Slut.

Nu känns det verkligen väldigt värdelöst, 6½ månader med dig och så bara slut så. Det har inte kännts bra senaste månaden och nu så ja tog de slut.
Vet inte vart jag ska ta vgäen, känner mig så oerhört svag.


-.-

Just nu ser designen rörig ut men den är inte klar, orkar inte värmen framför datorn så länge.

Hejdå

Nu lägger jag ner min blogg. Kommer säkert bli aktiv någon gång igen.
Orkar inte med den just för tillfället och då är de ingen idé att ha den.
Vill man ha kontakt med mig under sommaren så finns jag på mobilen.
Ha ett skönt sommarlov!

Måndag

Då var första dagen på jobbet gjord. Va i hallen redan 20 över 7 och ungarna kom, jag trodde aldrig ungarna skulle orka va så morgonpigga. Men men de var dom, så full rulle direkt ända till halv 4. Då slutade vi och de var verkligen skönt!
Har inte haft en lugn stund, men har varit roligt och fått många skratt tsm med min bästa vän. Behöver bara kolla på varandra så förstår vi. Hahah!
Lurade ett par ungar idag att ställa sig vid en vägg, skulle se vem stod längst. Och dom ställde sig där och bara stod. Helt dumma, vi hade inte ens någon klocka xD
Efter jobbet åkte jag hem, åt lite mat sen packade jag och så bar de av till Linette. Vi gick och köpte glass sedan varre hem till henne, packa hennes grejer och sen åkte vi till sirsjön för att känna på vattnet. Var inte speciellt varmt men vi bestämde oss för att bada efter träningen i allafall, så efter träning åkte vi tillbaka dit och plågade oss ner i vattnet. Verkligen super kallt men lite kul också. Sitter här och har inte fått upp värmen än, men ska borsta tänderna och göra mig klar för kvällen sedan krypa ner under 2 täcken och somna skönt. Är verkligen helt slut efter denna dagen, men de är så de ska va :)
Hoppas alla andra haft de bra i de fina vädret och allt!
Puss hej :*


Bilder från idag

Alla bilder hamnade baklänges så vi börjar där egentligen bilderna tar slut om ni fattar :) Läs alltså ilägget nedifrån och upp!


 Sen blev de hem till henne och vi fick super god mat, tårta och ett super trevligt sälskap. Emma öppnade presenter och var mycket nöjd tror jag :) ett till ;) Och lite fler... Vi tog lite fler kort på snygg Emma :) Emma är så fin så!Och Linette med :D Super söt!Martina var fina! Dom fick bollar, sparkade på sig :P Alla var nog ganska lättade över att va klara och jätte fina var dom med allihoppa
Tog inga kort i kyrkan, men efter samlades dom utanför och då blev de lite. Här är runda grupen.
 Innan jag åkte ville min lillasyster ta lite fina bilder och här har ni en av dom.

Söndag

Hej.
Idag har jag tänkt att va lite kyrklig och gå till kyrkan klockan 11. Men inte för att ta nattvarden och sånt utan föra tt se min käraste vän Emma ta konfirmation. Vad stor hon har blivit! :) Ska hem till henne efter på tårta och så. Blir nog där ganska länge, annars vet jag inte vad jag ska göra i eftermiddag, kanske ska träffa Marcus för de ha rjag inte gjort på över en vecka och de känns ju så där halv bra då. Men det löser man genom att träffas :)
Tror ni de blir bra med en vit klänning, ni vet den jag hade åp skolavslutningen? 
hoppas på de i allafall.
Ni får ha en toppen dag allihoppa! Puss :* 

Dust in the wind



De här få bli kvällens låt bara för jag känner som den passar in på mig så jävla bra jämt! Mina känslor för allt.

Night look!



Eftersom man inte kan ha korta shorts och njuta av sommarvärme får göra de bästa av sommaren och klä sig varmt men ljust :)

Midsommar

Hej alla go och glada!

Igår åkte jag och Ina till Julia runt 5 och där blev vi till klockan var 12 ungefär, massa mysiga och trevliga folk, vi grillade, pratade, skrattade spelade kub, ja vi gjorde de bästa av kvällen och lyckades ganska bra. Hade riktigt kul iallafall. Somsagt runt 12 tog vi oss en promenad till törg, jag, Ina och Linette. Men gick inte lång för Linettes mamma kom och skjutsade oss i stället. På törg var medelåldern 50 kanske, nej jag vet inte kändes så. hahah! Men men alla måste få gå ut och ha kul. Träffade massa folk på törg också, många va riktigt trevligt att träffa. Men som vanligt på midsomma så saknade jag någon, var sur, besviken och ledssen. Men denna gången undvikte jag att ta ut de på alla andra. Jag tog istället hand om mina ledssna vänner.
Jag tror jag hamnade i sängen runt 20 i 4. Var skönt att lägga sig uner två täcken och bara somna!

