Valborg

Sitter här inne jämt ett tag, blir så himla varmt ute. Men ska snart gå ut igen för man ska inte klaga :D
I kväll är de valborg och vad händer då? Jo jag ska umgås med mina fina vänner och ha en rolig kväll, vad ska ni själv göra?
funderar på att beställa nya kläder eller nått ifrån hm eller gina i allafall, skulle behövas.
De blev ett kort inlägg idag men ha en bra valbogs kväll och hör gärna av er!
PUSS:*

Käraste blogg

Hej!
Idag kändes fotbolls träningen som ett steg uppför trappan på nått vis. Som om jag är på väg in i rätt rum eller nått. Kanske ska skriva mer tydligt hur jag känner. Känns som de är påväg åt rätt håll med fotbollen nu, de har de inte gjort på hela början av säsongen. Men nu, asså de kändes ju inte super men bättre och de är så himla skönt. Jag tror bara våra tränare måste tänka sig för lite, dom bara skäller på oss hela tiden och de är itne kul. Dom klagar alltid att vi är lite emd folk, ja men vi som kommer då? Ska vi få ut över de, nej de tycker jag faktiskt är fel.
Aja fotboll i mitt hjärta säger jag bara, de är underbart <3
Ska lägga mig snart, försöka ringa till underbar och sen kanske träna lite på spanskan. Låter som en ganska slapp kväll för mig, gött!
Godnatt mina söta läsare, sov sött i natt! puss :*

Min dag

Startade morgonen med muintliga natinella provet i matte och det kändes faktiskt riktigt bra. Sedan var de träff med Friends och elevrådet, fick mest info om hur allt kommer fortsätta och så hade vi en tyst minut för Pär. På idrotten var de vollyboll och jag vad säger man, jag suger på de och ont gör de, men de är kul också :)
Efter idrotten hade vi 2 timmars lunch och då blev det till Torsby för att handla nya benskydd och en ryggsäck. Nöjd blev jag i allafall. Gick tillbaka till skolan och spelade kort, sen var de svenska, spanska och sist engelska. Då hade vi ingen lärare utan jobbade själv. Har varit en hel konstig dag.  Åkte med bussen hem och som vanligt avr jag själv, hemskt ärre, men idag var de en trevlig busschaufför!
Åt mat, ska snart byta om sedan drar jag på träning, ska verkligen bli skönt och sen kul att se hur dom nya benskydden är.
Kommer nog ett inlägg ikväll också, ha de, puss :*

Lugg eller snelugg?


Min träning för maj ( bara fotboll ) Träna annat bredvid :D

Maj               
1Fre 
2LörBorta - Grums IK - TIF kl. 14.00 Div.1
3Sön 
4MånTräning kl 19:00-20:30 - Björnevi
5TisTräning kl.19:00-20:30 - Valberget
6OnsZon 95 Träningsmatch kl.???  i Deje
7TorsTräning kl.19:00-20:30 - Björnevi
8FreHemma - TIF - Råda IK kl. 18.30 Div.1
9LörBorta - Jössefors IK - TIF ,Tid:16:00 , S=13.30
10SönUttagningsmatcher F95 "Elitläger"
11MånTräning kl.19:00-20:30 - Björnevi
12Tis 
13OnsHemma -  TIF - Värmskog SK, Tid:19:00, S=17.45
14TorsTräning kl.19:00-20:30 - Björnevi
15Fre 
16LörUttagningsmatcher F95 "Elitläger"  (Konfirmation F94)
17SönBorta - Hillringsberg IF - TIF ,Tid:18:00 , S=15.30
18MånHemma - TIF - QBIK kl. 19:00 Div.1
19Tis 
20OnsTräning kl.19:00-20:30 - Björnevi
21TorsTräning kl.19:00-20:30 - Björnevi
22Fre 
23LörBorta - Villastaden - TIF kl.13:00 Div.1
24SönHemma -  TIF - Åtmotfors IF, Tid:15:00, S=13.45
25MånTräning kl.19:00-20:30 - Björnevi
26TisHemma - Lilla Vm Match F16 - Torsby IF - Hertzöga
27OnsTräning kl.19:00-20:30 - Björnevi
28TorsTräning kl.19:00-20:30 - Björnevi
29Fre 
30LörHemma - TIF - IF Kil kl. 15:00 Div.1
31SönBorta - IF Viken 2 - TIF ,Tid:16:00 , S=13.00

Tisdag

Igår hann jag inte med att blogga, förlåt :)
Var i skolan, tränade på gym, tränade barn, var ute och sprang, hem och duscha så kom Marcus :D
En snabb och kortfattad mening om min dag kan man säga.
Idag vaknade jag bredvid världens underbaraste, det är en bra start på dagen! Jag gick upp själv som vanligt och fick honom ur sängen innan frukost, så som de brukar va. Tog bussen till skolan för mamma började jobba idag och jag hoppas de gick bra. Så hade vi väl bild först och jag gjorde ett super mästervärk, lovade Anita att det är de jag kommer bli känd för när jag blir äldre. Hon bara skrattade hon, men de tror jag de! Hahah.
Sen flöt dagen på väldigt bra, börjde med no uppsattsen och srkev, har inte kommit alls långt men ska försöka göra så bra som möjligt nu, HEJA IDA! Sista lektionen slapp jag men inte för några bra själ. Alla lärare skulle samlas halv 4 så vi slutade då. Men jag gick innan bara för jag ville hinna med 3 bussen. Beskedet som lärarna fick var hemskt. Våran älskade Per, ja hoppas du har de bra nu. Och vi tänker på dig, en dag ska inte gå i cafeterian utan att en tanke ska ängnas åt dig. Jag lovar dig! Vila i frid nu du snälla människa.
Så hemskt att på bara några dagar kan allt förändras, på förmiddagen var de på bättrings vägen och så bara vände allt. Usch!
Vi tänker på dig!


Ska åka in och träna sen, göra engelska läxan och sova tidigt.
Ha en bra kväll, puss :*


Söndag kväll

Ja vad säger man om matchen idag, vi var slappa och förlora med 6-0. Visst det var ett lag som spelar i div.4 så de kanske inte var så konstigt när vi knappt gått upp till damserien än. Aja vi kommer igen nästa gång! Börjar med första matchen 2 maj fast den är med div.1 ungdomsserien sedan den 9 maj då drar det igång på riktigt! Ska verkligen bli kul.
Har nu fått nageltrång på båda stortårna och de gör ont ont ont så vi får hoppas vädret vill sig för crocs i morgon :$
Blev grymt åksjuk på vägen hem så var tvungen gå ur bilen och gå en sväng så fick mamma hämta upp mig. Så hemskt det är att känna att man är på väg och spy, allt blir helt varmt och barar känns obekvämt. Men mår lite bättre nu i allafall, trött är jag också. Ska snart lägga mig i sängen så jag orkar med morgondagens skol dag. Ävenf ast den inte är så jobbig :)
Ska på gym efter skolan, träna barnen och sen ut o springa med Hanna, får väl se om vi får med oss Sara också :)
Konditionen ska upp till 100% nu eller nått ^^
Ha de bra, puss:*

Söndag

spydde aldrig igår kväll som tur va, sov hela natten och vaknade ingeting. Det var verklgein skönt, men kroppen känns väldigt slö idag, men har tagit mig lite c-vitamin nu och ska äta lite då blir nog det bättre :) Måste till att ladda inför matchen sen. Lite små nervös, ska även se om jag orkar spela i de nya skorna! Va hos mormor förut och fick lite fika, aldrig fel :)
Men nu ska jag gå och duka, äta mat , sen bär det nog iväg :)
¨Så ha en bra söndag för de ska jag, puss :*


Mår inge bra.

