Hemma igen

Förlåt för jag inte uppdaterat direkt jag kom hem men har verkligen inte hunnit med :)
Hade det i allafall super bra i barcelona och om ni vill kan ni kolla på bilddagboken på seful. Min bilddagbok asså, där finns de lite att se.
Vet inte riktigt hur man ska sammanfatta allt, men jag har verkligen upplevt massa nytt, bäst av allt var nog Camp no! Becelonas hemma arena ru, det var verkligen en underbar känsla.
När jag kom hem på fredan så åkte vi o åt pizza på la strada, gött! Sen hem, packa upp lite, cykla till Marcus och va där, sen fick han skjutsa hem mig :)
Saknade honom verkligen när jag var i spanien!
Lördag: Spelade match, 1-1 mot kil. Det var varmt och jätte jobbigt. Sen åkte jag till till Ina, vi drog till torsby sen bredvika en sväng. De va nice ;)
Åkte hem och så kom Marcus. Vi gick ner till tuva en sväng och kände på vattnet, inte alls så jätte kallt.
Såg på en skit bra film på kvällen också, Face off. Grymt bra, men såg aldrig slutet. Ska hyra den någon dag tror jag. Vaknade idag och var väldigt seg, åkte iväg på match i Åmål och förlorade ganska stort. Lite drygt att åka så långt och förlora. Men men så är de ibland, dom var duktiga och jag var trött. Kom väl hem runt 8 idag och sen dess har jag inte gjort mkt. Ska snart gå och lägga mig. Så skönt att sova i sin egen säng igen. Har ni några frågor nu när jag varit borta så får ni gärna ställa dom ;)
Puss hej :*

Hejdå

Klockan är 04:55  och jag har varit vaken sen 04:00.
Nu åker jag till Barcelona så ha det super kul här hemma!
Puss hej då! <3

Söndag

Nu sitter jag här och är lite nervös. Var himla länge sen jag var utomland och jag tycker inte om att flyga.  Inte många timmar kvar nu. Ska väl packa upp allt en gång och sen packa ner det igen för att se till så allt är med. Sen ska vi åka och handla lite mat.
Emma kom hit förut en sväng och fikade lite, pratade och skrattade :) De är barndoms vännen min de!
Emma åkte hem och Marcus kom hit, mysigt!
Men nu ska jag kolla så allt är med, kanske hämta ipoden hos pappa sen också, måste verkligen ha med den när jag åker.
Puss :*

Så där




Söndag

Igår drog jag in till Torsby med min super pingla! Vi hade roligt och många skratt blev de.
Vi var vid volleyboll plan och spelad elite, åt pizza och gjorde lite annat kul. Tack för en bra kväll i allfall.


Idag ska jag nog bra packa och vänta, ja i morgon åker vi kl 05:15 rullar bussen iväg mot flygplatsen. Det ska bli underbart kul! Kommer kanske bli lite dåligt med uppdaterningar men jag hoppas ni väntar på mig. Jag kommer hem på fredag och ni ska få se så mycket fina bilder.
Men nu ska jag fixa en videouppdate så ska ni få se hur mogna vi två är tsm!

Lite bilder från idag.


Dessa fina blåmärken kommer alltid när våren och sommarn kommer. Ja då man ska visa benen då får jag alltid massa blåmärken och sår.


Erfter kursen tog jag mig en promenad till konsum, köpte lite chocklad och vatten, sätte mig vid kyrkan en sväng och sedan traskade jag hem i de fina vädret.



Nästan packat färdigt nu, eller nja men jag har börjat i allafall och de är ett stort plus i kanten för mig :)

Lördag

Förlåt för dåligt bloggande men igår hade jag inte riktigt orken om man säger så.

Men vill ändå tacka alla underbara människor för en rolig fest på torsdan! (Y) :D
I går va jag med mamma in till Torsby de var ju trotts allt vår mârten. Inte speciellt mkt att se, köpte mig 2 st fotbolls strumpor i allafall. Behövligt :)
Tror jag börjar få lite resfeber, åker ju om 1 dag, inte i morgon men på måndan bär det iväg. Då åker jag till Spanien! Det ska bli så grymt kul. Men dålig som jag är har jag inte ens börjat kolla på vad jag ska ha med mig, det får bli sen tror jag. För nu på förmiddagen hinner jag inte. Ska på kurs i hjärt lung räddning och sen ta en fika med söt Ina :) Ta en promenad hem och kanske göra klart svenskan så hon får den innan jag åker. Får väl se hur de blir.
Men nu ska jag gå ut i de verkligen jätte fina vädret, så ha en supper bra dag!