Midsommar natten är nog en natt då mycket händer. Mycket hemskt och mycket bra. Många ångrar nog allt på morgonen dagen efter, några vaknar inte, några är lyckliga, några spyr och mår super kasst, vissa bara vaknar och känner ingeting. Midsommar natten i torsby blev en hemsk upplevelse för många. Men vissa saker kan man bara inte få ogjort. Jag fattar bara inte varför alla ser så mycket fram emot de och sen nästa morgon så ångrar man allt. De är samma visa varje år. Gör inte samma misstag i stället så blir det bättre. Jag tror inte jag får fram nått vettigt ur denna texten men jag tycker bara det är väldigt hemskt med vissa saker som hänt inatt.


Godmorgon

alla morgonpigga läsare!
Klockan är halv 9 och vid 9 ska jag åka in till byn med hela familjen. Lillasysteryster ska springa lilla borejoggen, efter de ska vi nog åka till mormor, fika lite prata och så, sen kolla på stora borejoggen. Då hoppas jag på att Marcus och Julia kommer ner och kollar med mig. Efter det ska  jag väl åka hem och duscha kolla vad jag ska ha för kläder i kväll, äta mat och handla. Ska hinna med lite idag, men tror inte de är några problem! klockan 5 någong gång åker jag till Julia i kväll och hjälper henne. :)
Visst har vi fina traditioner här i värmland. Borejoggen måste ju låta helt sjukt, men de är riktigt roligt att se. Man springer en vända som är lilla typ 2 km och stora 8,5 km tror jag.
Men nu måste jag nog gå och åta frukos och fixa de sista.
Ha en glad midsommar! :D <3

Torsdag

Hej alla söta!
Idag har jag hunnit med riktigt mycket, var hos tandläkaren 10 i 9 och dom sa inte så mycket mer än " ANVÄND TANDTRÅD " Men de gör dom jämt till alla (A)
Åkte hem och rnt kvart i 10 drog jag och pappa igång med åh dra skräp till tippen eller ja vi körde väl dit de men :) Full rulle i ca 3 ½ timme, känner mig riktigt snäll emot honom. Ska ta och hoppa i duschen nu så jag blir lite ren, packa alla grejer för drar till mamma redan idag, sen ska jag åka ut till Julia och vi ska fixa ett fyspass till de som ska gå gymnastik skolan. Ska nog gå vägen tänker ja!
Sen få vi väl se vad de blir i kväll, kanske inte va uppe tills solen går upp idag också :) Det är ju trotts allt midsommar i morgon, ska riktigt roligt! Men nu måste jag skynda mig, tiden bara drar iväg, ha de bra!
Puss :*


Tisdag

Som ni förstår så har jag fått sommarlov nu och det blir lika med dålig uppdate. Jag har inte tid utan vill umgås med alla jag känner då. Så förlåt, men bloggen kommer nog bli lite inaktiv ett tag. Men fortsätt gärna att kolla in, för ibland kommer d enog komma upp lite bilder och texter.
Idag har jag i allafall umgåts med min kära vän Ina, vi har varit barn vakt, ätit pizza, pratat om allt mellan himmel och jord som vanligt! Och vi har åkte a-traktor fram och tillbaka till Sunne, kan ju säga till er som inte vet att de är ganska segt och ont i röva. Vi åkte med Patrik ner och kollade på när han körde cross, massa andra duktiga där också, var riktigt kul, jag gillade mest min och Inas hajk tur men den tar vi inte upp här (A)
ha en bra kväll , de här va lite kortfattat om min dag. Puss :*