Ja nu sitter jag här och känns precis som jag ska spy vilken sekund som helst eller gråta, allt känns helt fel innombords. Jag som ska vara frisk nu. Åh.....

ännu en kväll.

Ja här hamnade jag ännu en kväll när jag egentligen ska vara ute med mina kära kompisar och ha kul.
Jaja så är de i bland. Satt i hallen idag mellan 8 och 4. Våra gymnaster var i allafall jätte duktiga och jag är stolt över dom. Åkte hem runt 4 i allafall, tänkte hjälpa mamma i trädgården, men så åkte dom iväg och köpte bil i stället. Och själv var det inte alls  kul att hålla på, så jag la mig i solen en stund och det var ljuvligt. Vädret är ju helt underbart, shorts och tub linne! Jag älsker't! Efter ett tag la jag mig framför tv:n i allafall, så kom Marcus och han vill inte sitta still en minut som vanligt. Så vi gick ut och hoppade studsmatta, lekte som små barn typ! Hahah, jo ibland lyckas man.
Sen åkte han hem och jag sätte på Robinsson på tv. Gjorde mig även en sallad med gurka, morot, salad och annanas som inehåll. Riktigt gott är det med sallad :)
Kollade på robinsson i min ensamhet och nu sitter jag här. Dom kommer väl snart hem med bilen så jag får se, ska bli lite små spänande!
Har fått lite ont i magen, känns som jag ätit något som jag inte ska eller nått. I morgon blir det match i Olsäter, heja heja torsby if´s dam lag :)
Vi får väl se hur det går, men hoppas på allt i världen att de går bra, nu tycker jag själv att jag snart är frisk, så då blir de träna träna träna igen, komma igen och ta ikapp allt jag tappat nu under hela vintern, ah ska bygga sommar kropp nu!
Sen blir de till att va lite duktig i skolan så jag ska sätta mig och skriva ett project på engelska om fotboll eller någon fotbolls spelare, sedan ska jag skriva en uppsatts om Evulutionen och ge till Ulf istället för att göra prov. Vi kommer även få hem prov i svenska snart. blir mycket arbete hemma, sedan har Marianne verkligen tänkt att puscha oss till max nu och de är = med massor av läxor. Vi har verkligen slappat när hon varit borta. Bara att bita ihop för om en månad drar jag till spanien!!!
Men nu ska jag kolla lite information om nån bra fotbolls spelare så ha de :) Puss :*

Godmorgon lördag

Här sitter jag och klockan är halv 8, ska snart sätta mig på mopeden och åka in till Torsby. Vädret är underbart och mitt humör är på topp för efter tävlingen idag så ska jag få träffa älskling! :D <3
Fick ju ett presentkort på Prima för jag varit tränare men har inte en aning om vad jag ska köpa, förslag?
Funderar på att köpa mig en ryggsäck eller mysbyxor. Vad tycker ni?
Har även funnit min skolavslutnings klänning på systrarna. En vit en och brun måste jag va om jag ska kunna ha den, men bara en månad kvar till Spanien nu så, brun ska jag bli! :D


Familje kväll

Ja i kväll fick det bli en riktig familje kväll. Vi åt grillat ute på altan och det var ju hur mysigt som helst!
Såg på talang med lilla syster också, ho är så jälla go bara " åh Ida hoppas dom går vidare", och så gick dom vidare så abra " JAAAA" ( Så krama hon mig). Helt galen är ho ;)
Hamnade här efter och gör inte spec mkt mer än lyssnar på musik. Marcus prata på att han skulle komma förbi men klockan börjar bli lite mkt och jag ska faktiskt sova snart så jag orkar upp i morgon. Vilken törrböll jag är! Skäms på mig.
Klent me sms har de vör i allafall. Skicka skicka skicka eller ring ring ring!
Glömde säga förut att jag fick spexkatalogen idag xD Kommer nog bilder så småning om!
ha en bra fredag kväll, puss :*

Hej kära blogg

Igår vart ni dåligt uppdaterade om min dag, vädret var super och jag hade fullt upp.
Var i skolan, va på Torsby, gick hem med Emma, kratta löv, åkte på möte, sen handbolls avslutning, hämta kakor hos mormor, hem och lägga kakorna i förpackningar, super trött och så blev jag framför tv:n. Så såg min dag ut utan detaljer :)
Idag var det super fint väder och jag har haft ett par tights på mig bara och t-shirt :) Grymt skönt har det varit!
Fick bara G på engelska provet och sprang super dåligt på bip testet, men så är det när man ligger i en svacka och skaver och allt går kasst. Ska försöka komma igen nu faktiskt har haft världens sämsta ork. Efter skolan satt jag och spela kort med min älsklings brudar Malin och Julia :) Sen drog jag o Johanna till Toria och sålde bröd. Fick sålt för över 800 faktiskt, allt nästan! Vå är fan bra vi och de var på ca 1 ½ timme :)
Mamma och jag åkte till pappa, jag packade alla grejer så åkte vi hem.La mig ute i solen till klockan var runt 4 då gick jag och hoppade studsmatta med min kära syster yster, riktigt kul faktiskt! Hon är go.
Mamma och jag åkte in till Torsby, kollade på Prima lite, pratade med folk, gick till Systemet och sen abr de till Toria, köpte mer jord. Så nu ska vi fixa en rabatt, kanske inte idag men snart.
Har inte en aning om vad jag ska göra nu, men hoppas mer än något att någon ringer eller smsar.
Får väl se hur denna kvällen slutar, ska i allafall på tävling i morgon med gymnasterna. då blir det upp kl 7 eller till och med halv. Ska vara i hallen kl 8 och där blir jag nog hela dagen. Hör av er vettja :)
Ska kanske gå ut i de fina vädret igen efetrsom ingen hör av sig!
Ha en bra fredags kväll :) Puss :*

tänkte..

