Måndag

Då var första skoldagen gjord då, riktigt skoldagen asså. Hade yrkesämne och matte hela dagen. Riktigt skönt att börja så lugn på måndagar. Vi va i studion och sminkade varandra idag, gjorde en kall och en varm sida. Andrea lyckades få till något riktigt snyggt på mig, duktig flicka :) Slutade redan vid halv 3 idag och de var skönt. Så jag tog mig en promenad till Pekås och handlade, sen tog jag bussen hem. Drog på mig mys kläderna direkt jag kom innan för dörren, så himla skönt! Gjorde mig lite gröt och väntade på att Julia skulle komma men nu är hon här. Alltid trevligt med lite sällskap! För väl se vad vi hittar på ikväll, blir antagligen att bara slappa.
Hur har eran dag varit?

Gröt med sylt och mjölk är så himla gott! :D

Kd

Hej, äntligen kommit fram till Kd nu.
Känns väldigt ensamt när inte Julia är här och inte nog med det så fans de ingen mjölk kvar. Så då kan jag inte göra gröt eller ätat nesquik puffar i morgon. En stor besvikelse!
Ska nog snart sova eftersom de inte finns något annat att göra. Imorgon blir de ännu en ny vecka i skolan, åh vad jag tycker det är roligt! :D

Söndag

Drog iväg till kolsnäs igår med ett super humör, men det höll inte i sig hela kvällen. Förlåt, men jag orkade inte bara. Hade en ganska trevlig kväll ändå igår, kom väl i säng runt halv 4 någon gång så är lite trött idag. Ska kanske och kolla på div. 1 matchen sen. Kan inte va med eftersom jag knappt kan gå. Sen ska jag väl träna barn och lära ut ett program som jag inte kan, lyckat! Men men säkert någon unge som kan. Åker väl till Karlstad efter de, denna gången får jag åka själv, eftersom alla åker ner på måndag och de är mindra kul. Men jag är en duktig flicka som klarar mig själv i en storstad. Får väl se vad jag hittar på nu på förmiddagen om de inte bara blir att ta det lugnt då vill säga. Men ni hör väl mer av mig sen i kväll när jag landat i kd :)
Puss

Fest!

Vi vann matchen emot Arvika med 6-3, gud så duktiga vi är brudar! Nu är de seger nästa då och så går vi upp i div.4. Vi blir bättere än herrarna snart! Aja, jag är helt stumm i vaderna och spelade inte så jätte mega mycket förut.
Nu har jag fixat mig och väntar på att skjutsen ska komma så de bär av till Kolsnäs! Gud vad roligt vi ska ha nu, jag och mina babes! Love it!
Så mig hör ni inte mer av denna kväll i alla fall. Hatar att jag inte tog med mig kameran hem >< Annars skulle ni fått en bild på kvällens outfit. Men kan ju förklara för er att jag har en grön klänning med rosett och svarta pumps med öppen tå, en svart kofta. Så ser ni någon i de ikväll så är det jag ;D
Men nu kommer dom snart så måste fixa de sista, vi hörs pusS :*

Godmorgon

Godmorgon alla som sover lika länge som mig.
Fast jag sov bara till halv 11 idag, känner mig utvilad ändå. Igår blev det väl en ganska sen kväll, tror jag kom i säng runt 3. Men jag har inget att klaga på, hade riktigt trevligt och mysigt :)
Idag ska jag iväg till Arvika och spela match. Känns inte så lockande eftersom jag har träningsvärk så jag knappt kunde stå i morse. Men får väl sträcka ut riktigt så ska de nog gå bra. Heja på oss nu då!
Kommer väl hem runt halv 8 - 8 och då är de bara till att fixa sig, sen bär det av till Sunne! Det är dags för kolsnäs och jag ska dit även fast vädret kommer suga. Så himla sugen på att träffa allt folk.
Ska nog snart packa min väska och sen kanske åka in till mormor och morfar en sväng, får se hur de blir.
Puss :*

Home sweet home.

Idag var det en seg morgon kände jag, men alltis lika kul när man vet vad man ska iväg på. Så startade dagen med att vi pratade om lite ansikts former m.m. Sen hörde vi på musik i aulan, en riktigt bra kille, kanske lite mkt smör låtar men annars varre bra. Hade en lunch på en timme och sen skulle vi göra en egen kollektion eller ja i grupp. Min grupp fick sommar, så vi gjorde en söt strandklänning för dom runt 20 års åldern. Det är verkligen super kul även fast det är lite svårt. Slutade väl runt halv 2, så jag, Sara och Julia tog bussen hem till oss. Packade och fikade lite, sen bar de av in till stan. Kollade i affärer och Julia köpte presenter. Själv fick jag tag på ett smalt nitskärp. Riktigt snyggt, ni får väl se de någon dag tänker jag. Jag och Julia tog tåget till Torsby vid halv 5 ungefär. Så efter en ganska seg tågresa kom jag hem och regnet bara hälde ner, de gör de än vill säga. Riktigt tråkigt!
Denna helgen kommer de bli svårt att vara aktiv och intressant, har varken kameran med eller så mycket tid.
Nu väntar jag besök så blir nog inge mer uppdate ikväll, men jag lever som sagt!
:*


Gick bra.

Hejhopp allihoppa, jag är tillbaka efter mitt träningspass.
Blev ingen lång springtur eftersom jag inte känner till så många ställen här, men en sväng blev det i alla fall, sen blev det styrka när jag kom in. Kommer ha träningsvärk i morgon så jag inte kommer kunna stå upp >< Men de ärre värt!
Jag och Julia har ätit blomkol och brocoli soppa med smörgås till kvällsmat, helt perefekt efter ett träningspass. Nu ska vi sätta oss vid tv:n som vanligt :) Så ha de mysigt! puss :*
Så här vig har jag blivit! Kan ligga med huvudet på bena!!
Men Julia ska alltid va värst :( :P haha!

Aktiv dag!