Måndag

Tänka sig vad dålig uppdate jag gör nu för tiden :S
Men bättre sent än aldrig säg, klockan är kvart över 11 och jag sitter här och hör på sommaren i city.
Ídag på förmiddagen har jag inte gjort mycket, hämtat ut ID kortet och lite pengar. Sen träffade jag Linette en sväng, vi köpte glass och sen åkte vi hem till mig. Jag åt och vi sätte oss och spelade yatzi, kort och sen alfapet fatta vilken rolig kväll :P hahah! Jora har varit riktigt mysig. Jag har nyss lagt mig hät till rätta i sängen med pappas dator i högsta hugg. ÄR så där halv rött men ändå inte nog för att sova. Man borde egentligen vara ute nu, leva livet i natte och bara njuta av sommarlovet, men en ganska kraftig förkylning stoppar en lite faktiskt. Men de kommer de med, måste bara vänta på vädret lite. Vi får heja på det så solen kommer fram :)
Har inte så mycket att säga eller skriva idag, mer än att jag åt en super god jordgubbs tårta som pappa gjort.
Sen tycker jag de är klent med kommentarer om vad ni tycker och tänker :O!
Men nu ska jag nog snart lägga ifrån mig datorn och försöka sova innan huvudet exploderar!
Ha de! Godnatt :*

Godmorgon måndag

Tror ni min hals är nått bätttre idag? Naej, hostar slem och snorar nu också, halsmandlarna vill sig inte heller eller mest vänster. Men ska försöka hitta på något idag i allafall, jag ska inte sitta hemma även fast vädret suger. Ska kanske ta mig en varm dusch sen åka in till byn och fixa lite grejer. Vill ha mycket pengar nu nu nu så jag kan införskaffa lite nya kläder, lite sommar kläder, en jeans jacka, nya skor, nya shorts, en ny gardrob! Skulle va ganska skönt de, så om du har något jobb till så ställer jag upp :)
Ska nog gå ut och klippa gräsmattan åt pappa eller bära ved. Jag är duktig :D
Ha en bra måndag, mig når ni på mobilen om det är något!


Detta får bli kvällens låt!



Hold on - 33 miles

Verkligen en härlig låt att varava ner till :)

:G

Jag letar och letar och letar, men finner aldrig några skor som verkligen är så där som jag vill ha dom. Vill ha ett par snygga sommar skor, inte för hög klack inte för låg. Jätte svårt att finna, 3-5 cm, dom ska va så man kan gå i dom en varm sommar dag utan att få ont i fötterna, men man ska även kunna ha dom en sommar nat tpå fest. Dom ska va så där allt i allo.
Stina lee tipsade om ett par super snygga och tror ni inte dom fanns i vitt också då! JO :D
Blir helt kär i dom,men tyvär är de 8,5 cm klack. Men kanske blir dom ändå eller vad tycker ni ? :D

Söndag

Vaknade idagoch mådde hur super kasst som helst, halsen skärde och mådde illa. Men jag pallrade mig upp runt halv 9 och fick i mig lite mat. Sedan bar det iväg till Björnevi för att döma 3 fotbolls matcher, skulle egentligen dömt 4 men orkade inte, sorry!
Kom hem och var verklige super trött men på ganska bra humör, solen hade ju kikat fram på förmiddagen :)
Sätte mig i soffan en sväng, sen packade jag, åkte till pappa och väntade på skjuts. Så kom Marcus med familj och vi åkte upp till Velen, a-laget spelade och fredrik skulle va med, så blev med och kollade :P
Var super kallt, men bredvid bäst så är det alltid bra. Kom hem för inte så länge sedan och nu sitter jag här en sväng.
Min hals vill sig verkligen inte nu, svullna halsmandlar, skär när jag sväljer och massa slem som jag hostar upp. Antar att jag kommer få feber också, inte bra till midsommar!
Men får försöka hitta någon kur som hjälper, något förslag? :)

Ha en bra kväll, känns skönt att slippa gå upp till morgonen i allafall. Puss :*


Jag idag



Skulle va lite mer fin klädd när vi hade kalas, så blev en randig klänning och lockigt hår.
Sen direkt när alla åkt bytte jag om till mer vardagliga kläder :)


Lördag

Igår hade jag veerkligen en super mysig kväll med min tjejer :) Vi grillade, pratade, skrattade i massor, vi fick även besök av Jesper, Martin och Oscar. Fina killar de :) Sen somnade vi väl runt 4. Egentligen skulle den som somna först fått grädde i ansiktet men när vi släckte lampan så somnade alla bums. Lite sött tkr jag! Idag gick vi nog upp runt halv 12 för jag var tvungen åka hem.


När jag kom hem var de bara att hoppa i duschen för Josefin skulle ha barnkalas. Kom väl en 8 ungar eller nått hit och jag har varit fixarn hela tiden i 2 timmar. Vilken snäll stora syster jag är :O



Som ni ser hade vi till och med fiskdammen :) *stolt*
Ska nog träffa Marcus en sväng sen om de hinns med, blev ju inge volleyboll ikväll pågrund av detta vädret :(
Min hals börjar på att bli lite kraslig också. Det är mindre bra!

