Nämner inga namn....

Ni måste bara se!



dåligt dåligt dåligt!

Som ni kanske har förståt så är jag hemma i Torsby. Och då blir det som vanligt dåligt med inlägg och så!
Jag har i alla fall lov och har hunnit med en del varit med Johan, Linette, ridit på Kupol, varit på minnes stund :(, hälat på Patrik, träfat Ina, varit i Deje och träffat mina underbara brudar, fast det fattades ju en del och sen har jag varit med Julia.  Har alltså inte varit själv speciellt mycket. Men de tar jag inte skada av heller, älskar när de är folk omkring mig. Men klart jag också vill ha lugna stunder och det har jag, men då är dom faktiskt väldigt lugna! 
Jo för den delen har jag övningskört 2 gånger nu. Har väl fått några kärringstopp, eller ja kanske inte några utan ganska många! Men jag tar mig framåt också och då rullar de på riktigt bra! Stolt över mig själv för trodde aldrig jag skulle våga. Men ingen buckla än i bilen i alla fall!
Just ni sitter jag och väntar på Linette som ska komma hit. Vi ska mya och ta massa kort! Sen har ni er en underbart rolig film att vänta. Den är lixom från oss till er, vad man gör en vanlig kväll i Torsby om man har tråkigt!
Men nu kom snuttisen, puss

SKOLKORT!

De har kommit!



:(


Fredag..

Igår blev en riktigt jobbig dag. Vaknar och får ett hemskt sms, tänkte att det är kanske skönt att träffa folk så åkte till skolan. Men det blev för jobbigt, så åkte hem packade grejerna och sätta mig på tåget hem till Torsby. Var skönt att få komma hem. Runt 8 igår åkte vi in till torget och tände ljus för Tobias, vila i frid vännen vår! Du är saknad.
Det var så fint...
Åkte hem och var väldigt trött.
Idag vaknade jag 11 eftersom jag inte har någon skola. Är trött och tänker på mycket än. Har tagit en dusch och ska snart äta frukost. Sen får vi se vad dagen bjuder på, kvällen ska jag i alla fall tillbringa på en fotbollsavslutning med mina brudar som jag verkligen har saknat!
Puss :*

vila i frid!

Det har skett något obeskrivligt... Det bara händer inte igen.......

Toppen!

Åh det blev en toppen middag med mina brudar föut, ris blandat med köttfärs och massa grönsaker + keso. Riktigt gott faktiskt, man måste ju ta det man har som sagt!
Jag och Malin drog till stan en sväng. Det faktiskt en negelremover från H&M, kanske inte den bästa men de får duga. Sen ett par strumpbyxor från Lindex och ett jätte fint grönt lås från clas olssons. Skulle hemskt gärna vilja köpa ett super duper snyggt skärp från gina.  Tror det blir att inhandla det här i morgon eller på fredag. Det är ju super fint!

Efter stan så blev det att åka till söt Malin och äta lite, kolla på tv, prata i massor och bara va! Så där mysigt som man bara kan ha lixom. Jag åkte med halv 10 bussen och fatta vad läskigt det är att stå ute i mörkret. Är de bara jag som är så mörkrädd egentligen? Jag vågar ju knappt va ute ju! Hemskt...
Men jag kom hem utan någon skråma även denna gången.
Känner inte att jag måste sova heller för jag har sovmorgon till 10 i 1 i morgon! ÄLSKAR DET!!!  Vet att ni är ganska avensjuka va? Thihi.. Nejdå, men ska bli skönt i alla fall.
Ska försöka fixa mina naglar nu, så puss natti :*

Skolan/ gym / stan!

Klockan är inte mer än 2 och jag har hunnit med att vara i skolan och tränat. Det är riktigt skönt att känna att hela dagen är framför mig! Väntar på att Malin ska ringa så ska jag ta mig till henne om mina ben bär mig. Sen blir det stan och kolla lite. Ska vänta på samtal från pappsen så jag får ett lås till mitt skåp. Ska bli skönt att slippa bära runt på bökerna hela tiden. Just nu håller jag på att tvätta och ska snart ta mig en knäckebröds macka med baconost på. Det är så jävla gott, rekomenderar det skarpt!
+ = GLAD MAGE!