Hej alla glada!
Vaknade idag med ett bra humöra och vi og bussen till skolan. Gick till skolsyster och vägde, mätte och kollade synen. Allt såg bra ut, inge fel på mig inte! Sen var de lite lära känna grejs med Erika, en glad prick, super trevlig och mycket energi! Så som en lärare ska va. Vi fick en ganska tidig lunch. Åt mat, pratade med tjejerna och skrattade enormt mycket. Alla är så himla snälla och har så himla bra humor, tummen upp för Hvstil tjejer (Y)
Sen skulle vi på nollning med 2orna, så vi tog bussen till något ställe och gick först en tipspromenad och sen var de tävlingar. Jag och Eira vann en tävling, sen fick jag äta en halv citron och de var mindra gott, har fortfarande lite citron smak kvar tror jag! Usch. Vi åt baugett och hade de riktigt trevligt. Slutade runt 2. Så vi tog bussen in till stan och va med Sara tills hon skulle hem. Sen åkte jag och Julia på handling till Pekås. Vi är duktiga flickor som har koll på våran ekonomi! (A)
Åkte hem och nu ska jag snart ta mig en springtur, ska bli himla skönt även fast det regnar och har sig ute. Behöver röra på mig om jag ska kunna va med på matchen på lördag.
Nu ska jag väl dra iväg innan de blir mörkt och någon hoppas på mig mitt i skogen.
Ha de, puss :*

Ändrade planer

Blev ändrade planer för mig, faster ville bjuda på mat på stan och de tackar man inte nej till. Så tog bussen in till stora torget och mötte upp henne. Alltid lika trevligt. Vi gick till någon mysig  restaurang och jag åt pasta carbonara, super gott! Vi satt där och pratade en bra stund, så himla mysigt! Sen tog vi en sväng på stan och kollade lite, jag köpte inget men luktade på ett te som luktade super gott. Jag som inte gillar te skulle nog kunna tänka mig att smaka på de. Får väl se om de blir så någon dag. Sen blev jag tvungen att rusa för att hinna med min buss och det glev ett hastig hejdå. Men vi kommer ju träffas mkt nu! Sen på vägen hem ringde Julia och sa att hon saknade mig, gullig!  Jag hade typ varit borta 2 timmar bara. Kom hem och vi hängde tvätten, ja ni hörde rätt! Vi har tvättat för första gången, vuxenpoäng till oss i massor!
Nu har vi nyss gjort en kladdkaka, jo jag vet att vi är onyttiga och jag kommer rulla fram innan vi flyttat här ifrån men men då fårre väl bli så också då bara jag mår bra.
Ska snart slå oss ner framför tv:n med lite gott och sen sova :)
Puss :*

Onsdag

Oj vad dagarna går fort, de är redan onsdag! Kommer de fortsätta så kommer detta året bara rusa förbi och de antar jag eftersom de är så himla roligt
Idag fick de bli bussen till skolan eftersom det regnade, jag hatar tråkigt regn! Men så är de ibland, väl i skolan så skulle vi lyssna på Anna när hon pratade om färger och shit vad intressant! Hon förklarade för oss hur en månniska är en årstid och hur man gör en färganalys. Jag måste bara lära mig för gud vad roligt att kunna förändra en människas utseende så mycket bara genom att byta färgerna på kläderna och sminket. Grymt fränt om ni frågar mig.
Vi fick en paus på ca 30 min, satt och pratade med tjejerna i cafeterian, mysiga töser! Sen lyssnade vi på en som heter Mia i aulan och de var nog en av dom grymaste personerna jag träffat. Hon gjorde ett starkt intryck och först tyckte jag hon såg farlig ut men sen så va hon bara frän. Hon berättade för oss lite om kamratstödjare, att alla är lika mycket värda m.m. Riktigt kul att få höra på i allafall. Det blev en lång lunch och sen en super bra film i aulan " Remember the taitans ( stavas?)" Sen var grymt bra, en film jag ska se fler gånger säger jag bara. Sen slutade vi för dagen, riktigt härliga skoldagar!
 Va och fixade buss/tåg kort med pappa förut, lite töligt med det gick bra, tack damen i kassan! Blev med honom och handlade efter det och sen bar de av hem. Så nu sitter jag här efter att ha plockat lite, vi ska väl snart äta här jag och Julia tänker jag.

Här kommer en dagens också:


Blev happyface idag också med nya skor, inte så bra bild kanske men hade en svart vanlig tröja under jackan.

Musik!



Så himla bra låt!

Kvälls Ida och Julia

Nu sitter vi här så där halv pigga och ser på Linas kvällsbok, det är nog en av dom roligaste filmerna jag sett, man bara skrattar för de är så pinsamt hela tiden.
Ska nog snart krypa ner i sängen och sova.
En trött Ida utan smink och iklädd i sovtröjan (Y)En trött Julia sugen på banan!

Tisdag

Vaknade idag och var ganska trött, var en kväll igår som var svårsomnad. Men till slut så!
Kom upp och solen sken ute, de är att sola i Karlstad de. Vi fixade oss här hemma och Julia gick till bussen medans jag var duktig och sätte mig på cykeln. Kände att jag faktiskt behövde min dagliga motion. Kom till skolan och mötte upp tjejerna, vi sätte oss och väntade på att vi skulle börja. Pratade lite och så som tjejer gör. Sen fick veta allt om kurserna och sånt, de verkar vara riktigt bra kurser men jag ska nog läsa till Matte B och om de går ska jag försöka läsa till C också för matte är kul. Sen fick vi reda på vad vi skulle göra på Case grejen. Vi skulle åka till stan och kolla hur folk klädde sig i olika åldrar, kolla former, färger , mönster, smink, hår m.m. Va lite små roligt så, men de ska vi inte redovisa fören nästa vecka. Så vi slutade väl runt 1 på stan tror jag. Gick till gina och inhandlade den nya älskade klänningen som jag sucktat efter ett tag. Den får bli på kolsnäs till helgen. Vi spanade runt lite på stan och så, sen tog jag en promenad till skolan, 5.5 km! Riktigt duktig känner jag mig. Cyklade till Malin en sväng och sen cyklade vi hit så idag har jag varit riktigt hurtig!
Vi åt lite mat och pratade, mysigt! Nu har Malin åkt och vi väntar på att A shot of love ska börja!
Fick ett sms från Patrik förut också, skönt att veta att du orkar lite mer nu! Hoppas du får komma hem den här veckan så jag får komma och hälsa på dig stackare!