KALAS :D


:D

Bara för att liva upp bloggen lite så kommer de in lite bilder :)


Kolla slutet



Här får ni se hur jag gjorde bort mig förra året på danspalatset om ni kollar i slutet :) Lovar er att ni får er ett gott skratt :$

Onsdag

Hej underbara blogg och underbara läsare.
Känns inte som att de är 1 ½ vecka tills jag ska till skolan igen. Känns precis som om jag ska dit i morgon igen som vanligt men icke!
Idag började dagen med att jag och Emma åkte moped till skolan och jag hade sovit väldigt dåligt på natten. Foten har värkt och spökat hela tiden.  Kom till skolan i allafall och möttes av mina underbara tjejer Malin och Julia :) Jag förljde med Malin till skolsyster i stället för att gå på matten, hade ändå inget att göra. Skolsyster fick kolla på min fot, hon hade på nått som skulle göra de bättre och så skulle jag komma tillbaka senare så hon fick pilla lite på de xD
Gick på so sen och gjorde inte speciellt mkt där heller, ska bara skriva lite om miljö och så i Spanien sen även skriva lite om buddishmen så får jag mvg i alla so ämnena tror jag. Hade idrott och de gjorde ont i foten, men sen så hände väl en ganska rolig grej de sista innan lektionen tog slut. Men de behöver vi inte nämna här (A) hahah!
Hade no och där gjorde jag matte prov. Det gick väl bra, eller kändes så i allafall. Klar med boken snart.
Hade lunch och som vanligt härjade mina små pinglor som 8 årngar och bara levde livet. De är verkligen super vänner dessa två!
Hade svenska och så var de slut för dagen. Kort och slappa dag. Har haft en riktigt slapp vecka över huvudtaget faktiskt.
Stannade i skolan och gick på möte mad spanskan. Ja nu är de 5 dagar kvar, bara 5 ynka dagar :D:D:D::D!


ÄVen mycket av min engergi idag gick åt på att tänka, mycket tankar i huvudut om hur de skulle bli. Men efter att få släppt ut som med några tårar, en kram och en puss så kändes allt lite bättre. Jag vet att du läser de här och kommer nog att ta åt dig, för de är den enda och jag vill att de har ska bli bra nu! Allt ska bli jätte bra, sen ska vi prata om allt. Jag tror det kommer behövas, det har blivit så konstigt nu på sistonde. Men jag tycker om dig nått så enormt mkt, jag är faktiskt kär i dig. Kärlek är faktisk nått stort, många blandade känslor slår mig när jag hör ordet kärlek. Många tänker nog på rött, hjärtan och massa pussar. Men tänk lite mer och se vad ni kommer fram till, vad är kärlek egentligen? Skriv en kommentar och förklara för mig hur ni känner.


Puss hej !

Tisdag

Som ni märkte i inläggen nedanför, så var jag bara tvungen att prova ifall jag kunde lägga in youtube klipp. Har inte riktigt fattat de där förens nu, tack vare min älskade vän Julia.
Dagen idag kan man väl säga var slapp förutom att vi gjorde klart no provet i nationella men de var inte svårt och att jag gjorde s-delen på matte provet. Kan ju inte säga att jag tyckte det var svårt men ändå :)
Mitt humör är kanske inte de bästa nu för tiden och ni måste ursäkta mig för de. Vet inte vad det är med just nu och de är nog bara en dålig period jag kommit in i. Jag hoppas den går över snart, hur possetivt jag än försöker tänka så bara går det inte. Tror även jag fått lite resfeber. Var ju länge sen jag var utomlands sist. Ska bli ektremt spännande!
Ska nog fixa Stinas blogg idag i allafall, hoppas du blir nöjd :)
Hade tänkt mig att lägga upp några roliga klipp från idag men hittade inte mobil sladden, är de inte typiskt? Jo lite så :P
Men det kommer väl någon dag de med, kameran vet jag inte vart jag har så bilder blir de inga. Ska försöka hitta den till helgen.

Vart och vem ska jag vända mig till när de blir så här? Om det hade varit förut hade de varit en självklarhet, men nu vet jag inte hur jag ska säga saker och ting till någon längre, bara håller allt innom mig. Många säger att de brukar bli bäst så, men jag vet inte riktig om jag tycker det själv.

Blev kanske inget roligt inlägg detta att läsa men de kändes skönt att få skriva av sig lite i allafall, ha en bra kväll!
Puss :

måste prova :)


Tisdag morgon

Godmorgon alla söta!
Sitter här och det är ca 40 min kvar tills skolan börjar, ska väl gå till Emma om 20 :) Fick åka bil idag! Snällt!
Regnet de bara öser ner idag också, men de är bara att bita ihop och ta en hel dag i skolan. Har typ min sista slöjd
lektion idag. Bäst att göra bra ifrån sig nu de sista ra!
Startar skoldagen med bild i allafall så ganska slapp morgon :)
Idag när jag kommer hem tror jag inte jag ska göra så mycket mer än kolla lite vad jag ska ha för kläder till Spanien och så, sen kanske hjälpa pappa en sväng. Får väl se hur de blir. Ska sätta mig med nya idéer och fixa 2 nya blogg designer i kväll, spännande spännande :)
Men nu ska jag väl hitta på nått så tiden går lite fortare, ha en super bra dag alla!
Puss :*

