Zoonträning

Idag var det upp tidigt på morgonen. Va då inge sugen, men ska iväg och träna fotboll i Sunne. Åker kvart i 10 eller något för ska hämta upp Mela först : )
Efter det blir de hem och duscha, sedan ner till torsby med bröd, glögg m.m. Kolla lite julklappar kanske man ska göra i dag också, Är ju trots allt bara 25 dagar kvar nu!
Ingen snö är det heller. Och de snöa den 17 maj i år. Då kan de väl snöa nu med ra :O

Bloggar mer i kväll, ta de lugnt så läng!


Presentkort

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=32113 

Bli medlem och få fina present kort på HM eller ginatrico.

Lördag

Kvällen igår tillbringades först i stallet med Linette och så red vi en sväng. Sedan gick vi till Julia. Duschade och åt lite. Och så kom Marc och Classon. Goa pöjker de. Vi såg på idol och sen harry potter :$ De va bara jag som ville se den. Men jag fick som jag ville i allafall.
Idag vaknade vi vid 11:15 och gick upp, åt frukost, sedan var det bara i bakningen.  Ja vad tog de, si så där 4 - 5 timmar bara för att göra lite peppar kakor. Fast det kanske inte var så bara, typ 100 st minst? Sen bar de hem och då skulle allt garneras. Mamma skrattade bara åt mig, men jag vart nöjd. (A)



Tack i allafall tjejer för en bra kväll och dag ;) <3


15:00

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå så jag får åka till Linette. Vi ska ut och rida, eller ja jag ska rida och hon å Julia ska gå bredvid :) Det är verkligen skit kul att rida. Sen drar vi till Julia och duschar och äter tänker jag :) Och så kommer väl Classon och Marc förbi en sväng. Min kväll kommer nog bli ganska bra.

Va på torsby efter skolan och hämtade ut lite jul kort, dom vart bra :) Sen gick jag och Julia till La rose och köpte julklappar till både mamma och pappa. Efter det ville Jullan bju mig på fika och de tackar man inte nej till. Gulli är ho! Och väl inne på winer stötte vi på Frida och Ellen som satt där redan. Frida hade tagit hål i naveln den stölla, men tror det blev himla snygg!


Take care peopel!

Fredag

HELG HELG HELG! Det är underbart.
Började dagen med att snosa 3 gånger innan jag gick upp och de är grymt skönt! Sen bar det av till skolan. Började med matte och fick reda på provet. >.< 17/4 asså 17 rätt på G frågerna och 4 VG xD Pinsamt dåligt!
Sen var de väl spanska, vi gjorde väl inte så mycket, prata väl mest. På engelskan såg vi på film The otsiders. Grymt bra och Tom Cruise är snygg! Idrotten är rolig som bara den just nu. Vi spelar innebandy och de kan jag verkligen inte, skrattar hela tiden och blir helt svettig :P Missade öppet mål 2 gånger i dag och skratta så jag höll på att dö, Anders och Micke tyckte nog inte jag var så bra :$ Men vi har lätt de bästa laget jag, Julia och Martin :) <3



17:12

Skolan idag var väl bra : )
Satt ia ulan och skrev och ja de gick väl så där >.< Får väl se!
Åkte med mamma hem så slapp ta bussen idag, snäll mamma : )
Blåser gör det ute också,  inge lockande väder att gå ut och springa i nö. Men äsch då, måste man så måste man ;)
Hinner nog inte blogga något i kväll, har både spansak och engelska läxa!
Ni får väl höra av er om de är så ^^
Hadé!

Onsdag

Blev inget prov idag, inställd so. Det kommer inte bli fören nästa vecka för i morgon på so ska vi ha matte prov i aulan >.< 2 timmars! Inge sögen. Sen var det kör övning idag också :P Det är seriöst roligt!
Vi diskuterade skoltröjor i klassen idag och herregud xD KAOTISKT! Men jag ringde till de där stället och kollade lite om man kunde ha olika färger och så på tröjerna, det var helt okej. Så nu får dom som vill sina färger ;) Jätte bra! Ska vi bara komma överens om tryck och färg på trycket. Det känns ganska lättande i allafall :)
Efter skolan gick jag och Julia till Mimmi, ho bjö på pyttipanna och så sjöng vi sing star! De i mitt (L) Gud vad roligt det är! Även fast jag losar jämt.
Mimmi skulle och träna så jag och Julia drog hem till henne och gjorde en kladdkaka för det vill Lina ha. Vart lite kletig men god. Såg på lucia från förra året. Ganska nice!
Mamma kom och hämta mig och vi tänkte vi skulle åka ut med korvarna ( för spanskan ), fick ut 2 st bara xd Går inte så bra detta och nu ska vi sälja strumpor 40 par!
Men det är i allafall bestämt och beställt biljetter, BARCELONA 25 maj till 29 maj :) Gött!