Ja jo jag tänkte skriva ett litet snabbis inlägg om dagen för ska snart gå på träning.
Gick till skolan och det var kallt ute! Men jag hade mycket kläder, kom dit och började dagen. Dagen gick fort och som vanligt spelade vi kort på lunchen. Gjorde engelska prov och jag är piss miss nöjd med ´läsförståelsen som vi gjorde för några veckor sen. 12/20 :/ Det var kanske inte så jätte kul men hörförståelsen var dessto bättre 19/20! Nu får vi se hur det gått med resten bara. Efter skolan så skjutsade gulle Malin hem mig på sin moppelojd. Så himla snällt av henne. Värmde lite mat samtidigt som jag såg på top modell. De är ett riktigt bra program :)
Har nyss bytt om eftersom ska träna idag, ska nog inte springa nått så där värst mycket tror jag, kan aldrig va bra för mig kropp när näsan är så igen snorad. Men lite lite lite! BEHÖVS! :D
Sen kanske Marcus kommer hit om jag har tur, han är så oplanerad jämt så man vet aldrig ;) Men jag tycker om honom ändå!
Ha de, puss! :*

Tisdag

Ja i dag vaknade jag till och med en halvtimme inanna klockan skulle ringa, var ganska pigg men låg ändå kvar och drog mig ett bra tag. Gick upp och gjorde mig i ordning, åt frukost, sedan tog jag mig en promenad till skolan. Gött väder var det i allafall och är än!
Skoldagen flöt på riktigt bra, inställd so, inte bra! Jag tycker om so väldigt mycket, tror det är för vi har Inge.
I allafall så gick jag hem i från skolan också, ganska behövligt eftersom jag inte tränat på ett tag, ska nog ta cykeln sen och kolla på fotbolls träningen. Kunde inte vara med idag för ska på årsmöte med gymnastikföreningen. Tkr inte jag passar in riktigt, men är man ledare så är man vare sig det är för små eller stora!
Ska kolla på träningen, cykla på möta, cykla hem, kanske kanske gå ut och ta en löp tur och träna på engelska prov är ju ett måste. Ja nu kan jag snart alla tror jag, satt och träna ett bra tag i går kväll.
Kommer en som ska kolla på huset sen vid kvart i 6, så ska försöka att inte vara här då. Gillar inte när främat kollar runt på allt man har hemma, men om jag inte ser det så vet jag ju inget om de (A)
Hoppas i allafall ni alla haft en bra jobb,skol och ledig dag :)
Ska byta lite kläder, ta ut cykeln och sedan drar jag nog!
Ha de, puss :*

Måndag

Jag gillar måndagar väldigt mycket så det var inte speciellt jobbigt att ta sig upp i morse. Hade endast 4 lektioner att se fram emot och jag är inget emot nått av dom ämnena. Startade dagen med livskunskap, fick reda på att Per i cafeterian fårr hjärtinfarkt och det inte alls var bra med honom! Då kändes inte dagen så ljus, att nått kan hända så fort, han som va en pigg och gla gammal man, eller nått. Men synd tycker jag om honom och det verkade inte alls bra.
Men sedan forsatte vi dagen, hade engelska och våran älsklings Marianne var tillbaka. Men hon var besviken efter att ha sett våra nationella prov och jag kände själv att jag inte gjort så bra. Men men fick reda på lite mer inför provet som är onsdan också. Verkar inte alls som det är så svårt, bara några ord att träna in.
Hade lunch i en timme, blev kortspel och mkt prat med Julia och Malin, tjejerna mina det!
Hade resurs och blev bara flams av det hela, men det är inte så ovanligt. No sista timmen och ja vad blev det av de? Inge bra heller tror jag. Får ta och skärpa mig nu, sista spurten inför betygen nu ju! Kämpa Ida KÄMPA!
Efter skolan sätte vi oss i cafeterian en sväng, sedan ringde pappa och vi åkte ner till Prima. Fann mig två par skor som jag gillade men eftersom de ena paret var skönare än dom andra så fick det så klart bli dom.
Ett par Addidas predation, 2 olika sulor med, en tyngre och en lättare. Ska sätta mig och läsa lite om dom olika sulorna snart. Se villken som är mest stabil och så.


Sen åkte jag tillbaka till skolan och sätte mig i cafeterian igen, fast denna gången själv. Julia var på gym så bara att vänta på henne i nån timme. Fick låna Marcs mobiltelefon och spela lite spel.
Runt 5 drog vi igång och träna barn i gymnastiken, bara 2 gånger kvar nu sen kanske de är de sista jag gör med dom. Känns lite sorligt och så, men men. Idag fick jag och Julia i allafall höra hur man gör barn av två stycken 6 åringar. Visste jag det när jag var så liten?? :O Skratta en hel del i allafall.
Tog mig en promenad hem, erftersom det inte var speciellt kallt.
Gjorde iordning mat till mig och broder när jag kom hem och så sätte jag på mig fotbollsskorna. Måste gå in dom lite innan jag börjar träna i dom.
Ska läsa på lite engelska sen lägga mig och sova, kanske denna ret hostan är borta tills imorgon.
Men skulle det va något så når ni mig ju på mobilen i alla lägen.
Ha en bra kväll, puss :*

Jag kan inget annat!

Jag jag måste bara säga tack för den här underbara kommentaren! TACK TACK TACK!
Fick som ett lyckorus genom hela kroppen, kändes helt super bra!
Tack du vakra underbara människa som skrivit detta :D

Det jag helst läser på en blogg är sådant som kommer inifrån. Att man inte bara kladdar ihop något som kanske låter bra men som inte har någon betydelse alls, jag gillar att läsa om ens innersta tankar, kanske inte de längst in för de håller man ju helst för sig själv, men saker som får en att tänka till. Fast jag tycker nog att det skulle bli ganska långtråkigt om det bara stod om sådant hela tiden, jag gillar även att läsa om vad folk runt om i sverige har för sig och jag tycker verkligen om din blogg! Jag blir nästan lycklig av att läsa det du skriver och det känns så bra att läsa det. Det blev en ganska lång kommentar men nu fick du iallafall svar på en av dina frågor och jag säger det igen, jag älskar din blogg! Bra jobbat tjejen! ;-)

kväll

Åkte till pappa, hade ett välstädat rum när jag kom hit. Fick plocka lite grejer bara, sedan var det super. Sätte mig framför tv:n och kollade på lite one tree hill, gossip girl, kalla fakta och sen wipeout ::) så himla kul!
Dom rammlar runt som ingeting och gud så ont de måste göra. Som i dag, varre norsken tro, jo de var de. På den där snurrande pinnen i slutet så drog han sig och bena på varsin sida av pinnen. Asså de måste ha gjort nått så grymt ont, men han upp igen. Fattar inte att dom orkar vettu :O
Har fått lite ret hosta nu, så inge gym för mig i morgon. Ska ta med mig pappa ner till Prima och köpa mig ett par nya fotbolls skor i stället. Blir bra de :D

Sitter även här och pratar med Ina, hon frågade om jag skulle med på Arvikafestivalen i år igen, klart som fan att jag ska!
Det är så himmla kul, sån upplevelse. Det blir 3 året vi är där tsm :D Då har man något ännu mer att se fram emot till sommaren. Gud vad kul!
men ska äta upp min glass och sen lägga mig i sängen för sömn är bästa medicinen emot sjuka!
Ha en bra kväll, puss :*


Jajamän..