Bilder.


Dag och kväll skolavslutnigen.

Mitt hår och smink såg ut så här på dagen:


Och så på kvällen:


Lite sång och så :)


Skolavslutningen

Ja nu har jag sommarlov! Underbart skönt att veta att man inte ska till skolan på bra länge.
Tänkte jag skulle skriva lite först om dagen i går och sen kommer de bilder och lite video klipp. Låter inte de bra, då kommer ni ungefär få uppleva min kväll så som jag gjorde igår, fast de är klart samma känsla kommer ni inte få men på ett ungefär kanske :)
Kom till skolan och de regnade mycket mycket, men inga sura miner när de är skolavslutning inte. Tog ett paraply och så gick allt bra, vi hämtade Malin innan vi åkte till skolan också.  Så där va vi i skolan och bara väntade. Det slutade regna och alla klasser traskade iväg till kyrkan. Kören sjöng jätte fint och de var stependium utdelning och vet ni? JAG FICK ETT! Började nästan gråta, vad snällt! Mest engagerade elev och tagit ställning för frågor. Kändes verkligen jätte bra att få de! Sen var de några fler som fick andra, och det var så rörande att se. Man blev så glad och stolt över alla. Sen var de utgång och vi gick till klassrummet för det var dags att få betygen. Fjärilar i magen hade jag, var jätte nervös verkligen. Får nästan samma känsla nu när jag bara sitter och skriver. När jag öppnade kuveret så vart jag väldigt nöjd. 9 MVG 8 VG, jo jag vart VÄLDIGT nöjd faktiskt. Man blir så glad när man blir nöjd över sig själv. Det är ett bevis på att det jag kämpat för i 3 år har lönat sig!
Gick till matsalen sen och pratade med lite folk, kramades och sa hejdå. Sen åkte jag hem till Marcus. Såg på film, popade popcorn, bara njöt av första sommarlovs timmarna!
Mamma kom och hämta mig och jag åkte hem bytte kläder, tog bort sminket och sen bar det av till Julia.
Pia gjorde iordning mig i håret och jag vart mer än super nöjd! Hon gjorde även iodning Julia som var jätte fin hon med, så var de på med klänningarna och sminket sen kände jag mig faktiskt väldigt fin!
Emma skjutsade oss till Salströms gårde och alla där va verkligen jätte fina! Vi minglade runt lite, sen åt vi jätte god mat, såg på uppträdande och sjöng kareoke! Verkligen en toppen kväll blev det! Tack så hemskt mkt!
Sen fick jag skjuts hem, tack för de med :)
Tror jag somnade någon gång runt 2.
Idag vaknade jag och ska snart åka iväg och kolla på studenterna :)
Så ha en bra dag! Puss:*
Bilderna kommer nog senare!


Godmorgon

Idag känner jag att ja inte har någon lust alls att gå till skolan efter allt i går. Men ibland måste man göra saker man inte vill. Efter skolan ska jag i allafall hem och hämta mopeden och pengar, sen in till Torsby och köpa färg, sist men inte minst ska jag åka till Julia så hon och Malin ska få färga mig och så ska vi färga Malin :) Blir nog en mysig kväll innan examen.
Imorgon går jag ur 9:an känns hur skönt som helst! Så blir de Salströmsgården på kvällen. Får se hur mycket ork jag har till de då. Men men ska väl snart gå ut till bussen nu så jag kommer till skolan någon gång och får allt överstökat.
Ha en bra dag, puss :*

ÅHHHHHHHH:

Jag lyckas fan med allt jag, verkligen allt! Jag är så jävla duktig på att förstöra något bra.
Jag suger.... Utan dig blir inte de här sommarlovet som planerat. Snälla förlåt! Jag kan skriva det över allt om det är de som ska behövas för att de ska accepteras, jag ÅNGRAR DE!
FÖRLÅT!

Slappt!