Dagen outfit:
Svarta jeans med hög midja från veromoda.
Vitt lite längre linne från ginatrico,
Marin blå kofta med stora knappar på från ginatrico.
Strumpor, trosor och bh var efter behag.


Vad tycker ni?

Jag funderar på att börja lite smått med att hjälpa folk med deras blogg designer, fast klart kanske ska lära mig lite mer själv först :) Men om ni någon gång vill ha hjälp, så ställer jag upp, det är verkligen super kul när man lyckas leka fram något riktigt fint! ^^
Säg jätte gärna till : )

Tofflor



Mysiga tofflor är alla värda, det är grymt skönt.
Finns att köpa i så många olika afärer beror aldeles på villken model och hur varma du vill att dom ska vara.
Jag är super nöjd med mina tofflor och det är min mammas gammla :) Det är ett par Shepherd tofflor.
Dom är ulliga innuti och ganska varma, men under vintern är det super skönt!
Tips från coachen :)

Tisdag

Då var även tisdagen gjord då. Det flöt på riktigt bra, var väl elevråds möte idag och fick lite lappar om skol tröjor. Det vart helt kaotiskt i klassen när jag berätta de. Alla ville ha olika :P så ja vi får väl se hur de blir!
Blev klar med min bro på bilden också :P Ser ut som en skit unge har gjort den xD Oj oj, va nöjd Anita ;)
Efter skolan bar det hem och så åt jag mat samtidigt som jag läste lite engelska. Sen var det bara att åka in till Torsby igen, dags att träna små ungar i handboll! Jag fick väl ta hand om lekarna idag, passar nog mig bäst! (A) Sen tänkte jag att jag skulle springa hem, men hann inte längre än över hängbron och upp på väg så stöter jag på Mimmsan och Fisen :) Blev att jag gick och pratade med dom i stället, söt ungar de! Kom hem till slut i allafall och hoppade i duschen så fort som möjligt. Åt lite mat och sätte på mig mys tofflerna och pjamas, sen sätte jag mig framför brsan och pluggade på historie provet om "kalla kriget" : ) Tror jag kan allt nu faktist!
Jag ville blogga lite innan jag skulle sova, så sätte på datorn och nu sitter jag här : ) Verkligen super skönt att ha allt gjort!


Ny design

Vad tycker ni om den nya blogg designen ?
Skriv gärna en kommentar och ni tkr något saknas eller ska ändras!`?




Måndag

Ja idag var dagen upp  och ner tror jag. Fick reda på engelska provet, röstade på lucia. fick reda på ekonomi projectet VG+ >.< och blev bjuden på mat :) Sen kom korvarna idag, så bara att gå ut med dom.
Efter skolan gick jag och Julia ner till idrotten, ho mådde piss, ja var hel nervös/osäker/tåögd/ allt som går att bli. Allt sög för oss och så fick jag ett sms. Gick ut och vi löste allt och jag tror vi kom fram till något både bra med ändå dåligt. Det blir bättre som kompisar! Tack underbara människa för jag fick lära känna dig! <3

Julia Pauline Barremyr! Världens ända och världens bästa människa! Jag älskar dig<3

Vill ha! Ge MIG!




Gud vad sugen jag blir på att handla. Alla dessa beautiful dresses kan du hitta på http://www.asos.com/Woman/

.

Ursäkta röran. håller på med en ny blogg design.