Här sitter man med raggsocker och orkar inte gå ut i de fina vädret. Har i allafall städat rummet, gjort nått matte tal och tränat på 8 ord i engelskan, jo men visst serru jag lyckas bra med de där.
Hamnade framför tv:n i stället och kollade på prodject runway ( stavas?). De är så jälla bra såg väl på de i en 3 timmar förut tänker ja. Har även packat grejer för åker till pappa sen. Det blir alltid så himla mycket att dra, tror inte ens jag använder hälften, men tänker alltid " jag kanske behöver den, men jag vill kankse ha den till dom byxorna istället för den". Ja man är ju tjej. -.-
Tjejerna i laget var i allafall super duktiga och vann idag 3-0! Torsby if gör stora framsteg nu när dom fått tjejer innom truppen (A) Ni är toppen bra brudar, önskar bara jag kunde fått varit med också. Men på onsdag då jävlar drar vi till Olsäter och klår dom som inget. Det blir även första matchen på gräs antagligen, så jag säger bara hej nya fotbolls skor till mig! Pappa och jag skulle åka och kolla på det imorgon. Förslag?
Nu ska jag gå och kolla vad som finns


Puss :*


Jag saknar Marcus :$ <3

Godmorgon söndag

Idag sov jag till halv 11 och då trodde jag knappt klockan var 9. Det var så himla skönt att få sova ut. Mår mycket bättre idag, ingen feber och inte alls ont i ögonen. Det enda som är jobbigt är mina ömma halsmandlar, men det går nog över.
Vädret idag är ju helt super bra! Kanske blåser lite kallt men de gör ingen när solen kikar fram.
Kanske ska försöka ta mig ut en sväng sen. Idag på min lista så finns de städa rummet, duscha, plugga, gå ut i solen, kanske åka till pappa. Får väl se om jag orkar allt. Ska i allafall städa rummet och plugga.
Förut sätte jag mig och såg på film, det blev Björnbröder 2 eftersom den gick på tv. Så himla bra film, även fast den är teknad :$
Jag satt där med Josefin och tårarna rann för det var så sorligt. Filmer kan att va bra ibland dom :')
Mig når ni på mobilen hela dagen om det är så!
Ha en bra dag, puss :*

Bloggar

Så många bloggar det finns, så många intresant bloggar det finns, så många som bloggar suveränt och så många lika bloggar det finns. Egentligen är en blogg en berättelse om en egoistisk människa, man skriver bara om sig själv hela tiden, man berättar hela tiden vad man själv gör, det är hela tiden "jag" i ett inlägg. Men om man skulle skriva om andra då? Det skulle ju bara tolkas dåligt. Skulle man vara taskig om man skrev om någon annan?  Sen tror jag att det är om just den människan man vill läsa, man är nyfiken.Man har ju trotts allt gått in på dens blogg för man vill veta saker. Man vill veta så mycket som möjligt som t.ex. skvaller, vad dom gör, hur gör dom för att se ut så, hur mycket tränar den, var köper den alla sina fina kläder, man vill veta så mycket, jag tror det är för att man själv vill ha den bästa bloggen som alla läser, dom mest intresanta ämnena och så där. Många bloggar som man läser så står det ofta om mode, smink, vad man har köpt, outfits, men de är väl de vi tycker är kul att läsa? Eller är det verkligen de? Vad vill vi läsa och veta, alla vill så klart läsa olika, vissa kollar heldre på bilder, någon kanske vill veta mer om smink, nän kanske har något bra tips om nått bra recept. Alla är vi så olika men ändå så lika.

Jag vet itne riktigt vad det blev av de här inlägget, men jag skulle så gärna vilja veta vad ni tycker och tänker om allt?
Om ni har en åsikt om de här, kan ni inte lämna en kommentar då? Den kan lika gärna vara annonym som att man skriver vem man är.
Skulle nästan vilja göra en sorts undersökning om vad man egentligen vill läsa på en blogg.
Några frågor jag har?


1. Vad vill man läsa om?
2. Är det för man är nyfiken?
3. Tycker just du att många bloggar är väldigt lika?

 
Kommer du på egena frågor så skriv dom? :)

Lördag

Go kväll allesammans ;)

Igår var jag på gym och kände mig helt frisk, det var super skönt att träna. Tog mig en kort promenad till mormor och morfar i de fina vädret, det var så himla skönt. Där var världens sötaste kusin, Vincent! Den ungen är helt underbart go.
Kolla bara på honom, så himla söt!
Mamma kom i allafall och hämtade mig efter en timme som barnvakt med mormor. Åkte hem, packade lite, åt, sedan kom Mia och Tilda. Mia är mamma, Josefins och Robins frissör ;) Så det var dags för klippning, men jag stannade inte hela tiden, för efter ett tag åkte jag till älskling. Vi var ute i solen och mådde gött eftersom vädret avr helt underbart. Tror vi var ute till klockan blev runt halv 8 sedan gick vi in och kollade på Talang, åt mat och så kollade jag i den här boken som han vid fridrotten har gjort om alla idrottare här i Torsby. Jag var faktiskt med på en bild xD
Men i vilket fall, hur många såg Talang. Synd om er som missa igår, de var 4 killar som dansade nakna med bara två knäckebröds grejer var. Super kul var de, gud vad jag skrattade.
Vi gick väl inte och la oss allt för sent, kände att jag varn lite snorig och ville verkligen inte bli sjuk igen. Men så klart när jag vaknade på morgonen så hade jag huvudvärk nått så enormt, tät i näsan, ont i halsen och ville verkligen inte kliva ur sängen. Hoppas verkligen inte jag smittat Marcus nu bara! Får skuld känslor för de hela tiden!
Stackarn, han gjorde frukost till mig och va gullig. Sedan åkte jag hem, blev att lägga sig i soffan framför tv:n. Mådde inte alls bra, fick feber, frös, ont i huvudet, ont i ögonen, snorig, ont i halsen , svullna halsmandlar och ja de känndes inte alls bra. Har luggit i soffan hela dag, kollat på sjukhuset, okänd diagnos, 10 olika orsaker att hata dig och robinsson. Nu sitter jag här efter att ha tagit en iprem och nässpray. Hoppas verkligen jag är bättre till i morgon, blir så klart ingen match i Sunne men måste verkligen försöka hinna med och träna på prov. Har ju prov både onsdag och torsdag till veckan.
Har inte bestämmt mig än om jag ska åka till pappa i morgon. Orkar verkligen inte dra en massa grejer. Får se hur jag gör.
Saknar min Marcus gör jag med. Ring mig? Puss :*



ska försöka lägga mig i sängen och bli frisk snart, men hoppas ni har en rolig lördag kväll!
Finns på mobilen och lycka till i morgon tjejer :)


Jag funderar

Ja, jag har faktiskt fått funderingar på att lägga ner bloggen, eller ta en paus. Det låter säkert helt sjukt, men sommarn kommer ju nu och sen ska jag inte ha någon bilddagbok heller. Utan jag ska bara vara ute hela sommarn och umgås, ska försöka att inte hamna här framför datorn. Det är som ett beroende jag har, typ DATOR DATOR DATOR!
Jag tycker ju att det är super kul och blogga och så, men ibland känns det inte som jag har nog många som läser för att lixom alltid få glöden och insirationen. Det kommer bli super mycket i skolan nu dom sista veckorna, en massa prov, läxor, allt ska fixas, project och en massa massa mera. Måste lägga ner mig nu och jag ska orka ha kvar mina poäng :)
Men ni märker väl när jag börjar bli inaktiv tänker jag.

Fredag morgon.