Måndag

Mina måndagar är verkligen slappa, även fast jag vaknade på fel sida idag så har min dag varit bra. Har två underbara vänner som verkligen får mig att skratta :)
Hade lk som är 10 min ca, satt och spela kort sen hade vi engelska. Förstod ingeting av de idag, men så kan de va ibland och då är de bara att ta igen de och fortsätta kämpa. Vi hade lunch och jag var till skoldoktorn. Ska och röntka min fot någon dag sedan ska jag till en ortoped ( stavas? ). Får väl se om vi får bort dessa knäppningarna som dryger sig hela tiden. Vi gick och åt, sen hade jag nationella prov i no, labbrationen, gick riktigt bra tror jag, fick i allafall vg på de jag hade skrivit för att utföra den. Känns bra och hoppas på vg på hela provet i allafall. Sen fick vi inställd no och då drog vi till Torsby jag och Julia med mamma, fixade id-kortet och pengar till resan. Verkligen skönt att ha de klart nu. Gick tillbaka till skolan och sen bar de av till gymmet. Var väl där i 1 timme och 40 min, verkligen super skönt att få röra på sig lite. Åkte hem i de regninga vädret, hoppade i duschen och nu sitter jag här :)
Ska snart åka till mamma och hämta några böker, sedan på kurs.
Kanske ska äta nått först :)
Aja ha de super bra! PUSS :*

1 vecka kvar

Godmorgon alla söta!
Igår slutade matchen med vinst ännu en gång och de blev 11-0 till oss. Får hoppas på lite mer motstånd på söndag!
Men de är väl kul när man vinner med mkt också. Men inte inte hela tiden :S Kom väl hem runt 20 över 10 igår kväll så blev väl sängen ganska fort. Vaknade i morse och orkade verkligen inte göra mig iordning. Håret uppsatt i knut och sminker ska vi inte prata om, usch -.-
Slutar i alla fall vid 1 idag, så blir till banken först sedan till gym med Julia. I kväll ska jag på dommar kurs igen, så där kul känner jag :S Men men man tjänar ju pengar (A)

Denna vecka har jag tänkt att ni som vill ha hjälp med blogg designer och så, skriv en kommentar eller om ni har min msn så skriv där. Är jätte sugen på att göra lite nya sommriga designer. Hör av er :)

Men nu måste jag nog åka iväg till skolan, ha bra dag!
Puss :*


Söndag

Förlåt för dåligt bloggande denna helgen men har verkligen inte hunnit med datorn alls!
På fredagen efter skolan blev det gym, sen hem och ligga i solen i nån timme, hoppade i duschen, gjorde mig iordning, åt pizza med familjen på La strada, hämtade Linette, åkte och kolla på fotboll, skjutsade hem Linette och sen till världes bästa Marcus!
De var ltie kort om man fredag och sen lördagen hann jag med enormt mycket. Vaknade ganska tidig och gick upp, gjorde oss i ordning, eller jag gjorde. Åkte ifrån Marcus runt kvart i 11, då åkte jag hem, packade om och hämtade lite saker. Åkte sedan till Linette för att vi skulle till Östmark, glömde lite saker hemma så fick åka hem först men sen bar det av till Östmark. Åkte moped och de gick riktigt fort faktiskt. Var väl där i 1 timme ungefär sedan åkte vi hem till Linette igen. Där hamnade vi framför tv:n ett bra tag, såg på Camp rock, åt lite mat också. Gick och solade solarium, gick hem, Linette fick värsta ideén. Så vi åkte upp till valberget för att basta, var väldigt mycket folk där bara, lite synd kankse. Men efter det åkte vi hem hämtade mer grejer, kollade på mina nya leggins som mamma köpt i Karlstad till mig, tack! Sen åkte vi till B-plan en sväng för där var Marcus, var kanske där i 10 min sen hem till Linette för att få i oss lite mat. Blevt acos, mums! :)
Sätte oss på mopeden ännu en gång och åkte till Julia, där kollade vi på melodifestivalen. Men som alltid somnade jag när röstningen började :$ Vid 1 tror jag vi gick ner och la oss i sängen efter att ha sovit i soffan i 1 timme eller nått.
Som ni märker så har jag och Linette åkt runt ganska mycket :)

Idag vaknade vi och var ganska sega, åt frukost och sen sätte vi oss i solen en sväng. Åkte hem och nu sitter jag här. Ska packa, göra mig iordning lite, äta mat och sen åka bort till pappa. Mamma kommer dit och hämtar mig så drar vi på fotbolls match borta i Arvika nånstans. Önska oss lycka till :D
Hinner inte skriva mer nu har, men ha en bra dag och hoppas ni haft en bra helg! om ni vill får ni gärna berätta lite om den för mig i en kommentar :D
Puss :*