Men vi hörs sen, så får vi se vad plånboken bjuder mig på vid stan sen ;D

Trött och tråkig!

Idag hade jag en super härlig sovmorgon, den var guld värd för mig! Åkte till gymet vid 10 med mina brudar och sen skolan. Vi slutade runt 3 och de blev en kortis dag. Känner mig otroligt tråkig idag, kanske för att jag är lite trött eller bara något annat.. Känns som de enda jag tjatar om här i bloggen är vad jag gör och alla läxor. Tror ni vill läsa något annat faktiskt jag!
Aja i alla fall, jag ska laga lite mat snart till mig och Julia, eller ja det ska stå på bordet som en överraskning när Julia kommer hem, så shhhhy!!
Det ska bli potatisgratäng och shnitzel ( stavas vet jag inte men? ). Tänkte Malin babe kanske skulle kunna komma hit sen, men det är någon visning på blue moon och det lät grymt intressant. Får se om jag också kanske hamnar där.
Igår fick jag igång min älskade käraste IPOD!!!!!!! Älskar mig själv för jag kom på koden!

Jag har lust att göra blogg designer, så om ni är ute efter en kanske inte allt för avanserad så hör super gärna av er!! :D

Söndag

Ännu en vecka och helg gjord. Det är hemskt vad fort det går, är ju bara 10 veckor kvar till nyår och typ 2 månader till jul. Shit här går det undan tycker jag!
Denna helgen har gått riktigt fort.
Fredag: det vet ni ju redan..
Lördag: Åkte ut till bada en sväng med Johan, sedan åkte jag till Linettte och vi drog till stallet. Jag var duktig och red jätte länge i ridhuset helt själv. Det var skit jobbigt och jag kunde till och med få liiiiiiiiiiiiite form på hästen när jag galloperade. SÅ HIMLA STOLT ÄR JAG! Sen var jag med godingen hela kvällen. Vi skrattade och pratade, de är verkligen saknat de, alla sena kvällar och mysiga helgar!
Sönsag/ idag : Vaknade upp och var riktigt seg, men tog mig upp en halv timme senare och fick skippa frukosten. Tog en promenad och hämtade nyckeln och sen till hallen. Tränade barn i 1½ timme sen var jag tvungen sticka.. Hoppas det gick bra Julia!
Åkte hem och fixade mig på ca 20 min och då hann jag duscha! Det gick fort kan jag ju säga.
Åkte in till mormor och morfar och sen till Sahlströmsgården och åt super god buffé. Tillbaka till M&M sen och fikade. Men duktig som jag är sa jag nej till alla godsaker! STOLT IDA. Åkte hem och så packade jag och myste. Blev med 18:26 tåget som alla andra söndag. Alltid lika tråkigt att åka ifrån Torsby helt själv utan någon. Men söt pappa mötte upp mig på stationen så jag slapp i alla fall vänta på bussen som skulle gått en halvtimme senare. Jobbigt!
Nu har jag pluggat lite och fått ordning på allt så jag vet precis när och vad jag ska göra denna veckan. Ganska fin planerad tycker jag. Kan nästan redovisa projektet i morgon tror jag. Två stora anledningar till att inte orka gå till skolan i morgon är att jag har redovisning och matte prov.... Det är inte populärt i mina öron/ ögon.
Men nu hade jag tänkt mig att plugga lite och sen sova. Blev nog ett ganska rörigt inlägg men om det var något som ni inte förstod så får ni säga till så förklarar jag :)
Puss godnatt babes, hoppas ni haft en lika bra helg som mig. Ni får gärna skriva en kommentar och berätta vad ni gjort!

Gammla godingar!

Kan ju inte säga att jag hade långt hår i alla fall!


Lördag..