Godmorgon alla sjusovare.
Klockan är 9:13 och jag har varit uppe sen 08:30.Ska bara lägga ner lite grejer i väskan, borsta tänderna och sen bär det av till gymmet. Ska bli så skönt att få träna!
Vädret är verkligen super fint idag så det kanske blir att ta sig en promenad sen också! Älskar när solen skiner, man blir så glad när man drar upp rullgardinen och så lyser solen strålar in på en.
Mamma kanske säljer V70 idag också, blir nog att inhandla en lite söt bil i stället. Men inte riktigt än tror jag inte.
Jag hoppas på en solig och varm dag idag, eller vad säger ni?
Mig når ni på mobilen hela dagen!
ha de, puss :*


Kväll

Efter ett härligt och jobbigt friskis pass så sitter jag nu här och är trött. Ska snart gå och lägga mig i sängen. Tror det blir till att läsa på lite engelska eller nått. I morgon blir det upp ganska tidigt för kl 10 drar jag och mamma in till gymmet, någon som ska med? Tror jag ska köra mkt armar, sen ska väl mamma, Josefin och familjen holmqvist bada. Så då tar jag och duschar, tar de lugnt, sedan en promenad till mormor och morfar. Tycker så mycket om att vara där. Efter det så drar jag nog iväg till älskling och sover där. Hoppas på de i allafall, eller?
Aja, ska krypa i säng nu. Jo just de, jag har fått tillbaka mitt tränings sug igen! Idag fick jag sånt där lyckorus av att träna, så himla skönt! Älsker't de gör jag!
Sov gött och dröm sött allesammans, natti puss :*


Torsdag

Hej :)
Jag hade verkligen en super rolig kväll/natt i går med mina brudar. Vi skrattade nått så enormt mycket, åt mat, åt godis, spelade kort och åkte moped. Ja en upplevelse var det, tack min underbara vänner!
Åkte ut och åkte moped i dag på förmiddagen när vi vaknat, jag, Julia och Malin. Linette åkte tidigt för hon skulle till sjukhuset och opereras, stackarn. Hoppas det gick bra?
Vi åkte i allafall runt lite borta i granevik, sedan drog jag och Malin in till Torsby, tankade och sedan hem.
Väl hemma var bara elektrikern här så hade väl ingen speciell att prata med. Bytte om och gjorde mig i ordning lite, sedan kom älskling. Vi tog oss en kort promenad, härjade och spelade kort som vanligt xD
Han åkte hem för han skulle iväg på träning. Jag sätte mig vid tv:n och kollade på Gray´s. Det är fan bra de!
Ska byta om nu och sen ta på mig mkt kläder. Ska åka moped in till skolan och träna Friskis och Svettis med Hanna :)
Var länge sen och jag behöver verkligen träna nu, har tränat en gång denna vecka. Tänker mitt sånt kort har gått ut snart så måste köpa ett nytt. Har varit grymt dålig på att gå på dessa träningan nu, men ska ändra på de + att det blir hur mkt fotboll som helst nu.
Kommer väl hem runt 9 och då ska jag pröva den nya duschen, sen sätta mig och träna på engelska prov och göra lite matte. Ska försöka att inte somna så sent i dag, måste ta i kapp lite sömn nu. Bättre att gå upp tidigt på morgonen,
Ha en  bra kväll och kom på friskis, börjar kl 8 i fyken hallen!
Puss :*


Bilder

Ni får ursäkta kvaliten, det är mobil bilder.



Ahru

Igår fick jag och Julia besök av Eric en sväng, kollade på lite film och pratade. Jag åt min favorit gladd ben and jerrys :D
vi somnade ganska tidigt i går och gick inte upp så sent idag heller :)
Skönt att ha hela dagen framför sig. Gick upp och åt frukost, tog det lugnt och kollade i gammla skolkataloger. Då kan man att få sig ett gott skratt. Sen bestämde jag mig för att jag skulle åka hem, men först ville jag se Julia köra moped. Det var nog den bästa mopedföraren jag någonsin sett tror jag (A) Ni ska få se bilder sen, ska bara orka lägga in dom från mobilen. Åkte hem och de vart kallt åt fingrarna i allafall. Väl hemma var de abra han som är och dolar i badrummet här. ¨Så sätte mig här vid datorn, väntar på mat. Men kollade just om vårat hus var utlagt och till salu än . Det var de också. känns helt knäppt att se sitt eget rum t.ex. på en internet sida. Men det såg riktigt fint ut faktiskt :)


I allafall, snart får jag mat. Sedan ska jag gå ut och plocka lite ved, kratta och dra skräp. Kanske inte det roligast, men med musik i öronen så går allt, sen blir det ju fint ute också.
i kväll drar jag till Julia igen :) tjej kväll med Julia, Malin och Linette! Min brudar de.
Kommer lite bilder sen i allafall.
Ha en bra dag! Puss :*


Tisdag

Vaknade upp bredvid Marcus denna morgon också, han la sig och snosa på mig. Hur go som helst!
Vi låg kvar i sängen bra länge, sen såg vi på lite tv, åt frukos och spelade kort :) Mamma kom och hämtade mig för jag skulle hjälpa till hemma. Så när jag kom hem så började jag kratta löv sedan drog jag bort lite grenar. Älskling och Henrik kom förbi en sväng. Myste riktigt i de härliga vädret, gick till och med i linne idag.
Sen letade jag upp en låda som jag och Emma Olsson grävt ner för typ 5 år sen eller 6 år sen. De var så himla kul att öppna den igen, ni ska få se bilder på vad som finns i och så xD
Sedan ringde jag till Julia och sätte mig ¨på mopeden och åkte till henne. Känns som det var 1000000 år sen jag var med henne, får väl se  vad det blir för oss i kväll. :)
Men nu ska jag gå och göra mig i ordning lite, ser ut som hej kom och hjälp mig xD
Ha en bra tisdags kväll!
JAG ÄLSKAR LOOOOOV!
Puss :*

Vilken kväll.

Efter mkt om och men så åkte jag till Marcus.
Vi har spelat lite kort och tagit det ganska lugnt. Just nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem. Han är i Torsby och köper något. Själv vågar man inte gå ner till dom andra utan sitter här och väntar.
Vi kanske går upp till Eddie en sväng sen och kollar på film eller nått, får väl se hur det blir.
Hoppas på fint väder i morgon också, jag vill verkligen ha sommar nu jag, för då kan man bada även dom regninga dagarna, det är underbart de!
Vem mer än jag vill ha sommar?'