Kväll

Hej alla älskade läsare, klockan börjar dra sig mot sovdags men ändå är det inte mörkt ute. När man kollar ut och de är så ljust som nu då vill man inte sova, utan man vill bara gå ut, umgås med kompisar och leva rövare! Man får en sån här riktigt sommar känsla. Va på kusr förut i 2½ timme, blev lite segt i slutet, men man lär sig en hel del och de är faktiskt ganska kul. Ska på nästa kurs på måndag, kan inte va med på matchen, men ni vinner ändå brudar ;)
När jag gick till mormor från kansliet så kände jag den riktiga första sommar doften också, de luktade ny klippt gräs, blommar och en massa massa mer! De var verkligen en skön känsla. Nu vill jag ha varmt väder i morgon så jag får ligga ute och sola hela dagen, blir nog lite gym i morgon också. Har inte bestämt mig än om jag ska åka upp till östmark eller om jag åker till granevik, svårt beslut och vi får väl se i morgon :)
Nu ska jag i allafall gå och läsa världens bästaste och hemskaste bok tills jag somnar. Ni får jätte gärna skriva ett sms om ni vill de.


Godnatt sötnosar :* <3


Torsdag

Hej kära torsdag!
Igår gick det super bra på matchen, vi vann med 11-0 och jag gjorde mål! :D
Vi var verkligen super bra, fick igång passnings spelet nått så enormt bra också. Duktiga ni är tjejer!

Just nu sitter jag i datasalen och vi har so. Har inget attgöra så vi fick sätta oss här. Blir väl idrott sen och så tror jag de är fotboll. De är livet de :)
Slutar 4 idag och då blir de att skynda hem och få mat i magen, sen ta mig in till Torsby för att gå på domarkurs. Jajamän ni hörde rätt, jag Ida ska börja döma i fotboll. Aldrig fel att prova något nytt!
Efter de blir de hem, göra spanska läxan och sen sova!
Sen är de fredag och det betyder helg helg helg!
Ha en bra dag, puss :*

Min tisdag

Kom till skolan och startade dagen med nationella prov i no. Inte precis de man såg fram emot, men var inte alls så svårt som jag trodde. Känndes ganska bra faktiskt. Sen var de slöj, lunch, matte. På matten fick vi reda på nationella, jag fick 57 av 68 allt som allt och varav där va 23 vg men fick bara 1 sol och man skulle ha 5 för att få mvg, men ändå starkt vg är ju aldrig fel. Riktigt nöjd faktiskt, ska lägga ner mig extra mkt nu på proven och så, kanske de sista som får upp mig en nivå till, hoppas hoppas hoppas. Sen blev det kabaré i aulan. jag diggar mest Ryskarnas naken dans, lite ögongodis (A)
Så slutade vi 10 över 3 och då hinner man inte med bussen, trodde jag skulle få vänta en timme men gulligaste Marcus erbjöd mig skjuts. Så vi ställde oss och väntade, trodde han bror skulle komma och de gjorde han med, men med några andra. Vet inte vem de var som skjutsade mig hem men tack i allafall, skönt att slippa vänta. Nu ska jag äta lite, göra lite engelska, kanske ta en dusch, färga mamma och så ska Marcus komma hit någon gång mitt uppe i allt också ;)
Ha en super bra kväll, puss :*

Kväll

Somnade i soffan förut innan träningen, mamma kom in och väckte mig. Skulle varit skönt att sova men men så är de ibland.
Gick upp, bytte om, fick Sara att åka moped med mig till träningen och sen bar det av. Tycker inte de va spec seriöst idag men ingen orkade nog efter denna helgen, men vi kom igen efter ett tag vi med.  Blir match på onsdag hemma också. Hoppas ni kommer och kollar! Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen, läsa på no och lite engelska sen blir de sova.
Imorgon startar vi dagen med 150 min nationella prov i no. Inte så kul men efter de har vi en lektion, kabaré och så ärre slut för dagen. Ska bli riktigt skönt att sluta 3. På kvällen blir det nog till att färga mamma och så kommer nog älskling hit! Puss :*
Men nu ska jag lägga mig i sängen, natti pussar på alla!


Måndag härliga måndag.