Tåget hem igår blev lite försenat och det krånglade lite, men vi kom hem i alla fall. Så drog jag, Johan, Emma och Linette på bio. Sverige premiär på "Bröllops fotografen". Faktiskt en riktigt rolig film, fast tror man måste bo i värmland för att fröstå hur rolig den är. Var i alla fall en riktigt sevärd film. Åkte hem hit och fick oss tacos, alltid lika gott de. Somnade ganska tidigt igår, runt 11 halv 12 kanske. Men skönt det också.
Idag gick det riktigt segt på morgonen, klockan är halv 1 och jag har inte sminkat mig än. Men känner att jag har det inte speciellt bråttom, ska nog in till Torsby en sväng och kanske hälsa på Patrik och köpa en ny fondation. Sen blir det kanske ut till Bada en sväng och runt 4 ska jag ut på en ridtur med min älskade Linette. Super söta underbara Linette! Vad kvällen bjuder på sen, det får vi väl se. Imorgon blir det i alla fall släkt middag eller kalas middag för morfar som blivit 70 år. Old man! hahah, nejra.
För den delen så är vädret toppen idag så jag ska försöka komma ut lite, måste ju få frisk luft och så ska jag fixa min vinter jacka. Pimpa den lite så!
Men nu ska jag sminka mig och sen vara go mot min lillasyster som är lite sjukling.
Ha en toppen dag! Puss :*


I skolan...

Nu är jag i skolan och kunde haft sovmorgon.. Inställd YÄ idag och det är inte så kul för kunde sovit till 11 eller nått. Börjar ju inte fören 12. USch så lessamt! Men inga sura miner för det, de är ju fredag trotts allt! Ska åka hem idag med 2 tåget. Har inte så mycket mer att säga, väntar mest på att Emmy ska bli klar med sitt projekt så ska vi nog gå ner till cafeterian sen eller nått.
Ha en bra dag och njut riktigt mycket av att de är fredag för nu väntar en super bra helg!


Torsdag

I morgon är det helg allihoppa! Efter längtade helg!
Aja idag började jag ju inte fören halv 11 och det var skönt, för jag sov ut riktigt. Körde styrka på idrotten och gymmet där är faktiskt ganska bra. Så på tisdag ska nog jag och Emelie gå dit innan vi börjar en sväng. Alltid lika skönt varje gång man rör sig. Vi duschade och åt mat i alla fall. Fast det var äckligt och fanns inga grönsaker kvar så idag livnärde jag mig på smörgåsar i skolan. Inte bra för magen!
Hade datakunskap med Brat och jag gjorde klart inlämnings uppgiften, sen matte och jag tror faktiskt jag kan allt inför provet som är på måndag nu. Det känns bra.
Slutade vid 3 och då tog jag bussen hem. Åt lite mat och plockade lite. Sen har jag väl hängt tvätten och varit ganska rastlös. Så har väl suttit vid dator och gjort en ny blogg design till Elin. Men tror inte den ändrats än. Men men så ärre. Nu ska jag snart packa och så försöka sova redan vid 10 idag.
I morgon är det snyggfredag, men ja hur ska man lyckas att se snygg ut egentligen med alla snygga brudar i klassen, det är stört omöjligt!
Åker hem i morgon också, älskvärt! Då blir det bio Bröllops fotografen, hoppas den är bra.
puss :*

Händelserik dag!

Skolan var som vanligt i dag, bra och den gick fort. Handlade efter skolan gjorde jag med, sen hem. Så kom Julia och vi fixade lite mat. Sen åkte jag till sötMalin, alltid lika kul! Vi pratade ett tag eller någon timme sen bestämde vi oss för att ta en tur till stan. Åkte hem till oss för att hämta plåndboken först och sen in till centrum. Kollade på fina väskor och dom var inte dyra, kanske blir en med hem på fredag. Det får vi se då de. Vi kollade runt en massa i affärer och efter ett tag köpte jag ett gråt vanligt bas linne från gina. Det är ändå en behövlig grej. Vi gick till Mcdonals medans vi väntade på bussen. På bissen fick vi en kick och hoppade av vid Hjalmar för vi tänkte överraska honom, gulliga som vi är! Men tror ni han var hemma då? Nej inte precis va, han var så klart i Torsby. Så där stod vi och det var 30 minuter kvar till nästa buss. Tog oss en sväng in på ICA och köpte lite godis och det var de sista godiset jag ska äta innan nyår. Peppa mig till att lyckas nu allihoppa! Vi orkade inte vänta på nästa buss utan tog oss en promenad hem i det kalla mörka vädret, men lite små mysigt var det ändå. Kom hem till Malin och tog det riktigt lugnt. När det gått någon timme var jag tvungen att gå till bussen, där jag mötte upp Julia. Men jag tryckte på stoppknappen vid fel tillfälle så då var tvungen att gå av där, själv... Och nu till det viktigaste på hela dagen!
Jagtänkte jag skulle skynda mig för att hinna före Julia, så små gick lite fort. Så började det knaka och braka ute i skogen bredvid mig, precis som om det skulle gå någon där. Så jag fick panik och börrjade springa, mörkrädd och allt som jag är. Fatta den känslan jag hade i bröstet och knaket och braket slutade inte utan det lät precis som om det gick efter mig, USCH! Jag är fortfarande uppe i varv...
Men kom hem och inget hände och tur var väl det. Så nu ska jag göra flätor i håret och lägga mig i min varma, goa, mysiga säng. Vet att ni bra gärna skulle vilja ligga bredvid (A)