Söndag

Igår direkt när jag kom hem åkte jag till Julia och fick tacos :)
Jag, hon och Martin såg på stjärnor på is, sedan svensson,svensson o och sist blev det en beck film :P Sen var det sängen för oss :)
Vaknade och såg lite mer på tv, fick frukost av Julia och har en grym träningsvärk i hela kroppen. Pappa kom och hämta mig, så nu sitter jag här.
Idag är det söndag och söndagar suger, man vet aldrig vad man ska göra och man känner sig alltid äcklig. Borde träna på prov tills på Onsdag. Men jag orkar inte, borde packa för jag ska till mamma, men de orkar jag inte heller.
Och i morgon är det måndag och det är likamed skolan >.< och träna små barn :)




Du bryr dig ju inte...


Fotbolls cup i kil

Igår blev det en hel dag i kil. Spelade 6 matcher och vann endast en xD Men det var ju dam juniorer vi mötte, div.5 , div.4 och div.2 spelare. Och vi ska börja spela i div.5 i år. Jag tycker vi gjorde allt riktigt bra i allafall :) Och grattis Mallbacken/ ämtervik som vann hela alltet :D Det var ni värda!
Men roligast hade nog vårat lag i matsalen xD Kebbabonger!
Och hälsa på dig vågade jag med inte prata. Nej fy på mig!...


06:20

Klockan är 06:20 en lördag morgon och jag vill bara sooooova!
Måste börja göra mig ording och äta frukost. Sen bär det iväg till kil, vi spelar första matchen vid 9, sen vet jag inge mer. Är verkligen super trött och fryser.
Men får ju spela fotboll i dag i allafall :D
Nej nu måste jag börja göra mig iordning.
Ha dé!


Fredag

Dagens skola har varit slapp. Gjort prov, vet inte hur det gick men hoppas på bra :)
Måste skriva en uppsatts i engelska på måndag också >.< De är sånt jag är värdelös på!
Efter skolan gick jag och Julia ner och sålde bröd. Svin kallt, har jämt fått tillbaka känseln i tårna. känndes osm det var 200- ute >.< Emilia och Amanda kom och bytte av oss i allafall, gött! Jag gick till Martina på Kina resturangen en sväng och pratade lite, sen var det bara att traska hemmåt :) Är ensam hemma i kväll, så nu har jag börjat elda, duktig är jag! Ska snart ivåg och laga mat med fotbolls laget och se på film. Gött! Men vill hinna hem till Idol :O
Imorgon bär det av på kils cup, samling i torsby 07:15, ska jag ringa nån eller (A) Hoppas bara inte vi kommer hem får sent´för i så fall får jag åka till Julia som är ensam hemma hon med :P Nice de!

Nästa helg är det ju första advent :O Gud vad julen närmar sig snabbt!

21:34



Hårbandet är nog ett av mina bästa inköp denna månad :) Verkligen jätte bra.
Funerar på om jag ska ha uppsätt hår i morgon eller nersläppt. Får väl se de :)
Idag snöade det cokså. gud vad skönt, bättre med snö och kallt en kallt och inge snö alls :)
Har haft en bra dag i skolan i dag förutom på idrotten, Pia >.< Då är bannemej Johnny, Anders och Micke bättre. Ho bara tölar till allt så mkt.
Tränat lite på provet. Får väl se hur det går på fredag >.< :) Önska mig lycka till!

Till helgen blir det fotbolls cup i kil också. gud så roligt. Hel dag med fotboll <3


Vad gör jag helst när det är bus väder?

Ja nu har jag fått en fråga :)

Vad gör jag helst när det är busväder?

Helst sitter jag inne med nån kompis eller med Kristoffer och ser på en film och myser. Men om jag är själv så brukar jag syselsätta mig med att baka eller städa. Ibland kan jag även ha en liten spa dag för mig själv, göra ansiks mask, helkropps peling och äter mycket frukt. Helst tropiska. Men iböand blir det så att jag sätter mig med en bok eller så sätter jag mig vid datorn. Kanske fixar lite med bloggen och så där :)

Har ni fler frågor, så är det bara att fråga på ? :]


.




Helgen <3

Tisdag

Dagen har sett bra ut. Har inte kunnat blogga så mycket, har Engelska prov till fredang, So prov till Tisdag och sen engelska project >.< Mycket nu. Sen ska vi testa på nationella prov i matte nästa vecka, 2 timmar i aulan >.< Nej fy!
Tränade små barn i dag och de var riktigt lungt och skönt idag. Jag fick leka med dom en massa och de är kul (A) Man blir barn på nytt.
I morgon blir de väl skolan och hem. Ska nog försöka träna en sväng om jag hinner. Någon som har lust att träna med mig ? (A)


....