Sätte mig på bussen i morse och drog in till skolan. Ännu en dag men ännu en dag närmare Spanien och sommarlovet.
Kom till skolan och hade Lk, no och sen engelska. Slutade vid 10 och då sätte jag mig i cafeterian en sväng. Skrev sms till Fia, hon började inte fören 10 i 2 så gick dit, fick med henne ner till Torsby.
Kollade efter solglasögon och tror ni jag fann mig några ra? Jajemän det gjorde jag, bara de att de ä likadana som Alex och Mimmi har sorry. Men dom ä så fucking snygga! Fast tog rött jag eftersom ni har vita :)


Mamma kom och köpte sig hårfärg, ska väl dra igång och färga henne här snart.  Fixade ID kort m.m så nu är allt de klart också, åkte o handlade med min kära moder och nu sitter jag här. Ska ta mig en smörgås eller nått sen sätta mig med no:n lite. Ikväll blir det träning också. Härligt, förutom att vi måste va i valberget, jälla juniorer, ni förlorar ändå bara (A)
Men men så ärre,´ha en bra dag, puss :*


Tråkigt




Just nu har jag väldigt tråkigt. Det gick bra att döma förut i allafall även fast det regnade och de var 3 pappor som bara klagede hela tiden oavsett vad jag blåste eller inte blåste för. Herregud ungarna spelar 7 manna än bara :S
När jag kom hem så gjorde jag och mamma mat som blev en sarligblandning. Bacon, ris och sallad, men riktigt gott var det.
Sitter här och bara väntar på att tiden ska gå, mamma får besök sen så jag måste väl plocka undan lite på mitt rum och sen tror jag att ja ska låna min systers bärbara dvd och se på nån romantisk film. Ska sova tidigt i kväll för i morgon är det skola. Fast vi slutar väl runt 10 i morgon tror jag, skulle ha no och sen engelska bara. Tror jag stannar i skolan en sväng sedan till Torsby och kolla på solglasögon, fixa nytt kort och kanske ID kort. Blir väl träning på kvällen som vanligt. Tror det kommer bli en väldigt lugn och skön dag :)

Hej undebara söndag

Godmorgon allesammans!
Igår så spelade vi riktigt bra, vi vann med 7-2 och dom tjejerna vi mötte va nog runt 20 och lite äldre, så jag tycker vi var riktigt bra! Efter matchen åkte jag till Julia och gjorde mig i ordning, vi åkte in till Torsby eftersom det var crusing :) Finns verkligen fina bilar men även många stygga. Vi gick och åt eller jag åt, sen gick vi bara runt där ett tag. Åkte lite med Linus och nåra fler. Sen fick Martin skjutsa hem oss, först Julia, sen mig. Tack Martin :)
Tog ett bra tag för mig att somna igår, vet inte varför men men så ärre. Idag ska jag i allafall döma en 7 manna match, är lite nervös eftersom jag inte är så van att döma, ska ju gå en kurs till torsdan, men får göra ås gott jag kan. Tjänar ju trotts allt pengar pengar pengar och det är aldrig fel ;)
Men nu ska jag gå och packa för efter matchen bär det av till mamma.
Ha en bra dag, puss :*

Lördag

Hej!
Klockan är inte speciellt mycket och jag gick upp för en timme sen. Lite trött och stel idag men det går nog bra ändå. Har just ätit frukos och gjort mig i ordning. Kl : 13:30 har vi samling och då bär det av på match. Våran första dam match denna säsongen, är väldigt nervös och taggar som bara den nu!
Ska snart packa väskan, kanske hjälpa till lite här hemma och så fokusera på matchen till 100%. Fotboll är verkligen underbart de! Hoppas bara inte det blåser lika mycker dit vi ska för då ärre så jobbigt att spela, men men önska oss lycka till :)
Ha en bra dag!


Ah.

Nu är jag väldigt trött på de här att du bara ignorerar allt. Att du bara skiter i mig? Är otrevlig och helt ointresserad oavsett vad jag säger till dig. De enda du frågar mig om är hur de går med Marcus och jo de ska jag tala om för dig, de går bra!  Så himla tråkigt att de skulle bli så här. Jag tänker på dig väldigt ofta och får aldrig fram ett riktigt svar på varför de blev som de blev :S Pratade om väldigt mycket ett tag, med båda er men sen sket sig allt. men mest saknar jag att ha någon att ringa när jag går som bara dampar, nån som bara kan ringa mitt på dagen och stråla som en sol. Någon som vill äta vindruvor med mig och kex med choklad. Men nej de finns inte mer, de är helt borta. Jag saknar dig och önskar bara du kunde inse de. Jag vet att du klarar dig väldigt bra utan mig för du har många vänner många bra och snälla vänner. Men jag behöver dig! Så om du vill baka äppelpaj nån dag kan du ju alltid höra av dig?
Och du, om du vill ha sälskap nån natt i din källare så kommer jag gära!
Jag saknar er båda!

Match

Matchen slutade 7-0 till oss!
Riktigt toppen spel hade vi i första perioden, blåste lite för mycket kanske men vi klarade det bra ändå.
Andra halvlek kanske inte passen satt lika bra för mig som i första, men Maja ( målvaktan ) tog inte i bollen en enda gång, så kan ju inte säga att vi spelade dåligt. Spelade inte så mycket idag eftersom jag ska vila till i morgon egentligen. Drar till Jösseförs eller nått i morgon och spelar första matchen med dam laget, ska bli grymt kul :) skriv gärna sms under dagen eftersom jag kommer åka bil i några timmar. Lycka till får man till och säga nu!
Ha en bra kväll för de ha rjag haft!
Puss :*


Fredag fredag fredag!