Har sovmorgon i morgon med, underbart!
Puss och godnatt :*

Dagens:



Linne- Gina
Jeans - JC
Skjorta - Bikbok



Örhängen - H&M

Har varit en vanlig skoldag, men nu ska jag äta och sen dra till Malin så hörs ikväll babes....

Klart klart klart! :D

Vad tycker ni? :)

Kristins blogg

Spännande!

Just nu sitter jag med ett stort och spännande projekt som jag inte gjort på länge....
Jag håller på med en blogg design, ni får veta mer när den är klar... och nej den är inte till mig ;)

Precis just nu!

Idag har jag varit i skolan som vanligt, haft svenska, engelska och matte precis som alla andra barn i sverige. Usch vad hemskt det lät. Men det har det inte varit, haft världens bästa sällskap hela dagen så då är det lugnt! Stannade kvar kanske en timme i skolan efter vi slutat för att fixa projektet och jag blev helt klar! nu är det till och med inlämnat. Skööööööööööööönt!
Har bara kvar att göra datorkunskapen och sen läsa på engelska provet. Just nu gör jag inte speciellt mycket, har försökt fixat naglarna. Jag tycker alla har sådana dära super snygga naglar hela tiden och så kommer jag där med gammal nagellack som åkt av och så. Men idag så avanserade jag faktiskt, inte så fint men de är i alla fall nått! :)


Ska väl försöka göra datorkunskapen nu och sen vill jag ha mat! Ska prata med Julia så vi kan fixa nått gott.
Ikväll ska jag nog bänka mig framför tv:n om jag kanske inte tar en promenad eller nått. Man vet ju aldrig om jag överraskar mig själv. Hahha, händer aldrig.
Vad har hänt er idag då? Berätta för mig?!


Måndag

Nu börjar ännu en ny vecka på detta år, vecka 42. Gud vad fort det har gått, bara 10 veckor kvar så är de nyår och allt ju. Shit!
Aja idag har jag varit i skolan i alla fall, har haft yrkesämne och matte. Blev sminkad av snygg Andrea och sötnos Elin gjorde en super söt rosett av mitt hår.
Här syns inte sminkningen så bra, men den är snygg i alla fall.


När jag kom hem från skolan gjorde jag mat och kollade på top model. Sen sätte jag mig här vid datorn och pluggade som vanligt. Men denna gången har jag gjort riktiga framsteg, jag är nästan helt klar med projektet. Så jälla duktig känner jag mig! Bara några små saker som ska fixas. Ska se om jag orkar fixa klart allt idag och så ska jag skriva ut det i morgon i skolan. Men annars ska jag läsa på engelska provet, göra datorkunskaps hemuppgiften och läsa lite i boken. Det är att lite och göra när man går i skolan, men har ju ändå inget för mig efter skolan. Men på onsdag eller nått ska jag nog va med Malin babe!
Ska snart fixa lite mat också, måste äta när jag tänker så mycket, haha!
Kanske kommer lite söta video inlägg sen eller i morgon

Söndag!