Just ja, jag är inte brunett, jag är blond än. Lite lurade blev ni att va? ;)
Jag färgae bara bort utväxten igår!


Dagens:

Här ska ni äntligen få en dagens från mig :)



Jag valde att va happyface, men bytte skor :) Tyckte de såg lite barnsligt ut med dom andra.

Förlåt..

Dålig uppdatering av mig idag och jag vet att jag sa att ni skulle få dagens och kvällens och allt... Men tyvär jag har inte orkat, har varit jätte trött idag.
Men i morgon ska jag försöka, sen ska ni få se min nya färg i håret, och ja det är brunt! Trivs super mycket i de redan!
I alla fall, tog oss till skolan idag också. Hittade rätt klassrum eller ja vi var i salongen ungefär hela förmiddagen. Ficxk sminka och fixa varandra, riktigt kul! Sen blev de stadsvandring och det blir = skavsår på båda fötterna. Inge roligt alls. Men bara att bita ihop och ta ett par andra skor i morgon. Jag och Julia gick till konsum och handla, sen tog vi bussen hem. Båda somnade i soffan bumms när vi kom innanför dörren. Efter att vi sovit någon timme lagade vi mat och sen blev de färgning.
Nu sitter jag här och klockan är påväg mot lägg dags och jag saknar dig! Borde ringa och säga godnatt men det vågar jag inte, så får väl se om du hör av dig :)
Ska sätta mig vid tv:n nu med Julia och sen ska jag tänka på att jag varit dålig på att uppdatera idag, skäms på mig!
puss

Hemma i kd!

Nu har jag landat i Karlstad, känns skönt att va här igen. Ser faktiskt fram emot skolan i morgon, känns som att jag är enda som gör de men. Jag trivs verkligen och de är nog därför.
Gick ganska bra att träna barnen förut, några nya ansikten, det är alltid trevligt de också :)
Fick skjuts till tåget, saknade lite innan man ens åkt, sen va de dags att säga hejdå och de är aldrig kul, men kom på tåget och då saknade jag ännu mer och då kan ni ju gissa hur de är nu!
Ska gå och göra flätor på Julia snart sen ska jag göra mig iordning för kvällen och försöka sova tidigt för de är skönt!
Och i morgon kommer de en dagens och en kvällens om ni vill de för nu har jag min kamera!
Sov gott babes. puss :*

Trevligt trevligt.

Godmorgon sötnosar eller godförmiddag eller nått.
Sitter här och funderar på vad som händer idag, vet att jag ska träna gymnaster mellan 4-6. Första gången med den nya gruppen, känns jätte kul och spännande. Jag ocg Julia får hitta på något riktigt roligt med dom idag tror jag :)
Sen ska jag sätta mig på tåget och åka hem till Karlstad, mötas upp av min pappa och få skjuts till våran underbara lägenhet.
Igår kom jag faktiskt ut en sväng, åkte bil med Henrik, Henrik, Linus och Fredrik, tack pojkar för ni gjorde min kväll bra! Träffade massa Torsby folk och bara pratade, mest om gymnasievalen och så, men ändå väldigt kul att få träffa allt folk. Kom väl hem runt kvart över 1 så inte en allt för sen kväll.
Blir lite dålig uppdatering så här när man är hemma, har inte kameran med mig heller, så ni får nöja er med att läsa lite så.
Men nu ska jag packa ner lite grejer och sen kanske ta mopeden in till mormor eftersom mamma inte vill åka dit, men jag vill! Så vi hörs i kväll när jag landat i Karlstad igen ;) Puss :*


Underbart!

Vi gick in med en super inställning på matchen idag och vann, 6-2! Så nu är vi serieledare, div. 4 here we come! Hoppas på de i alla fall. Skönt med lite lycka i kroppen när man varit så orolig!
Fixade mig och sen åkte jag in o kolla herr matchen. Blev en vinst där också antar jag. Får se vad som händer i kväll, kanske kolla på crusingen en sväng.
Jo just de, klippte mig ju i går så nu ska jag nog köra mittbena ett tag, kanske i allafall.
Fick ett rörande samtal förut om man säger så, gjorde ont i mig att höra hur ont du hade. Men skönt att veta att du kommer hem, eller i alla fall till Torsby till veckan. Tror jag ska åka hem då så jag kan få träffa dig. Krya på dig nu!

Match idag

Snart ska jag iväg på match, Viken vs Torsby. Hoppas på en vinst, men de blir en tuff match!
Efter matchen har jag inte en aning om vad jag ska göra :) Så har ni tråkigt hör gärna av er?

Och du vännen  min, kämpa nu så ska de bli bra! Ska tvinga dig att aldrig mer göra något sånt, ALDRIG!

Hemma i T-by.

Nu sitter man här hemma i T-by, mycket trevligt. Ska snart åka in till byn och klippa mig, sen ska jag träna med mitt underbara lag! Åh fatta vad jag saknat att träna. Ska bli så skönt att träffa alla, eller nästan alla i alla fall.
Ska mysa med familjen i kväll tror jag, men i morgon hoppas jag att de blir något på kvällen, inte har jag lust att bara sitta hemma på helgerna så heller. Nej nu måste jag kanske åka, vi hörs!
Ville mest bara förklara att jag klarade tågresan hem!


Torsby idag

Vaknade i morse och var hus seg som helst, men tog mig upp när jag tänkte på att jag skulle till skolan och träffa alla underbara brudar! Åh vilka härliga klasser de blev. Alla är super trevliga och idag har vi sprungit runt på skolan och försökt hitta alla sal nummer. Jag och Andrea lyckades riktigt bra, hittade alla men vet inte om de är rätt. Vi slutade vid halv 11. Nästan tråkigt att sluta så tidigt när de är så kul! Men vi stannade kvar ett tag, pratade och lärde känna nya människor. Det är verkligen så himla kul!
Sen sätte vi oss på bussen hem, vi har packat och plockat undan lite, så snart bär de av in till stan och sen station. Torsby her i come!
Ska hem och klippa mig, träna och sen mysa med min älskade familj.
Men nu ska ja fixa lite till.
Här kommer i alla fall dagens:



Strumpbyxor - Gina
Tröja - Gina
Vitt linne under - Gina
Hårband - Gina

Oj allt va från gina, tänkte jag inte ens på, aja det var i alla fall mi n dagens :)


Mina nya solglasögon btw, persikofärgade (Y)

Oh vad jag älskar stan!