Ska väl se om det finns någon film på denna dator så jag kan sätta mig och se på.
Ha de bra, puss :*

Seriöst x)

Tog mopeden in till träningen förut och de regnade. Men höll upp ett tag under tränigen, tror inte många var speciellt sugna på att träna. Men va fan vi har kul i allafall. Slutade väl runt 20 i 4 eller nått. Jag och Linette tänkte vi skulle duscha där, hämtade grejerna, så gick vi upp till omklädningsrummet. Gick in i duschen och det var skabbigt så vi tänkte vi skulle gå till den andra duschen genom de stora omklädningsrummet. Men det var låst och så trodde vi någon kom så vi fick panik, börja dra i handtaget till den andra duschen som vi var i först, men tro på fan att den också hade låst sig. Så där stod jag och Linette i handduk, utlåsta från våra grejer och duschen. Herregud vad vi skratta! Sedan sprang Linette runt för hon skulle öppna åt mig, tur att ingen var där säger jag bara, men de gick itne att låsa upp. Så det var bara att springa för mig också. HAHAHAH! Men vi blev rena och efter de så åkte jag hem, nu hamnade jag här. Ska ta mig något att äta, packa, sedan drar jag till älskling Marcus :D Vi har bannemej varit tsm i 4 månader i dag, fort det går :O :D Tycker om honom väldigt mycket jag :*
Ha en bra måndags kväll, för de ska jag :) Puss :*

Måndag

Godmorgon måndag!
Ja man kan väl säga att idag börjar lovet på riktigt, eller nått. Skönt är det i allafall.
Men jag har kommit på en sak, man ska inte sova för länge på morgonen. Kroppen blir ju helt kostig, alldeles snurrig, slapp och bara hungrig :O Så jag har kommit underfull med att de är bättre att gå upp runt 9 än 11-12. Så får man ju även hela dagen framför sig :D
Idag ska jag i allafall åka in och träna vid 2, blir ett fotbolls pass på grus plan. Känns som det kommer vara lerigt, men då kommer det bli en rolig och jobbig träning!
Efter det ska jag väl hem en sväng och packa upp och packa ner igen, så åker jag till älskling. Sover där i natt också :*
Men idag blir det ingen moped åking i allafall tror jag, för det regnar, sist de gjorde de då drog jag mig :$ Enda gången faktiskt. Men resten av veckan ska bli fint väder, så då gör det inget med en regn dag.
Har inte så mkt nmer att skriva just nu men de kommer väl mer senare eller nått :)
Ha en super bra dag, puss :*

The one and only for me!


Söndag

Hej allihoppa.
Haft en bra dag? Det har då jag.
Vaknade upp bredvid älskling, vi drog oss ett tag innan vi gick upp och åt frukost. Vädret var super duper fint. Var sugen som bara den på att träna men de varre då ingen idag, så då bestämmde jag och Linette att vi skulle ta en lång promenad. Men det blev ändrade planer ännu en gång. Efter marcus åkt hem så satt jag ute i solen en stund, sedan blev det att gå in, göra sig i ordning och sen bar det av till Marie o Mattias. Marie fyllde 31 tror jag? Grattis till henne i allafall.
Såg väl ut så här :

Vi var väl där i någon timme, åt tårta och skrattade. Härlig släkt har jag :)
Efter det åkte jag, mamma och Josefin till pappa. Dags att hämta mopeden. Jag och mamma lyckades väl få igång den där, så åkte jag hem på den. Verkligen super skönt att få åka igen. Hoppas på fint väder i morgon också så jag kan åka moped till träningen, så slipper jag ringa efter skjuts och får ta hur lång tid som helst på mig i duschen!
Jag skjutsar hem dig Linette?
Kom väl hem i allafall efter en liten omväg. Tvättade av mopeden, sedan kollade Lars-Erik vad de var för fel på el starten. Vi kom underfull med att det var batteriet tack vara Marcus, han och Eddie kom en sväng. Va lite sociala sedan åkte dom hem igen. Gick in och gjorde några tal i matte boken, sedan blev det tv. Tror jag såg 3 program, åt mat och nu sitter jag här. Ska nog snart gå och lägga mig, ska upp och träna i morgon runt 2.


MARCUS BERGSTRÖM :*


Lördag kväll.

Hos mormor förut blev det lite mat, promenad med kusin, prata mkt, göra efterrätt, gå en sväng till, se på gammla filmer frän när man var super liten och bara träffa släkten. Jo jag gillar faktiskt att vara hos mormor ibland. Idag var inte alla där så de blev inte så rörigt, men det är roligt när vi är alla också!


Vi åkte väl hem runt halv 8 tiden?
Drog igång och städa rummet direkt, så nu är de rent och fint.
Sitter här och väntar på att Marcus ska komma, skynda skynda skynda :$
Vädret har varit toppen idag också, jag älsker't verkligen!
Men nu ska jag gå och se på Robinsson men lilla systeryster. Ha en bra kväll!
Puss :*


Glad påsk!

Idag är det påsk, blev inget inlägg igår.
Men på fredagen kom Linette till mig och vi tränade, tog lång tid på oss i duschen, åkte hem, åt pizza och bakade muffins. Dom vart lite läskiga men ändå goda.
På lördag morgon hade vi inte en aning om vad vi skulle hitta på och vädret var ju faktiskt ganska fint. Efter ganska mkt om och men så kom vi på att vi skulle rida. Så vi drog iväg till stallet, jag galoperade för första gången. Det är en skön känsla men väldigt läskigt. Men jag tror att efter några gånger så är det nog underbart.
Vi gjorde i ordning allt i stallet, ringde till Mona som kom och hämtade oss. Hem och tog det lugnt framför tv:en ett tag.
Gick upp till skolan och in i hallen för där var Marcus och Eddie. Vi köpte glass också innan, riktig sommar känsla fick jag i kroppen eftersom jag bara hade huvtröja på mig och ingen jacka som var ivägen. Vi var hos dom i hallen till ca halv 8. Tog oss en sväng ner och kollade på Camillas och Henrics grav. Idag skulle Camilla fyllt 16 år, du är grymt saknad undebrara du och jag önskar du var hos oss än!
Vi åkte hem duschade och runt halv 10 drog vi ner till torget. Ganska mkt folk var dé. Vart i allafall en väldigt bra kväll :)
Idag vaknade vi runt 11 och runt 12 tog jag mig en promenad hem i det verkligen super fina och varma vädret :D



Ska åka in till mormor nu och fira påsk, så ni får ha en glad påsk allihoppa.
Ikväll kommer bästa Marcus hit kanske ;D PUSS!


fick en fråga vart klänningen kom från och det är Asos.se :)                  

klänningar

Någon av dessa kläningarna skulle man att till åh ha på skolavslutningen, eller i sommar.
Eller i allafall något liknande :)


Äntligen lov!

Ja nu är de äntligen lov och min dag ahr varit bra :)
Började med att mamma skjutsade in mig till skolan i detta hemska vädret. Jag gick ner till biografen med Martin, Marcus och Johanna. På vägen ner så mötte vi Marcus och älskling. Så vi tog med dom också. Sätte oss högst upp och så började filmen. Rally brydar blev de, nog för man sett den några gånger men de är ju ändå om Torsby. Man känner igen mer och mer folk för varje gång faktiskt. Efter det tog vi oss en promenad upp till skolan. På vägen upp kom påskparaden med alla små söta dagis ungar i hela Torsby tror jag. Även min lilla syster, fick mig 3 påskbrev, SÖTA!