Ja idag blev verkligen en hel slapp dag för mig. Börjad med att sova länge, åkte till Malin där Maja också var. Vi åkte till Valberget, fick reda på att vi skulle gå runt vass sjön. Jag vägrade, vi slapp men vi fick åka och hjälpa till vid maten i stället. Satt mest i solen och bara tog det lugnt, sen åkte vi tillbaka från skogen. Då stannade jag, Maja, Malin och Linnea i skolan i typ 1½ timme. Bara satt typ, hur skönt som helst. När jag sedan åkte hem somnade jag i soffan och de var också skönt. Är trött som bara den men ska försöka tagga nu inför matchen sen i kväll.
Har nyss gjort mig smörgåsar i grillen, sånda där go dubbel smörgåsar ni vet. Super gött! Nu ska jag mest göra ingeting som hela dagen redan försvunnit på.
Ha de super :) puss :*

Godmorgon

Klockan börjar dra sig mot skola, vi ska va uppe i Valberget idag på en no dag. Det låter inte speciellt lockande men får nog ge de en chans tror jag.
Ska åka moped med Malin och Maja. Dom har värsa fina så kommer jag där med min, men men skit samma, tar mig fram och slipper gå i allafall!
Efter skolan idag ska jag nog bara hem och ta de lugnt, sen drar jag på match. Hemma emot några som jag inte vet, men vi ska ändå spela skiten ur dom!
Men nu måste jag faktiskt skynda mig iväg, ha en super bra dag allesammans!
PUSS :*

:G

Plånboken skriker JA!
Ida skriker JA!
Mamma säger nej.
Men Ida ska köpa ändå :D


AJ Rafael - My soldier

Det får bli dagens låt!


Måndag

Idag var de sista måndagen som jag steg upp tidigt på morgonen för att gå till frykenskolan, känns underbart!
Nu är det bara tisdag och onsdag kvar sen är de SKOLAVSLUTNING! Tror det är något jag verkligen behöver nu, sommarlov! Få va lite för mig själv när jag vill på dagarna, bada, sola, träffa dom jag vill, slippa se dom människorna jag inte tycker om, göra vad jag vill, spela fotboll. Jag ska ha kul i sommar!
Idag hade vi livskunskap i ca 10 min, engelska i 15 min, lunch i 2 timmar cirka. Sedan hade vi resurs / no i typ 10 min. Fick bara lämna in böckerna och få reda på betygen sen var de bara att gå. Så idag slutade jag typ halv 12. Himla skönt var de! Får mvg i slutbetyg i matte också, känns mer än underbart, jag är så himla stolt över mig själv. Så som jag strävat efter de du ojo j oj. Tog mig en promenad hem efter att blivit sur. Orkade inte vänta på denna bussen. Och det var ändå ganska fint väder så gjorde inget.
La mig framför tv:n en sväng när jag kom hem och nu sitter jag här. Ska nog inte göra så mkt nu, men det blir väl träning ikväll som vanligt. Sen sova tidigt tror jag.
Vi vann matchen igår med 4-1 duktiga flickor, riktigt bra jobbat! vi var verkligen värda en vinst efter dessa förluster. Har match i morgon igen och då ska vi "smiska" dom (A)
Ser faktiskt fram emot att träna och spela matcher hela sommaren även fast de kommer ta mycket tid, men de är verkligen ett härligt gäng!
Puss :*


Fixat 2 nya designer

Jag har varit jätte seg men nu äntligen har jag fixat två nya designer en till Stina och en till Kristin :)

Söndag

Förlåt för dåligt uppdaterade!
På fedag kväll blev det så att jag hamnade med Linette och hon sov här, som vanligt hittade vi på en del och hade väldigt kul. På lördagen blev bara att gå upp och göra sig i ordning, åka till Torsby och köpa en present till bästa lilla syster som fyllde år. Grattis till henne! Åkte till mamma och hjälpte till lite, sen blev de kalas. Kom en jälla massa folk om jag säger så. Men de är väldigt kul att träffa släkten för det gör man inte så ofta faktiskt. Mest tkr jag om att träffa minsting kusinen, så himla go är han. Efter vi ätit så åkte jag till Ina, klippte och färgade henne. Blev faktiskt bra, de tyckte mor hennes med så fick 140 kr bara så där. Tack och bock var det bara att säga :)

Jag och Ina åkte hem så jag fick fixa till mig lite, sen bar det av upp till Valberget. Var lite folk där, vi spelade bränboll, umgicks, pratade och hade kul! Jag, Ina och Hjalmar blev hungriga så vi drog till la strada. Blev pizza igen, fet jag kommer bli vettu! Sen kollade vi runt på toget lite,åkte till Granevik en sväng. Men de var inte så himla kul. Eftersom jag hade mopeden hos Martin och Ina o han hade redan åkt fick ja gå dit själv i mörkret. Men va inte så farligt, gick mest och tänkte lite. Kom i säng runt halv 2. Ställde klockan på 10 idag, för kände att jag inte vill sova bort hela dagen. Ska ta och städa lite, äta, tagga inför match, åka bort med grejer till mamma och sen blir de match någon stanns. Bra avslut på helgen, få röra på sig, träffa underbara tjejerna, skratta, bli sur, tänka posetivt, ja spela fotboll!