Det blev inge träffa faster idag, istället somnade jag i soffan. Sen tog jag och Julia bussen in till stan, gick runt och titta lite. Ska inte berätta att jag köpt saker för jag vet att mamma inte gillar de men ändå. Jag har köpt ett par nya solglasögon, samma som sist fast persikofärgade från lindex, en svart stor go tröja från gina, ett vitt vanligt linne från gina och sen ett vitt oversize linne från h&m. Lite nöjd är man att. Sen sätte vi oss på stora torget i solen en sväng och väntade på bussen. Super mysigt! Sen såg vi en "rocker" som Julia sa, shit va kul xD " hon vill nog va en rocker". Bara för att hon hade en kjol, t-shirt och nät hanskar, ni vet sådana man hade när man va liten. Sen gick vi av bussen och ännu en gång hittade vi hem!
Men nu ska jag packa, sen vänta på Malin tror jag. I morgon bär det av till Torsby igen, lite gött åh få träffa alla, träna fotboll och så. Slippa Julia blir väl skönast om jag säger så ra! Nejra, heheh!
Puss:*

Första dagen avklarad

Inatt fick jag 5 timmars sömn, inte för att jag gick och la mig sent utan för jag var nervös. La mig i sängen redan vid 11 men somnade halv 2, mindre skönt! Sen vaknade jag vid 7 och de är 1 timme innan klockan ringde. Kunde inte somna om så låg och vred mig. Usch, hatar att vara nervös. Men när vi väl kom till skolan idag så gick allt riktigt bra. Jag och Julia kom inte i samma klass utan hon i A och jag i B. Både bra och dåligt, för nu måste vi ju lära känna nytt folk men vi slutar inte samma tider. Pratade med några riktigt trevliga tjejer idag, men mer hann jag inte med. När vi slutade tog vi oss en promenad för att hämta cyklarna. På vägen blev vi uppraggade av typ 7:or eller nått. Hemskt! Men men vi cyklade hem i värmen, så duktiga vi är som kan transportera oss själva i denna stora staden. Ska snart ringa faster, ska nog ta en fika tsm på stan eller nått. Sen kommer Malin och Hjalmar hit ikväll, trevligt med lite mer sällskap :)
I morgon slutar vi 12 så då hinner jag med 2 tåget och hinner med allt jag ska göra när jag kommer hem, klippa mig, träna och mysa med min familj. Åker ner hit på söndag igen med halv 7 tåget. DYYYYRT! Men men så ärre.
Nu ska jag kolla runt lite, vi hörs säkert senare ;)
Hoppas eran första dag har varit bra eller eran jobb/ skoldag/ pansiondag/ semesterdag m.m!
Puss:*

Nervös!

Får bli ett lite sent inlägg idag. Jag och Julia tog oss ju en promenad och vi trodde aldrig vi skulle hitta hem. Hamnade mitt ute i skogen, kom till en öde ladugård och ja vi trodde vi var flera mil hemmifrån. Men vi kom tillbaka utan någon skråma, duktiga vi! Har börjat hitta riktigt mycket här nu. Vi gjorde oss mat och sätte oss sedan på cyklarna och drog iväg till Hjalmar. Han hade en super mysig lägenhet, vi satt väl där och myste ett tag. Tog oss en fika, lite kaffe och bulla är aldrig fel. Sen blev vi med honom och handla. Vi orkade inte cykla hem så vi lämnade cyklarna och tog bussen hem. Sen fick vi lite besök så vi fick bjuda på kakor. Alltid roligt de med :) Dom åkte hem och vi tog  oss kvällsmat.
Nu sitter vi här och har lite ¨ångest för i morgon, skolan börjar ju och ja som sagt vad ska man ha på sig! OMG, panik!
Vi får nog sova på saken! Ska inte bli så sent idag hade vi tänkt.
Får väl se vad de blir, spännande är det i alla fall!
Sov gott sötnosar, puss :*



Var de super fult med sånt band ?

Godmorgon

Nu känns det som jag är uppe med tuppen, har varit vaken i ca 1½ timme, bra början i alla fall! Vaknade idag och de första jag tänkte va att i morgon börjar skolan! Herregud, IMORGON! Fatta vad nervös jag blev!
Efter att jag luggit och grublat ett tag så sa magen emot och ville ha frukost så jag fick palla mig upp och fixa lite.
Ska väl ta och klä på mig snart så ska jag och Julia ta en promenad. Gud så skönt, vi ska kolla runt lite. Vådret är ju super så de lockar verkligen att få komma ut och röra på sig. Får väl se om vi tar cyklarna till Hjalmar sen eller om vi hittar på nått annat. Ska välja kläder varsamt i kväll också, något snygg men inte för mycket, låter inte de ganska bra?
Vi får väl se vad jag hittar i kväll. Hoppas även på att mitt namn blir uppropat i klass 1A och inte 1B.

1As shema

Bs gick inte att ladda upp men de är sämre tro mig.
Men nu ska jag ta och byta om, vi hörs väl senare. Puss :*

OH ja!