Idag är det underbara fredag och en helg väntar sig, det känns så skönt!
Slutade redan vid 12 idag som vanligt på fredagar, då tog jag mopeden och åkte till Toria. Köpte lite godis och hårinpackning. Åkte hem och började städa undan i köket, ska snart damsuga och hänga en tvätt. Jag kännar att om jag ska kunna flytta hemifrån så måste jag lära mig hur man ska göra med allt och att det tar lite tid, men om man gör det man ska och inte ängnar sig åt annat emellan så går det fortare. Det känns riktigt bra i min kropp idag också, pigg och längtar verkligen efter att få spela match även fast det regnar. Jag har kommit in i en mycket bättre period nu och orkar jobba hela tiden, engagerar mig. Känner inte alls samma press längre och de går ganska bra på träningarna. Efter matchen ska jag få träffa älsklings killen min Marcus, de var länge sen jag såg honom. Ska bli skönt att få krama någon så där på riktigt :)
Hoppas på att vi vinner i kväll också, men nu måste jag gå och fortsätta städa lite, ha de puss:*

Godnatt

Ja godnatt mina kära vänner :)
sov underbart och sov helst inte ensam det är aldrig kul!
Jag ska sova ensam i min lilla säng och tänka på dig, sen ska jag vänta på ett sms hela natten bara för jag vill.
Ska spela match i morgon också, lycka till Torsby if, björnevi kl :18:30 mot Råda. VI SKA VINNA VI SKA TA DOM VI SKA Göra ... AV DOM (A)

Puss godnatt :*

Torsdag

Men gissa om jag har haft en bra dag eller? Det har jag verkligen!
Åkte moped till skolan, hela vägen som jag sa igår. Kändes bra att övervinna min lilla rädsla elle rvad man ska säga. Började dagen riktigt bra och jobbad på bra ända fram till lunch, då blev de kortspel och en massa prat med mina brudar. Orkade jobba vidare bra under resten av dagen, man brukar ju bli ganska slö men jag var riktigt pigg idag. Gjorde musik prov sista timme och de kändes ganska bra ändå. Sätte mig på mopeden och åkte till Toria för att köpa lite grejer till bakningen. Åkte hem och drog igång direkt, gjorde grunden först, ställde in den i ungnen, hämtade ved, gjorde engelsk läxa, tog ut kakan, åt mat och nu har jag gjort färdigt den med glasyr och allt på. För en gångs skull har jag Ida lyckas med att baka helt själv utan att det blivit kaos, känner mig riktigt duktig!
Ska snart byta om och åka iväg på fotbolls träning, allt jag skrivit nu har jag hunnit med på ca 2 timmar. Efter träningen ska jag duscha sedan städa undan lite och lägga kärleksmumsen i påsar och så. Efter de ska jag lägga mig och fortsätta läsa min underbara bok. Pappa jobbar natt men känns inte som de kommer bli ett dugg jobbigt idag, har en riktigt posetiv känsla till de. Min dag har alltså varit toppen än så länge även fast regnet har öst ner.
Ha en bra kväll och mig når ni på mobilen, puss hej <3

Onsdag

Åkte moped till Linette idag bara för jag inte vågar åka till skolan, men ska fan de i morgon :$ jag ska våga fatta mod till de!
Dagen har gått ganska fort och jag har fått träffat både Julia o Malin! Underbara tjejer de. Gick till Linette efter skolan och där fick vi mat i magen, tog mopeden hem till mig, bytte om och sen bar det iväg på träning. Vi fick träna på a-plan idag, helt underbart. Gissa hur många vi var på träningen då, jo 27 st :D Fatta villket lag! Nu sitter jag här och skakar bara för jag tagit denna astma medicinen, ska ta mig lite mat snart och sen lägga mig o läsa en bok. Läser en som heter såld, verkligen en bok att tipsa, super bra!
men måste kila nu så ha de bra, puss hej :*


Min kväll

Har städat mitt rum, dammtorkat och dammsugit, duktig jag (A) Sen lagade jag mat, köttfärs med spagetti. Linette kom hit med muffins så vi åkte på en moped tur. Vi hade väl inte tänkt oss att åka så länge men stannde och fikade först, sedan bar det av upp till pankland bara så. Himla kul var det i allafall och goda muffins hade hon gjort också.


