på någon riktigt bra film och prata i massor! Jag vet att ni är avensjuka ;)

Nya jackan :D

Vad tycker ni om min nya jacka?:D


Fredag!

Klockan är halv 4 och jag har hunnit med massor idag.
Varit i skolan och då hade vi bara yrkesämne, så fick reda påa tt jag var kall. De är både bra och dåligt eller nått. Men ska få veta om jag och sommar eller vinter också så småningom. Slutade vid 11 och då åt vi lunch. D va faktiskt tacos i skolan så de gick att riktigt bra att äta. Sedan tog vi bussen till stan, gick runt och kollade lite, hittade mig en jacka också. Riktigt nöjd med de inköpet faktiskt :)
Tog bussen hem själv och nu sitter jag här, ikväll blir de inge dig......
Men kanske åker till faster eller så kommer Ina redan idag! Eller så sitter jag här själv i kväll och bara tänker på allt som jag inte hunnit med att tänka på nu på ett tag. Får väl se hur de blir, i allafall i morgon ska Ina och jag göra stan sedan ska vi mysa till någon bra film i lägenheten, på söndag ska jag sova hos Malin, bästa Malin babe! Skola på måndag och då kommer min sambo hem! :D
Känns ändå som det kommer bli en bra helg.

Sötaste Emmy som blev 16 år idag :) Grattis!


Emelie Fixar i studion ;D


Vilka söta flickor! ( dålig bild men, dom ä söta :D )


Ikea

JAG LEVER!
Nog för det har varit dålig uppdatering idag men ja jag lever har bara haft fullt upp idag.
Sov hos Ina i natt, skynda till tåget i morse, sov på tåget och blev ännu tröttare, åkte till sundsta idrottshall, pratade, åt lunch, satt i ett mysigt tum med Eira, hade dator användning och sen matte. Efter de slutade jag och blev då upphämtad av bästa faster! Vi tog oss en tur till Ikea och allt vi köpte gick i rosa! Jag köpte 3 nya kuddar och en plastpåsehållare, hon köpte mattor, plastpåsehållare, kuddar, små grejer. Riktigt nöjda med våra inköp. Vi åkte till Ica Maxi och handlade mat, blev lax och potatisgratäng. Vi mötte upp Marcus, en super trevlig kille. Åkte hem till faster och lagade mat, färgade henne, pratade och hade de super mysigt. Runt 8 åkte jag hem, så har inte varit här speciellt länge. Fixat med kuddarna och gjort det mysigt i sängen till läggdags! Gött :)
Ska prata lite med min sambo nu och sen ska vi sova. I morgon åker hon hem till byn och jag stannar i stan. Får väl se hur de går och om jag blir själv nån natt.
Men nu vet ni att jag levar och att jag haft en super bra dag! Puss :*


Kuddarna är rosa ( ceris? ) och INTE röda :)

Som vanligt.

Idag blev det en kort dag i skolan, slutade redan vid 20 i 11. Det var riktigt skönt.
På svenskan skulle vi läsa en historia för klassen bara för att träna på och prata inför folk, de är bra för det behöver jag! Sen hade vi engelska och inte speciellt jobbigt de heller. Inställd hälsopedagogik hade vi också, så jag o emmy åkte in till stan. Kollade runt lite och hittade världens finast kjol, asså nästan så jag måste köpa den fasten jag inte får :$ Får väl se hur det blir, jag tog det tidiga tåget hem även fast det var fullt av massa konstiga ungar som va jobbiga hela vägen hem. Tog mig en promenad till Stjerne skolan och de mesta man fick höra där va " VAD GÖR DU HÄR?". Men de är alltid kul att träffa igenkännt folk också. Emma och jag tänkte hälsa på vid frykenskolan men där hade alla slutat så vi gick tillbaka. Sen fick jag skjuts hem av Henrik, tackar! Nu har jag inte gjort så mycket, mest väntat i 3 timmar och nu orkar jag inte vänta längre snart. Så kanske blir så att jag sover hos Ina inatt även fast jag skulle sova hemma. Märks väl om ca 30 min hur uttråkad jag blivit av att vänta.
Men nu ska vi inte va negativ. Imorgon ska jag nog till Ikea med min kära faster och köpa nya kuddar, tar väl med mig Jullan dit också! Min sambo måste ju va med och välja lite ;)
Inte så mycket mer att säga om dagen idag faktiskt, har lite ont i ryggen just nu men det går väl över de med :)


Maalin :)

Tog mig en lite busstur till Malin förut, sötongen behövde lite sällskap. Alltid lika mysigt att bara sitta och prata. Sen fick jag vänta på bussen för länge. Men när jag kom hem hade min sambo Julia börjat med maten, hon hade gjort det riktigt mysigt här hemma! Goding de! Så nu har vi ätit köttfärssås al la Ida och Julia med spagetti. Just nu går Julia på hög varv och städar en massor. Jag själv packar och håller på att fixa lite, för i morgon tänker jag åka hem och sova. Ska bli skönt att få träffa mamma och dom också, kommer ju inte se dom på 2 veckor annars. De enda jag oroar mig för är vilket tåg jag ska ta hit på morgonen :S Svårt att bestämma mig, får väl se vad det blir.
Men nu ska jag fixa klart, så vi hörs kanske i morgon, puss :*

Bäääbis! :*

Julia har nu kommit hem och vi har druckit kaffe och ätit nesquik puffar, vi är så vuxna (A)
Just nu sitter jag här och saknar sötnosen min, eller kan jag säga att han är min än? Jo de kan jag, han ä i alla fall långt borta. :(


Tisdag

Kom hem från skolan för ca 20 min sen och de va skönt.
Idag var de en sån här seg morgon igen, va ganska drygt att gå upp och så, men de gick väl till slut det med. Vi åkte till skolan redan vid kvart över 8 eftersom Julia började tidigt och jag hade ingen lust att va kvar själv när jag ändå var klar. Hade svenska, engelska, matte och sen bild o form. En ganska bra dag men ändå lite seg. Sa väl lite blonda saker som vanligt :$
Nu är jag lite suger på att åka till Ikea och fixa nya kuddar, men de får väl bli i morgon eller nått. Måste ha fler i sängen, 2 små räcker inte! Vill ha 2 stora eller fler små^^
Får väl se vad jag ska göra framåt kvällen här, någon som vill ses eller nått, hör av er!?
Puss :*

Dagens :)



Det va väl ett tag sen ni fick :)
Idag blev det :
Jeans leggings - Vero moda
Vitt linne - Gina
Vit blus - H&M ( Julias )
Sen blev de ett par svarta klackar till de :)


RSS 2.0