Sovit hos Johan två nätter nu så därför uppdateringen har varit lite kass.
Igår var jag med Johan, hälsade på Patrik och sen va jag med älsklings Linetter. Vi var ute och red, jag galopperade till och med. Duktig Ida ( klapp på huvudet ). Sen va jag med henne hela kvällen, mysigt och gud vad jag har saknat henne!
Idag gick det segt att gå upp, var trött och ville bara ligga kvar i sängen! Men jag drog mig upp och fixade mig, sen var de hem och packa upp lite, ge mammi present och äta mat. Nu ska jag packa ner och städa mitt rum på ungefär 30 min, lite bråttom kommer jag få. Kommer folk hit vid 3 och ska fira mamma, vid 4 ska jag vara på träning som tränare, vid halv 6 går tåget hem till Karlstad. Ja det kommer nog bli lite bråttom, men jag fixar allt jag. hahah.
Hoppas ni har haft en super helg, berätta gärna för mig vad ni har gjort? :)

Dagens:
Tublinne - H&M
Kjol - Monki
Leggins - H&M
Sockor - mormor som gjort
Kofta - Mammas garderob
Rosett - Åhlens



Jag trivs i lugg :)

Underbar!

Åh promenade var helt underbar! Lite små kyligt, ni vet så där så kinderna blir alldeles rörosiga! Åh jag bara älskar de! Tog på mig en stickad tröja, halsduk och vantar. Det var verkligen sjukt mysigt. Jag låter bilderna tala för det fina!


Igår/ idag.

Igår blev det ingen uppdatering mina vänner, men det var inte pågrund av mig utan datorn som inte ville logga in sig på blogg.se.
Igår började jag halv 11 med idrott, vi körde styrka och de var riktigt skönt för de kändes att det tog faktiskt. Sen åkte jag hem och dom andra till skolan, jag hade tagit ledigt dom två sista lektionerna för var tvungen hinna med 2 tåget. Tror ni jag hann med? Ja det gjorde jag, som tur var. Så kom Johan och hämtade mig vid stationen. Vi åkte och köpte choklad, yummi! Sen hem till honom. Var väl där 1 timme ungefär sen var jag tvungen iväg på körskolekursen. Så nu ni är de bäst ni håller er av vägarna. Mohahah (A).
Nejra nu ska vi inte va sådan. Var bara hemma sen på kvällen och pratade med min söta familj. Idag vaknade jag runt 9 och var pigg. Så jag gick upp, åt frukost och så kom mamma med Zorro ( M och M hund, fast våran från början ). Så jag ska vara hundvakt nu i några timmar, vi ska ta en låååång promenad i det helt underbara vädret! Nog för att det kanske är lite kallt men man kan ju klä sig efter väder som sagt.
I eftermiddag ska jag träffa mina babes Emma och Linette, efterlängtade brudar det! Sen ska jag va med Johan, också väldigt efterlängtat.
Men nu ska jag ta på mig varma kläder och sen gå ut på en promenad.
Ha en bra dag allesammans, vi hörs senare i kväll. Lite promenad bilder ska ni få då.
Puss :*

Måste bara ses!




En shopaholics bekännelser är verkligen en film som alla måste se!
Både rolig, romatisk och så tänker man till lite :)
Kolla och njuuuuut!

Hej alla underbara!

Är lite sliten idag faktiskt, även fast det inte har varit en jobbig dag alls. Hade svenska, skrev en recension och sen engelska, jobbade på som vanligt och sen hälsopedagogik. Och eftersom vi har det med andra still klassen så går det grymt fort, spec om man sitter bredvid Jenny! hahahha. Efter skolan blev det stan med Emmy och Elin, hittade det jag skulle och blev nöjd. Fast skulle vilja köpa ett par skor också, men får väl tänka på ekonomin som sagt. Kom väl hem runt halv 5 efter en mysig tur. Diskade och fixade lite som jag missat i morse och sen gjorde jag bild läxan. Så helt klar med den. Har bestämmt mig att jag ska bli klar med projektet i helgen, mamma ska få hjälpa mig. Så jag och hon ska sätta oss ner, det vet inte hon än men snart så.
I morgon ska jag åka hem till Torsby och gå körkursen! Så snart är det bäst ni håller er av vägarna. Haha!
Ikväll ska jag inte göra någonting alls, ska bara slappa och må gött, en lugn stund är vad jag behöver, en stund för mig själv.