Vi har jätte mysigt här! Jag och Julia tävlar om vem som får mest vuxen poäng eller jag tävlar och Julia får va med varesig hon vill eller inte. Än så länge leder jag för jag har stukit min klänning. Stort + till IDA! :D

Tisdag

Det blev en dag på stan, inhandle 3 par nya tights, ett par tygskor, dagkräm och pinsett. Nöjd är jag i allafall, vi mötte upp våra älskade killar Max och Hjalmar. Vi tog bussen hem till oss och kollade, sen åkte dom efter nån timme och då sätte vi oss på cyklarna och drog för att handla. Riktigt duktiga har vi varit och hittat mkt. I morgon ska vi väl ta en promenad och kolla runt i området, kanske cykla till Hjalmar och se hur han bor.
Nu på kvällen har vi även varit duktiga och lagat mat, diskat och plockat unden lite. Nu har vi dragit ner här inne, tändt ljus och har de riktigt mysigt. Åh jag stortrivs mer än vad ni kan tro! Kan inte sluta älska de och har bara bott här i 2 dagar :O
Men nu ska jag slå mig ner framför tv:n :)

Dagens:

Jag är klar för att dra ut så nu är de bara att vänta på Julia :)


Godmorgon sötnosar

Då var första natten avklarad i Kd. Jag sov super duper skönt i min nya säng, tack pappa! :)
Tror vi somnade runt halv 12 efter lite skrik genom hela lägenheten. Vaknade idag runt 9 och va riktigt pigg, men drog mig ett tag. Tänkt jag skulle kolla om de va något bra på tv, men nej så då blev de att ag hamnade här. Men  inge fel på de heller. Ska nog snart gå upp och väcka Julia för jag börjar bli hungrig och kissnödig!
Idag hade vi tänkt att kolla stan lite, kolla busstider och bussar, kanske träffa Hjalmar en sväng, ta en promenad och sen mysa med tacos till kvällsmat, hur skönt låter inte de! SUPER SKÖNT :D
Men nu skriker min mage efter mat och man vil ite ha en sur Ida!
Puss :*

Kan tända här!

Kolla runt lite ;)




Lägg märke till " kan tända här ", så underbar dialekt ;)

Lägenheten!

Här ska ni få lite smakbitar från våran nya fina lägenhet! Vi stortrivs om jag säger så!
Kommer komma en rundturs film sen, för nu ska jag snart iväg och köpa säng och lite mer grejer, sen är nästan allt fixat :)


The big day!

Idag flyttar jag hemifrån, jag och Julia ska flytta till våran alldeles egena lägenhet! Fatta vad spännande!
Nu ska jag bara aväga vilka kläder osm blir bäst idag :)
De kommer mer från mig när allt är fixat och klart, så ha tålamod älsklingar!
puss:*

Åhhh!

Någon som har lust att bara försöka sig på min blogg, fixa den hetaste blogg designen någonsin? För jag kan inte, jag tycker verkligen om headern jag fick av hjalmar, tack! men jag suger på att fixa själv.

Nytt nytt nytt

Inte nog med att jag ska flytta till nytt och allt så tänkte jag förnya logg designen lite, de här har ju varit sommarlovs designen lixom. Min käre vän Hjalmar ska hjälpa mig med headern, hoppas på något snygg och de tror jag de blir med :) Ska göra något helt annat än jag brukar tänkte jag, får väl se hur de slutar :)
Spännande spännande!

Torsby

Nu är jag hemma i Torsby igen och jag packar för fullt. De känns både jätte bra och jääte jobbigt. Att jag faktiskt slyttar hemifrån är något stort, visst jag kommer hem på helger, lov m.m. Klart jag ska bo tsm med Julia men ändå! Att man ska klara sig själv. Såg min klass igår och de verkar bli en toppen klass, inte många tjejer som är från stan, många är utifrån och de är bra på ett vis för då vill alla samma sak. Lära känna nya kompisa och så. Åh jag är så jätte nervös, vet lixom inte vad mina känslor vill, fast de spelar ingen roll för de är redan bestämmt.
Jag vill bara inte tappa kontakten med alla här hemma, så hör av er! Sen hoppas jag att den andra delen på sidan av kompisar också fixar sig. Så de inte bara blir skit av de.
Men det finns ju så mycket possetiva saker också.  Åh jag är så nervös! Nej nu måste jag nog försöka tygla mig och sen packa lite mer ^^


Godmorgon söndag

Hade en super mysig kväll igår och fick träffa små kusinerna också. De är at för söta de. Idag ska jag åka hem igen men först fixa mig, sen ska vi ta en cykeltur ut till farbror Musse och sen kanske ta en titt på stan innan tåget går :)
När jag kom.mer ska jag väl packa och plocka i allt och sen på mys kväll. Men ikväll blir d inte så sen! :)
Ha de, puss :*


Karlstad

Sitter hos min kära pappa i kd nu, nyss hämtat ut nycklarna till lägenheten, så nu är de bara att flytta in :)
Och eftersom jag fyllt år fick jag polkagris stänger 2 st och ett presentkort, tack pappa och Sara!
Vi ska fixa oss lite här, sen ska vi ta cyklarna och cykla bort till Magnus och Kikki, min farbror alltså. Där kommer vi även få träffa små kusinerna från stockholm, farbror Jonas och faster. Ska bli super mysigt att få träffa alla.. Och grabbarma som blivit så stora nu, ska bli ännu mer spännande att få träffa dom.


Lördag

Hej gullungar!
Jag är uppe med tuppen även fast jag la mig 4. Riktigt duktig jag, ska väl ta och packa grejerna och sen ta en dusch, äta lite mat och så bär de iväg till Kd. Ska umgås med min släkt ikväll och de ska bli riktigt mysigt. Ska få träffa pappa som jag inte sett på ett tag nu. Har saknat han!
Jag måste få säga att jag hade en riktigt bra kväll igår. Bra avslut på dom sista sommarlovs dagarna, de gillar vi! :)
Kanske skriver mer när jag kommit fram till Kd babes, puss :*


Kvällens:




Väntar på att Julia ska komma så vi kan komma iväg någon gång :) Ingen skräll att vi alltid är sist :$

Fredag

Igår var en super mysig dag, folket kom och vi åt tårta, pratade, sjöng sing star och promenerade till byn. Sen åt jag och Linette pizza, lite feta så, men ganska gött. Vi fick skjuts hem och sen möljde vi hela natten lång. En super härlig kväll/natt tycker jag. Idag har vi åkt fram och tillbaka och bara myst. Jo just de jag köpte mig en klocka och en parefym. Fick bli Cancan ännu en gång bara för jag varkligen gillar den!
Nu sitter jag här och har lite ångest, för idag har jag börjat packa på riktigt. De är faktiskt sant jag ska flytta hemifrån, jag är 16 år och ska inte bo hos mamma längre. Käns sjukt konstigt, men de ska också bli roligt. De är så spännande och nervöst allting. I morgon ska jag och pappa hämta ut nycklarna och kolla hur de ser ut på riktigt typ. Har ju bara sett de en gång. Åhhhh jag bara längtar!
Men nu måste jag skynda mig i duschen för snart kommer Julia och sen blir de utgång :D
Puss :*


HAHAHH!