Fotbollen. Herregud vad jag saknar det. Stå på grönt gräs i alla väder och bara höra dommarn blåsa i pipan!
Gud vad jag saknar de. Visst kils cup snart men de är innomhus, vill spela utomhus! Vill tråna 3 gånger i vecka ha 2 matcher i veckan. Då är det bara fotboll lixom!
De var de min sommar gick ut på. FOTBOLL!

11:10

Har inte en aning om vad jag ska göra idag mer än åh träna.
Först friskis sen fotboll :) gött!
Ska nog ta och gå en promenad snart, orkar inte ligga hemma hela dagen och inte göra nåogt. Kanske går in och ser på handboll sen vid 4? Någon mer som ska dit ? :)
bloggar mer i kväll...

Lördag

Gårdagen var bra :) Var hos Julia på kvällen med Linette. Vi sov där och de var mysigt :)
Gick upp och åkte till öppet hus på stjerneskolan som börja kl 9 >.< Ingen bra början på en Lördag "/
Fick information om fotbolls linjen och så. Men vad ska man välja till ? Tror det får bli handel i så fall. Men usch så tråkigt allt såg ut >.<
Sen ska man ju söka i karlstad också :P Nobell. De låter lockande som abra den, men fotboll de är ju livet, Gud va svårt allt blir :S
Jag och Julia gick och åt på lustgården och sen gick vi till hallen och kolla på handboll :)
U-21 vann, A- pojkarna förlora och F94 vann med 39-4 xD Utklassning, nästan tråkigt att se på >.<
Åkte hem när innebandyn skulle börja. Och nu sitter jag här.. Usch vilken tråkigt lördag kväll jag får.
Rädda den med sms ? :)

Pappa du är världens bästa PAPPA det ska du veta <3

Mamma!

Mamma världens bästa mamma. Gud vad bra du är.
Vi har inte pratat mycket förut om saker och ting med det känns som mycket kommer ändras nu. Och jag vill kunna säga allt till dig. För du är en så himla bra människa. Mamma, min söta bästa mamma. Hela livet har jag delat med dig och det kommer jag fortsätta göra. Jag älskar att vara här, tror allt skulle vara lättare om jag bodde hos dig hela tiden. Men tycker om pappa också. Älskar er båda.
Men mamma de här är ditt inlägg. Eftersom du är så himla go och alltid ställer upp och skjutsar mig över allt så måste alla få veta hur bra du är!
Mamma jag älskar dig! <3

Torsdag

Sov hos Frida i östmark i natt :P Mysigt var det och länge sen sist. Måste bli oftare nu :D
Vi åkte väl till skolan med Ville och så var de kör övning direkt man kom dit. Inför Allsång på Fryken xD haha!
Efter de flöt dagen på tills 1 för då var det dags. Jo det gick väl bra och så men ah, lite knepiga sånger bara xD Men gud vad roligt det är att sjunga även fast man inte kan. Anders körde upp mikrofonen i mun på mig typ 5 gånger xD Jag bara äh va fan bar åh sjung de :P
Sen löste det sig med Tina fina i dag också och herre gud vad skönt vännen! Det behövdes verkligen! <3
Efter allt stohej i aulan så hade jag huvudvärk och var trött. Var väl inte så glad då, men louise spelade för mig och sjöng, då blir man glad :)
Jimmie va sötast och skjutsa mig och Julia hem! Han äh att go han. Vi kom hem och börja sjunga sing star direkt. Så himla kul är det! Älskar de. Ett super bra spel verkligen!
Åkte in till torsby och Julia åkte hem. Vi åkte till mormor och sen hem göra läxa och nu sitter jag här.
Dagen har varit bra :)


Nej nu får de fan va nog.