När vi kom till skolan sätte vi oss i gymnastiksalen, så drog han Henrik igång igen med sin svåra dans. Jag sätte mig bredvid och kollade på istället, mkt enklare (A)
Sen var de lunch, inge go mat idag heller. Det har de inte varit på hela veckanm, illa! Men fick i mig endel i allafall. Gick och fixade lite saker och så träffade jag o Julia Marianne. Söt läraren de som man har saknat. Men nu är hon tillbaka och jag måste skriva ett engelska project. Ska skriva om fotboll eller nått tror jag. Aja vi gick i allafall in i gymnastiksalen igen och så var de några avslutande danser. Slutade och sätter oss i Cafeterian, jag, Julia, Victoria och älskling. Spelade lite kort och så blev det en molusk. Mammsen kom och hämtade mig och vi åkte hem. Kollade posten, såg direkt att lappen från Stjerna skolan hade kommit, så bara att kolla. Tog mig in på handel i torsby i allafall, men vet inte hur de blev med den där fotbolls grejen. Kanske kommer senare, eller?
Nu sitter jag här i allafall och väntar på Linette, hon kommer hit så drar vi på träning sedan sover hon nog här i kväll tänker ja :)
Men nu ska jag i allafall gå och få lite mat i magen, börjar på att bli lite hungrig.
Ha de, puss :*

Onsdag

hej allihoppa!

Idag har varit en super bra dag, åkte till skolan med riktigt bra humör. Förutom lite små saker. Mamma skjutsade in mig till mormor, så runt halv 8 ställde jag mig i duschen. Bara att skynda sig lite, var nog klar och i skolan runt kvart över 8, det är bannemej inte dåligt de :)

Gick till idrotten och fick träffa Marcus, underbart! Sen drog det igång, dag 3 på danspalatset. Ver nån där som gjorde nått som var alldeles för svårt för mig, så jag och Linette bara hoppade runt lite som vi ville. På lunchen hamnade jag i en väldans diskution med Hjalmar och Victor. Det var om poängen till betygen. Men jag visste att jag hade rätt så till slut fick jag dom till att förstå de med (A)

Efter lunch var det lite tävlingar och sen film, slutade runt 2. Orkade inte väta i skolan eller gå hem, men hade ändå ingen aning om hur jag skulle ta mig hem. Så ringde till mormor, hon kom gullig så hon är. Vi åkte ner till Torsby och hämtade ut min nya telefon, helt underbart att få en ny äntligen! Fast har inge minneskort till den än, eftersom net on net tog båda mina :O Men ringde dit förut och dom ska skicka ett nytt. Efter vi hämtat telefonen så skjutsade hon hem mig. Jag sprang till postlådan och där låg de, brevet från karlstads gymnasie! Och vet ni vad? Jag kom in så här prelimenärt? heter de så? Aja i allafall jag kom in så på Stil, hälsa, image på Nobel! Så jävla gött, nu är de bara och vänta på beskedet ifrån Torsby, men de kommer nog antagligen i morgon. Så himla spännande!

I kväll blir de hockey och lite matte framför tv:n. Vinner Färjestad idag så blir som sm-segrare? :D står 3-1 i matcher nu. Såg ni matchen igår eller? Dom spela hur kasst som helst i först och andra perioden sen bara vände allt och så tog dom de! Gött!
Men nu ska jag nog gå och fixa nått att äta, så kanske kommer ett inlägg senare också.


you are the one!

Vaknade i morse med uppsvälda ögonlock, tät i näsan och ont i halsen. då är man inte så sugen på att gå upp nö.
Igår löste sig nog de mesta tror jag, efter ett långt och väldigt känslomessigt samtal utan svar. Det var verkligen inte meningen att göra dig ledssen, men jag tror vi båda förstod att vi behöver nog varandra väldigt mycket!
Blev alltså en ganska sen kväll igår så kroppen är inte på topp riktigt idag. Sov i allafall bredvid världens bästa och sötaste lilla syster. De var skönt att inte känna sig ensam. Hon låg bredvid mig hela natten och bara va go!
Idag har jag inget sug alls att gå till skolan även fast det är danspalatset. Att jag ens kan tappa suget för de?
Ska i allafall åka till skolan och försöka vara lite glad idag, inte bråka med någon, inte skälla på någon, inte slå på någon, utan bara vara väldigt snäll och givmild!

Hoppas verkligen jag får min nya telefon i dag, är så trött på denna jävla nokian och motorolan som jag tappat bort laddarn till. :S
I kväll blir det då ingen träning för mig, ska bara vara hemma och ta de lugnt. Dom sätter även in kaklet i badrummet idag :D Det är på god väg nu!

Ha en bra dag allesammans! Puss :*

Dagen idag var både bra och dålig!

Började dagen med topp humör även fast mitt hår var skabbigast. Drog till skolan och där var de dans hela dagen, helt underbart! Fast vi tog oss ann en timme där vi gick och de skulle vi kanske undvikit. Blir alltid fel, alltid verkligen!
Efter skolan sätte vi oss i solen en stund sedan traskade vi ner till torsby i lite kläder och köpte oss lite mat. Gick tillbaka till hallen eftersom det var träningen med barnen. Känns som jag tränar barn jämt och ständigt :P
Träningen gick bra även fast jag hade huvudvärk och var trött. Åkte på möte direkt efter de och vi kom väl fram till så där halv mycke. Åkte till mormor så jag fick duscha. Längtar verkligen tills de nya badrummet är klart, ska bli så grymt skönt!
Väl hemma runt 8 efter en lång dag fick jag lite mat i magen. Nattade systeryster i min säng för några minuter sen. Så i natt sover hon bredvid mig, behöver nog lite natt sälskap i dag tror jag. Känns inte som denna kvällen kommer sluta så himla super bra om jag ska vara ärlig. Men jag hoppas verkligen på de bästa, för de här vill jag inte sumpa! <3
Ha en bra kväll, puss :*

Danpalatset idag (Y)

Egentligen har jag inte tid att sitta här, men var tvungen att få skriva ett inlägg :)
Idag mår jag super för idag är de danspalatset i skolan och de är så jävla kul!
Blir dansa hela dagen, träna barn, på möte, duscha hos mormor och sen åka hem!"


Baka lite kaka :)



Tog på mig mina gröna fina nya tofflor och bestämmde mig att baka lite till gubbarna som ska avra här och arbeta hela dagen i morgon. Först kändes det som när jag alltid ska försöka baka, SKIT! Men när resultatet blev bra blev också jag glad. Tycker dom ser riktigt smarriga ut jag, har bara inte vågat smaka än :$
 

Karlstad

Gick upp redan kvart över 7 i morse för att äta frukost och packa ltie saker. Åkte in till mormor och tog en snabb dusch :) Sedan bar det av till Karlstad med mamma, Josefin och mormor. Började inne på Ikea, köpte lite grejer till de nu badrummet som komma skall bli fördigt :) Även ett par nya tofflor till mig, men istället för rosa denna gången så blev det ett par fina gröna! Vi åkte vidare till Bergvik, blev 2 par tights, 1 par strumpbyxor, 1 vit/ljus blå randig t-shirt, vitt linne och en blommig tunika, Jag behövde verkligen det! Skönt med lite nytt ibland.
Ska gå ner och se på hockeyn nu med mamma, heja Färjestad!
Blir en lugn kväll framför tv:n för i morgon är det danspalatset :D :D :D :D
De bästa på hela året efter skolavslutning då. Ska bli så himla roligt!

Här får ni lite bilder på kläderna :)

Bilder / fint väder!


Förlåt...