Seriöst, han måste verkligen fixa håret också XD

HAHAHAHHAHAHAH!

------------------->KOLLA FFS! <------------------

Hihihih, öhhhm, mmmhh mhmm hmhh. hihi

A piece of cake



Denna fina hallon tårta gjorde jag och Julia igår, den va god också!
Får se vad de blir för tårta idag :)


Ida funderar...

Sitter här och läser dom "stora" bloggarn, får mig att bli lite iriterad. Dom skriver hur mycket dom hatar varandra hela tiden och så, men ändå kan dom inte låta bli att störa sig på varandra. Lixom vad är mening, låt varandra va bara!
Sen tycker jag det är så roligt att läsa, för man kan läsa en sak på en blogg så kollar man den andra sen så finns exakt samma inlägg där. De blir lixom lite förvirande och de blir ju inte ens eget. Så har de nu hållt på i någon månad och de är nästan hemskt tycker jag.
Att man inte bara kan va sig själv, visst ni tjänar pengar på att provisera men ändå, de funkar ändå inte så.
Eller vad säger ni?
Visst är de kul att läsa om bråk, de är ju de som gör de skratt retande. Kallar varandra "fjortis, finn monster, slam.. m.m". Men ändå...


Borde sova.

Vet att klockan inte är mer än kvart över 12, men jag borde sova för jag ska upp halv 9 i morgon. Ska va i lysvik vid 10 och måste nog va lite pigg då.
Vill i alla fall tacka för alla fina presenter jag fått idag, ett halsband ( super sött ), pengar, mixer, två tavlor ( på den snyggaste kvinnan jag vet ), shampo, balsam, one tree hill säsong 6, någon annan film och en massa fina skratt + umgänge. Riktigt nöjd över min dag! I morgon får jag också besök av mina söta vänner. Vi ska väl mysa med lite tårta och massa skratt. De är verkligen något jag gillar. Sen sover min nättan sprättan här, mysigt. Kommer bli en sen natt då antar jag. Fullbokat ända ram till tisdag nu. Känns både skönt och jobbigt.
Men men så är de när man har mycket att stå i.
Jag brukar ju inte skriva sena inlägg men idag drack jag kaffe när klockan var 9 så får väl skylla mig själv. Har haft fullt ös hela kvällen också. Måste berömma min kära kvälls kompis för att han står ut med mig så många kvällar. En guld stjärna till dig!
Men nu ska jag kolla runt på lite bloggar och försöka bli trött, puss :*

12/8

Jag har nyss bakat vanlig och hallon muffins, ska göra en kladdkaka och en tårta sen också, men då får jag hjälp av Jullan. Hon kommer väl ca 45 min hit så jag ska snart hoppa i duschen.
Jag är verkligen på topp idag, fick även en gulligt sms i natt som verkligen fick mig att somna gott. Tack, bra start på mitt 16 åriga år!
puss:*

Min dag idag! :)

Godmorgon sötnosar!'
Vet ni vad de är för dag idag? Jo de är min dag, jag blir 16! Nu blir de farligt på vägarna gott folk för nu ska jag börja övningnade sköra. Regnade för någon timme sen men nu så skiner solen, underbart!
Just nu ligger jag i soffan och ser på tv, ska väl snart fixa mig och sen ska jag baka en massor.
Har i alla fall fått ett par jeans leggings, mixer grejs till flytten och två nya tavlor :D

Kan man annat än älska denna väggen eller! Oh no, i love it! <3
Puss :'

Ny inhandlat



Tränings byxa - Intersport ( 350 :- )
Jeans - Mug ( på rean 200:- )

Riktigt nöjd med inköpen idag :)

Dagens:



Chinos - gina ( från rean 99:- )
Svart linne - Gina  ( 149:- )
Blå tröja - Vero moda ( 149 :- )
Väska - Mammas gamla

Hemma

Just kommit hem från en heldag i Sunne med mamma, mormor och lillasyster. Har verit super mysigt. Blev så att jag inhandlade ett par nya jeans, lite behövligt kändes de som. Sen blev de även ett par träningsbyxor, såna där tighta ni vet. Super sköna och perefekta när man ska ta en promenad eller ut och springa om de är lite sämre väder. Kan väl säga att de blev ett par skor också ( ballerina ). Men får dom av mamma i morgon när de är min dag. Ja i morgon är de min dag! Wiho!!!
Ska gå ner och baka muffins nu och sen får vi se vad som händer. Imorgon kommer de folk hit så jag ska väl fixa och dola hela dagen. Baka och städa tänker jag blir prio ett i morgon.
Sen på torsdag ska jag till en som ska kolla foten. Hoppas han har någon bra lösning så jag slipper vila en massor :$
Sen blir de tårt kalas igen med alla sötnosarna mina. Så ni får inte bli sura om de blir dålig uppdatering babes!
puss:*

18-0

Det blev en härlig vinst idag, 18-0. Kändes nästan meningslöst.
Men men så är de ibland, tror mimmi kommer ta rekordet i mest gjorda mål i div.5 serien. Hon har typ gjort 48 och vi har lite mindre än hälften kvar. Rekordet är 50 så heja på Mimmi!
Själv gjorde jag ingen super insatts idag, men är ganska nöjd ändå att jag orkade spela med foten. Får väl se om de blir någon ordning på de.
I morgon ska jag nog dra till Sunne, kanske träffa Maja? :D
Vi får väl se hur de blir. Men nu ska jag ta mig något att äta och sen sätta mig vid tv:n tror jag. Ha de!

...

Usch vilken tråkig dag...



Ingen hör av sig, alla är upptagna och de regnar. Alla bara klagar till och med jag. nej fy fan.

:)

Fixat mimmis blogg nu också :)

Outfits

Här är lite olika ourfits som bara inte kommit upp.



1 vecka kvar!