Kommer väl mer i kväll, puss :*


Klippt luggen

ja ni vet att jag klippte mig här i måndags, luggen blev så här i allafall. Resten av håret får ni inte se, för efter en lång dag i skolan så ser de ut som hej kom och hjälp mig.


Fredag

Det är fredag idag, redan! Den här veckan hara bara flugit fram och jag har verkligen inga planer för kvällen, Marcus är i Göteborg så honom kan jag inte va med heller. Hoppas på grillning hos Emma i kväll, om jag blir bjuden vill säga :$
I morgon blir de till att klippa Ina, kanske färga, gratta världens bästa lilla syster, äta tårta och massa goda bakelser som mamma gjort, träffa Marcus kanske, ha en super trevlig kväll i Granevik. Låter som en perefekt lördag för mig.
Idag har vi haft språk dag i skolan och 9A är som vanligt inte den klassen som vinner, men denna gången var vi faktiskt ganska duktiga tycker jag. Blir bara lite iriterad på vissa men de är sånt man får stå ut med och det är faktiskt bara 4 dagar kvar i skolan med den klassen. Det känns både sorligt och skönt, men att man kanske inte får se vissa tycker jag ska bli grymt tråkigt. Eftersom det blir Karlstad för mig så kommer jag tappa så mycket kontakt med alla, men jag kommer även lära känna hur många nya personer som helst. Hoppas man lyckas hålla i all vänskap här hemma i Torsby, men det tror jag inte ska va några problem :)
Tror jag ska försöka få tag i Emma, se på tv lite, kanske åka in till Torbsy och köpa en present till åt min lilla syster, tanka mopeden, eller vänta det väntar jag med till pappa kommer hem för då får ja pengar. Hahah snål jag är. Men han behöver nästan aldrig mer skjutsa på mig, åker fan moped vart jag än ska!
Duktig flicka!
Kommer nog ett inlägg senare också ska ni se, puss:*

Blond eller brun?

Sitter faktiskt här och funderar på om jag vill bli brunett :)
Vad säger ni, va ju de i 7:an en sväng. så tänk på att dom bildern aär gammla!



BLOND ELLER BRUN?

Torsdag

Gud vad veckan bara spurtar på framåt fort, vädret idag var kanske inte toppen, lite kallt och blåsigt, kom några skurar ibland, men inga sura miner för de.
Började dagen med språk, då kollade vi på bilder från resan, sista spanska lektionen också. Lite tråkigt att inte få sitta med den lilla gosiga gruppen och bara prata. Men men, gjorde ett matte prov, kanske lyckas höja mig men tror inte. Men måste att hoppas. Börjar bli lite nervös för de där halv stora bruna brevet som man får öppna sista dagen. Det är då jag vet mer riktig, får allt klar ställt för mig vad jag är duktig på och vad jag kanske behöver kämpa mer i.
Vi hade so och där såg vi på en jätte spännande film. Sleepwalker tror jag den hete! Ska hyra den någon dag och se klart den. På idrotten gjorde man lite vad man ville. Hade 3 timmars hål och då åt vi pizza med klassen, var ganska gött faktiskt. Hade musik sista timmen och håller i mitt betyg fick jag veta. Jag och Emma åkte moped hem till mig, hann inte med så mkt, kollade lite på lägenheter och sen såg vi på topmodell 7 :)
Åkte till Torsby och blev jätte blöt, Emma hittade sig super fina gladiator skor. Jag åkte hem sen och hon hjälper mor sin att träna hennes lilla syster. Hon kommer nog hit en sväng sen.
Får väl se vad vi hittar på. Som ni kanske förstod så blev matchen inställd idag. Vi var för lite folk, vilket är lite tråkigt men så är det ibland. Får väl hitta på nått annat då bara.
Min dag har i alla fall varit väldigt bra och i morgon har vi språk dag. Önskar jag kunde hitta laddaren till kameran så ni kunde få se lite bilder, men har verkligen inte en aning om vart jag lagt den.
Ska nog hitta på nått nu, puss hej :*