Jag måste bara säga förlåt till alla som jag blir sepe sur på direkt.
Jag menar verkligen inte de, det bara blir så. Humöret bara vänder på ett ögonblick och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och det jag tycker ät värst med mig själv är att de är på dom 2 bästa personerna jag har som jag skäller på mest. Dom 2 som får mig att skratta och må som bäst. Förlåt! Menar verkligen inget av de jag säger, de bara kommer ur mig. Jag ska säga de här till er också, jag ska säga förlåt nästa gång jag ser er, även om de inte kommer bli förens på måndag! Men jag menar det verkligen. Jag vill inte förlora er.
Jag älskar er! Finns så många andra som jag också skäller på utan att ens dom gjort något. Små saker som är hur fjantiga som helst. Ni menar bara väl och jag bara fräser tillbaka.
Jag skäms.....

Hej lördag.

Vaknade upp hos världens bästa Julia och åt en god frukost med hennes härliga familj. Sedan sätte vi oss i solen och tog det lugnt. Mamma kom och hämtade mig och det bar av till hallen. Jag hann att se 10 minuter av den matchen som var och dom förlora. Sedan gick jag med killarna ner till La starda, satt och kollade på medans dom åt. Vi gick tillbaka till hallen för de skulle spela en match till. Så undertiden jag väntade så gick jag till mormor och fick lite mat i magen. Pratade lite med min fina släkt. Sedan fick jag skjuts av mamma tillbaka till hallen. Kollade på två spänade matcher och Lekvatten slutade som 4:a.
Tog mig en promenad hem, de första jag fick veta när jag kom hem var att där skulle de vara folk hela natten och härja. Så där kände man sig inte så välkommen. Visste inte alls vart jag skulle ta vägen, ingen stanns kändes speciellt välkommnade. Ringde till min älskade mamma och hon kom! Äntligen fick jag åka hit, hem.... I morgon åker jag till Karlstad med mamma, mormor och Josefin. Ska handla lite behövliga saker och sen ska jag bara mysa på med min familj. På kvällen blir det till att kolla på hockey. Hoppas på ännu en vinst då färjestad!
Mig når ni på telefonen hela dagen i morgon och även i kväll för den delen :)
Ha de bra, puss :*

Förlåt...

FREDAG :D

Super dag, fick mvg på spanska återberättningen, tog spex kort, gymmade, fikade, åka med Pia, kollat på Julia när ho va liten och sen gjort oss iordning. Nu väntar jag och Julia på fin besök av Max och Hjalmar! Ska se på talang och prata mer än vanligt, skratta ovanligt mycket och må gött för en gångs skull! :D

Julia - TUGGGGGGUUUUUUUMMMMI!!!
Pia - Va sa du?
Julia - tuggummi :|

Hej Torsdag

Min morgon var bra men seg. Gick till skolan och dagen flöt på. Började kanske inte helt super bäst, förlåt att jag alltid är dum! Fick tillbaka spanska testet eller provet, 43,5/44 vart ganska stolt över mig själv. Det händer inte ofta tt jag får mvg på en spanska grej, men nu ska jag fan lägga ner mig i de och sattsa på mvg :$ Inte för jag tror jag lyckas men ska försöka iallafall. Sedan fick jag tillbaka min svenska uppsatts och dne var så dålig så jag kunde börjat grina. Nej fy fan vill inte ens tänka på de. Hatar svenska nu, fatar ingeting, kan ingeting , va fan jag är ju från Sverige, då skarre väl inte va så svårt. Efter skolan fixade jag lite grejer sedan traskade jag hemmåt i de underbart varma vädret. Ljumna vindar som fläcktade skönt och solen i ögon så man knappt såg nått. Ah jag tot det är vår nu! Hoppas mer än något på att det håller i sig!
Väl hemma städade jag lite plockade, tog en promenad till Toria och sen hem för att baka misslyckade kärleksmums. Som vanligt suger jag på allt mer än någon annan. Min bror var söt och kom hem och hjälpte mig, inte för han var bättre men humöret flippa inte ut i allafall. Om inte han hade kommit hem hade jag slängt smet i hela köket och sen börjat gråta. Fjant jag är vettu. Tog en snabb dusch sedan kom MARCUS :D! Spelade skitgubbe¨som vanligt, och jag var sämst på de med. Det har inte riktigt varit mina dagar dom senaste dagarna :(
I morgon blirre spex kort i skolan också, APA! Ja vi ska ha afrika tema och jag ska va apa.  Behöver inte klä ut mig ju ;)
Nejra men kommer verkligen se ut som en tönt. slutar runt 12 i morgon, då blirre gym med Julia :) Sedan hem till henne och göra oss fina. Så kommer Max och Hjalmar! Super pojkarna de! Ska ha en riktigt härlig fredag kväll i morgon. Och på lördag blir de kolla lite innebandy o va med älsklings Marcus! 
Får skjuts av gull mamma till skolan i morgon, puss :*
Ha de, puss :*
 

Halv bra dag.

Min dag startade med att jag vaknade kl 10 i 8 av att klockan ringde. Både jag och frida låg kvar och drog oss lite. Sedan åt vi frukost och gick iväg till Stjerne i de fina vädret. Kom dit och var nog hur nervös som helst. Trodde seriöst jag skulle spy i svängarna. Vi fick börja med att lyssna på information som vi redan hört hundratjugofem gånger om :P Fick lite fika i matsalen, pinsamt! Kände mig verkligen som en tönt! Sedan var det visning av skolan och den känner jag ju redan till. så inte så mkt att se. Men så fort klockan blev halv 1 ja då var något på gång som jag inte kände till. Vussen rullade iväg från stjerneskolan och vi var på väg till Sunne. Hur nervös som helst, så var de nån dryg en som satt och prata hela vägen som inte ggjorde de bättre. Kom ner och bytte om. Träningen drog igång och det är nog den sämsta träningen jag gjort i hela mitt liv. Det var miss på miss på miss och inte en mottagning satt rätt, 3 meter från fötterna varje gång. Nej usch jag är så himla missnöjd med de där. Efter träningen så duschade vi och avslutade där. Åkte med bussen hem till Torsby. Tackade för idag och gick till fryken där jag kände mig lite mer hemma. Möttes av världen underbaraste person och vi gick ner till afären. Fick skjuts av hans söta mamma hem till mig. Spelade lite kort och njöt av det verkligen super underbara vädret som var idag! han åkte hem och pappsen återvände hem efter en jobbar dag. Åt mat, åkte och handlade. Bestämde mig att jag skulle göra lite chokladepuddning, hur tror ni de gick då? Inte speciellt bra, började med att jag spilde ut en massa pulver på hela diskbänken, hittade inget dl mått och när jag skulle vispa grädden vart det grädd sprätt över allt. Jag suger, inte min dag idag! Saknade Julia och Malin faktiskt också. Ingen som är sämre än mig och ingen att kalla tönt :$ Nej då ni är bäst brudar!
Ska gå och fixa iordning efterrätten nu till pappa, Sara och Robin. Ska bli gott!
Blir nog att lägga sig i sängen ganska tidigt i dag faktiskt, är sleten.
Imorgon ska jag ge mig in på att baka kärleksmums, lycka till Ida säger jag bara !
Ha de , puss :*

RSS 2.0