Godmorgon sötnosar!
sovit gott?
De har jag i alla fall. Hade en riktigt trevlig kväll igår måste jag få säga också. Tack!
Idag ska jag nog träffa Julia, ´hämta lite kläder, lämna tillbaka saker och spela en fotbolls match. De kommer nog bli en riktigt trevlig dag. Just nu sitter jag här och stör mig på att vi inte kan få ha fint väder så man kan få lite mer färg tills skolan börjar. De får väl bli solarium!
Ska ta och göra mig frukost och vänta på att Julia ska ringa. Hörs! puss :*


Söt!



Bannemej den sötaste ungen jag sett!

Känslor flöda i en väldig fart!

I Can't Help Myself - The kelly family!




If I would tell you
How much you mean to me
I think you wouldn't understand it
so I wait, I wait
Until this day comes
When you will understand me
But I can't help myself
I can't stop myself
I am going crazy
And I can't stop myself
Can I control myself
I am going crazy
And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you
And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you
I cannot change it
I'm sure not making it
One big hell of a fuss
I cannot turn my back
I've got to face the fact
Life without you is hazy
Kiss me thrill me don't say goodbye
Hold me love me don't say goodbye
Oh oh oh don't say goodbye
But I can't help myself
and I can't stop myself
I am going crazy
I cannot turn my back
I've got to face the fact
Life without you is hazy
Oh oh oh
Oh oh oh
Kiss me goodbye

Som 6 igen!

Nu har de varit full rulle för mig ända sen i torsdags. Det är verkligen sommar de, fint väder, ingen lungn stund och bara vara!
Har tillbringat mycket tid tsm med Emma, var så himla länge sen. Va ute och åkte båt igår med henne och Julia. Super mysigt, sen va vi hos Max och mös på kvällen. Idag har jag och Emma inte hunnit med mycket, de blev att kolla på fotboll, träffa mormor och äta på kinan.
Runt halv 6 kom de folk till mormor, morbröder med familj kan man väl säga. Har umgåtts med kusinerna. Kände mig som 6 år igen efter att Sanna åkt. Lekte med min 5 åriga kusin, min 1 åriga kusin och även mina 10 åriga kusiner. Jag tror dom tycker det är grymt kul.  Kände mig riktigt liten igen och lixom igenting spelade någon roll. Men en sak som gjorde mig besviken var att jag nästan glömt bort hur man leker, har inte samma fantasi längre. Kan inte köra runt med bilar på ett golv och bara brumma så där härligt med munnen längre. De bara gick inte. Kändes lite jobbigt, men det blir väl så ju äldre man blir.
Ska sova hos mormor inatt, ska bli mysigt. Och i morgon blir de ut och åka båt igen.
Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering, men som ni vet kommer jag ha ganska mycket nu denna månad. Men stå ut för snart kommer massa bilder på lägenheten, nytt folk m.m. De kommer bli super spännande, lovar!!
Puss :*

Yeah!


Underbart väder!

Åhh herregud vilket väder vi fått va? Helt underbart är de. Åkt båt idag och luggit i solen. Jag bara älskar de!  Idag har jag och Emma luggit i solen i ca 3-4 timmar. Jag har inte bränt mig utan bara blivit brun och de är super skönt!
Familjen har åkt på semester så jag åker till emma och kör dubbel natt där och sen på lördag blir de hos mormor. Så nu får ni inte klaga på dålig uppdatering. Jag är verkligen seuper glad nu, vädret gör så mycket. De lixom rensar tankarna på nått vis, tar bort allt de dåliga och bara gör allt bra! Nu hoppas jag vädret håller i sig så jag får bli brun till skolan börjar. Just ja skolan, de är inte länge kvar nu. Ny skola, ny lägenhet, ny rumskompis, nya grejer, nytt ställe, nya folk, nya vänner. Åh de kommer bli helt super! Längtar nått så enormt, men är väldigt nervös också. Tänk er själv att allt bara blir nytt, nästan som att starta ett nytt liv. Nej, kanske inte riktigt men nästan :)
Nu ska jag fixa lite mat i magen, byta om och sen dra på träning. Vi hörs sötnosar :) :*

Godmorgon sötnosar

Känner att jag var uppe med tuppen idag. Eller ja nästan, klockan är 10 och jag ska bara äta frukost sen är jag klar. Solen skiner även idag. Kanske blir båt med familjen Olsson eller så åker jag och Emma till någon strand och pressar i solen. Ska försöka träna idag också, hoppas de går bra med foten. Dom tar ju trotts allt ut laget idag inför helgen!
Just nu sitter jag här och målar naglarna, det var något som va behövligt! funderar nästan på att sätta på lösnaglarna i stället, vad tycker ni?
Puss :*


Bilder från ikväll :)

Så slutar de alltid!

Onsdag

Jag vet inte hur jag ska börja och skriva om den här dagen, men den har varit bra!
Har inhandlat nytt läppglans ( en super söt liten grej! ), vanlig svart bas tröja, en ljusrosa kofta och ett par nya solglasögon. Är riktigt nöjd med mina inköp idag.
Har myst med mina sötnosar nu på kvällen. Blev en hemfärd ganska tidigt. Vet inte om jag ska iväg på nått mer idag, men de tror jag inte. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, mamma och dom åker på semester så jag ska nog sova hos mormor eller Emma. Det märker vi i morgon! :)
Nu ska jag värma mig lite och sen kanske se en bra film eller nått!
Ha de gött allihoppa :) Puss :*


Dagens.

Ni får en dagens innan jag sticker till Emma.



Lovar att inte dom randiga strumporna ska få synas :)


Tisdag

Godmorgon!
Vaknade och kollade bloggen, hade fått ett par kommentarer som var hjälpsamma. Hade skrivit fel på Julias header, men de ändrade jag. Förlåt om de är mycket stavfel i min blogg och så, men jag tycker verkligen de är svårt med vissa ord. Men jag lär mig jag med. Aja nog pratat om de.
Idag ska jag va med Emma hade jag tänk, vi ska uträtta några ärenden. Ska få hem mina älskade skor, mormor ska få laga 2 par jeans, sätta in pengar på banken, lämna tillbaka en film, hämta Emmas armband. Det blir en del att göra faktiskt.
Fast nu ska jag äta frukost. Sen ska jag hjälpa mamma och bära in ved ett tag. Det är tråkigt men måste göras!
Ha en super dag, puss :*


mmmmmh!