Musik om ni har de tyst hemma :)


Ni är att för roliga.

Jag tror vissa av mina läsar gav upp hoppat förra veckan när de var så dåligt. Så när jag kommer tillbaka orkar dom inte kolla mer. Förlåt... :O!

Så roligt har man!



Så roligt man kan ha på en matte lektion du och när man kommer hem. :P

Brrr kallt!

I morse kändes vekrligen att det är höst och att vintern är nära. Tror temperaturen låg runt 2 grader när vi gick till bussen. Det börjar alltså bli dags att klä sig riktigt nu, ylle kappor, stickade vantar, mössor och halsdukar, underbart!
Idag har varit en bra dag även fast det är den tråkigaste dagen på veckan. Hade svenska och jag klarade provet, fick faktiskt Vg, duktig Ida! Sen engelska, jobbade på lite och började förstå lite av gramatiken, sen blev det lunch. För en gång skull så gick faktiskt maten att äta och det var riktigt gott! Då slapp man vara hungrig resten av dagen. Så hade vi matte, bild och form, sen var det slut för dagen. Det gick fort och lätt. Kom hem och la mig i soffan eftersom det regnar och har sig ute. Julia kom hem och vi lagade mat, schnitzel ( stavas?) och ris! Mums de. Julia har åkt iväg på träning och jag ska väl plugga lite hade jag täkt. Måste läsa ut boken idag och sen ska jag försöka göra klart bild läxan så slipper jag det. Bara uppsattsen kvar nu som jag faktiskt kom igång med igår! En lättnad kan jag ju bara säga.


Dagens:
Jeans leggings - gina
Linne - monki
Kofta - H&M
Scarf - Mammas.
Strumpor - Marten!


Och så blev det Rosett från Åhlens och örhängen från H&M :)

Oppps!

Jag bara råka klippa av mig luggen :P Vad tycker ni?


Förlåt!

Blivit klagan på dålig uppdatering här i bloggen och det kan jag förstå! Sorry babes.
Har haft mycket att göra och ingen lixom lust att skriva, men nu måste jag få skriva av mig i massor, ni bestämmer själv om ni har orken att läsa.
Idag har jag varit i skolan som vanligt på måndagar. På yrkesämnet så sminkade vi och sen lärde vi oss shamponera ( stavas? ). Riktigt mysig stämning blev det i studion faktiskt.
Efter skolan tog jag och Julia en promenad till Pekås och handlade mat för hela veckan, shit va duktiga vi var, tänkte igenom allt värsta bra! Tog bussen hem, städade, tvättade och diskade. Julia åkte på träning och jag sätt mig och pluggade. Har faktiskt gjort klart både hälsopedagogiken och miljöbeskrivningen. Nu ska jag bara läsa ut boken, ca 100 sidor kvar och sen skriva klart uppsattsen som är för mycket kvar på! Många prov som väntar framöver också, både engelska och matte. Men tror det kommer gå ganska bra ändå faktiskt! Har hittat ett ställe att få en underbar energi ifrån.
Under helgen har jag både hunnit med att vara på fest, baka, se på film, träffa folk, kolla på fotboll och massor mer. Har varit en super helg för mig, tack!
Nu ska jag snart sätta mig och skriva lite, sedan hänga tvätt, laga mat och sist men inte minst ska Julia få klippa lugg på mig! Ska bli skönt med lite förändringar igen, måste göra något i alla fall. Till helgen ska jag nog försöka hinna med och färga utväxten, luggen och underhåret! Skönt ska det bli. Min bästa mamma fyller år till helgen också eller ja den 12. Då måste ni komma ihåg att säga massor av grattis till henne.
Ska försöka fixa lite bilder från innan lugg klippningen sen och efter, så ni får se.
Men nu måste jag nog plugga, tycker det blir dåligt med kommentarer här i bloggen ibland, det är ju dom som gör att man vill fortsätta och dom ger en mer självförtroende! Så jag säger tack gärna till många fler kommentarer.
Puss :*



Lite mys musik så här i höst mörkrets kväll :)

RSS 2.0