Lycka för mig

Jag lovade er att jag skulle berätta vad lycka är för mig och de ska jag också.
Lycka är ett mäktigt ord för mig, de är ett sånt litet ord som beskriver så mycket. Lycka är en pirrande, spännande, bra, glad känsla. Man kan t.ex va lyckligt kär, lycklig för man har världens bästa vänner, lycklig för de gick bra på ett prov, lycklig för man lyckades vinna en match, lycklig i sig själv m.m.  
Jag är riktigt lycklig är när jag får umgås med mina nära och kära som jag verklige tycker om, när vi skrattar, pratar och bara lever för stunden. Det är nog då jag är som mest lycklig tror jag. Då tänker jag aldrig på något dåligt, jag bara mår toppen, jag får en pirrande känsla i magen, huvudet spricker nästan av lycka, magen krampar av allt skratt, tårarna sprutar ut för jag skrattar så mycket så allt inte kan komma ut genom munnen utan måste finna en annan utväg.
Det är en nog lycka för mig :)
Fortsätt gärna skriv vad  lycka är, för man blir så glad av att få veta vad som gör andra lyckliga också!

Onsdag

Man märker att skilnad när man är aktiv här och inte. Men de är väl så de ska va ;)
Har haft en bra dag i da i alla fall. Slutad runt halv 4, åkte till Marcus direkt. Klart vi somnar båda två och sover i ca 2 timmar. Ingen skräll om man säger så. Tänkte vi skulle känna på vattnet lite, men fullt i sura gubbar där så jag åkte och åt glass med Ina i stället och han åkte hem. Blev sittande på quikly i ca 30 min med tösa och stri. Hon är att för bra hon! <3
Åkte hem och nu sitter jag här och är hungrig. Ska nog ta och göra mig bacon och makaroner med katchup, låter inte de som en riktig super middag. Haha, nej kanske inte men de är gott!
Imorgon ska vi äta pizza med klassen så ingen svenska eller no, ganska skönt faktiskt. Och kvar över 5 bär det av till Karlstad, dags för ännu en match. Lilla vm emot Hertzöga. Nu jävlar ska dom få, vi ska ta dom nu brudar!
Inte råd med mer förluster nu, inge kul att åka så jävla långt och aldrig vinna. Men tagga och ät riktigt mkt, sov bra och rätt inställning nu!

Jag har en fråga till alla er som läser och hoppas ni kommer svara på den :)
Om ni svara på den så lovar jag att jag ska berätta vad lycka är för mig!
Vad är lycka för er?

When it was me!

Den här låten är underbar!
fin text och allt.
 



"When It Was Me"

Ooh, no
Yeah, yeah

She's got green eyes and she's 5'5"
Long brown hair all down her back
Cadillac truck
So the hell what
What's so special about that
She used to model, she's done some acting
So she weighs a buck 'o 5
And I guess that she's alright if perfection is what you like

Ooh, ooh, and I'm not jealous, no I'm not
Ooh, ooh, I just want everything she's got
Ooh, ooh, you look at her so amazed
I remember way back when you used to look at me that way

Tell me what makes her so much better than me (so much better than me)
What makes her just everything I can never be
What makes her your every dream and fantasy
Because I can remember when it was me

And now you don't feel the same
I remember you would shiver everytime I said your name
You said nothing felt as good as when you gaze into my eyes
Now you don't care I'm alive
How did we let the fire die

Ooh, ooh, and I'm not jealous, no I'm not
Ooh, ooh, I just want everything she's got
Ooh, ooh, you look at her so amazed
I remember way back when you used to look at me that way

What makes her so much better than me (so much better than me)
What makes her just everything I can never be
What makes her your every dream and fantasy
Because I can remember when it was me

That made you smile (me)
That made you laugh (me)
Me that made you happier than you have ever been, oh me
That was your world (me)
Your perfect girl
Nothing about me has changed
That's why I'm here wondering

What makes her so much better than me (what makes her so much better than me)
What makes her just everything I can never be
What makes her your every dream and fantasy
Because I can remember when it was me

What makes her so much better than me (what makes her so much better than me)
What makes her just everything I can never be
What makes her your every dream and fantasy
Because I can remember when it was me

When it was me
When it was me
When it was me

Skolan

Hej, sitter här i skolan och har svenska. Men eftersom jag är klar med de vi ska göra så får jag göra vad jag vill. Åkte moped till skolan i morse med Emma, vädret verkade bli toppen. Men efter dagens gång så tkr jag abra det blivit kallare och mer moln. Men men ska inte klaga :)
Va till sjukhuset förut också, rönkade foten. Får väl reda på svaren nästa vecka hoppas jag.
Har språk och engelsk kvar sen slutar jag. Sen ska jag åka hem, hämta pengar, åka till toria och handla sen kommer Marcus till mig!
Ska laga mat och ba duktig i kväll, orkar inte träna så tar mig en vilodag idag! 
Men nu slutar jag snart, ha de puss :*

Fläskläpp hej!