Tisdag

I skolan i dag fick vi reda på lite prov :) 31/32 på no prover VG+ Duktig Ida :D Fast sen var de ju matte provet då xD 32/40 xD Oj oj ett av dom sämsta proven jag gjort, men så ärre när det är svårt :P
Åkte väl hem efter skolan och bestämde mig för att träna själv i stället för att träna små barn :) Åkte på fotbolls träning och gud se gött det var att bli svett! Förbränna lite kallorier. Stackars Hanna hon stuka foten, går det bra med dig? <3

Just nu går nog allt upp och ner och jag vet snart inte ut eller in. Jag vill bara lösa allt och slippe få blickar, få prata med alla. Vill inte att någon ska vara sur på mig. Det är hemskt, och jag vet ju själv inte vad jag gjort ? Det stämmer inte....
Klumpen i halsen hela kvällen när man kommer hem. Sitt och fundera, ska jag ringa eller inte. jag kan ju skicka ett sms i alla fall eller skriva på msn. Nej gud va feg jag är. Jag får prata med personen i morgon, men när man väl ser den så går det inte. Åh jag blir så sur på mig själv. Nu vill jag lösa allt!


Puss!





Peunat  <3


....

Släng mer skit på dom som inte får nog.  Jo men tycker ni att de duger ibland att va vän så kan ni fan va utta hela tia åh. Nu är jag så jälla trött på att alltid ställa upp för er, men va får man för jälla piss tillbaka ? Inget. Nej ibland så när dom fryser ut er och ni bråkar. Då är det hej, tyck synd om mig eller oss :S Det är så jävla tydligt. Men ni kanske inte förstår det själv ? Nej nu är jag TRÖTT på detta.

Haft en bra dag annars. Julia är galen och det älskar jag! För då mår jag bäst med henne!
Dagen gick ut på att inte somna i skolan och sen inte bli sur på små barnen som jag skulle träna. Klarade det bra också!
Grattis ida!




Kvinnan är snygg!

Bra helg

Har haft en super bra helg med Linette och Julia :)
Orkar inte skriva om allt idag. Men nu på kvällen blev de träning i 2½ timme, lite jobbig men nödvändigt kände ja :)
Vädret är (N)
Mitt humör är (N)
Min blogg är (N)
Mina vänner är (Y)
Min mage är (N)
Det  är skola i morgon (N)
just nu orkar jag inget..


De här var verkligen inge bra bloggat av mig, förlåt. Men jag orkar inte!

Dålig hår dag ?



Dålig hårdag?

Tänk inte på håret så mycket, sätt en mössa på eller sätt upp det i en toffs. Ta gärna ett deadem, ingen kommer tänka på ditt hår eftersom det är undan gömmt på ett sätt. Lägg i stället fokus på sminket, använd kanske lite mer rouge eller lite ögonskugga om du inte brukar ha det. Man kan även tänka mer på kläderna, sätt lite färglada kläder på dig i stället för svart. Du kommer lysa som en solstråle, en lite färgklick i de mörka :). Brukar funka bra, och då vet ingen aqtt du har en dålig hår dag ? :)

Prao dag 3

Tredje dagen gjord, jag tror jag märkte si så där cirka 90 lycktor i dag och inte nog med det dom skulle plockas ur förpackningen och i igen >.<
Ja men de är roligt i allafall. Det har kommit in jätte mycket fina jul grejer, så kom in i morgon för då är det extra pris :)
Det är verkligen roligt att praoa där :) 5 stjärnor till La rose!

När jag slutat gick jag till Linette, så drog vi till Kupol :) Han va lite stel så blev inte en sån lång tur, men jag red i allafall en sväng barbacka och det gick riktig bra :) Så nu har jag och Linette bestämmt att jag ska få börja rida på honom en gång i veckan, verkligen super roligt!
Sen skjutsa dom hem mig och jag hoppa i duschen. Nu sitter jag här och är ågen för min spanska och engelska projectet. Men får väl träna så går det bra :)


Måste bara få säga att jag är trött på folk som sitter och kommenterar taskiga saker på andras bloggar, bilddagböcker, lunarstorm allt va de nu ä. Om man nu inte tycker om det personen varför ska man då vara inne på dens sida ens. Det är ganska onödigt att ödsla tid på sånt tycker jag. Tycker ni illa om nån får ni väl göra det, de är ju inget personen kan göra åt de när ni ändå aldrig säger era namn lixom. Blir lite trött på de. Är jag ensam om de ?