Blev en lyckad tisdags kväll, ska snart gå och lägga mig tror jag. Så godnatt alla söta!
PUSS :*

Design

Gjort en ny design men ett stort jätte förlåt för missen på texten Rebecca, ska jag fixa de så får du säga till. Verkligen!


http://staybyme.blogg.se/

Måndag

Min älskade kära blogg och alla söta blogg läsare, idag har mitt humör varierat lika mycket som vädret.
Vill att min Julia kommer hem nu nu nu, så jag kan få diskutera idiotiska saker med någon. Men i kväll då kommer hon, så i skolan i morgon du gumman!
Har träningsvärk i ryggen efter gymmet igår, så kan de gå när man kör för hårt direkt :P
Skolan idag gick ganska segt, men nationella provet kändes ganska bra så får väl hoppas på de bästa.
Så klart när jag skulle till att gå hem så drog de igång värsta stormen, höll på att blåsa bort och regnet piskade och jag blev blöt. Sen bara helt plötsligt slutade det, så där gick man blöt och kall. Men nu är jag hemma och har sätt på mig torra kläder, ska snart göra lite mat också.




Ha en bra kväll, puss :*

Godmorgon

Godmorgon kära blogg :)
Sovit skönt inatt och vart ganska så sur när klockan ringde i morse, men men vad gör man inte för att klara sig här i livet!
Tagit det väldigt lugnt nu på morgonen och får även skjuts till skolan av pappsen, Tack! Regnar gör det idag också, lite tråkigt men kan tro att sommarn kanske kommer fortare då (A)
Nu på morgonen ska vi göra nationella prov i matte problemlösningen, sen är vi helt klara med alla matte grejer. Hoppas jag får reda på engelskan snart också. Skulle behöva veta om jag kommer sänka mig i något ämne eller om jag kanske höjer mig, måste ju ha koll så jag vet om jag kommer in på nobel eller inte.
Men nu ska jag nog åka till skolan snart, hörs ikväll!
Puss :*


Min vecka

Måndag - tränade på gym, missade fotbollen
Tisdag - Ledig och har inte en aning om vad jag ska göra :S
oonsdag - Träning
torsdag - träning
fredag - match
lördag  match och grillkväll
söndag - friskis

Måndag

Idag var det bara att pallra sig till skolan som vanligt på måndagar. Jag ser grymt fram emot att få sommarlov fast först SPANIEN!
Gick till skolan och hittade söt Malin direkt, pratade lite om helgen och sen på lektion. Hade engelska och där va vi flitiga och är nu klara med de vi ska ha gjort till onsdag eller nått :) Verkligen skönt. hade lunch och som vanligt blev de kortspel, saknade Julia också, hoppas du har de super i Vadstena. Två lektioner till sen slutade jag, satt i cafeterian en stund och sen var de bara att traska iväg till gymmet helt själv. Gick riktigt bra idag och körde ganska hårt, man får mer gjort när man är själv även fast det är tråkigare. Sätte mig utanför och prata lite med Andreas o Henrik som också skulle in till gym. Tog mig en promenad till Torsby, beställde en klipp tid 1/6, ja ett tag kvar. Men ska göra en massa hårinpackningar nu och sen kommer håret vara mega slitet efter Spanien, sen blir de lagom till examen också, helt bra!
Gick till hallen och väntade på att träningen skulle börja. riktigt många ungar där idag och de var kul. Först så kände jag "åh nej inte träning igen", men sen när vi drog igång var de riktigt kul. Lekte lite, fikade och fick blommar av sötaste barnen, tack gullonger!
Tog mig en promenad hem efter de, så har varit riktigt duktig med min träning idag, *STOLT* fast hann inte med fotbolls träningen, sorry :$ Blir i morgon i stället.
Ska hoppa i duschen, göra hårinpackning, göra mat, sätta på mig mys kläder och må gött.
Kanske ska sätta mig och göra en logga till gymnastiken på ph om jag orkar. Har en idé som jag tror skulle kunna funka.
Ha en bra kväll och vill ni något så når ni mig själv klart på mobilen och för er som inte har mitt nummer, fråga någon ;)
Puss :*


Söndag

Igår åkte jag bort till Henrik runt 7 och där va de lite folk men mer blev det. Vi satt mest och prata tills folket kom med mat och då drog vi igång med grillning. Satt ute hela kvällen och de var verkligen super kul. Måste bara göras om, lärde känna väldigt mycket nytt folk och de var kul :) Tack (Y)
Åkte till älskling runt 11, lite tråkigt att gå ifrån festen men jag saknade honom, han är för gullig!
Kom dit och han gjorde iordning smörgåsar till mig :D Sedan gick vi ut i stugan, sätte mig vid dator en sväng. Var väldigt trött men hade ändå väldig svårt för att somna, men efter en stund så. Vaknade i morse, gick in, åt frukost,såg på film och bara mådde gött :) Har alltså tagit det väldigt lugnt. Ska packa mina grejer som jag ska ha med till pappa snart, även skriva klart no:n. Den ska ju lämnas in i morgon och jag har mer än hälften kvar >.< Får väl sitta med den hela kvällen tänker jag.
Julia åkte till vadstena i dag, kommer sakna dig i skolan i morgon, men har ju Malin ;) <3
Ne nu måste jag gå, ha de puss :*