Ja vad ska man säga om denna matchen, vi förlorade med 1-4. Var väldig jämt ändå och dom hade bara en massa tur. Klart vi inte ska kunna gå in och vinna varenda match jätte stort när de är första gången för oss i dam serien. Men lite motstånd tror jag vi ger dom i allafall. Fick mig en smäll över läppen så har fläskläpp, annars känns allt ganska bra. Jag är inte sur / ledsen, utan ganska glad. Jag själv hamnade inte i någon catfight, men många andra. Hannis fick rött kort stackarn. Sen va de en i den andra laget som skulle ha rött med hon fick bara gult. Ja de hände lite grejer. Lälle var väl mest klockren, en som börja tjafsa med henne och hon bara vände sig om och gav henne en släng kyss, de var dagens made my day tror jag!
Alla dessa tjejer i fotbolls laget, så underbara, så härliga, så snälla, mår verkligen super med er. Tack!
Åkte hem och nu sitter jag här, ska snart sova så jag inte är så trött i morgon i skolan som jag var idag.
Fast ska ringa Marcus först :)
Sov gott, puss :*

Tisdag

Vaknade och hörde att de regnade idag var så himla nära på att stanna hemma från skolan. Kände verkligen inte för att ha en dag ute i de vädret. Men åkte till skolan ändå, klädd för att va ute. När vi väl kommer dit får vi reda på att vi ska vara i idrottshallen hela dagen och spela innebandy, sen bowla i bowlinghallen och sist simma. Jag bowlade med -Julia, Malin och Maja. Sen satt jag bara av hela dagen typ. Åkte hem och här sitter jag, ont i magen och inte alls taggad för match. Men men ska sova en sväng så går de nog över. Drar på samling runt 6 och matchen drar igång halv 8. Önska oss lycka till, vinner vi denna matchen går vi upp som serieledare. Ska nog ta mig något och äta snart också.
Tänkte fixa iordning håret sen kanske så ni kan få se :)
Men skriver mer i kväll.
puss :*

Kommer ni ihåg?


Måndag

Ja nu var det början på ännu en vecka i skolan, fast den är inte så jobbig. Hade en slapp dag som vanlig och slutade väl runt 20 i 1.
Pratade lite med Marcus sen gick jag och Julia o köpte glass, de behövdes i denna värmen som va idag. Men nu ska man inte klaga! Klockan blev 20 i 2 och jag var tvungen skynda ner till Studio CH, dags för klippning, äntligen tänkte jag så klart. Gick ut från salongel och var riktigt nöjd. Klippte ca 2 cm på längden och kanske  6 cm på uppklippningen. har inte sett de själv plattat än, men hoppas på godie resultat :D
Efter de tog jag en promenad till Holmesskolan, väntade på mamma och kollade på alla söta små barn. Vi åkte till apoteket, sen sko city och jag fick mig ett par efterlängtade examen skor. Skönt att ha allt de klart nu i alla fall. Sist innan vi åkte och hämtade lilla syster på dagis så gick vi till konsum. Åkte hem, hann packa prova skorna till klänningarna och sen bar de iväg runt 5 till Kalle. Maten va inte klar och ja va tvungen få mat fort så jag och mammi åkte och köpte en kebbab tallrik. Ganska gött åh fet sig i bland. Sen drog klockan iväg och jag hamnade hos mormor en sväng innan träningen. På själva träningen var de ganska slappt vilket var bra för min träningsvärk, kan knappt röra bena utan att de gör ont ju. Säger bara fotboll i mitt hjärta, man får verkligen röra på fläsket. 
Skjutsade Mela en bit sedan åkte jag hem. Nu väntar jag på att de ska bli varmvatten, ska nog ta mig nått att äta så länge, vore gött. 
Hoppas på bra väder i morgon för då är de frilufsdag i skolan. Kanske inte alltid de roligaste men bättre än en lång jobbig tisdag framför skolbänken!
Hoppas alla ni haft de bra på jobb, skola, dagis m.m :D 
Puss hej  :* 

RSS 2.0