Prao dag 2

Ja då var andra prao dagen gjord :) Kändes bra. Stod i kassa, packade upp varor och pris märkte. Sen var det nån smycke försäljare där och visa jätte fina halsband, armband och örhängen ^^ Man blev lite sugen.
Efter praon så gick jag hem i kallen. Åt lite och bytte om, sen bar det iväg och träna små barn. Gick dit också och Julia kom dit hjälpte mig och Jenny lite :) Sen gick vi hem. Duktiga vi är :) Är slut i benen nu men men så är det.
Julia sover här i natt :*
Får gå in till Torsby mycket tidigare bara för det. Men men bara för hon är Julia så gör jag det ^^ <3
I morgon ska jag rida xD Ja då blir kameran med och ni ska få er några goda skratt gott folk.

Prao dag 1



Första pro dagen i dag på La rose. Var riktigt roligt, stod i kassan, plockade varor och pris sätte :) Tog lunch med Julia runt 12 började 10 xD men aja så ärre. Tror jag slutade 10 i 4 ? :)
Haft en jätte trevlig dag i allafall. Träffat mycket folk.
Julia kom till mig när hon slutat och vi gick till lustgården och åt mat, efter det gick vi till konsum och köpte tuggummi :D ,sen blev det tandläkaren eftersom jag glömt att jag skulle varit där. Skäms på mig! Efter det ja då hade vi lite roligt xD hahah " Vad ska jag välja ra?", ut köparN xD hahah !
Vi gick upp till skolan och så var det dags att träna små barn igen. Ja dom möljde sönder oss som vanligt speciellt Alva :P Galen unge och hon går i 1:an :O sur ut typ som 5 :O Men söt :) hehe.
Imorgon blir det väl prao och sen träna små barn igen. Julia kommer dit och vi går väl hem och hon sover hos mig, efter som pappsen är i karlstad.
Och eftersom han läser min blogg så. Puss på dig pappa du är bäst!

Böteborg Bilder



Ni får lista ut vad som händer och när själva :P

Göteborg dag 2

Igår var det avfärd från Torsby kl 04:15. Lite trött var man att, men sov mestadels av vägen ner. Lyssnade sönder alla låtar å telefonen också, till och med kokobom smurf smurf :( haha :P
Vi kom ner till Gekås efter 5 timmars bilfärd. Gjorde oss iordning och så började shopingen. Det var ingen kö för att komma in som det var sist vi var ner. Men väl inne i affären kryllade det av människor som vanligt. Några bara körde kundvagnarna rätt på fötterna på folk och några förstod att man skulle ta det lugnt, det va ju dom som var trevliga i allafall. Sen var det många som klagade och skrek, ungar över allt och bara kaos! Men jag fick tag på en del rejer i allafall. En ny jacka, 2 par stumpbyxor, 4 par strumpor, 2 st bh:ar, en tunika liknade polotröja, en klänning, mascara, body lotion, deo, smycken, smink bortagnings medel från LdB, ögon padds med olja, hår band, hår inpackning, platt kräm tror det var allt jag köpte där, jo kanske lite godis också då men :)'
Var helt slut efter några timmars shoping. Men mamma skulle hitta ett par skor till Josefin först så ja vi gick till sko bo. Hittade ett par jätte fina skor till henne och jag hittade ett par jag ville ha. Men jag köpte dom inte. Lite ledssen på mig själv rent >.< Vi fortsatte tillbaka mot göteborg, men först var det in till freeport och kolla på lite saker. Hittade tyvär inget där heller. Men Josefin fick iallafall godis av mig (A) Lars-Erik köpte sig en skjorta och en v-ringad tröja. Sen var vi ganska nöjda på att shopa för dagen så vi åkte till hotellet. Kom fram och hitta ingen parkering. Josefin vart lite otålig och sur. Men efter ett tag fick vi en parkering på en båt. Det var lite fräkt! :)
Vi kom in till hotellet, jag trodde det skulle vara jätte skabbigt men nej då det var jätte mysigt. :D
Vi tog det lugnt och såg på idol och singing be :)
Sen somnade vi.

Idag vaknade vi och jag hoppade i duschen :) Sen gick vi ner och åt frukost. Jätte god, men det är väl alltid hotell frukost eller? :P
Gick upp och nu sitter jag här och bloggar lite, vi hade tänkt att shopa i dag också. Så då ärre dags att leta jeans och lite presenter :) Får väl se vad jag hittar. Kanske bloggar i kväll om jag hinner. Efter som Lars-Erik tog med laptoppen och bärbara bredbandet :):*

RSS 2.0