Så himla fin låt!

33 Miles - Stand Amazed


Jag fixar :)

Nu har jag fixat Julias blogg header och håller på med Inas Design.
Kolla och säg vad ni tycker, jag är riktigt nöjd med de jag gjort.

Vi vann!

Första matchen efter uppehållet och vi vann med 3-0. Inte för att vi gjorde en super match men ändå en bra start. Men men bara att köra på till onsdan. Då blir de borta match, inte vet jag vart men ändå. hälsenan är paj också tror jag. Ont som bara den.
Men nu skajag fixa en blogg design, så vi hörs. Skriver mer sen :)

2 veckor kvar

Godmorgon allesammans!
Jag vet att klockan är mycket men jag är lite seg idag, vart ganska trött efter helgen. Ska snart ta mig frukost och sen kommer Emma hit. Så då ska vi sätta och se på film, bara ta de lugnt idag. Ska ju spela match sen så måste ju tagga riktigt. Ont i ansiktet har jag idag i allafall, inge kul alls. Men blir bra sen när de blir brunt i stället för rött!
Nu ska jag fixa mig lite, puss :*

( bara 2 veckor kvar nu tills jag flyttar! )



Sol

Tog den bärbara dator med ut och sitter nu i solen med en festis och läser bloggar. Det är verkligen hur mysigt som helst! Jag älskar verkligen när solen kommer fram, humöret blir på topp oavsett om man är trött eller inte. helt underbart!
I morgon ska jag nog bara ta de lugnt på dagen´, kanske umgås med Emma en sväng. Sen ska jag spela en match på kvällen. Var hur länge som helst sen nu, är sjuk sugen på att få gå ut på plan och spela själv. Kände verkligen suget idag när jag kom nära bollen, egentligen låter de ganska hemskt men så är de. Nästan ett sorts beroende, nej kanske inte, eller jag vet inte :)
Men i morgon ni, då jälla blir de ös om fötterna vill då så säga. Har ont i hälsenan på höger fot så ingen hitt att springa på den. Får ta hand om den ikväll så ska de nog gå.
Tror ni inte de?

En fråga till er min underbara läsare:

Vilket är erat bästa sommar minne och vilken sommar var de?


Äntligen klar!

Nu är man äntligen klar efter en ganska jobbig helg. Idag har jag bränt upp hårbotten så de svider och ansiktet tar mer stryk. Men idag kändes de bra och jag var duktig. Fick pengarna direkt i handen :G Var bara att gå sen och njuta av förtjänsten man gjort. Stannade och såg finalen för pojkarna. Fryksdalskombinationen vann på straffar, grymt bra amtch var de! Sen åkte jag hem, tog mig en lång dusch och nu sitter jag här. Är ganska trött, men får se vad de blir sen :)
Men nu ska jag gå och gosa med hunden som är här på besök. Ha de :*


Godmorgon Söndag

Klockan är 7 och jag är super trött. Är redan klar med allt, så nu sitter jag här fast egentligen skulle jag helldre villja ligga i min varma goa säng! Men men ska inte klaga när ändå solen skiner och jag ska få mina pengar idag.Yumie! Ska ta med mig en stor vattenflaska och massa frukt så jag inte blir aldeles galet trött idag. Ska döma 4 matcher idag och eftersom de är sista dagen på cupen så betyder de slutspels matcher. Lite mer nervös blir man då, men bara att va bestämd och visa att man kan sin grej så ska de nog gå riktigt bra.
I kväll ska jag nog dra och se på film eller umgås med någon, är de fint i kväll så ska man väl kanske ut eller så går man och lägger sig. Eller vad säger ni?
Jo för den delen brände jag mig i ansiktet igår så jag såg ut som en tomat, idag har nästan allt försvunnit förutom ömheten. Så nu blir jag lite sommar brun i alla fall! SKÖNT!
Ne nu måste jag nog sluta, ska iväg snart. Önska mig lycka till!
Puss :*

Lördag

Klarade av en kväll till i domar kläder och pipa i munnen! Idag var vädret något helt annat, super fint och varmt. Jag brände mig i hela ansiktet så hej rödfejan! Det gick i alla fall bra idag också, kanske inte riktigt är så jääte nöjd med 3:e matchen idag men man måste stå på sig. I morgon blir de 4 nya matcher och sen blir de 960 kr till mig! De mest jobbiga är väl att gå upp på morgonen ska upp redan vid kvart över 6 i morgon. Usch så tidigt så här på sommarlovet. Men de är bara att bita ihop.
Varit och träffat folk i kväll också, inte riktigt samma men nästan. Jag tror inte jag är så bra på de där med att ragga, typ pratar bara med folk jag känner. Får börja va lite mer utåt nu när jag ska flytta och allt.
Oj vad tiden drar iväg, jag tror de är bäst jag går och lägger mig. Det tycker jag ni med ska göra så ni inte blir allt för trötta! Sov så skönt alla söta, puss godnatt! :*


1 augusti!

Jag hade en jätte trevlig kväll igår, va med Alex. Enda jobbiga var att jag trodde jag tappat telefonen, men de hade jag inte som tur va. Den låg kvar hemma hos Alex på henns toalett!
Kom väl hem redan runt 10 eftersom jag skulle upp ganska tidigt idag. Egentligen har jag inte tid att skriva nu men kände att jag vill! Ska iväg och döma hela dagen idag också, hoppas vi slipper undan regn. Fast planerna är ju lika gegiga för de!
Mycket kläder har jag på mig i allafall, är typ bara 12 grader ute! KALLT!
Men bara att bita ihop och hoppas på varmare under dagen.

Jag har även räknat ut att de är 12 dagar kvar tills jag fyller år, de är ju inte ens 2 veckor och de 17 dagar kvar tills jag flyttar hemifrån. Sen är de 20 dagar kvar tills jag börjar en helt ny skola med massor av främmande folk! Jag känner att denna månad kommer bli en spännande månad!




 Så såg ungefär hela jag ut igår!

RSS 2.0