Gårdagens outfit




Outfit:

Strumpbyxor - hm
Vitt linne - gina
vitt skärp - gina
Svart klänning/tunika - mammas garderob (A)
Pärlhalsband - mamma som gjort
Pärlörhängen - glitter

Humöret:
Det var på topp och jag avr verkligen super glad!

ahru

Var med Julia förut och fika, köpte hårinpackning och nån duschgel, ¨såg på fotboll, mådde gött i sola och sen tog jag mig en cykeltur hem :)
Nu sitter jag här med ansikts mask och fixar inför i kväll. Först blir det kala i utterbyn med Julia sen går jag till älskling och sover där :)
Kan väl få en outfit bild sen kanske eftersom de var så länge sen.

Lördag

Jag kan inte fatta att det bara är lördag idag, känss typ som om de skulle va tisdag eller nått. Men de är skönt att veta att man har en till morgon att sova ut på. Ska väl cykla in till Torsby seno ch träffa Julia, köpa en glass och bara njuta i solen. Sen vet jag inte vart vi tar vägen, men det märks väl.
Om de inte blir Julia i kväll så blir det nog Marcus :)

Igår fick jag ett sms som fick mig att tänka till, det var en lättnad att få de sms:et faktiskt.
Man ska inte dömma personer innan man ens har pratat med dom, de är jag själv väldigt duktig på att göra. Men ska tänka mig för i fortsättningen. Man ska inte heller säga en massa onödiga saker bara för man är arg, det är lätt hänt och jag tror många gör det. Och som alla vet är de ju inte kul att ha ovänner utan man vill heldre ha massa vänner. Man behöver inte va bästa kompis med alla men man ska ändå kunna umgås och skratta. Jag ska sluta dömma personer bara för dom sagt något till nån annan, jag ska lära känna dom först, sen ska jag sluta bli så avensjuk också!

Ha en bra dag, puss :*

Någon?

Är det någon som vill ha bloggdesign hjälp?
Skriv till mig nu direkt, kan mixa ihop en nya sommar design :)

Ahru.

Åkte bort till Julia förut med Malin och vi drog på en film. Skönt var de att bara prata, sedan fick jag världens bästa samtal som fixade allt. Tiden bara flög iväg och runt 20 i 4 så åkte vi hem. Väl hemma hoppade jag i duschen sedan kom underbara Marcus hit. Satt väl ute i solen ett tag och bara tog det lugnt. Vädret är ju helt underbart, de är ju sommar värme ute nästa. Ska sitta ute och grilla med min familj ikväll, får väl se vad de blir sen, har verkligen inge lust att bara sitta hemma. Så ring mig eller få med mig någon stanns så jag slipper känna mig törr. Annars hamnar jag där framför tv med en godispåse och ser på talang, jag som vill ha ÄVENTYR!  Bara 24 dagar kvar till spanien också, gud vad jag längtar mycket. Ska verkligen bli en upplevelse med brudarna! Kul vi ska ha vettni.
Men nu ska jag gå ut och hoppa studsmatta med min lillsyster så ha en bra kväll och hör av er till mig :D
Puss hej :*

Dagen efter.

Ja vad ska man säga om gårdagen. Började hemma hos Ina och vi gick till Torsby, köpte oss en glass och tog det lugnt. runt 9 skyndade vi ner till majbrasan för att Hjalmar spelade, duktig är han! Jag spilde ketchup på mina vita byxor, så vi gick tillbaka hem till Ina. Fick på mig ett par av hennes, helt otroligt verkligen!
Vi kom på att de var bättre att hyra film ikväll så vi gick till joren och hyde en, sedan hem till henne igen. Martin kom också, sen ringde Julia så jag och hon drog ner till tôrg och där var de väl ganska livat. Nån fick en flaska i huvudet, nån var sur, någon kramade någon den inte kändes m.m, ungefär så som det brukar se ut en sådan kväll i Torsby. Väldigt booonigt ärre. Ringde till mamma eftersom jag inte orkade vara kvar, vart bara ledsen och de blev ännu mer tråkigt då.
Hon kom och hämtade mig och på hemvägen fick jag ett oväntat samtal men trevligt i allafall. Tror jag somnade runt 1 efter mkt om och men. Idag sov jag till halv 11 och de var skönt! blir inge grillning hos Ina ikväll heller, men vi tar de en annan helg brudar?
Åker nog bort till Julia snart med Malin. Vi ska mysa i solen!
Sen ska jag bara vänta på ett samtal, sms, pm eller vad som helst där du kan höra av dig.
Usch hoppas allt löser sig till i kväll så jag slipper denna klumpen i magen.
Ha en bra dag! puss:*

RSS 2.0